מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת שמות לבןויקי27/09/2010
היי ליאת!
אני בהריון..ויש זמן עד הלידה אבל מאחר ואני אובדת עיצות בפעם השניה...גם עם הילד הראשון לא הייתי סגורה על שום שם ונתתי לבעלי להחליט והחלטנו שלילד השני אני בוחרת את השם. אז ככה מאז ומעולם אהבתי מאודדד את השם ליאם לבן. רציתי לקרוא כך לראשון אך בעלי לא אהב וגם אמרו לי ששמות המסתימים בהברות סגורות כמו האות מ' הם שמות סגורים. האם הדבר נכון או שזה תלוי במפת הלידה של הילד תאריך שעה ושם משפחה וכו'..?? שם נוסף שאני אוהבת זה השם לירוי....הייתי רוצה לדעת באופן כללי על מה צריך להסתכל בבחירת שם והאם המספר הנומרולוגי הוא רק לפי השם הפרטי או שהוא מתקבל בצירוף של תאריך לידה שעת לידה שם משפחה וכו.... יש שמות שאני אוהבת וישר שוללת מהסטיגמה שיש עליהם שהם סגורים וכדומה....השמות שלי ושל בעלי זה ויקי (ויקטוריה) ויעקב יצחקוב.
סליחה על האורך אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויקי
ליאת יוגב28/09/2010בבחירת שם לתינוק ההתייחסות היא קודם כל , לתאריך הלידה מול זה השם המלא .
כל הנתונים האחרים , אפשר לבוא ללמוד , פותחת קורס ב-17.10 בביתי שברעננה .
לשאלתך על השמות לירוי או ליאם , נכון לעכשיו שניהם אפשריים , אך מאחר ותאריך הלידה
הינו מרכיב של 50% מערך המפה , משום כך , בואי נחכה ללידה ונחליט לאחריה.
הכיני שמות נוספים , כדי שנוכל להיטיב אם התינוק .
להשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר הברית ב"ה דחוף דחוף בבקשה עזרהמירב26/09/2010
שמי מירב ושם בעלי גיל שם המשפחה אוחיון בננו נולד ב12.9.2010 אנו מתלבטים בין השמות רז עידו ואפשרות גם לרגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירב
ליאת יוגב26/09/2010מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מספר המדגיש צורך בהרמוניה , אהבה משפחה , מדובר במספר רגשי במיוחד , אם כך , השם רז אוחיון יוצר מפה רגשית רכה , מול החלק שכלפי חוץ יהיה חשוב לו להראות צדדים אחרים לחלוטין , צדדים יותר עצורים רגשית , כמו לראות שלא ממש מקבל את מי שהוא .
דבר העלול ליצור בעיות בערך העצמי , פחות קבלה עצמית , אם כל המשתמע מכך .
השם רגב , יוצר צירוף מספרים קרמטי - קרמה 16-7 = שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים ועוד
השם עידו , מפה נשית ורגשית , מפה נהדרת , במידה והיתה נולדת בת , אך לא כך הוא הדבר . אם כך
מפה נשית עבור בן , עלולה ליצור בעיות באינטימיות לימים , כמו גם , בלבול בזהות המינית ..
צר לי , שזוהי התשובה , אך אם מתייעצים חייבת להשיב בצורה המדוייקת ביותר !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עזרתך...
מירב26/09/2010וואהו אם כך לא סתם הלבטים הרבים...האם השם ליאם מתאים? או בן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה דחופה מחר הברית
מירב26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןענבר26/09/2010
שלום,
ילדתי בן בתאריך 23.09.10 בשעה 21:02
השם בו אנו מעוניינים לקרוא לתינוק הוא איתי
שמות ההורים - ענבר ורן גרושקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש
ענבר26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ענבר
ליאת יוגב27/09/2010השם איתי עבור התינוק - מספר גורל 8 , מספר המדגיש צדדים פרקטיים מעשיים שאפתניים השגיים . מולזהמתוךבחירתהשם איתי מתקבל צד מאד דינמי פעלתן מלא אקשן ועניין ,אך כלפי חוץ יהיה חשוב לו להראות משהו אחר מכפי שהוא באמת,כמו לראות ,צד של פחות קבלה עצמית ,,
כלפי חוץ חשוב יהיה לו להראות - הצדדים היותר מתונים , קצב איטי ,בונה , אחראי,רציני ,
אם כך,כפי שציינתי ,עד כמה אוהב את מי שאני ??
האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענבר27/09/2010קיימת אופצייה נוספת - עמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ענבר
ליאת יוגב28/09/2010אפשר היה לחשוב שהשם עמית מתאים , אלא שאז בחנתי מהו מספר הפצע הגלגולי של התינוק .
ומתברר , שהפצע הגלגולי שלו הינו 8 , מספר התואם למספר הגורל .
אם כך , יקשה עליו להגיע ליעוד שלו ומשום כך , בעייתי להמליץ על השם .
הערה- פצע גלגולי הינו מספר שהאם מגיע איתו מגלגולים קודמים כנקודת קושי , אם כך ,
בחיים אלה יחווה גם כן , הקושי ,
צר לי , כנראה יהיה צורך לנסות ולהתחבר לשמות נוספים .
אפשר לדבר איתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם דניאל לבתדנה26/09/2010
תודה רבה על ההתייחסות.
אני מבינה שאמרת שרק אחרי הלידה נוכל בוודאות לקבוע מה מתאים אבל מאוד מעניין אותי לדעת מדוע השם שאנחנו מאוד אוהבים- דניאל יתכן ולא מתאים? הוא לא משתלב בצורה מושלמת מול תאריך 30.11.2010? יתכן ואם אלד כמה ימים קודם או אחרי הוא כן יתאים? או שאולי ניתן להוסיף לו עוד שם שמתאים? אני רק רוצה לדעת אם שם זה פסול לחלוטין או שיש עוד סיכוי כיוון שדי התאכזבתי לדעת שהוא לא מתאים, הוא היחיד שהייתה הסכמה דו צדדית עליו..
תודה וחג שמח,
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלונה
ליאת יוגב26/09/2010כשהתייחסתי לשם דניאל משה , לא היתה מבחינתי כל התייחסות לתאריך לידה , עד שתינוק לא נולד לא ניתן לקחת תאריך , מה שנקרא - לבערך אין ערך ..
כך שצירוף השם דניאל משה יוצר מספרים נוקשים , גבריים , מדובר הרי בבת , מספרים גבריים ,
גורמים לבעיות באינטימיות לימים , נכון יהיה לחשוב על שמות נוספים .
ושוב , נדבר אחרי הלידה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצול השם לשני הברותאילה26/09/2010
ליאת שלום
שאלה נוספת , האם פיצול השם לשניים כלומר במקום ליאור כמילה אחת
לי-אור כשני מילים , משנה את המשמעות או את המפה , ואם כן, לטוב? או לרע?
מה דעתך?
תודה איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אילה
ליאת יוגב26/09/2010אין כל משמעות להוספת המקף , כשמחשבים ערך גימטרי מתייחסים לאותיות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתרונית26/09/2010
שלום רב, ילדתי ב - 19/09/10
בשעה 14-45
שמי שרה שם משפחה אגאי.. ברצוני לשאול אם השם הילה מתאים לה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רונית
ליאת יוגב26/09/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 4 , מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות, אך קיים במפה צד קונפליקטי , בכל הקשור בנושא עולם הצרכים , המקושר לנושא הבחירה הזוגית לימים , מצד אחד צורך במישהו שיקנה הבטחון מצד שני מישהו שירגש , יגוון , אם כך מה רוצה ?
מוכיח על אירועים משבריים בנושא הזוגי , לימים
קיימת עוד סיבה לכך שהשם הילה לא מתאים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקשמוליק26/09/2010
שלום
בני הטרי נולד בערב החג, 22.09.10, בשעה 22:13, בלידה רגילה.
רציתי לבדוק התאמת השם אריאל עבורו.
שם האם: אורית (סווטלנה)
שם האב: שמואל
שם משפחה: מגדל (מצד האב) \ פרלמן (מצד האם)
אופציות נוספות: מתן, גיא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמוליק
ליאת יוגב26/09/2010לאיזה שם משפחה נולד התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
שמוליק26/09/2010שם המשפחה - מגדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמוליק
ליאת יוגב26/09/2010מבין השמות ,שהצעתם , השם הראוי ביותר הינו מתן. גם כי בו קיימת סוג של בעייתיות,
כאשר המספרים הינם מספרים אי זוגיים במרביתם , מספרים פחות אינטימיים ,אך בהחלט קיים על פי המספרים
הוכחה לתובנה , בגרות ולקיחת אחריות רבה ועוד
לשיקולכם ,
השמות האחרים , בעייתיים , אין כל סיבה לפרש אותם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוקת שנולדהענבל ואבי26/09/2010
שלום רב! אנו מתלבטים בין 4 שמות לתינוקת שלנו שנולדה 20-9-2010 בשעה 6:32, השמות הם: ליאם, הודיה,שילת וליאן. נשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לנו מהו השם המתאים ביותר....תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבל ואבי
ליאת יוגב26/09/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה.......
ענבל ואבי27/09/2010לביד.
ענבל ואבי
ליאת יוגב27/09/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 5 , מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות, חברה ועוד
השם ליאם , הוא האפשרי מבין כולם , גם כי קיימת סוג של בעיייתיות בשל העובדה שלא תמיד תאהב את החלקים הזורמים הקיימים בה , כלפי חוץ תשמור חיץ ריחוק והמון הגנות , כלומר , מי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכירה מבפנים ,השאלה למה כלפי חוץ חשוב להראות עצמי אחרת ממי שאני באמת ? מה שנקרא פחות קבלה עצמית .
השמות האחרים , בעייתיים עוד יותר , לכן לא אמליץ על מי מהם .
נסו להתחבר לשמות נוספים, כדי להיטיב עם התינוקת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם-לפני בריתמיכל26/09/2010
שלום,
נולד לנו בן ביום ראשון ה-19.9, בשעה 23:48 (כלומר, יב בתשרי).
אנו מתלבטים בין השמות יואב ואיתן.
אשמח לשמוע את דעתכם במהרה...
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים
מיכל26/09/2010אוסיף כי שם המשפחה הוא בורובסקי.
מיכל
ליאת יוגב26/09/2010מספר הגורל של התינוק הינו 4 ,מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות ,
מול זה על פי השם איתן ,מתקבל צירוף מספרים קרמטי 19-1 המדגיש אירועים קורבניים לתוך דרך החיים. לכן לא אוכל להמליץ על השם .
השם יואב ,יוצרמפה קונפליקטית , בין כל חלקי המפה ,מה שאומר , מצבים משבריים בכל נושא .
כמו גם בזוגיות , כמו בכל מישורי החיים.לא ניתן אם כך ,להמליץ על שמות היוצרים בעייתיות ...
לכן נסו להתחבר לשמות נוספים, והיו איתי בקשר ,לאפשרויות האחרות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בחירת שם לתינוק לפני הבריתענבר26/09/2010
נולד לנו תינוק ביום שלישי 21 בספטמבר בשעה 11:49 בבוקר.אנחנו מתלבטים בין השמות רועי או עומרי . אני מעוניינת בשם עומרי אך בעלי חושש בגלל שקראנו שעומרי היה מלך רע לבני ישראל.איזה שם מתאים לדעתכם ע"פ נתוני הלידה ? ענבר ותמיר לוי
ענבר
ליאת יוגב26/09/2010מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוק הינו - לוי .
השם רועי בהחלט עדיף , המפה המתקבלת צירוף מספרים הרמוני בעיקרו . כאשר הצורך הפנימי הוא לשלומות רגשית , בשל העובדה שמספר הגורל הינו 6 , צורך לאהבה הרמוניה וכו.
צירופי המספרים האחרים מוכיח על מידה של פעלתנות ודינמיות , קצב .. יש לכבדו בצד היותר רגשי הקיים בו .
השם עומרי בעייתי (לא מאותה סיבה שציינת) אלא בשל העובדה , שקיימים צירופים נשיים , מדובר בבן . מפה נשית לבנים , עלולה ליצור בעיות באינטימיות לימים , כמו גם בלבול בזהות המינית ...
מעבר לכך , עלולה להיווצר בעיה תקשורתית !!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת-לילךלילך25/09/2010
אני אמורה ללדת ב"ה ב- 28.11.10 שם המשפחה הוא סימימה.
אני מתלבטת בין השמות אריאל,אבישג ומיכל ורציתי לדעת מה עדיף מבחינה נורמולוגית
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילך
ליאת יוגב25/09/2010אין ידיעה סופית לתאריך הלידה , לכן חשוב לבחון השמות לאחר שנדע את התאריך .
ולמרות זאת ,ברור שהשמות , בלי קשר לתאריך הלידה , צירופי המספרים , או קונפליקטיים , או גבריים .
נסו להתחבר לשמות נוספים , חיזרו אלי לאחר הלידה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת בדרךאורטל ואוהד25/09/2010
היי חושבים על השם תמרי ,נויה או גילי
מה דעתכם? שם המשפ' רצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורטל ואוהד
ליאת יוגב25/09/2010השמות נויה וגילי אפשריים , ממש לא סופי (תאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה .)
כך שחשוב לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה , כמובן . היו בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות קשה בבחירת שם לבתדנה25/09/2010
שלום,
אני אמורה ללדת בתאריך 30.11.2010 וישנם כמה שמות שאני ובעלי מתלבטים לגביהם עבור בת. אשמח אם תוכל/י לייעץ לנו. אנחנו רוצים שמתאים מבחינה נומרולוגית ושם שתהיה לו עוצמה וכמובן משמעות.
1. דניאל- בטח כבר שמעת את הפירושים שנותנים וההתלבטויות (יש את המילה דין בשם- אלוהים דן אותו ודניאל היה זכר- נביא/חוזה) אך זהו השם שכרגע הכי נראה לנו.
2. רוני- שהמשמעות זה הרון שלי (שמחה)..אלא אם יש עוד משמעות שאינני מכירה אשמח לשמוע.
3. עמית- זה השם המועדף על בעלי ששמו אסף.
4. יעל
5. גלי
אשמח לדעת איזה שם הכי מתאים,
בתודה מראש,
אלונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלונה
ליאת יוגב25/09/2010חשוב לבחון השמות ביחס לתאריך הלידה , כך שתשובתי באופן חד משמעי - לא סופית
השמות האפשריים הם רוני גלי ויעל , עמית ליאור ודניאל פחות מומלצים .
להשתמע לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם ליבילחמני ענת25/09/2010
שלום, אנו מאוד אוהבים את השם ליבי ,הוא מזכיר את שם סבתי,זמן הלידה עוד לא הגיע אך רציתי לדעת אם רלוונטי לחשוב עליו.שם המשפחה לחמני וההורים ענת וטובי
ענת
ליאת יוגב25/09/2010מאחר ותאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה , אוכל רק לומר שהשם אפשרי , אך ממש לא סופי , חשוב לבחון זאת לאחר הלידה .! נסו עד הלידה להתחבר לשמות נוספים !
להשתמע לאחריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לחמני ענת26/09/2010תודה ליאת,על התגובה המהירה בהחלט אשמח להשתמע בהמשך
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתמילה24/09/2010
ילדתי ב20.09 בשעה 04.05 בבוקר.השם שחשבנו עליו הוא נטע.שם משפחה שלנו לוי.האם השם מתאים?בתודה מילה
מילה
ליאת יוגב25/09/2010אין ספק שהשם מקסים (לאחת מבנותיי קראתי כך ) ,
אך בעבור ביתך בהתחשב בתאריך הלידה שלה ובצירוף עם שם המשפחה - בעייתי במיוחד
ראשית , בשל העובדה שמספר הגורל הינו 5 , מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש שינויים , עניין וסקרנות , מול זה מספר השם המלא 4 , המדגיש צורך בבטחון מסגרת ויציבות , מה שאומר קונפליקט מאד גדול בתוכה , בן השינויים לקבוע ובטוח , מה רוצה ? דבר העלול ליצור חוויות משבריות בתוך דרך החיים , מעבר לכך , כל הנושא הזוגי , לימים ,יצור בלגן רב ,
מפה שיש בה מצבים של פחד מאיבוד שליטה עד כדי שיקרו בחיים אירועים של איבודי שליטה .
כל הסיבות , מדוע לא לבחור השם ~!!!
ועוד , מפה שמדגישה שאף אחד חיצוני לה לא יוכל להבין לעולם הצרכים שלה , דבר העלול ליצור בעיות בריאות ...
אם כך , אין ספק שהשם בעייתי באופן כל כך ברור !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
מילה26/09/2010תודה רבה.כמובן שלא ניתן שם נטע.השמות הנוספים שחשבנו :תמר,מיכל,וחן.השם האהוב ביותר מכל אלה הוא מיכל.נשמח אם תבדקי אותם. גם.אני אחזור על פרטים:20.09.10 שעה 04.05 בבוקר.שם משפחה לוי.בתודה מילה.
מילה
ליאת יוגב26/09/2010מאחר ומספר הגורל של התינוקת הינו 5 , מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש ענייןסקרנות , תנועה ועוד
מול זהעל פי השמות מיכל ותמר ,נוצר קונפליקט מאד גדול עם מספר הגורל ,כאשר השם המלא במקרים אלה הינו 4 ,שני מספרים מאד קונפליקטיים, שלא הולכים ביחד .
עד כדי מצבים משבריים בתוך החיים .לכן לא אוכל להמליץ על השמות מיכל או תמר .
השם חן , יוצר מפה בעייתית , גם כן ,מהסיבה שמתקבל צירוף קונפליקטי עם מספר 7 דומיננטי במפה
7 מול 5 , מצבים של איבוד שליטה ,כמו גם מצבים של פחד מאיבוד שליטה , ה- 7 הכבד רציני בוגר , מול ה- 5 הקליל הזורם , המון בלבול , בעיות בכל נושא ובעיקר זוגי ,לימים .
צר לי ,שלא אוכל להמליץ על מי מהשמות ,
נסו להתחבר לשמות נוספים ואולי כדאי לדבר ?!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
מילה27/09/2010ואו!לא ידענו שיהיה קשה ומסובך כל כך.השמות הנוספים שאנחנו אוהבים הם איה ועדי.נשמח שתבדקי גם אותם.תודה .מילה ושי.
מילה
ליאת יוגב28/09/2010מבין השמות שהצעת , השם איה בהחלט אפשרי , כאשר המפה המתקבלת מוכיחה על צדדים דינמיים במיוחד . פעלתנות , קצב , ספורט , העניין שכך הוא הדבר על פי כל המפה , אך לעומת זאת השם הפרטי מתנגש עם כל חלקי המפה , שם פרטי 7 המוכיח על קצב מסוג אחר , צורך לראות עצמה איכותית רצינית בוגרת , מספר הנוגד באופן מובהק מול כל חלקי המפה , כנאמר , עלול ליצור בעייה
בדימוי עצמי .
גם כי , אפשר לראות צדדים סקרניים במיוחד , סוג של שובבות , יהיה משהו שיוכיח יותר על שיקול .בדיקה , איכות ועוד .
לשיקולכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)