MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

טלי
    04/12/2010

שכחתי לציין בהודעתי הקודמת שהיו 2 אירועים של (נדמה לי לפחות) התנתקויות שבזמן שעשתה פרצוף של הרמה והורדת גבות עם הבעה מפגרת בפנים סליחה על הביטוי כאילו נעלה. ולא הייתה פה אני קראתי לה בשמה ולא הגיבה השאלה היא אם באמת זה היה התנתקות או שסתם שיחקה איתי. הרופאה שלצערי הייתי אצלה הייתה מאד אנטיפטית ולא הסבירה לי כלום. היא גם לא הצליחה לבדוק את הבת שלי כיוון שהבת שלי פחדה ממנה ולא נתנה לה להתקרב אליה וצרחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    06/12/2010

לא ניתן לדעת בודאות על מה מדובר - עדין ממליץ לחזור להערכה של נוירולוג מטפל [ או פנו להערכה נוספת ] לשיקולך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI
    טלי
    04/12/2010

שלום

פניתי לרופאה, עשיתי לבת של EEG בחסך שינה וערות שיצא תקין.

הנויורלגית הפנתה אותי לעשות EEG וידאו
    MRI מוח
    ובדיקת עיניים לבת שלי בת שנה ושמונה חודשים.

אני הבנתי שהבדיקה של הMRI בהרדמה מלאה ואני מאד חוששת מזה?
    האם חייבים לבצע אתהבדיקה הזו?
    האם ההרדמה יכולה להזיק לבת שלי?

לקביעת תור
    סגירה
    MRI

הוספת תגובה

• MRI - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    04/12/2010

חשיבות הדמיית המוח ב MRI - תלוי בשאלה שאותה רצתה הנוירולוגית של ביתך לברר [ כגון ליקוי מיבני במוח ועוד.. ]. נכון שבילדים תחת גיל 6 שנים לרוב ישנו צורך בהרדמה מלאה לביצוע הבדיקה אולם הסיכון בכך יחסית קטן היות שאת הפעולה מבצע מרדים מוסמך העורך בדיקה טרם ההרדמה וכן מפקח על הנ"ל עד סיום בדיקת ה MRI וההתעוררות המלאה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טלי
    04/12/2010

הנורילוגית הפנתה את הבתשלי על סמך האינפורמציה שמסרתי לה שלבתי ישנם לעיתים תיקים לא רצוניים בפנים. כמו קריצה וכיווץ עין באותו צד יחד. וכן פרצוף שלעתים יותר רחוקות עושה של הרמה והורדת גבות. כשדיווחתי לה על כך הייתה עושה את התיקים לעיתים קרובות
    נכון לשבוע האחרון זה ירד ברמה ניכרת

השאלה היא האם עדיין לעשות את הבדיקות המורכבות האלו?
    אני מאד חוששת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    04/12/2010

במיקרים של טיקים מוטורים פשוטים [ כפי שאת מתארת ] לרוב לא מומלץ לבצע MRI או כל הדמייה אחרת. מומלץ לחזור לרופא מטפלת ולשאול לדעתה שוב.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו