מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא מודאגתאמא מודאגת מא30/05/2010
האבחון האחרון של הeeg
typical rolandic pattern עם מוקד זיזי עם נטיה להתפרצויות באיזורים הרולנדיים של המוח. בדיקת הולטר.בירור קרדיאלי תקינים. מ.ר.י מוח תקין
בדיקה ניורולוגית תקינה
הילדה מטופל ב-600 מ"ג טימוניל ביום. פעם אחת בלילה.
הגענו מלחתחילה לניורולוגית בעקבות תלונות של הילדה שהיד נסגרה לבד למספר שניות ובאותו הזמן היה לה כאב חד בראש בצד ימין.
בשבועיים האחרונים אני רואה כמו קפיצות קטנות ביד וברגל כשהיא ישנה. פניתי לניורולוגית והיא אמרה להעלות את המינון!!
יש לציין שמהאי אי גי הקודם לא היה שינוי.
אני רוצה לדעת אם זה נשמע מהפרוט שצריך להעלות את המינון או שיכול להיות שהתרופה לא מתאימה
אשמח לתשובה בהקדם :) אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא מודאגת מאד
אמא מודאגת מא30/05/2010לא ציינתי שהילדה בת 7 וחצי. ושבימים האחרונים היא התלוננה שהיא מרגישה שזה שוב עומד לקרות לה ביד. סוג של רעידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אמא מודאגת
ד``ר טל גלבוע30/05/2010קשה מאוד לדעת מתאור קצר ומבלי לבדוק את הילדה ולראות את ה-EEG מה הדבר הנכון לעשות
התאור של האירועים ביד אינו אופייני לאפילפסיה רולנדית
האם בדקתם רמת תרופה בדם?
כדאי לחזור לרופאה ולודא את האבחנה ורק אז לשקול מה הטיפול המתאים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אמא מודאגת
אמא מודאגת מא30/05/2010לפי התאור של ה-eeg כמו מה זה נראה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת....
אמא מודאגת מא30/05/2010לפני כ-שבועיים היה האי אי גי האחרון. והרמות בדם תקינות!!על מה זה יכול להצביע??אני היסטרית.וקשה לי נורא לתקשר עם הניורולוגית שמטפלת בילדה. בבקשה תכווני אותי. הניורולוגית אומרת לי בכל פעם שזה הסוג הפשוט ביותר ושזה יעבור. היא משלה אותי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אמא מודאגת
ד``ר טל גלבוע31/05/2010ה-EEG מתאים לאפילפסיה שפירה של גיל הילדות וזו חולפת
האירועים של כיווץ היד לא אופיינים לאפילפסיה זו
ה-EEG נשאר בדרך כלל לא תקין גם כשהתרופה ברמה טובה
מטרת התרופה היא למנוע פרכוסים ולא "לתקן" את ה-EEG
מקווה שעזרתי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
אמא מודאגת מא31/05/2010טעיתי כשלא הדגשתי שהמקרה עם היד היה רק הסימן הראשוני.ולא קרה מאז שוב. אני מודה לך על שהקשבת והגבת. מאוד עזרת לי. תודה רבה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)