מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילורחל31/03/2010
שלום שמי רחל ואני אמא של גל (אבישג)
גל בת 11.5 ולפני יותר משנה היא הוגדרה כחולת אפילפסיה.
היא סובלת מאפילספיה מלנקונית (אני לא בטוחה לגבי המילה ) במצב מתקדם,
זאת אומרת שעוד יהיה יותר גרוע.
עד ליום זה ביתי לא מאוזנת ע"י אף תרופה, אפילו היום שהיא לוקחת שילוב של 3 סוגי כדורים ,
היא עדיין לא מאוזנת : דפלפט כרונו, טופמקס וקפרה ......
היום בנוסף לכל אחרי יותר מחודש של אישפוז במצב מאוד לא טוב היא גם על דיאטה קטוגנית.....
עדיין מצליחה קצת לייסם אותה אבל מאוד מאוד קשה .......
דאגתי היא כמובן בריאותית שעדיין אין לנו פיתרון לכל הניתוקים וגם בגלל הדיאטה על כל הנזקים שיכולים עוד להגיע....
היכולות הקוגנטיביות שלה מאוד נפגעו , אפילו שגם ככה היא היית בכיתה קטנה, יש ממש הדרדרות
בכלל , גם בשפה גם במוטוריקה וגם שאין לי שום מקום כדי לתת לה קצת להתפרק....היא נורה רוצה חוגים או טיולים אבל אין לי מושג מהיכן מתחילים או היכן משיגים, כי גם כלכלית אני לא יעמוד בכל הדרישות, עכשיו היא צריכה סחיה טיפולים + קילאי תקשורת+פיזיאוטרפיה ועוד.....
האם משהוא יכול לעזור לי .......אולי יש איזה שהוא ארגון שיכול לספק לילדה חוגים או עזרה בלימודים או להיות סתם חבר כמו פרח בבתי הספר, בשלנו אין.....
אשמח לכל טיפת מידע או עזרה בכלל בגלל המצב שלה... האים יש תוצאות טובות לדיאטה הזאת כי אני רואה עדיין ניתוקים וממש מהחילת המחלה ה-EEG לא היה נקי וזה פשוט הורג אותי לראות אותה סובלת ככה.
אני אמא ל-5 ילדים ואני מקדישה המון לילדה , אבל גם אני מרגישה שלא מספיק......
אז בגדול................הצילו............
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחל שלום
ד``ר שי מנשקו31/03/2010ע"פ מה שכתבת לבתך אפילפסיה " מיוקלונית " - אולם הדבר לא אומר בודאות כי המחלה תחמיר.
בנוגע לאופציות טיפוליות- האם ניסתה גם תרופות כגון ZONISAMIDE או STRIPENTOL המדווחות דוקא בסוג זה של אפילפסיה כבעלות השפעה טובה בהורדת תדירות האירועים. כמו כן האים הציעו לכם איבחון גנטי כגון ל SCAN1A או עוד מיספר גניים אפשרי?
בנוגע לתמיכה / עזרה מיקצועית או ממישפחות עם בעיה דומה- ניתן תמיד לפנות לסניף אי"ל אשר אחד מהם לבטח נימצא בסביבתכם , ואשר שם תמיד תמצאי הרבה אנשים עם רצון לעזור החל מעו"ס ועד מיתנדבים עם ידע רחב.
אשמח לעזור גם בהמשך..שמרי על קשר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)