מהי אפילפסיה רולאנד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהי אפילפסיה רולאנד
    איילת
    26/10/2010

שלום רב,
    ביתי בת ה- 3.8 אובחנה כחולת אפילפסיה כרגע לא ידוע איזה סוג סגלל פעילות מרובה בזמן השינה לאחר בדיקת EEG בודקים האם זו אפילפסיה רולאנד.
    כרגע מטופלת ב-2 תרופות דפלפט 260 MG + אוספולוט 100 בבוקר ועוד שבועיים גם 100 בערב.
    כרגע מתלוננת על כאבי בטן לפעמים האם עם הגדלת המינון הכאבים יגדלו ואיתם התופות אם ישנם?
    מהי אפיפלפית רולאנד? האם היא חולפת כמו אפילפסית ילדות?
    שאלה נוספת לגביי:
    בכל פעם שביתי חולה אני נכנסת ללחץ נוראי שגורם לי לכאבי בטן חזקים, האם יש מקום אליו אני יכולה לפנות לשיחות?
    תודה על תשובתכם אתם מקסימים!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהי אפילפסיה רולאנד

הוספת תגובה

• מהי אפילפסיה רולאנד - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    27/10/2010

שלום ליאת

כאבי בטן הינם תופעה שכיחה בילדים ומומלץ לתת את התרופה על בטן לא ריקה כדי להפחית את כאב הבטן.

אפילפסיה רולנדית נקראת גם אפילפסיה של הילדות והיא בדרך כלל חולפת סביב גיל ההתבגרות

מומלץ שתפני לטיפול פסיכולוגי ובנוסף תוכלי ליצור קשר עם האגודה הישראלית לאפילפסיה אשר מקיימת בין השאר קבוצות תמיכה להורים לילדים עם אפילפסיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו