מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת שמה של אחותי מבחינת הצלחה ומזאביגייל31/07/2010
שמה של אחותי הוא תמי צוריאל . נולדה בתאריך 27/5/1983.
האם שמה מתאים לתאריך לידתה? נראה שהכל קשה ומעוכב אצלה .
האם צריך להוסיף לשמה שם נוסף לחיזוק המזל? .
נא תשובתך .
תודה
אביגייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אביגיל
ליאת יוגב01/08/2010מצטערת , אך הפורום נועד לבחירת שם לתינוק, מוזמנת להתקשר אלי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןרפי31/07/2010
היי ליאת,
נולד לנו ילד רביעי במשפחה ב- 29.7 בשעה 8:05
אחרי שני בנים ובת - גל, דור, רוני
אנחנו מתלבטים בין אלון, עומר או תומר
תודה מראש,
רפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבן - שם המשפחה
רפי31/07/2010צלליכין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רפי
ליאת יוגב31/07/2010מספר הגורל של התינוק הוא 3, מיום לידה 2 , מספרים רגשיים נשיים , היעוד שלו , כמספר גורל 3
להישאר ילד!! לבטא עצמו , חברותיות זרימה ,
על פי השם אלון , מתקבלת מפה הרמונית בעיקרה , אך נשית , מספרים נשיים מראים על בעיות באינטימיות , לימים , כמו גם בעיה בזהות המינית ...
השם עומר , יוצר מפה שלא תאפשר לו להתחבר ליעוד שלו . המספרים האחרים הינם מספרים נוקשים , דורשים , חונקים את מה שנועד להיות , כמו לראות דרישות נוקשות מצד ההורים , מורים , סביבה וכו .אם כך , עד כמה מישהו חיצוני מבין את עולם הצרכים הקיים בתוכי ????? בעייתי במיוחד .
השם תומר , מראה על צדדים מחייבים עשיה , עבודה , יעילות מעשיות פרקטיות , אך לא לכך נועד ..
שוב ,מה שנקרא מפת חנק , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכי ???
בעייתי , נוצרות עוד בעיות על פי השם תומר , שלא אפרטם .
נסו להתחבר לשמות נוספים , אהיה בשבילכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמום אפשריים נוספים
רפי31/07/2010ראשית הרבה תודה. :)
אז נראה שאנחנו לא ממש בכיוון, אבל בכל זאת מחפשים שם נכון.
מה לגבי יובל, רותם, נועם, איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רפי
ליאת יוגב01/08/2010מבין השמות שהצעת , השם הראוי ביותר הוא נועם .
השמות האחרים , או מפות רגשיות נשיות , או מפה החונקת את עולם הצררכים שבו
ובמקרה של איתי , מתקבלת מפה קרמטית , קושי מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי "אורי"?
רפי01/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רפי
ליאת יוגב02/08/2010השם אורי עבור התינוק , בעייתי , מתקבלת מפה של פחות קבלה עצמית .
כמו גם מספרים היוצרים צדדים רכים רגשיים מול שמירת חיץ והגנות מהעולם , תמיד נשאלת השאלה למה צריך להגן על עצמי מהעולם , האם פוגעים בי ??
בעייתי .
נסו להתחבר לשמות נוספים , או לדבר איתי ....צר לי שכך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואריאל?
רפי02/08/2010ואריאל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רפי
ליאת יוגב03/08/2010השם אריאל - בהחלט אפשרי , מפה שיש בה חלקים מאד זורמים , חברותיים קלילים ,
מאד תקשורתי , מול הצורך שלו לימים , לראות עצמו פרקטי מעשי וכו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודות - ואחרון חביב..עידן
רפי03/08/2010שסוף סוף נקרא לתינוק בשם
רפי
ליאת יוגב04/08/2010השם עידן - מקבל מפה רכה מדי ,נשית משהו , מדובר בבן ,מפה נשית עבור בנים עלולה ליצור בעיות באינטימיות ,לימים ,כמו גם בלבול בזהות המינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתמלי30/07/2010
שלום!
ב- 25.7.2010 בשעה 11:40 נולדה בתי. שם המשפחה נחשון. האם השם יערה מתאים לה? איזה תכונות יעניק לה שם זה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מלי
ליאת יוגב31/07/2010השם יערה לביתכם , נפלא !!
זאת מאחר ומספר הגורל הינו 8 מיום לידה 7 מספרים מאד נוקשים , אובבססיבייים , גבריים , עצורים רגשית , אך בזכות השם יערה , מתקבלת מפה המרככת מאד את מי שהיא נולדה להיות , מספרים נשיים רגשיים , רכים , היוצרים מידה של איזון למה שנולדה להיות .. חיבור לנשיות , כמו גם יכולת וצורך ביטוי , יכולות בכיוון המשפחתי וההרמוני.
בקיצור - נפלא !! בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםעינת30/07/2010
בני נולד בשעה טובה בתאריך 24/7/10, ביום א' אנו עורכים ברית מילה ויש לנו התלבטות לגבי כמה שמות:
גיל, שלו, לירן
שם המשפחה הינו - מילר
שמות ההורים אורן ועינת
מה עדיף ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינת
ליאת יוגב31/07/2010מספר הגורל של התינוק הוא 7 , מספר המראה על עומק , ידע למידה , זהו היעוד שלו , צדדים רציניים בוגרים , מעמיקים , דורשי שלמות, מה שנקרא פרפקציוניסטיים .
אם כך , השם גיל יוצר מפה שיש בה צדדים נוקשים במיוחד , אובססיבייים ועד כמה היה רוצה לראות עצמו רך יותר , רגיש הרמוני ,נעים ... השם גיל יוצר בעיקר מפת חנק , מאחר וה-7 מראה על צדדים לא סטנדרטיים , מול המספרים האחרים שהינם מספרים , הדורשים הליכה בתלם . להיות סטנדרטי , אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לי, יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בי , לכן המפה נחשבת למפת חנק , אולי אף בעיות בריאותיות .... לימים .
השם לירן יוצר מפה המראה , עד כמה רוצים אותו יותר רך , רגיש , כאשר מי שהוא - נוקשה יותר , שוב חנק , לא נותנים לגיטימציה להיות מי שנועדתי !!!
כמו גם בעייה תקשורתית , העלולה להיווצר ,
השם שלו , מפה נוקשה , רצינית , פרפקציוניסטית במיוחד !!! למרות זאת , המפה המועדפת , משתי המפות האחרות .
על פי השם שלו - צדדדים עצורים רגשית , מול העובדה שכלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר רגיש , משפחתי , רך ... אם כך עד כמה מקבל את מי שאני , אם אני נוקשה ועצור רגשית , אך החוצה מראה צד אחר , סימן שלומד שהעולם לא יאהב אותו על פי החלקים העצורים רגשית ונוקשים .
כמו גם , מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים ...
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם אחר
עינת31/07/2010מה לגבי השמות גילי , גל, הילל, יש משהו שאת יכולה להמליץ עליו?
עינת
ליאת יוגב01/08/2010מבין השמות שהצעת , השם המתאים ביותר הוא ג י ל י !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני שמותלילי30/07/2010
שלום.
בני נולד בתאריך 7.1.08.
יש לו 2 שמות רפאל - אלירן. רפאל ע"ש סבו ז"ל, ואלירן הוספתי בתור משהו יותר חדיש ויפה.
אני ומשפחתי קוראים לו ביום יום אלירן, ואביו ומשפחתו קוראים לו תמיד רפאל.
האם יש בכך גורם שלילי כלשהו ?
האם אחד מן השמות מתאים לתאריך לידתו יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילי
ליאת יוגב31/07/2010לא ציינת את שם משפחתו של בנך .
כאשר ברמת העיקרון נראה לי בלבול אמיתי , כאשר הילד יצטרך לציין מהו שמו . מה יאמר ??
חשוב לבחור שם וללכת איתו לאורך הדרך , כמו כן, אין לי כרגע יכולת לענות ללא ידיעת שם המשפחה , רק על פי השם המלא אוכל לומר מהו השם המועדף מבין השניים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לילי31/07/2010שם משפחה - חן.
לילי
ליאת יוגב01/08/2010לפי מיטב הבנתי , מאחר ושני השמות נבחרו לבנך , משום כך אפשר לראות ולנתח המפה שלו על פי שניהם , כמפה רגשית במיוחד , מספר הגורל הינו 9 , מספר המייצג צורך במרחבים , יכולת הבנה ונתינה רבה , מספר מנהיגותי , גם כי לא פעם התנהגות ילדותית , צד בוגר מול צד ילדי ,
חלקים חברותיים במיוחד נחמדות
80% מערך המפה של האדם זו המפה הראשונה שנבחרה . תקני אותי אם טועה באשר לכוונתך לבחור לבנך שם . האם רק אלירן או , אלירן רפאל ? הניתוח שלי כאמור הוא על פי שני השמות
מעבר לכך ,מבין השמות , אין ספק , שהשם רפאל - עדיף !!!!!!
מפת מנהיגות , עוצמתית במיוחד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הניתוח
לילי02/08/2010ולפי הבנתי, הניתוח תקף רק במקרה ותמיד נקרא לו בשמו המלא, רפאל - אלירן, כשם אחד ולא נפריד בין השמות. אני צודקת ?
אני לא רואה את אביו קורא לו בשום אופן בשם אלירן, כמי במחינתו זה כאילו לזלזל בזכר אביו ז"ל, ששמו ניתן לנכד אבל בעצם לא יהיה בשימוש, ולי מאוד קשה להתחבר לשם רפאל, למרות שהוא יפה בעיני ונתתי אותו בלב שלם, בכל זאת, אני יותר מתחברת לאלירן.
במצב דברים כמו זה, כאשר אני ואביו קוראים לו בשני שמות שונים, האם "המפות" של כל אחד מן השמות מתבלבלות ונוצר "בלאגן" בתודעת הילד ?
ואם אפשר גם - מדוע רפאל מתאים יותר מאלירן ?
המון תודה על ההתייחסות והזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לילי
ליאת יוגב03/08/2010ולפי הבנתי , השם אלירן רפאל הוא השם הנבחר , אם כך לא הניתוח הראשי הוא על פי השם שנבחר !! גם אם קיימים שני שמות , נראה שהתחברת לבחירת שני השמות ולכך התכוונת ,אם כך ,כ פי שציינתי , השם אלירן רפאל חן יוצר צירוף מספרים רגשי במיוחד ,
כשבנך יצטרך להציג עצמו על פי איזה שם יציג עצמו , נראה בלבול שלם !!!
השם רפאל עדיף - מאחר ומתקבלת מפה עוצמתית , חזקה , מנהיגותית והרמונית ושוב לא אכל להתעלם מהמפה הראשונה ,!!
השם חן , יוצר צירוף מספרים קרמטי - קרמה היוצרת מצבי ניתוקים , שיעור במערכות יחסים ועוד .
אם תרצי , דברי איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - המשך
ליהי01/08/2010היי ליאת,
אשמח אם אקבל תשובה לגבי שם נוסף "אסף" לבני שנולד בתאריך 28.7.10
תודה מראש
ליהי מישלאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליהי
ליאת יוגב02/08/2010אשמח לעדכון שם המשפחה של התינוק ?? כדי שאבחן הדברים בצורה הנכונה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתסילבי30/07/2010
שלום שמי סילבי חגאג שם בעלי אושרי חגאג
בני הבכור נולד 29.7.2002 ושמו כלפו גילי
הבן השני נולד 6.11.2006 ושמו ויקטור יקיר
אכשיו בעוד שישה חודשים תהיה לנו בת ואנחנו רוצים
לקרוא לה על שם אמי עליזה חשבנו על שמות שהם
ליהי אלין אל-ים לי לירז ענבל לין תאריך לידה משוער 7.2.2011
השמח אם תומרי לי אם
תודההשמות של ילדי והבת שצריכה להגיעה אם הם בסדר ומה מתאים לילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סילבי
ליאת יוגב31/07/2010אשמח לענות לך על בחירת השם לתינוקת לכשתיוולד , אין טעם להכנס להסברים על שמות לפני שנולדה .
מאחר והפורום נועד לבחירת שם לתינוק , משום כך , לא אוכל לענות על השמות לילדייך האחרים !
מוזמנת להתקשר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמאי30/07/2010
היי, אנו מתלבטים לגבי 2 שמות יובל או שחר לבת שנולדה בתאריך 27/7 שם משפחה הוא שקד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאי
ליאת יוגב31/07/2010אין ספק שמבין שני השמות שהעצת , השם שחר הוא המועדף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רציתי להתיעץ בקשר לשם ליאל לבןצחי מנדל28/07/2010
שלום שמי ענת ונולד לי בן לפני כ- שלושה שבועות .. הוא נולד קטן מאוד ונושא שמו היה רגיש מאוד התלבטנו בין המון שמות !
אך לבסוף החלטנו על השם ליאל .. האם ליאל הוש שם של בנות בלבד (אשר מראה על נשיות ) או שם לבנים ולבנות יחדיו ?
יש לציין ששמו המלא הוא - ליאל חנן חזיזה !
אשמח אם תעני לי בהקדם האפשרי
תודה
ענת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענת
ליאת יוגב28/07/2010מהו תאריך הלידה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך הלידה
צחי מנדל29/07/2010תאריך הלידה של ליאל - 7.7.2010
ענת
ליאת יוגב31/07/2010נראה שהשם עבור בינכם נבחר !! המפה המתקבלת הינה מפה הרמונית , מפת מנהיגות , !!
חשוב לבחון הוספת שם נוסף ,בת.ז בלבד , שם הנותן 3 ...המתחיל באות נ או צ .
לשאלתך , האם זהו שם של בנות , והשמות רותם ,רז , עדי טל , האם אלה שמות לבנים או בנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומים בניםמורן28/07/2010
שלום נולדו לי תאומים בנים בתאריך 22.6.10 בשעה 13.11 שניהם בניתוח קיסרי
השם שלי מורן אסתר , שם בעלי שחר , שם המישפחה חתוכה.
השמות שאני חושבת אליהם הם:
נהוראי , יהונתן, דויד, הראל, נריה , אליה, עידו, יאיר.
אשמח אם תמליצי על השמות המומלצים ביותר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורן
ליאת יוגב28/07/2010מבין השמות שהצעת , השם היחידי שאפשר להמליץ עליו הוא נריה , (חשוב לזכור לבחון איזה שם נוסף צריך להוסיף , במקרה ובוחרים בשם זה-נריה, כמו לומר , שם שני שיהיה כתוב בת.ז.)
השמות האחרים בעייתיים באופן מיוחד , כל אחד וסיבתו הוא ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתחגית27/07/2010
שלום, בשעה טובה נולדה לנו תינוקת בתאריך 21.7.10.
אשמח לדעת מה מבין השמות הנ"ל הכי מתאים: ליה, נויה.
שם האם: חגית
שם האב: דורון
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חגית
ליאת יוגב27/07/2010שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
חגית28/07/2010שם המשפחה: אשר.
חגית
ליאת יוגב28/07/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 4 - מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות,
באשר לשמות שהצעת , ממש לא מומלצים ,
מאחר והשם ליה יוצר מפה נוקשה במיוחד , מפה שיש בה מצבים של פחד מאיבוד שליטה , כמו גם קושי לימים בנושא אינטימיות ,
השם נויה , יוצר קונפליקט מאד בעייתי בכל תחום בחיים , קושי לימים , בנושא קריירה , כמו גם מצבים משבריים בכל היבט , ממש לא לבחור בו !!!
נסי להתחבר לשמות נוספים , כדי להיטיב עם התינוקת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן שם שני על שם אחי שנפטר בגיל צעיטל27/07/2010
שלום,
ילדתי אתמול (26.7) ברבע לשבע בערב בן זכר לאחר שתי בנות (אור בת 11 וזיו בת 7) אנו מעוניינים לקרוא לילד בשם שני על שם אחי הקטן שנפטר בגיל 18 ( לפני כ-5 שנים) לאחי קראו הראל.
שם ראשון מתלבטים בין גל לרז.לי קוראים טל ולבעלי שחגג אתמול יומולדת 40 קוראים ניר.
מה אתם אומרים א. לגבי השם הראשון? גל או רז?
ב. מה אומרים לגבי השם שני? כדאי/אפשר לקרוא עלשם מישהו שנפטר בגיל צעיר?או אולי לשנות במקום הראל עם "ה" נכתוב אראל עם "א"?
ממתינה לתשובה.
תודה טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
מאיה קדם27/07/2010שלום טל,
מזל טוב להולדת בנך.
עם כל הכאב והצער אייני חושבת שזה נכון לתת לילד שם של אדם שנפטר בגיל כל כך צעיר.
שמו של האדם זוהי אנרגיה שמובילה אותו בחייו - למחשבה.
שנית, מומלץ לקרוא לאדם בשם של לפחות 3 אותיות....
מהו שם המשפחה?
בברכה,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת השם המתאיםסיגל זוהר26/07/2010
ליאת שלום,
בננו נולד ב-23.7.10 בשעה 13.09 ואנו מתלבטים מבין כמה שמות: תום, גיא ועידו, איזהו השם המתאים לו, אם בכלל.
נשמח לשמוע חוות דעת.
בנוסף, אם אפשר לשאול: לבננו שנולד יש עוד שני אחים תאומים: אמיר (בן) ושקד (בת) ורצינו לדעת האם יש התאמה גם לשמות שלהם (לאחד השמות שהצענו).
במידה והשמות שבחרנו אינם מתאימים לא נשמח קבל הכוונה בבחירת שם מתאים.
בתודה מראש,
סיגל והדר זוהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתיחסותכן
סיגל זוהר27/07/2010טרם קיבלתי את התיחסותכן
סיגל
ליאת יוגב27/07/2010מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוק הינו זוהר -
השם תום מקבל שם מלא 16-7 - שיעור במערכות יחסים ,מצבים של ניתוקים ועוד .
השם גיא - יוצר צירוף קרמטי 13-4 (קרמה=חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה) 13-4 מראה על
נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון , תקיעות ועוד .
השם עידו , המפה מאד הרמונית ,אלא שמתקבלים מספרים נשיים , רגשיים , מפה נשית לבן , עלולה להביא לקושי באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית , לימים .
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בהבנת הפיענוח
סיגל זוהר28/07/2010ליאת שלום,
תודה רבה על תשובתך, אך אני מתקשה להבינה.
אכן שם המשפחה של התינוק הוא זוהר.
מה זה אומר לגביי השם תום? זה שם מתאים לילד או לא?
מה אומרים מספרי הקרמה?
אם השמות שהצענו אינם מתאימים, איך אפשר לבחור שם מתאים/ מתאים יותר?
אודה להסבר.
תודה,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיגל
ליאת יוגב28/07/2010אנסה להסביר המשמעות של השם תום ,פעם נוספת ,
מאחר וצירוף השם המלא = מספר קרמה- קרמה זהו חוב שהאדם מגיע מגלגול קודם .
כמו לומר , קשיים בחיים אלה , קרמה 16-7 כתוצאה מהשם המלא המתקבל , תום זוהר
משמעותו , שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים והפתעות ,האם אפשר לומר שזהו מצב חיובי - ממש לא , האם להמליץ על השם ? ברור שלא .
נסי להתחבר לשמות נוספים , העבירי לי ואנסה להיות בשבילך , כשתמיד אפשר לשוחח ...
לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הביאור
סיגל זוהר29/07/2010המון תודה על הסבר.
מה לגביי השם גיא זוהר?
נאמר לי שיש צורך להוסיף שם שני ע"מ ליצור התאמה מלאה.
איזה שם כדאי להוסיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיגל
ליאת יוגב31/07/2010חשוב לבחור נכון ,השם הראשון , שם שני לא רלוונטי כאן .
השם גיא - הוסבר מדוע לא נכון לבחור בו .!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקמיכל26/07/2010
תאריך לידתו של בני 20/7/2010 ואנחנו מתלבטים בין ארבעת השמות הבאים:
נטע, אופק, רואי או מאור.
אשמח לשמוע חוות דעת.
תודה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה הוא נישטיין
מיכל26/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב26/07/2010מספר הגורל של התינוק הינו 3, מספר המדגיש צדדים ילדיים , קלילים זורמים וחברותיים , כמו כן צורך בביטוי .
השם נטע , יוצר צירוף של מספרים אי זוגיים , המראה על אינדבדואליות רבה , כמו גם מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , החוצה יראה יותר מרוחק , פרטי , הפנים יותר רגיש וחברותי .
כמו כן , קיים צד האומר , עד כמה אוהב ומקבל עצמי ? כאשר כלפי חוץ , משדר רצינות איכות , כובד , מול החלקים האחרים הקיימים בי . שהינם חלקים זורמים וקלילים ,
למרות זאת , מבין השמות , שהצעת , זהו השם המועדף !
מאור - מקבל מפה קונפליקטית ובעייתית במיוחד .
אופק = מדגיש את הצד של פחות קבלה עצמית , מה שנקרא , שנאה עצמית .
והשם רואי , יוצר מפה שיש בה צדדים של חנק , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בי ?? מפות חנק , עלולה להביא למציאות של בעיות בריאות , או לחילופין מצבים שלפיהם ממגנט לחייו אנשים קרים מנוכרים שתלטניים ועוד .
אם כך , נראה שהשם נטע , הוא המועדף !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתפושי26/07/2010
שלום ילדתי אתמול 25/7/2010 בשעה 16:29
השם שלי הוא יפה מלניקוב ובעלי סאם טארול הוא אמריקאי ועדיין לא החלפתי את שם המשפחה
אנחנו מתגוררים בארצות הברית
רציתי לדעת מבין השמות
ליאן
טליה
מוריאל
יולי
איזה שם הכי מתאים לילדה אני מאוד התחברתי לשם ליאן ורציתי לתת שם שני מוריאל
נאמר לי שאם לא משתמשים בשני השני אז אין צורך לתת שם שני כי רציתי משהו מהתנ"ך
אודה על העזרה כי אני מאוד מבולבלת ולתינוקת אין עדיין שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פושי
מאיה קדם26/07/2010מזל טוב להולדת בתכם.
לאחר בדיקתי השם המומלץ הוא יולי.
תרבו נחת,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםלילך שמש26/07/2010
שלום,
יש לי שתי שאלות.
בן ראשון נולד ב-29/10/2001 שמו טל שמש.
בן שני נולד ב-14/06/2010 שמו שליו שמש.
האם בחירת השמות מוצלחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שמש
מאיה קדם26/07/2010שלום לילך
מדוע להתעסק בשמות שכבר בחרת לילדיך מלפני כמה שנים?
אני לא ממליצה לערוך בדיקה לילדים אחרי שכבר בחרו עבורם שם,
אלא אם כן יש איזה בעיה עם אחד הילדים שאת זקוקה לתשובה.
אנחנו ממליצים בפורום עבור שמות של תינוקות שרק נולדו.
בברכה,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים אתן ממליצות להוסיף שם נוסף
לילך שמש27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)