המשך לממצאי הבדיקה.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לממצאי הבדיקה.....
    עידית שביט
    11/04/2010

שלום,
    ברצוני לדעת בני מטופל שנתיים בלמיקטל 125 מ"ג פעמיים ביום וממשיך לעוד שנה ב-100 מ"ג פעמיים ביום.(בעוד שנה אמור להתגייס לומד כיתה יד' כעת) . עושה בדיקות דם רמת למיקטל בדם וכן בדיקת EEG בחסך שינה זו הפעם השלישית. שמקווה שתוכל לענות לי לגביה .בהודעתי הקודמת היות ואני לחוצה קצת ודואגת....
    הכל בתאום רופא.
    ברצוני לדעת היות וקיבל פרכוס חד פעמי לפני כשנתיים וממשיך בכדורים שנה שלישית, מה הסיכויים לגבי הפרכוסים. האם יכולים לחזור אי פעם.... והאם הוא צריך תמיד להיות עם הרגישות הזו כלומר שינה ובכלל....
    האם אתה יודע שככל שהוא שומר על עצמו עד הצבא,הצבא ולוקח בחשבון את הזמן שעובר בלי פרכוסים נוספים? הוא בבית ספר טכני של חיל האויר ומיועד לשם.
    אשמח מאוד אם תענה לי היות ואני לא שקטה.
    תודה עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לממצאי הבדיקה.....

הוספת תגובה

• שלום עידית

ד``ר טל גלבוע
    11/04/2010

1. הפרופיל של בנך ככל הנראה יהיה 45 וזאת מכיון שלוקח תרופות (לא משנה אם יש לו או אין לו פרכוסים. אינני יודעת מדוע הוא ממשיך לקחת את התרופה היות והפסקה אחרי 2 שנים ללא פרכוסים אינה מסוכנת יותר מהפסקה אחרי 3 או 5 שנים. אם הוא רוצה פרופיל 64 עליו להפסיק לקחת את התרופה ואם לא יהיו לו פרכוסים משך שנה הוא יוכל לקבל 64. כל זמן שלוקח תרופות לא יקבל יותר מ-45. גם אם יפסיק לקחת ויהיה לו פרכוס עדיין יקבל 45 כך שמבחינה זו אין חשש להפסיק את התרופה.

2. ממצאי ה-EEG שהבאת מצביעים על אזור במוח באזור הרקה מימין שיש לו פעילות חשמלית שעלולה לגרום לפרכוסים. ממצא כזה לא מאשר אפילפסיה אם אין גם פרכוסים. ממצאים לא תקינים ב-EEG קיימים גם באנשים ללא אפילפסיה ולכן קיומם כשלעצמו אינו דורש טיפול.

3. ההחלטה להפסיק תרופה הינה מורכבת ודורשת הכרות אישית עם המטופל. החלטה כזו תמיד נעשית בשיתוף עם המטופל ומשפחתו ולוקחת בחשבון ממצאי MRI, גיל, מקצוע ועוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו