מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפעת- אני מהשאלה הקודמתאיילת07/01/2011
שלום רב,
אני מהשאלה הקודמת לגבי חיסון השפעת.
כפי שאמרתי ביתי מטופלת בוולפורל+ אוספולוט. אמרת שאם היא מאוזנת אין חשש מה זה מאוזנת ? לפני שלושה חודשים היה נפילה אחת בודדת בגלל חום. מאז לצערי הספיקה לפני שבועיים להיות חולה 5 ימים של חום מאוד גבוהה 39.8 הכי גבוה וברוך השם הפעם עבר בלי נפילות בזמן חום. 5 ימים של חום ללא נפילות שז\ה הפעם הראשונה מאז שגילנו את המחלה שאין לה נפילות בזמן חום ואחרי חום.
אני מאוד מאוד מאוד חוששת לחסן וכמו כן, מפחדת מאוד מאוד לא לחסן. לילה מערכת חיסון חלשה מאוד חולה הרבה.
מה לעשות לדעתך? ביתי מטופלת במחלקה שלך אצל ד"ר היימר . טרם קיבלתי תשובה ממנה אצלך התשובה מגיעה יותר מהר:)
תודה רבה רבה מקווה שאקבל את תשובתך בהקדם.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת- אני מהשאלה הקודמת - תגובה
ד``ר שי מנשקו08/01/2011בהתאם למה שכתבת - איננה רואה מדוע מערכת החיסון של ביתך מוחלשת , ההמלצות הכלליות הן להתחסן אולם אין הוראה חד משמעית.
ע"פ הנתונים הללו - לא רואה סיבה ברורה להימנע מחיסון באופן כללי [ אלה אם גם ה EEG מאוד פעיל ] אולם שוב לשיקולך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)