מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבנילי זוהר06/03/2010
אשמח לקבל יעוץ בנוגע לבחירת שם לבני.
שם המשפחה שלנו הוא זוהר
ילדתי בתאריך 16.2.2010
אנו מתלבטים בין השם רז לשם עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לי
ליאת יוגב07/03/2010מספר הגורל של התינוק הוא 3 , מספר המדגיש צדדים רגשיים ,חברותיים ,צורך בביטוי , קלילות , תוך רצון להישאר ילד . שני השמות - עמית ורז מקבלים מפות נשיות מדי , מה שעלול לגרום לימים א. בעיות באינטימיות ב. בלבול בזהות המינית .
אם כך - האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-
לי זוהר07/03/2010האם השם נועם מתאים יותר ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לי זוהר
ליאת יוגב08/03/2010האם השם עדיין לא נבחר ?? האם צריכה את עזרתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שםמרינה06/03/2010
שלום,
קוראים לי מרינה, נולדתי ב6.10.83,
אין לי הסבר של למה...אבל אני פשוט לא מתחברת לשם שלי...
חשבתי להחליף אותו כבר פעמים רבות..אך איני יודעת לאיזה שם ומה יותר כדאי,להחסיר אות/להוסיף אות/להוסיף שם חדש לשם הישן/להחסיר אותו ולהוסיף שם חדש...... ה-צ-י-ל-ו :-)
אני מרגישה שאם להחליף אז עכשו זה הזמן הנכון...
אשמח לעזרה בנושא,
תודה רבה,
מרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרינה
ליאת יוגב06/03/2010אשמח לעזור לך , אך מאחר והפורום נועד לבחירת שם לתינוק , משום כך מוזמנת לפנות אלי למייל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שלחתי למייל שמצויין כאן
מרינה06/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מרינה
ליאת יוגב08/03/2010לידיעתך - לא קיבלתי פנייתך למייל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם לבת שליניתי05/03/2010
שלום הבת שלי נולדה ביום 17.7.08 בשעה 11:15 בבוקר ובהמלצת נומרולוג קראנו לה בשם שיר.
שם משפחתנו קידר. ורציתי לדעת האם יש שם שלדעתך מתאים לה יותר, ביחוד מאחר ושיר נולדה עם בעיה מוטורית.
חשבתי על השמות אלין או ליהי.
אשמח לדעת מה דעתך על השמות האלו והאם יש שמות אחרים שמתאימים לה יותר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתי
ליאת יוגב06/03/2010קיימת משמעות מאד גדולה לבחירת השם הראשון לאדם . משום כך גם אם תשנו שם ,השפעת השם שיר ,שנבחר לביתכם תתקיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתשרון05/03/2010
שלום
לאחותי נולדה בת בתאריך 2010\03\04 בשעה : 18:25 שם המשפחה שלה: קניצקי
אנחנו מתבטים בין מספר שמות:
1. קמילה
2. אלקסה
3. יסמין
4. אלין
5. אנבל
אודה מאוד לעזרה בבחירת השם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יוליה
ליאת יוגב05/03/2010האם כאשר אחותך בוחרת השם לביתה , האם חושבת עברית ? או רוסית ?
במידה וברוסית , צריך יהיה לדבר בשיחה טלפונית , כדי שאוכל להנחות אתכם כיצד לבדוק כל אחד מהשמות ,
בשפה העברית , כל אחד מהשמות שהצעתם לא מתאים, זאת מאחר ומתקבלות מפות קונפליקטיות , מפות גבריות ,(מדובר בבת) מפה גברית לבנות יוצרת , לימים , קושי באינטימיות
שוב , במידה וחושבים בשפה העברית , נסו להתחבר לשמות נוספים והציעו אותם ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים...
שרון06/03/2010אודה לתגובתך בהמשך לשמות נוספים:
אביטל
ליה
קיילי
קיילין
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יוליה
ליאת יוגב07/03/2010חוזרת על שאלתי ,האם כשאחותך בוחרת השם לתינוקת , חושבת בשפה העברית
במידה וחושבת עברית , השם ליה הוא השם המועדף , כאשר מתקבלת מפה מאד עוצמתית חזקה ,מנהיגותית . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לביתנו
Stas07/03/2010היי. אני אבי התינוקת המדוברת. בבחירת שמות החשיבה היא בעברית (ככל הנראה :)) למרות שיודעים היטב את שתי השפות. אנא תסתכלי על עוד שמות:
קיילן
קלי
ולרי
אליס
אשלי
איילין
קלרה
קלרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת - שנולדה ביום חמישי 4.3.2010beza05/03/2010
שלום רב
אנחנו מתלבטים לגבי שם לבת שלנו
שנולדה ביום חמישי 4.3.2010
אשמח לשמוע דעתכם
שם המשפחה - זקס
אופציות השמות:
אגם
אמה - EMA
אמילי - EMELY
דניאל
דניאלה
מאיה
מיקה
רומי
רוני
רותי
שחר
שיר
תמר
תודה מראש
BEZA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת מידע לפניה....
beza05/03/2010שמי בני
שמה של אשתי רננה
והתינוקת נולדה בשעה 4:00 בבוקר ביום חמישי 4.3.2010
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בני
ליאת יוגב05/03/2010מבין השמות שהצעת , אין ספק שהאפשרויות רבות ובכל זאת השם המתאים ביותר הוא אמילי ,
כל שאר השמות נבדקו , אך לא מתאימים !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
beza05/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שייוולדרביד04/03/2010
שמי רביד ושמרתי על שם נעורי הלין והוספתי דוד - שם משפחתו של בעלי ששמו אלון.
אני בהריון חודש שביעי, הרך הנולד (בן) אמור להיוולד ב- 02.06.2010
כרגע אנחנו מתלבטים בין מספר שמות, הייתי מעוניינת לשמוע דעתך.
שגב, הראל, אריאל, ניתאי, שהם או (שוהם), רהב, יהב, שי-לו, יניר ועילי. אשמח לדעת מהם השמות שיהיו הטובים ביותר עבורו. והאם זה משתנה אם נולד מספר ימים לפני או אחרי?
תודה מראש, ויום נעים
רביד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רביד
ליאת יוגב04/03/2010אין ספק שנתת רשימה מאד נכבדת , הרבה מהשמות מתאימים , (בדקתי זאת) ,אך מאחר ותאריך לידה הוא מרכיב של 50% מערך המפה , לא אוכל לציין מהו השם המועדף , היי איתי בקשר לאחר הלידה .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שמות ילדייאילנית שמאי04/03/2010
שמי אילנית שמאי,בעלי ארז-תמיר
אשמח לקבל פרטיים לגבי שמות בניי
הבכור אור נולד ב-30/10/2003 בשעה 13:30
השני איתי -חיים נולד ב-16/10/2007 בשעה 14:14
תודה ,אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אילנית
ליאת יוגב04/03/2010האתר נועד "לבחירת שם לתינוק " משום כך ,מזמינה אותך לפנות אלי למייל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם איציקאלי04/03/2010
חשבתי לקרוא לבת שתיוולד לי איציק אני חושב שזה שם מאד יפה ואני לא חושב שזה צריך להפריע אם היא בת או בן אבל אני רוצה לשמוע עוד דעות ולמה נותנים שמות מסוימים רק לבנים ושמות מסוימים רק לבנות? והאם זה יכול להפריע מבחינה נורמולוגית?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??
אלי04/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש חבל..
נערה06/03/2010אני לא מבינה גדולה בנומרולוגיה וגם לא מאמינה בזה.. אבל מעבר לזה..
בלי קשר ליופי של השם.. שזאת כבר דעה אישית.. לדעתי אם תקרא לבתך איציק תעשה לה עוול מאוד גדול.. תחשוב על התגובות שתקבל בבית הספר כשתגדל.. תזכור שילדים ובני נוער אינם סבלניים ונוטים לחפש סיבות לצחוק וללעוג.. חבל לעשות להם את החיים קלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
מאיה קדם06/03/2010ראשית, כאשר תיוולד לך בת תוכלח להתייעץ ונשמח לתת את המצלתנו לשם מתאים.
שנית, לא מומלץ לתת לבת שם של בן ולהפך גם לפי הקבלה.
שבוע טוב,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן ע"ש סבתאנורית03/03/2010
אמי נפטרה באופן פתאומי, בגיל צעיר (מתחת לגיל 60) בזמן שכבר הייתי בהריון, ולאחר שכבר בישרתי לה עליו.
בבטן יש לי בן, שאמור להוולד, ב"ה, עוד מספר חודשים.
המשפחה כל הזמן מציעה לי שמות לבנים שדומים לשם שלה,
אבל האינטואיציה אומרת לי שזה לא נכון לעשות, מהסיבות הבאות:
1. נראה לי (אינטואיטיבית) לא נכון לקרוא בן זכר ע"ש אישה נקבה.
2. מאחר והכל קרה רק לאחר שכבר הייתי בהריון, כשהוא נוצר (ולקח כמה חודשים עד שזה קרה) בכלל זה לא היה במחשבה כזו, וזה נראה לי אינטואיטיבית לא קשור.
3. אני לא מרגישה צורך לשאת על תינוק שרק נולד את הנטל של להוות זכר שאמי, אשה כה מדהימה בעלת משקל רוחני כבד לכולם. מגיעה לו התחלה חדשה, משלו. מרגיש לי לא פייר כלפיו.
4. אני לא צריכה את הבן שלי שישא בנטל בכדי לזכור את אמי כל יום מחדש - אני וכל משפחתי זוכרים אותה כל יום ורגע גם כך.
5. בניגוד לאמור לעיל, אני בהחלט בעד לתת שם שני שהוא מרמז לשמה, כלומר שם שלא נאמר כל הזמן, אך קיים שם - שיתכן ויהיה בזה מן הנחמה למשפחתי.
בנוסף ידוע לי שלא נהוג לקרוא ע"ש מי שנפטר שלא בשיבה טובה (אבל זה פחות שיקול, כי אני מאחלת לכולם מוות מיידי כפי שחוותה, ללא כאבים וסבל - מות צדיקים, מה גם שלו הייתה נפטרת עוד בזמן יצירת התינוק, והיה מתברר כי זו בת, זה כן היה נראה לי טבעי לקרוא על שמה).
מה דעתכם?
האם קיימים סימוכין רשמיים שונים לרגשותי האינטואיטיביים?
כיצד הייתם מציעים לי להסביר למשפחה (שמצדה לא מפסיקה לתת רעיונות לשמות בנים הדומים לשמה) את הרגשתי?
תודה!
נורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נורית
ליאת יוגב04/03/2010נתת את כל ההסברים המאד הגיוניים ,מדוע לא לבחור השם לבנך על שמה של אימך ,
היי שלמה עם שיקולייך והאינטואיציה שלך וכך הציגי זאת לבני המשפחה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתחני03/03/2010
שלום,
אני צפויה ללדת בסוף אפריל. האם את יכולה לייעץ לגבי השם גאיה או מיקה. היא תהיה אחות לנעם.
תודה
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה המקורית
חני03/03/2010שם המשפחה דרך אגב הוא פישמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חני
ליאת יוגב03/03/2010השם גאיה יוצר צירוף מספרים גברי , מדובר בבת ...לימים עלול להוות קושי באינטימיות ועוד ...
השם מיקה יוצר מפה קונפליקטית ובעייתית ,בין מספר 7 לבין 5 - מספרים המדגישים מצד אחד קלילות מצד שני כובד , אם כך בלבול רב , היוצר לתוך החיים מצבים של איבוד שליטה , או לחילופין פחד מאיבוד שליטה , בעייתי במיוחד ,
למרות שאין ידיעה לתאריך הלידה , אין ספק ששני השמות לא מתאימים , נסו להתחבר לשמות נוספים .
להשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שם נוסף
חני04/03/2010הי,
האם השם דניאל מתאים?
תודה
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חני
ליאת יוגב04/03/2010השם דניאל בהחלט אפשרי , חיבים לבחון את כל נתוני המפה , כאשר תאריך הלידה מרכיב של 50%מערך המפה ,
להשתמע לאחר הלידה , הכיני שמות נוספים , כדי שאפשר יהיה להיטיב עם התינוקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיסרי - קביעת תאריך
חני08/03/2010שלום,
אתמול נודע לי כי כנראה אצטרך ניתוח קיסרי. זה יהיה בשבוע שבין 18 לאפריל ל 22 באפריל. איך בוחרים תאריך? האם באחד מתאריכים אלו בכל זאת אפשרי השמות הראשונים שחשבתי? מיקה או גאיה? האם ים הוא שם אפשרי?
תודה מכל הלב על תשובותייך
חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חני
ליאת יוגב08/03/2010מבין התאריכים - לניתוח קיסרי - אם ניתן לבחור , התאריכים ה-20.4. 21.4 או 22.4 עדיפים
בואי נדון על בחירת השם לאחר שתלדי ,
נסי להתחבר לשמות נוספים , כדי להיטיב עם התינוקת .
להשתמע לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתסיגל03/03/2010
שלום, שמי סיגלית בעלי שמו אסף ביתנו עתידה להיוולד ב-10 לאפריל רציתי לדעת מה דעתך על השמות : ליהי, שלג, מעיין, ירדן? המשך יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...............
סיגל03/03/2010שם המשפחה: כהן.
סיגל
ליאת יוגב03/03/2010נכון לעכשיו מבלי להתייחס לתאריך לידה , כל השמות אפשריים , נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה ונדבר לאחריה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתיסימה03/03/2010
שלום,
הייתי רוצה לקבל חות דעת רטרואקטיבית (-:,
י שלי בת שנולדה בתאריך 9.1.2001 ושמה ליהיא.
ובת נוספת בשם שובלי חן - תאריך לידה 21.9.1997
שמי הוא סימה ושם בעלי -אורי, שם משפחה- חבס.
אשמח לקבל חוות דעת לגבי שמותהן של בנותיי והאם יש צורך בהוספה או שינוי קטן.
תודה רבה מראש,
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימה
ליאת יוגב03/03/2010מאחר והאתר נועד לבחירת שם לתינוקות , בנותייך כבר לא תינוקות ...
משום כך , מוזמנת לפנות אלי למייל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתליאור02/03/2010
ערב טוב,
נולדה לנו בת חמודה בתאריך 22.2.2010 בשעה17:30 ואנחנו מתלבטים בין השמות הבאים:
רוני, גאיה ולירז.
האם יש אחד שמועדף על פי תאריך הלידה?
תודה,
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה הוא גרשונוביץ
ליאור02/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאור
ליאת יוגב02/03/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 9 מספר המדגיש רצון לבגדול , יכולת הבנה נתינה , צורך במרחבים ועוד . על השמות המוצעים -
השם לירז יוצר מפה המדגישה צדדים של חופש ריגושים עניין סקרנות , קושי במסגרות , שובבות , דינמיות ועוד .מפה הרמונית אך מתקבל מספר קרמה 14-5 שיכול ליצור מצבים של רצון לעבור מדבר לדבר לפני שממצים . או פחד מלשנות , משהו מאד מקבע .קרמה = תיקון מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה ...
השם גאיה מקבל מפה קונפליקטית כמו גם מפה קרמטית -תחושת קורבנות כמו גם התנשאות ..
השם רוני מקבל מפת חנק , מספרים המדגישים עד כמה הסביבה תצפה ממנה ללכת בתלם , להיות זוגית מסגרתית משפחתית ואם כך מי מהאנשים הסובבים אותי יוכל להבין את עולם הצרכים האמיתי שלי ? בעייתי
האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
ליאור02/03/2010תודה על התגובה המהירה,
אולי דניאל,שירז,קורל ?
אם יש הצעות נוספות שמתאימות יותר אשמח לקבל :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאור
ליאת יוגב03/03/2010בחירת שם נעשית ע"י אמא , כך שלא אוכל להציע שמות ..
מעבר לכך , השם קורל - בעייתי בשל מספר קרמה19-1 המהווה קושי לחיים
בכל הקשור בנושא תקשורת ,חווית עליונות או נחיתות , קרבנות ועוד
השם שירז , יכול להתאים , כאשר קיים צד הזקוק לחופש וריגושים מול חלק מאד משפחתי , אם כך
אם מה הולכים, החופש ? המשפחתיות ? מה שעלול להביא למצבים של פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת ביתר בצד המאד פרטי יחודי , חופשי ועוד
השם דניאל - מפה מאד מאד הרמונית מספרי 9 ו - 6 מספרי הבנה ונתינה , אלא , שמספר הפצע הגלגולי גם הוא נותן 6 , מה שאומר פצע מגלגולים קודמים המוכיח על קשיים בעניין גם בחיים אלה .
פצע גלגולי 6 , גם אם הכי זקוקה להרמוניה אהבה משפחה , כי זהו המספר המודגש במפה ,זהו נושא כאוב כבר מגלגולים קודמים ומקשה גם בחיים אלה .- כל נושאי אהבה משפחה וכו.
אז לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבת
ליאור04/03/2010שלום, שמי קרן ואני האמא של התינוקת החמודה שנולדה, קשה לנו לבחור שם
יש לי כמה שמות ואשמח לקבל את תגובתך
ליהיא , ליאל, ליאן, יובל,עמרי,אופיר וטום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאור
ליאת יוגב05/03/2010מבין השמות שהצעת השמות ליהיא וליאל הם השמות היותר מתאימים ,בכל אחד מהשמות מתקבלת מפה הרמונית , נשית רגשית , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
ליאור08/03/2010השמות שהמלצת לנו לא כל כך מסתדר לנו ואני רוצה כבר לבחור לה שם .
ואנחנו מאוד מתלבטים בין השמות רוני לאופיר
החמודה נולדה ב- 22.2.2010 בשעה 17:57
המון תודה
קרן וליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןקרן02/03/2010
שלום,
הבן שלנו נולד בתאריך 25.11.09 וקראנו לו ליעד. האם מתאים?
שנינו התחברנו לשם מאוד ואני קצת התלבטתי בגלל הדימיון לשם של בעלי. אבל כשהסתכלנו עליו זה הכי התאים לו.
שמותינו - קרן ויוהד לוין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב02/03/2010מאחר והשם נבחר ומספר הגורל של התינוק הוא 11-2 משום כך , שימו לב לצורך שלו בהרבה תמיכה ועידוד , צדדים רגשיים במיוחד , חבקו נשקו ותתמכו !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןנטליה02/03/2010
שלום לכן,
שמי נטליה ולבעלי קוראים ארקדי שם משפחה סברדלוב, לבת שלנו , בת ה-3, קוראים אמיגל.
עוד כמה שבועות אני אמורה ללדת בן, בעזרת השם.
מאוד חשוב לי להתיעץ איתכן על שם.
אני יודעת שאת השם בוחרים אחרי הלידה, אבל אני רוצה לדעת ממה אפשר לבחור משום שיש כמה אילוצים:
1. במהלך הריון, סבא שלי, שגידל אותי וחי איתנו, נפטר בגיל 87. שמו היה: סולומון (בת"ז) אבל כולם קראו לו שלומה/ו / סמיון. והייתי מאוד אות ראשונה משמו לתת לבני (ש' או ס')
2. לסבתא של בעלי קראו טובה וחמתי מתעקשת שהאות הראשונה של שמה יהיה גם בשם התינוק ת' או ט'.
הייתי שמחה מאוד שתעזרו לי עם רשימת שמות האפשריים לבחירה.
אני מאוד אוהבת שם שובל, אבל אין בה את ט' או ת' אלא אותיות עמצאיות (ט-וב-ה).
מה אני עושה?? נורא קשה מבחינה הזאת.
אנא עזרו לי עם הרשימה.
המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטליה
ליאת יוגב02/03/2010אין לי מושג איך לענות לך .... חשוב לדעת האם כשבוחרת שם חושבת בשפה העברית ?או רוסית ?במידה וחושבים בעברית נסי להתחבר לשמות ,היי ברורה עם עצמך מהו השמות האהובים עליך ודברי איתי לאחר הלידה .
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)