וידאו EEG לתינוקת בת שנה וחצי דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וידאו EEG לתינוקת בת שנה וחצי דחוף!
    ליהיא
    20/02/2011

תוצאות ניטור VIDEO EEG
    מבוא קליני: בת שנה וחצי התפתחות תקינה הופנתה לניטור עקב אירועי ניתוקשל כ3-4 פעמים בשבוע שנמשכים עד דקה ובהמשך ישנונית.

ניטור של הרקע: נצפו פרצים של טטא גבוהת מתח באזור טמפורלי שמאלי-משמעות קלינית אינה ברורה

אירועים: ביום האחרון לניתור נרכש ארוע ניתוק אופייני שלא נצפה בוידאו כי היתה מוסתרת אין ליווי אלקטרוגרפי לארוע הנ"ל.
    לסיכום:
    התקפי הניתוק לא אפילפטים

השאלה שלי האם ניתן לדעת בוודאות מ"ארוע" אחד שגם בו לא היינו בטוחים שאכן זה לא אפילפסיה ואם כן מה עוד ניתן לבדוק ולשלול מבחינה רפואית מכיוון והניתוקים האלה קורים גם בעמידה והיא נופלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וידאו EEG לתינוקת בת שנה וחצי דחוף! - תגובה

ד``ר טל גלבוע
    20/02/2011

שלום ליהיא

אם האירוע שנרכש בניטור היה אופייני לאירועים שלשמם נשלחה לבדיקה אפשר לפעמים להסתפק באירוע בודד.

לא ניתן לתת ייעוץ מקצועי בפורום באינטרנט ולכן חשוב שתגשי לנוירולוג שמטפל בביתך לצורך דיון על ממצאי הבדיקה ועל הבירור הנוסף שנדרש (יתכן שכבר נעשה).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה....

ליהיא
    20/02/2011

האירוע היה מאוד דומה אבל היה מאוד קצר מכדי להבחין ולכן נדמה לי שזה לא היה האירוע שמדומה ובנוסף לכך אחרי השיחרור שלה היו לה שני אירועים בטוח האחד היה בעמידה והיא נפלה והשני היה בישיבה שניהם היו ארוכים יותר השאלה אם ניתן להמשיך ולבדוק האם זאת אפילפסיה או שעכשיו הם בטוחים שזה לא זה.

העניין עם הנוירולוג שלנו שהוא בחו"ל עד אמצע מרץ ולא היינו רוצים לחכות עד אז עם הנפילות שלה זה די מסוכן... האם ניתן להפנות אותנו למישהו שיכול לענות לי על השאלות באיזור חיפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו