מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןשרית04/08/2010
שלום רב,
אני אמורה ללדת בניתוח קסרי בס"ד בתאריך 12.08.2010
איזה שם מומלץ?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה
שרית04/08/2010שיינבלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שרית
ליאת יוגב05/08/2010אין לי מושג
השם אמורה לבחור אמא , אך חשוב לדעת תאריך לידה , לאחר הלידה היי בקשר
בצירוף מספר שמות שמתחברת אליהם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם שירהגלית03/08/2010
בתי נולדה בתאריך 01/07/10 האם השם שירה מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלית
ליאת יוגב04/08/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - שם משפחה
ג04/08/2010שירה יחזקאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ג
ליאת יוגב05/08/2010השם שירה יחזקאל יכול בהחלט להתאים , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתך הדחופה דחופהדליה03/08/2010
שוב ארכז את הכל בבקשה אחת
שאלתי בעבר לגבי השם עופרי והוא לא ככ מומלץ האם עפרי בלי ו' משנה את התמונה?
ועוד כמה שמות לבדיקתך מיה או מאיה שירה ,נויה אריאל ,ליהיא וליעד האם יש שם מאוד מומלץ לתאריך הלידה של הבת שלי 27/7/2010 שעה 11:21
דליה ואסף בוסקילה תודה על עזרתך הברוכה ווהמאוד חשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם את השם לידר בבקשה
דליה03/08/2010מחכה לתגובתך הדחופה
דליה
ליאת יוגב04/08/2010אמנם הצעת שמות רבים , למרות זאת , קיימת בעייתיות בכל אחת מהמפות שהצעת .!!
אסביר - השם לידר , מתקבלת מפה נוקשה , גברית , אינדבדואלית ,מספרים גבריים לבנות ,עלול להביא למצבים של קושי באינטימיות לימים , כמו גם בלבול בזהות המינית
השם עפרי , קרמה 13-4 מצבים של הינעלות מחשבתית ,חוסר שביעות רצון , תקיעות ועוד
השם מיה ,מפה המונית במיוחד ,אך מספרים מבודדדים , מה שמדגיש הצורך בלבדיות ? אולי השם המועדף ,כי לפחות הרמוני !! מפה גברית - במרביתה !
השם מאיה , קרמה 19-1 הרגשת נחיתות , קורבנות , כמו גם מפה גברית במיוחד ..
השם ואריאל תואמים , אם כך,אפשר היה לחשוב ששניהם נכונים ,אך מתברר שמספר הפצע הגלגולי הינו 1 תואם למספר הגורל ,כאשר מספר פצע גלגולי תואם למספר הגורל ,מראה שלאדם לא פשוט להגיע ליעוד שלו ... בעייתי משהו
השם ליהי - מפה מבודדת במיוחד
השם ליהיא , קונפליקט בכל הקשור בהיבט הזוגי ,לימים קושי להחליט מה רוצה בבחירה הזוגית , מביא למצבים משבריים בנושא
אוהה.... אז מה נאמר ?? אם תרצי דברי איתי !!
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דעה נוספת..יפעת03/08/2010
בוקר אור, מה דעתך על השם ניר לבני שנולד בתאריך 25.2.10?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יפעת
ליאת יוגב04/08/2010מהו שם המשפחה של התינוק ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שם נוסףדליה02/08/2010
בגלל שלילת הרבה שמות נותנת אופציה לעוד בדיקת השם אריאל ודורין
דליה בוסקילה
אסף בוסקילה בעלי
תאריך לידה של הבת 27/7/2010 שעה 11:21* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת
דליה03/08/2010אני אובדת עצות חייבת את תשובתך לגבי אריאל ודורין
והאם תוכלי לכוון לשם שמתאים לה מאוד נורא חשוב לי עניין השם
בבקשה תכווני אותי מה ותשובתך לגבי אריאל ,דורין וליאל
מקודם רשמת לגבי ליה עשוי להתאים או עדיף שלא?? לא ככ הבנתי
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם האחרון מבטיחה ליעד
דליה03/08/2010אני מודה לך על העזרה חייבת להחליט היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
דליה03/08/2010לגבי עופרי רשמת שאת לא ממליצה האם כך הדבר אם היא תקרא עפרי בלי ו'
זה משנה את הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שם מתאים לתינוקת?ענבל02/08/2010
שלום רב,
בשעה טובה נולדה לנו בת ב- 26.7.10 יום שני.
שם משפחה צרור.
אנו מתלבטים בין השמות:
לי -נוי
טליה
לי- עד
היא לי או לי היא
אופיר
מה הכי מתאים, במידה ויש שם אחר מתאים נשמח לשמוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבל
ליאת יוגב04/08/2010מבין השמות שהצעת , השמות לינוי טליה ואופיר מתאימים בהחלט
השם לינוי , מקבל מפה הרמונית , דינמית , פעלתנות , קצב , היסחפות , גם כי השם הפרטי מוכיח על דרישה לשלמות באופן ניכר וקצב אחר .ובכל זאת מפה הרמונית ונפלאה
השם טליה ,מפה שיש בה חלקים זורמים קלילים מול החלק שכלפי חוץ יותר רציני ומרוחק , כל המפה בנויה על מספרים אי זוגיים המייצגים צדדים יחודיים , אינדבדואליים , פרטיים במיוחד .
השם אופיר , מפה זורמת במיוחד ,עצמאות חופש , תקשורת ועוד . גם השמותהאחרים נבחנו , אך לא ראויים .
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
ענבל11/08/2010היי,
בבקשה תוכלי לתת תשובה לשמות הנוספים שבחרנו יש לנו אוטוטו בריתה ואין לה שם עדיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים שחשבנו עליהם
ענבל10/08/2010שלום רב,
בהמשך לאישורך לשמות טליה לינוי ואופיר אודה לך באם תוכלי בחון שמות נוספים.
תאריך לידה 26.7.10 שם משפחה צרור יפעת ורונן
השמות שחשבנו עליהם:
נויה, מאיה, מיה, גאיה, דניאל, תהל.
יש ליבת בשם הילה אז יכול להיות שתהל לא מתאים?
אשמח לתשובה מהירה התינוקת בת שבועיים וטרם יש להם שם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ענבל
ליאת יוגב11/08/2010מבין השמות הנוספים , השם האפשרי הוא נויה , כאשר מתקבלת מפה שכל מספריה הינם 9 ,
דבר המוכיח על צדדים מאד אוניברסליים , מנהיגותיים , הכל ובגדול , צורך ויכולת לכבוש את העולם ,הבנה נתינה ,למען כולם !! מנהיגות , אך עלול להיות פיזור מסויים
מול זה זוהי מפה לא אינטימית , כמו לראות קושי בכיוון .
לשיקולכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה את עזרתך שמות נוספיםדליה02/08/2010
היי שוב,
לאחר שלילת שאר השמות אבקש את עזרתך הדחופה פעם נוספת
שמי דליה בוסקילה ת.ל 15/11/79
בעלי אסף בוסקילה 22/9/77
תאריך לידה של הבת הבכורה שלנו 27/7/2010 בשעה 11:21
ארצה התייחסות חשובה לשם ליה ועוד אופציה עדן
וכאופציה אחרונה ליאל ולטם או לוטם
מה מומלץ מבין 4 השמות
אני מודה לך מראש על ההסבר המפורט הקודם אשמח להתייחסותך הדחופה
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם נוסף לבדיקתך
דליה02/08/2010נא בדיקתך גם לשם אגם
דליה
ליאת יוגב03/08/2010שלילת השמות היא מהסיבה - שבאופן חד משמעי לא מתאימים !!!
עושה עבודתי "בדחילו ורחימו" ...
השם ליה וליאל , עשויים היו להתאים , אלא שמאחר ומתקבל מספר פצע גלגולי 1 , מספר התואם למספר הגורל , אם כך יקשה לה ללכת עם היעוד שאליו נועדה - בעייתי
השמות עדן ולטם תואמים , יוצרים מפה לפיה קיימים צדדים מנהיגותיים ,אחראיים במידה רבה ,
מצפוניים , אך מצד שני קיים צד שלפיו הצד של הרצונות בכיוון של אינדבדואליות , עצמאות , דינמיות , מול מציאות שתדרוש - ללכת בתלם , ללכת על פי סטנדרטים , אם כך מה שנקרא - רצוי מול מצוי , היושב על חווית תסכול לא פעם , כל הזמן חווית "לו היה לי "... יותר ויותר וכו .
השם אגם - ממש לא מתאים בשל העובדה שמתקבל צירוף קונפליקטי מצד אחד , כמו גם קרמה 13-4 היוצרת קשיים בחיים אלה , נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון ועוד .
לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתקרן נימצן01/08/2010
הי , זקוקה לעזרה . במזל טוב נולדה לי תינוקת בתאריך 23.07.2010 בשעה 1:55
אנו רוצים לקרוא לה אלכס . האם השם חיובי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב02/08/2010המפה על פי השם אלכס יכולה בהחלט להיות הרמונית בסה"כ אלא , שמאחר ומספר הגורל של התינוקת הינו 6 , מספר המדגיש צורך באהבה הרמוניה משפחה , מול זה , מספר הפצע הגלגולי של התינוקת , אף הוא 6 , פצע גלגולי , פצע שהאדם סוחב מגלגולים קודמים ויוצר קושי בחיים אלה .
פצע התואם למספר גורל מדגיש קושי להתחבר ליעוד .
איך אוכל להמליץ על מצב שכזה .
אך אם ובמידה ונבחר השם , קטונתי .
מעבר לכך , חשוב לראות שקיים במפה צד של פחות קבלה עצמית , מפה עם מספרים רגשיים , לא כך יהיה חשוב לה להראות כלפי חוץ , אם רוצה להראות משהו אחר ממי שאני , עד כמה אוהבת עצמי ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת בכורהדליה01/08/2010
שלום,
שמי דליה בוסקילה שמו של בעלי אסף בוסקילה
בתאריך 27/7/2010 נולדה לנו בת בכורה בשעה 11:21
אנחנו מאוד מתלבטים בין הילי לבין השם ליהי ?
מה יותר מומלץ?
לפני 2 השמות הסופיים התלבטנו גם על שם יולי..
נא עזרכן
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת שם נוסף
דליה01/08/2010אז אחזור שוב עם פרטים מלאים
דליה בוסקילה ת.ל 15.11.79
אסף בוסקילה ת.ל 22/9/77
הבת שלנו נולדה ב27/7/2010 יום שלישי בשעה 11:21
מתלבטים בין הילי, ליהי ועופרי
אבק מה הכי מומלץ אבל גם לגבי השאר למה לא ארצה לדעת
תודה על העזרה ממש מתקשה לבחור
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עופרי
ליאת יוגב02/08/2010בחנתי השם עופרי , אך גם עליו לא אוכל להמליץ בשל צירוף מספרים קרמטי 19-1 המוכיח על מצבים קורבניים בתוך דרך החיים .
כמו גם בעייה תקשורתית בולטת , צר לי , יודעת שלא תמיד מצליחה לאשר שמות . אך האמיני לי
עושה עבודתי "בדחילו ורחימו" ממקום מאד בודק יסודי ואמין ... ובלבד שלא להטעות .
שם = גורל .
נסי להתחבר לשמות נוספים ואהיה בשבילך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לביתי הבכורהדליה01/08/2010
שלו,
שמי דליה בוסקילה שמו של בעלי אסף
נולדה לי בת בכורה בתאריך 27/7/2010 בשעה 11:21
אני מאוד מתלבטת בין השם הילי לבין השם ליהי ??
כרגע אלו 2 השמות הסופיים לפניו התלבטתי גם לגבי השם יולי
אנא עזרי לי לבחור בדחיפות מה ממולץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דליה
ליאת יוגב02/08/2010השמות ליהי והילי מבחינה נומרולוגית - תואמים , שניהם יוצרים שם פרטי 1 , כמו לראות היפוך אותיות .
המפה המתקבלת על פי שם זה , מפה עם מספרים אי זוגיים , יחודיים , פרטיים , אינדבדואליים , הצורך בלבדיות יהיה מאד חזק ומשמעותי , מול זה קיים צד אחר האומר עד כמה לא אוהבת להראות החלקים הללו לעולם החיצון , כמו לראות - מפה שיש בה פחות קבלה עצמית ,
אם רוצה להראות לעולם משהו אחר מכפי שאני , עד כמה אוהבת עצמי ??
בנוסף נוצר צירוף קרמטי 19-1 , העלול ליצור בעיות תקשורתיות , כמו גם תחושת קורבנות בדרך החיים . אם אוכל להמליץ על מי מהשמות - ממש לא !!!!
השם יולי , אף הוא בעייתי , מאחר ונוצר צירוף מספרים גברי מדי , כמו גם קונפליקט בעולם הצרכים , דבר המוכיח על בעייה לימים בכל הקשור בבחירת בן זוג לחיים ... כמו לומר בעייה בזוגיות .
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבניאינה01/08/2010
שלום רב,
אנו מחפשים שם לבני שצפוי להוולד ב"ה ב13.9.2010.
האופציה המועדפת עלי היא דניאל (בעלי עדיין לא הכי מסכים, אך לא מציע תחלופות).
שם המשפחה הוא שוורצמן.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינה
ליאת יוגב02/08/2010כרגע , ללא כל התייחסות לתאריך הלידה ,
השם דניאל שוורצמן יוצר מפה קונפליקטית , משום כך , נראה לי לא מתאים ולא נכון לבחור בשם זה .
נסו להתחבר לשמות נוספים עד הלידה .
להשתמע לאחריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאיםשירן01/08/2010
בשעה טובה ומוצלחת נולדה לי ולבעלי ילדה מקסימה
בחנו שם לילדה אליה.
כמה אנשים טוענים שהשם לא מתאים לבת אלא השם מתאים לבן....
ואם השם מתאים לבת האם הוא מתאים לילדה שלנו שנולדה ב27.07.10 בשעה 05:08
אשמח לקבל תשובהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירן
ליאת יוגב02/08/2010כאשר השם נבחר , פחות יש לי מה לומר !?
המפה המתקבלת - מספר גורל 1 , המדגיש צדדים יחודיים אינדבדואליים , עצמאיים ועוד
מול זה , קיים במפה ציר הרצוי המדגיש צדדים נוקשים סגורים , מול חלקים זורמים וקלילים , מה שנקרא - רצוי מול מצוי , היושב , לא פעם על חווית תסכול ... בין הרצוי הנוקשה , לבין מציאות החיים שתדרוש , רכות פשרנות , חברותיות ועוד .
אין כל בעייה עם השם אליה - כשם לבת ,
ההסבר על המפה ניתן , אך בעצם השם נבחר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נולד בשעה טובהטובה01/08/2010
היי , ילדתי ביום 21.7.10 בשעה 3 לפנות בוקר
אין לנו עדיין שם לתינוק...(הוא עדיין עם צהבת - אז דחינו את הברית)
משפחת דהן
מתלבטים בין: ארד , שיר , אלעד , ניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טובה
ליאת יוגב01/08/2010מספר הגורל של התינוק הינו 4 - מספר הזקוק למסגרת בטחון יציבות .
כאשר השמות אלעד ושיר תואמים מבחינת המפה המתקבלת ,צדדים זוגיים בעיקר , מספרי 2 4 6 הם המספרים המתקבלים על פי המפה של שני השמות , כאשר מתקבלת גם מפה חרדתית במידה רבה .
כמו גם , מפה שלפיה - פחות קבלה עצמית , כי אם אני הולך על פי סטנדרטים נורמות , המספרים הזוגיים מדגישים זאת ,אך כלפי חוץ חשוב יהיה לי להיראות שונה , אחר , אם כך , עד כמה אוהב את מי שאני??
המפה על פי השם ארד , בעייתית ,
השם ניב , יכול להתאים , אך שוב מתקבל כאן צירוף מספרים המראה על פחות קבלה עצמית .
אז לשיקולכם .לא ממש יודעת מה לבחור בעבורכם . לכן ציינתי מה מתקבל בכל אחת מהמפות , ההחלטה בידיכם , כמובן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
דחוף בבקשה !11/08/2010עקב צהבת טרם עשינו ברית , שאלתי אותך לגבי כמה שמות והיום החלטנו לשאול על שם אחד מורכב משני שמות
שיר שלמה
נולד ב 21.7.10 בשעה 3 לפנות בוקר
שם המשפחה דהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טובה
ליאת יוגב11/08/2010האם בכוונתכם לקרוא לתינוק שיר שלמה ביום יום ,
או רק בשם שיר והשם שלמה כשם שני ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתשירן כהן31/07/2010
שלום רב, בתי נולדה בתאריך 16.7.09 בשעה 8.07 ושמה הוא גאיה כהן.
רציתי לשאול בבקשה האם השם מתאים לה ?איזה מפה הוא יוצר בעבורה?
אציין כי ראיתי באחת מההודעות כאן כי השם גאיה הוא שם גברי ?? אשמח להבהרה..
תודה רבה:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירן
ליאת יוגב01/08/2010לשאלה האם השם גאיה מתאים לביתך ? לא רלוונטית , מאחר והשם נבחר!!
המפה המתקבלת , מספרים דורשים נוקשים , צדדים עצורים רגשית , מול חלק האומר עד כמה - לא רוצה לראות עצמי כל כך ,סגורה ועצורה רגשית , מה שנקרא - מפת פחד מאיבוד שליטה , פחד מלהיות כל כך עצורה .
כמו כן אפשר לראות , צדדים שלפיהם קיים קצב מהיר דינמיות , ציר הרצוי - הרצון לקקצב ודינמיות.
מול מציאות מאטה , לא פעם , אם כך - עלולה להיווצר חווית תסכול !
השם גאיה = לא ידוע לי כשם גברי ..
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק - דחוף!!ליהי31/07/2010
שלום, שמי ליהי מישלאב, נולדתי 7.08.79
בעלי דני קונופליה נולד ב - 9.1.77
נולד לנו בן ב- 28.07.10 ואנו מתלבטים בין השמות הבאים:
איתי - עדיפות ראשונה
איתן
עידו
עידן
העדיפות על שם איתי כמעט 99%.
הברית ביום רביעי, אנא התייחסותכם בדחיפות.
תודה מראש
ליהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליהי
ליאת יוגב01/08/2010מספר הגורל של התינוק הינו 11-2 מספר המדגיש צורך בשיתוף , הרמוניה , צדדים רגשיים באופן מיוחד , כמו גם צורך בתמיכה ועידוד .
על פי השם איתי - מתקבלת מפה שיש בה צדדים רכים נשיים , מדובר בבן , עלול ליצור בעיות באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית .
השם איתן , יוצר צירוף קרמטי 19-1 מצבים קורבניים בתוך דרך החיים , בעייה בערך העצמי , בלבול עצום מול מספר הגורל שהינו11-2 , בעייתי במיוחד !!!!!
השם עידו , יוצר מפה המוכיחה על דרישות נוקשות , דורשות , לא מקבלים את מי שאני בעולם הצרכים שלי , מה שאומר - עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכי ??
בעייתי במיוחד ,
השם עידן - מקבל שם מלא 16-7 שמשמעותו - מצבים של ניתוקים,כמו גם שיעור במערכות יחסים.
לא מומלץ ,
אם כך , נסו להתחבר לשמות נוספים , כדי להיטיב עם התינוק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן דחוף - המשך
ליהי01/08/2010היי ליאת,
בשל אי התאמה בין השמות שציינתי מעלה, אנא בדיקתך לשם נוסף "אסף"
לבני שנולד בתאריך 28.7.10.
תודה מראש
ליהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)