שפעת- אני מהשאלה הקודמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפעת- אני מהשאלה הקודמת
    איילת
    07/01/2011

שלום רב,
    אני מהשאלה הקודמת לגבי חיסון השפעת.
    כפי שאמרתי ביתי מטופלת בוולפורל+ אוספולוט. אמרת שאם היא מאוזנת אין חשש מה זה מאוזנת ? לפני שלושה חודשים היה נפילה אחת בודדת בגלל חום. מאז לצערי הספיקה לפני שבועיים להיות חולה 5 ימים של חום מאוד גבוהה 39.8 הכי גבוה וברוך השם הפעם עבר בלי נפילות בזמן חום. 5 ימים של חום ללא נפילות שז\ה הפעם הראשונה מאז שגילנו את המחלה שאין לה נפילות בזמן חום ואחרי חום.
    אני מאוד מאוד מאוד חוששת לחסן וכמו כן, מפחדת מאוד מאוד לא לחסן. לילה מערכת חיסון חלשה מאוד חולה הרבה.
    מה לעשות לדעתך? ביתי מטופלת במחלקה שלך אצל ד"ר היימר . טרם קיבלתי תשובה ממנה אצלך התשובה מגיעה יותר מהר:)
    תודה רבה רבה מקווה שאקבל את תשובתך בהקדם.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפעת- אני מהשאלה הקודמת

הוספת תגובה

• שפעת- אני מהשאלה הקודמת - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    08/01/2011

בהתאם למה שכתבת - איננה רואה מדוע מערכת החיסון של ביתך מוחלשת , ההמלצות הכלליות הן להתחסן אולם אין הוראה חד משמעית.
    ע"פ הנתונים הללו - לא רואה סיבה ברורה להימנע מחיסון באופן כללי [ אלה אם גם ה EEG מאוד פעיל ] אולם שוב לשיקולך.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו