מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תלמידה בחינוך מיוחדסהר28/08/2010
שלום. אני מורה בכתת ל"ל, יש לי תלמידה (כבת 10) המוגדרת כאפילפטית. ההתקפים באים לידי ביטוי בווריאציות שונות של התנהגויות כמו נפילה על הגב, צרחה, חוסר שליטה על מעשיה ועוד. הילדה מאוד תינוקית, קיימים קשיים בקשב וריכוז ולמעשה אני לא רואה התקדמות רבה בהתפתחותה בשום תחום, ולא רק לימודי, מאז כתה א'. פסיכולוגית בית הספר טוענת שכל התקף מוחק לילדה תאים במוח ולכן פוגע בהתקדמותה.
שאלתי, האם עלי לקבל את דברי הפסיכולוגית כפי שהם? האם הדבר הגיוני?
תודה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסהר שלום
ד``ר שי מנשקו29/08/2010ללוקים באפילפסיה , קשיים רבים קוגנטיבים ומוטורים. אנשים רבים , נוטים להעריכה רק על רקע תדירות האירועים אולם לא כוללים כי ישנה אירועים "אפילפטוגנים" מרובים [ כמין קצרים בפעילות המוחית] לאורך כול שעות היממה אשר כלל לא מגיעים לפירכוסים קלינים. לאירועים אלה אפשרות לאפקט קוגנטיבי/ התנהגותי רב ולכן עם את בקשיים בנושא יתכן שיש להשיג שליטה טובה יותר על האירועים או לשנות טיפול תרופתי שגם לו אפקט התנהגותי ניכר.
מומלץ להפנותה להערכה חוזרת של נוירולוג ילדים .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)