נפילות או ניתוקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילות או ניתוקים
    איילת
    11/01/2011

שלום רב.
    ביתי בת ה- 3 ו11 חודשים חולה באפילפסיה ככל הניראה של הילדות. עדיין לא יודעים אבל זוהי ההבחנה נמצאת בנעקב כל 3 חודשים ע"י EEG. נוטלת דפלפט + אוספולוט.
    מזה 3 ימים עם חום גבוהה הגיע עד 40 אך מאתמול 10/1 בערב ללא חום כולל הלילה בו בדר"כ עולה עבר ב"ה בשקט.
    היום בבוקר 11/1 נפלה 3 פעמים פעם אחת קיבלה מכה בראש ובשתיים הפעמים תפסתי אותה. היא נופלת וישר קמה ובוכה. היתה מבוהלת נורא ומאז לא רוצה להיום לבדה מפחדת ליפול שוב.
    כמה בעצם גילנו את האפילפסיה נפילות אחורה או קדימה ממש שנייה וקמה.
    אני יודעת שבזמן מחלה יש נפילות האם זה נכון? כמה נפילות עד שניגשים לבי"ח?
    מה עושים בכלל בזמן שהיא נופלת להרים אותה? היא מנסה לקום לבד אבל אני מרוב בהלה ישר מרימה אותה האם זה נכון להרים ישר?
    האם אפשר לשלוח לגן למרות הנפילות? או כמה ימים לא ניתן לשלוח לגן?
    ד"ר תודה רבה על העזרה זה ממש מציל אותי כל פעם מחדש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילות או ניתוקים

הוספת תגובה

• נפילות או ניתוקים - תגובה

ד``ר שי מנשקו
    11/01/2011

איילת - לא לגמרי ברור מה את שואלת, אולם ברור כי לא הוסבר לך היטב מהלך המחלה אשר בגללה מטופלת ביתך. ממליץ כי תפני שוב לנוירולוג המטפל ותקבעי פגישה חוזרת לקבלת כול ההנחיות בנוגע להתנהלות בזמן חום או עליה בפירכוסים, בצורה מסודרת.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו