מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דינמיקה משפחתיתנלי15/07/2010
שלום רב,
שמות ילדיי הם עומרי לכיש, תאריך לידה שלו הוא 23.11.2007
אלייה לכיש, תאריך הלידה שלה הוא 4.2.2009
תאריך הלידה שלי הוא 17.03.80 ושל בעלי הוא 29.9.72
מה ניתן לומר על פי נץונים אלו על הדינמיקה המשפחתית ובעיקר על מערכת היחסים בין הילדים ועל נטיות ליבם?
תודה רבה,
נלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נלי
ליאת יוגב15/07/2010שאלה נהדרת , אך מאחר והפורום נועד לבחירת שם לתינוקות , לא אוכל לענות
כאן , מוזמנת ליצור קשר , אם תרצי , כמובן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןמור15/07/2010
שלום,
בני נולד ב- 13.7.10 בשעה 18:38
האם השם נועם מתאים לתאריך?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חח
ליאת יוגב15/07/2010ומהו שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
מור16/07/2010שלום,
שם המשפחה הוא מרקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חח
ליאת יוגב17/07/2010השם נועם מוכיח על מפה הרמונית במיוחד , מפה שיש בה חלקים דינמיים פעלתניים , סתגלניים ועוד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
מור17/07/2010תודה רבה, עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןמשה15/07/2010
שמי משה בן עזרא 24.061982
האם ליטל בן עזרא 16.03.1983
נישאנו ב 11.11.08
הילד נולד ביום ראשון 18.7.2010
חושבים על אור, עומר, אורי, שקד.
אני אשית מעדיף ראם
מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משה
ליאת יוגב15/07/2010מבין השמות , שהצעת השם המתאים הוא שקד , גם כי קיימת מפה שמצד אחד מאד זורמת , חברותית קלילה , אך כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר מעשי אחראי פרקטי , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית, אם כלפי חוץ חשוב לי להיראות משהו אחר ממי שאני , עד כמה אוהב את מי שאני ???
אך מבין השמות , בכל אופן , זהו השם המועדף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי שם שכבר ניתן-לירון טל15/07/2010
שלום,
בני נולד ב-11.12.2008 והשם שניתן לו הוא--- "שון" לאחרונה חשבתי להוסיף לו שם שני "יצחק"
שם המשפחה הוא "טל".
שאלתי היא האם השם שון מתאים והאם כדאי להוסיף את השם יצחק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירון
ליאת יוגב15/07/2010קיימים צדדים מאד רגישים על פי נתוני המפה של שון , מול יכולת טובה לעמוד מול
מצבים הדורשים כוח רב .
אפשר בהחלט להוסיף שם , יתכן ששם פרטי 3 או 8 זוהי האופציה הטובה יותר
אם תרצי ,דברי איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש נואש לשם לבןטוטי15/07/2010
שלום!
בהריון עם בן 3 ומאוד קשה לנו למצוא שם- תאריך לידה משוער הוא 05/09, שם משפחה כהן.
לבנים שלי קוראים מעיין - נולד ב 18/4/2003 וגל - נולד ב 16/7/2006.
השמות עליהם חשבתי, אך בהחלט לא סגורה עליהם, הם:
אסף
עידו
ים
סתיו
שובל
שליו
עמית
אשמח להמלצות נוספות, די נואשת בנושא..
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טוטי
ליאת יוגב15/07/2010מלבד עמית ושליו , נכון לעכשיו , כל השמות אפשריים ,
היי איתי בקשר לאחר הלידה , כדי שנוכל להתאים השם לתאריך הלידה .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! בהחלט אהיה בקשר..
טוטי18/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתענבל14/07/2010
בתאריך 12.7.10 בשעה 17:10 נולדה לנו תינוקת חמודה
שם האם, ענבל ת.לידה 16.12.80
שם האב, אליהו ת.לידה 26.12.77
אנו מתלבטים בין כמה שמות:
דניאל
דניאלה
שירה
גילי
מה נראה לך הכי מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבל
ליאת יוגב15/07/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שלישיטובה14/07/2010
היי , רציתי לדעת איזה שם הכי יתאים לבן (צפוי להגיע בשבועיים הקרובים)...
אנחנו מתלבטים בין ה שמות: רומי , שיר , ארד
שם המשפחה דהן
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טובה
ליאת יוגב14/07/2010נכון לעכשיו השמות כולם אפשריים , חשוב לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם פרטי שקצת מתנגש עם שם משפחהעינב14/07/2010
היי,
אני מקווה שתוכלי לעזור לי בהתלבטות...
השם שאני מאוד רוצה לתת לבת שעתידה להיוולד בקרוב הוא רונה
אך שם המשפחה שרוני ואני חוששת שילעגו לה בעתיד. מה את אומרת?
שאר השמות שחשבנו עליהם - צוף, כרמל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינב
ליאת יוגב14/07/2010ברמת העיקרון , לא נראה לי כל בעייה לבחור בשם המזכיר משהו את שם המשפחה
כך , שלא אפסול השם , חשוב לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה , כך שהיי איתי בקשר
לאחר הלידה , להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןמשה14/07/2010
נולד לי בן בכור (לידה ראשונה)
הרך נולד ב11.07.2010 ב 9:53 הברי ביום א ה 18 לחודש
אנחנו מטלבטים בין מספר שמות 1.ראם 2.אור או אורי 4.אופק. 5.עמית 6. עומר 7.אושר או אושרי 8. רותם 9.ליאל
או שיש לך כיוון אחר ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת תאריכי הורים
משה14/07/2010שחחתי להוסיף השם שלי ליטל בן עזרא 16.03.1983
ובעלי משה בן עזרא 24.061982
נישאנו ב 11.11.08* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליטל
ליאת יוגב14/07/2010עברתי על כל השמות שהצעת , אך מאחר ומספר הגורל של התינוק הינו 3 ,מיום לידה 11 - מדובר במספרים רגשיים , כמו גם נשיים , חשבתי איך ליצור מפה שתחזק משהו את אותו צירוף רגשי
השם אושר - נראה כשם המומלץ ביותר , אלא שבהסתכלות נוספת , מאחר ומספר הגורל 3 המקום של הביטוי , יצירתיות , אופטימיות כדרך חיים , כמו גם צדדים ילדיים , אך לעומת זאת , הפצע הגלגולי שלו גם הוא 3 , כמו לראות , שלא יהיה לו פשוט לממש את היעוד שלו , (מספר הגורל -שמגיע מתוך צמצום תאריך הלידה) פצע גלגולי , משמעותו , פצע שהאדם סוחב מחיים קודמים ומקשה עליו גם בחיים אלה .
אז מה פתאום שניצור פצע תואם למספר גורל ?
כל שאר השמות - פחות מתאימים , או מפות חנק - דבר שלא מאפשר לילד לבטא את עולמו הפנימי או פחד מאיבוד שליטה ועוד .
נסי להתחבר לשמות נוספים ואהיה בשבילך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עכשיו??
משה15/07/2010היי, קצת היממת אותי עם התשובה שמתוך כמעט 10 שמות קטלת לי את כולם
אבל כדאי להמשיך לנסות, הברית ביום ראשון הקרוב,
מה את היית ממליצה???
מה עם גיל או שקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתדורית12/07/2010
ביתי הבכורה נולדה בתאריך 17.06.10
שמי דורית בן שמואל ובן זוגי אסף זאב
קראנו לה עמית זאב בן שמואל
האם השם מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורית
ליאת יוגב12/07/2010השם עמית עבור ביתך ,במידה והשם המלא אכן זאב בן שמואל , נפלא
צירוף מספרים המוכיח על יכולת הסתגלות תימרון , מעבר לשאפתנות והשגיות
בהצלחה
(יתכן שבהמשך , הייתי דואגת להוסיף שם פרטי הנותן 5 ) גם אם, ממילא השם כל כך ארוך
ובכל זאת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תפרטי מדוע כדי להוסיף שם ?
דורית13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דורית
ליאת יוגב13/07/2010אשמח לפרט בשיחת טלפון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאומים שנולדו ב-10.7 (בן ובת)קרן12/07/2010
משפחה : עידן
השם לבן: תום
השם לבת : כרם
האם בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
מאיה קדם12/07/2010השם תום בסדר גמור.
השם לבת איננו מתאים.
אשמח לבדוק שמות נוספים.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתטלי11/07/2010
הי,
שם משפחה: אלצטר
תאריך לידה: 06.07.2010
שמות לבחירה: רוני או גלי או קורין כששם שני הוא עליזה
תודה מראש :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט נוסף
טלי11/07/2010לא יודעת אם חשוב אבל נולדה ב9 בבוקר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלי
ליאת יוגב12/07/2010ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 7 - מספר המדגיש צדדים של עומק חכמה , ידע למידה
צדדים מאד פרטיים , כמו גם , חלקים נוקשים יותר !
השם רוני , יוצר מפת חנק , מספר גורל 7 - אי זוגי מול מספרים אחרים שהינם מספרים זוגיים , היוצרים מצבים של חנק , כמו לומר , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בתוכי ???? אם כך , עלול להיווצר בעיות בריאות . כמו גם מצבים של צורך לנתץ בשלב מתקדם בחיים , לאחר שמרגישה חנוקה .
השם קורין , יוצר מפת פחד מאיבוד שליטה , המביאה לחיים מציאות של הפתעות . כמו גם מפה מאד עצורה רגשית , מול חלק אחר שלפיו תלמד עם השנים לבטא עצמה , כלומר , רצוי מול מצוי , היושב על חווית תסכול ...
השם גלי , גם הוא יוצר מפת חנק , כמו גם מספרים חרדתיים . כמו גם מספר קרמה 13-4 שמשמעותו , מצבים של חוסר שביעות רצון וחווית תסכול בעיקר בתחום העשייה , לימים .
אם כך , לא אוכל להמליץ על מי מהשמות שהצעתם . מצטערת שכך !!
נסו להתחבר לשמות נוספים .
ידוע לי , שבעייתי כאשר מתחברים לאי אלו שמות ולבסוף - לא מאשרת .
אך לא אוכל להמליץ על שמות שעלולים ליצור קשיים רבים בדרך החיים , לשם כך , פונים ומתייעצים , כדי להיטיב עם דרכו של התינוק !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקים לעזרה דחופה במתן שם לתינוקתאשר ואירית11/07/2010
אמא: אירית
אבא: אשר
אחות בכורה:אראל
אחות קטנה:ירדן
התינוקת נולדה ביום שישי 9.7.10 בשעה 17:06
מתלבטים בין השמות:שחר רומי הילי
אודה לכם אם אקבל שם במהרה.
מחכים בקוצר רוח
בתודה מראש
אשר ואירית
ליאת יוגב12/07/2010פחות חשוב לציין את שמות ההורים והאחים ,
אנא צרפו את שם המשפחה של התינוקת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
אשר ואירית12/07/2010שם המישפחה:אמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשר ואירית
ליאת יוגב12/07/2010מבין השמות שהצעתם , השם רומי יוצר מפה בהחלט הרמונית , מספרים אי זוגיים , יחודיים , חברותיים , רחבות אופקים , יכולת ביטוי נפלאה ,
השם הילי , מפת מנהיגות , מספרים המוכיחים מצד אחד התייחסות לאני ! מצד שני , התייחסות לאחרים, בהבנה ונתינה , כך שלא פעם , מאחר והדרישות הן להיות למען כולם , עד כדי שעלולים שלא לתת מקום לאני שלה .. למקום האינדבדואלי , שאליו נועדה .
לשיקולכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןתמי11/07/2010
שלום
בקרוב אלד בן
לבן הגדול שלי קוראים עידן
חשבנו על השם: מעין, מעיין, אופק
האם יש בעיה שהשמות הם דואליים לבנים ולבנות?
האם תאריך הלידה שלו חשוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמי
ליאת יוגב12/07/2010חשוב לבדוק השם המלא , כלומר שם פרטי ומשפחה ! ,
מעבר לכך , חייבים לדעת את המרכיב החשוב ביותר במפה , שזהו תאריך הלידה
לכן , בואי נחכה ללידה , היי בקשר לאחריה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןאילנה10/07/2010
שלום רב!!!
ילדתי בן בתאריך 24/06/2010 בשעה 5:37 ,
שמי אילנה ובעלי בוריס ,החלטנו לקרוא לו אילעי אהרון, שם משפחה- יצחק ,
בברית הרב/מוהל המליץ לכתוב את השם -אילעאי
האם השם מתאים לו,ואיזה שם עדיף לכתוב בת"ז
את השם אהרון עדיף עם או בלי וו
לתשובתך אודה!!!!
אילנה
ליאת יוגב11/07/2010השם אילעי באופן הזה , כפי שהרב המליץ יוצר מפה שלפיה קיים פחד מלאבד שליטה בעולם הרגשי הקיים ביתר , יום לידה 6 גורל 6 שם מלא 6 , אך מול זה נוצר צירוף מספרים , האומר - עד כמה לא הייתי רוצה ללכת עם הצדדים היותר מדי רגשיים הקיימים בי. כמו שציינתי - מצב של פחד מאיבוד שליטה - העלול להביא לחיים מציאות של הפתעות !!!
כמו גם - פחות קבלה עצמית , עד כמה יהיה חשוב לו להראות לעולם את היחודיות והחוזק הקיימים בו .
כשבעצם , השם נבחר! - אם תרצי לבחון אופציה טובה מזו , דברי איתי , (באיך לרשום השם עילי- עילאי ,אילי , אילעי ועוד ) ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)