מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהי אפילפסיה רולאנדאיילת26/10/2010
שלום רב,
ביתי בת ה- 3.8 אובחנה כחולת אפילפסיה כרגע לא ידוע איזה סוג סגלל פעילות מרובה בזמן השינה לאחר בדיקת EEG בודקים האם זו אפילפסיה רולאנד.
כרגע מטופלת ב-2 תרופות דפלפט 260 MG + אוספולוט 100 בבוקר ועוד שבועיים גם 100 בערב.
כרגע מתלוננת על כאבי בטן לפעמים האם עם הגדלת המינון הכאבים יגדלו ואיתם התופות אם ישנם?
מהי אפיפלפית רולאנד? האם היא חולפת כמו אפילפסית ילדות?
שאלה נוספת לגביי:
בכל פעם שביתי חולה אני נכנסת ללחץ נוראי שגורם לי לכאבי בטן חזקים, האם יש מקום אליו אני יכולה לפנות לשיחות?
תודה על תשובתכם אתם מקסימים!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי אפילפסיה רולאנד - תגובה
ד``ר טל גלבוע27/10/2010שלום ליאת
כאבי בטן הינם תופעה שכיחה בילדים ומומלץ לתת את התרופה על בטן לא ריקה כדי להפחית את כאב הבטן.
אפילפסיה רולנדית נקראת גם אפילפסיה של הילדות והיא בדרך כלל חולפת סביב גיל ההתבגרות
מומלץ שתפני לטיפול פסיכולוגי ובנוסף תוכלי ליצור קשר עם האגודה הישראלית לאפילפסיה אשר מקיימת בין השאר קבוצות תמיכה להורים לילדים עם אפילפסיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)