מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבתלילך24/03/2010
שלום,
ב21.3.10 נולדה לנו בת. שם המשפחה מגן.
מתלבטים בין השמות:
זוהר/זהר
עופרי/עפרי
איה
מיקה
הגר
תמר
נשמח אם תוכלי להתייחס לגבי ההתאמה של כולם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילך
ליאת יוגב24/03/2010עברתי על כל השמות , השם המתאים ביותר הינו ז ה ר , זאת מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית מאד דינמית , תוך יכולת וגישה מעשית , נפלא
השמות האחרים ,כל אחד מסיבתו הוא - לא מתאימים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
לילך24/03/2010תודה רבה! מה לגבי זוהר עם ו? מה ההבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לילך
ליאת יוגב24/03/2010אין ספק שהשם צריך להיכתב ז ה ר ולא זוהר ,
מאחר והמפה על פי השם זוהר יוצרת מפת פחד מאיבוד שליטה - מצבים של הפתעות לדרך החיים
בהצלחה עם השם ז ה ר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת חודש וקשה לי להחליט על שם....ורד23/03/2010
הקטטונת נולדה ב-20.01.10 בשעה 211.44
חשבתי בהריון על נעמי, עכשיו לא מתחברת לשם, בעלי מציע אראל.
אני חושבת על: אלי, מיה (בחיריק), איה.
מה יכול להתאים לנסיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורד
מאיה קדם24/03/2010מזל טוב להולדת בתכם.
מהו שם המשפחה?
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
ורד25/03/2010תשובה פרדקין,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
מאיה קדם25/03/2010יש 2 שמות שמתאימים לילדה: איה או אראל לבחירתכם.
תרבו נחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה לפני שמחליטים....
ורד07/04/2010השם מור, יכול להתאים?
מאיה, כמו שאת רואה קשה לנו להחליט....
מקווה שהשבוע כבר יהיה שם לנסיכה.
רוצה שתהיה עדינה ונשית- מלבד חכמה, בריאה ומאושרת.... הבנתי ששם משפיע....
אראל/ מור - מה הכי מתאים לקטנה, לתאריך לשם המשפחה....?
אשמח לקבל משפט על כל שם שמתאים מה-3.
תודה כל על הידע והעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקהדר אסרף23/03/2010
שלום , שמי הדר צריך להיוולד לי בקרוב מאד תינוק ראשון ב7.4 חשבתי לקרוא לו אוראי לא מצאתי שם דומה לזה וגם לא משמעות חשוב לי מאד משעות לשם רציתי לדעת בכל זאת אם יש משמעות לשם ? ואם לא אז מה דעתך על השם אמיתי או אראל ומה המשמעיות של השם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדר
ליאת יוגב24/03/2010אין לי כל מושג מה משמעות השם אוראי ...
מעבר לכך , השמות אוראי אמיתי ואראל , בעייתיים , במידה ושם המשפחה של התינוק אמור להיות אסרף , זאת מאחר וצירוף המספרים המתקבל הוא מספרים קרמטיים 16- שיעור במערכות יחסים .
19- מצבים קורבניים בתוך החיים .
לכן לא הייתי ממליצה על אף אחד מהשמות הללו , נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה ,
להשתמע לאחריה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לעצתך-דחוף מחרתיים ברית..תגלגילה23/03/2010
שלום רב ותודה על תשובתך.
אכן ילדתי ב17.3, אזכיר שוב, שמי תגל בוצר 24.6.79
שם בעלי אסף בוצר 14.11.76
אמרת לי שהשם מבין השמות שהצעתי המתאים ביותר הוא אריאל.
רציתי לדעת על איזה שם את אישית ממליצה אם אפשר,
לפי מה שהבנתי ספרת הגורל היא 5 ואריאל זה 8.
אשמח מאוד להצעות ממך,
בברכה ובתודה,
תגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגל
ליאת יוגב24/03/2010בתשובתי לכל באי האתר ובכלל , לא אני היא הבוחרת שמות , אתם מציעים ומכלל השמות שמציעים יכולה לומר מהו השם המומלץ ביותר ?? כך, כשהצעת אי אלו שמות , אין ספק שמביניהם השם היותר מומלץ הוא אריאל , האם קיימים שמות טובים יותר , אפשרי שכן ... אך לא זו השאלה שנשאלתי ...
אם קיימות הצעות נוספות , הציעו , אנסה להיות בשבילכם , או דברו איתי טלפונית ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת- תודה רבה על המענה
גילה24/03/2010אנסה לבדוק אפשרויות.
ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שםלילך23/03/2010
לליאת שלום רב
ברצוני לדעת על מספר שמות מה יותר מתאים לפני הברית חשוב לי מאוד
תאריך הלידה 18.03.10 בשעה 10:23 השמות הם :תומר ,ליאם,ירין,אופק,תמיר
הודה לך על תושה מהירה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללילך
ליאת יוגב24/03/2010מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
לילך24/03/2010שם משפחתי הוא אלגיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לילך
ליאת יוגב24/03/2010מספר הגורל של התינוק הינו 6 מספר המדגיש צדדים הזקוקים לאהבה הרמוניה , משפחתיות
מול זה מבין השמות שהצעת השם המועדף ביותר הוא אופק , מתקבלת מפה המדגישה צדדים הרמוניים במרביתם , לפחות יותר משאר המפות ,
צדדים המראים על רגשות מול חלקים מאד פרקטיים מעשיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים?ורד23/03/2010
שלום לכולם, ביתי בת ארבע וחצי שמה מאי דניאל והיא נולדה ב- 31.10.2005 האם השם מתאים לה? מה הוא אומר על אופייה? מקשה עלייה או מקל? בימים הקרובים אני אמורה ללדת בן ואנו מתלבטים בין השמות אביב, מאור, ואדם האם מוקדם מידי להחליט? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ורד
ליאת יוגב24/03/2010האם ניתן להבין ששם המשפחה שלכם הוא דניאל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן , שם המשפחה דניאל, תודה!
ורד24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ורד
ליאת יוגב24/03/2010נכון לעכשיו השמות כולם אפשריים , חייבת לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה .נשתמע לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ביתי הבכורה
ורד24/03/2010האם השם מתאים? מאי דניאל 31.10.2005? תודה
ורד
ליאת יוגב26/03/2010מאחר והפורום נועד לבחירת שם לתינוקות , משום כך , מוזמנת לפנות אלי למייל ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בבחירת שם לילדהליאת22/03/2010
בתנו נולדה בשעה טובה ביום שבת 20/3/2010 השמות שאנו מתלבטים הם: נועה, עמית או מעין
אודה לך עלהמלצתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטל
ליאת יוגב23/03/2010מהו שם משפחתה של ביתכם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
ליאת23/03/2010סויסה
מיטל
ליאת יוגב23/03/2010אין ספק שמבין השמות שהצעת השם מ ע י י ן , הוא השם המומלץ , שימי לב לרשום אותו עם שני י
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות לפרט מדוע?
ליאת23/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאת23/03/2010וכמובן תודה על תשובותייך המהירות.
מיטל
ליאת יוגב24/03/2010השם מעיין יוצר קודם כל מפה הרמונית על ציר גיבוש האישיות , גורל מול שם מלא , המראה על ריכוך המספר 8 - שזהו מספר הגורל , מספר גורל 8 - חוזק כח , שאפתנות מטרות , השם המלא 6 יוצר צדדים יותר רכים , רגשיים נשיים ועוד .
מה גם שכל צירוף המספרים המתקבל מאד הרמוני במרביתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתקרן בלעיש22/03/2010
נולדה לנו תינוקת בתאריך-19.03.2010 בשעה 6:20 בבוקר יום שישי.
שם המשפחה-בלעיש
שמותנו-שלום וקרן.
איזה שם פרטי יכול להתאים (איזה מספר)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב22/03/2010זו לא דרכי ביעוץ לבחירת שם לתינוק , חשוב שתתחברו למספר שמות , הציעו ואציין בפניכם איזהו השם המועדף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
קרן בלעיש24/03/2010השמות שחשבנו עליהם:
שרון,נועה,הילה,מאיה,נויה.
איזה שם הכי מתאים?
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב24/03/2010מבין השמות השם המומלץ ביותר הוא הילה ,
מפה שיש בה חלקים פרטיים יחודיים , צדדים המראים על רצינות איכות דרישה לשלמות ,ה-7 כמספר הגורל ,מול חלק יותר חברותי מבטא זורם , גם כי אפשר לראות צד האומר - עד כמה אפשר להבין את עולם הצרכים שלי לפרטיות , כאילו נדרשת להיות יותר חברותית גם אם העולם הפנימי שלי זקוק מאד לפרטיות שלי .
בכל זאת , מבין השמות שהצעת , זהו השם המועדף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
קרן בלעיש25/03/2010חשבנו על שמות נוספים: איילה,איילת
מה דעתך?
איזה שם המתאים ביותר?
איילה,איילת או הילה
בתודה מראש
קרן בלעיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב26/03/2010מבין השמות שהצעת , השמות הילה ואיילה , הם היותר מועדפים ,
כאשר בכל אחד מהם קיימת בעייתיות מסויימת
על השם הילה , כתבתי .... מעבר לכך קיים צד האומר הכי חשוב לי להראות לעולם צדדים של רחבות אופקים , ליברליות , אך מול זה , זהו גם נושא שנחשב כפצע פתוח , רוצה להראות משהו אחר מכפי שקיים בי ...עד כמה אוהבת את מי שאני ??
השם איילה , גם הוא אפשרי ,אך גם בו קיימת סוג של בעייתיות , כאשר מספר דומיננטי נוסף על ה-7 הינו 9 , מספר ההולך נפלא עם ה-7 , כמספרים מאד מנטליים , חכמה תובנה ,
הבעייתיות שעל ה-9 כמספר דומיננטי במפתה , קיים נושא של פצע גלגולים מחיים קודמים ,כמו לראות שלמרות שזהו מספר דומיננטי , כבר מחיים קודמים היה לי קושי ללכת עם אותה תכונה המוצגת על ידי אותו מספר ... מורכב .
אך לא אוכל להסביר זאת אחרת ... בכתב לפחות ...
לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםלירון22/03/2010
שלום,
אשמח להמלצה בבחירת שם.
בתי נולדה ב- 19 למרץ בשעה 9:50
שם המשפחה שלנו הוא לוינברג.
השמות האופציונלים מבחינתנו הם:
היאלי
הילי
נועם
ליבי
תודה מראש,
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירון
ליאת יוגב22/03/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המדגיש צורך בפרטיות , ידע עומק למידה ,
מספר לא סטנדרטי , מול זה מבין השמות , נראה שהשם ליבי , הוא היותר מומלץ , גם כי גם בו קיימת סוג של בעייתיות , כאשר מי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכיר אותה מבפנים , כמו לראות , שהחוצה חשוב יהיה להראות לעולם את הצדדים היותר זוגיים , סטנדרטיים , מול הפנים היותר יחודי , פרטי , תובנות , עומק , מראה לא פעם על סוג של מסרים כפולים בין ההורים ... כל אחד הולך עם דעה אחרת , כך לפחות בתפיסה שלה .
קיימים חלקים מופנמים מול צד האומר עד כמה לא רוצה לראות עצמה כל כך בישנית ומופנמת ,
כאשר השמות האחרים שהצעת , יוצרים בעייתיות רבה יותר , לכן אוכל לומר שזהו - ליבי השם המועדף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
לירון23/03/2010בגדול השמ המועדף עלינו הוא היאלי.
אני מבינה שאף אחד מהשמות לא ממש טוב.
השאלה האם היאלי ממש בעייתי או שפשוט ליבי מועדף.
ושאלה נוספת מה לגבי מילי או ליה.
שוב תודה.
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לירון
ליאת יוגב23/03/2010
הבעייה הנוצרת בעקבות בחירת השם היאלי , בעובדה שלא ממש אפשר יהיה לתת מקום לעולם הצרכים הפנימי שלה , מה שנקרא - מפת חנק , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים שלי ? דבר היוצר פגישה עם אנשים קרים ומנוכרים ... דבר היוצר , לימים מצבים של ניתוצים ועוד . כך שהשם ליהיא לא מומלץ
כמו גם השמות ליה ומילי , שתי המפות יוצרות צירוף מספרים גברי מדי , מספרים נוקשים , חרדתיים , בעייתיים , לא לבחור בשמות אלה ...
השם ליבי , מבין השמות כולם -הוא המועדף .
אלא אם כן קיימות אופציות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות נוספות
לירון24/03/2010הי,
אפשרויות נוספות. זה לא פשוט :)
1. מייה.
2. נויה
3. אילי
4. יהלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לירון
ליאת יוגב24/03/2010אכן צודקת , לא פשוט , גם אם השם אילי הוא המועדף , מבין הרשימה הנוכחית , נראה שהייתי ממליצה על ליבי , כשם המועדף
השם אילי , יוצר מפה מאד פרטית , יחודית , אינדבדואליות , "לבדית"
כשבעייה נוספת הנוצרת על פי השם - בעייה בדימוי העצמי ,
כמו גם מספר 1 כמספר דומיננטי , המדגיש הליכה עם עצמאות יחודיות , מול חלק אחר האומר עד כמה לא פשוט בכיוון - ה- 1 , מה קיים בי בהיבט היכולות שלי ובכל זאת בעייתי
כלומר גם אם זהו השם היותר מומלץ = עדיין נשאר כשם בעייתי
כל השמות האחרים שהצעת , גם הם נבדקו ונמצאו כבעייתיים במיוחד .
מצטערת , אולי כדאי לדבר טלפונית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקמאיה כלאף22/03/2010
האם חייבים לתת את שעת הלידה של התינוק כדי לקבל התאמה לשם?
מאיה
ליאת יוגב22/03/2010שעת הלידה נחוצה לצורך בדיקה מפה אסטרולוגית , אין כל סיבה כשבוחרים שם לתינוק להוסיף את שעת הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתירדן22/03/2010
מאיה שלום, בתי נולדה ב 16.3.10 יום ג' בשעה 01:30 ועדיין אין לה שם...אנו מתלבטים בין השמות תמרי, רוני או גילי. שמותנו ההורים ירדן ומיקי דנילוב. אודה מאוד לעזרתך.....
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירדן
ליאת יוגב22/03/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 4-22 מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות ,
לימים אפשרות ללכת על בגדול בעשיה , כריזמה ועוד .
מבין השמות , נראה שהשם גילי הוא השם היותר מומלץ ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומר או שחר. הוספת פרטים...דורית22/03/2010
היי..מצטערת ששכחתי לכתוב. התאריך המשוער שלי הוא 6 לאפריל. שם המשפחה הוא אורלי.
אני יודעת שבשביל תשובה סופית צריך תאריך מדויק ושעה אבל אם אפשר בינתיים לדעת גם משהו זה יהיה נחמד. השמות שאהבתי במיוחד הם: עומר, שחר או אוהד. תדה רבה! דורית :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורית
ליאת יוגב22/03/2010נכון לעכשיו השמות עומר ושחר אפשריים , היי איתי בקשר לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומר או שחר?דורית אורלי21/03/2010
שם משפחתי הוא אורלי. אני מתלבטת אם לקרוא לבני שיוולד ב"ה בתחילת אפריל כנראה..
עומר או שחר או אוהד. אשמח לקבל עצתך..תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורית
ליאת יוגב22/03/2010עומר או שחר ? לאיזה שם משפחה אמור התינוק להיוולד ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאלון21/03/2010
שלום,
ישנם חמש שמות שאני ואישתי אוהבים אך קשה לנו לבחור איזה שם מתאים יותר לילדון שלנו.
השמות : בן, איתי, ליבי, והמעודף שלי ליאם
הילד נולד ב 18-3-10 בשעה 22-15
שם ההורים: אלון ותמר נחמיס
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
מאיה קדם21/03/2010מזל טוב להולדת בנכם.
השם ליאם מתאים לילדון שלכם מאוד.
תרבו נחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקדדוש שי רונית21/03/2010
בס"ד
שלום רב,
ביום ראשון שעבר 14.03.2010 בשעה 22:46 נולד לנו בשעה טובה בן. אח להראל ואוריין.
אנחנו מאוד מתלבטים בין מספר שמות ונשמח לעזרה - אביהו, איתי, דניאל, יואב, יוחאי, אושרי, נועם
ביום שני כמובן הברית ולכן נודה מראש על תשובה מהירה ככל שניתן
תודה רבה, שי ורונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית ושי
מאיה קדם21/03/2010מזל טוב להולדת בנכם.
יש שני שמות לבחירתכם: אביהו ונועם.
תרבו נחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)