מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שםקרין לוי02/04/2010
ב"ה אני צריכה ללדת בחודש מאי, לקראת הסוף, אני חשבתי על השם ליאם אבל אמרו לי שזה לא טוב שמתסיים
שם באות ם שאני סוגרת את המזל לילד.
חשבתי על השם לירן, אבל לא סגורה יש לי בבית תאומים שקוראים להם אורן (עם קמץ) וקןרן(סגול)
המשפחה הוא לוי, אני ממש לא שלמה עם השם, אשמח לקבל רעיונות.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרין
ליאת יוגב03/04/2010נכון לעכשיו , ללא ידיעת תאריך הלידה , שני השמות אפשריים ,
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נועה כשם לתינוקתשני02/04/2010
שלום!
אני ובעלי מעוניינים לקרוא לתינוקת שלנו נועה.
שם המשפחה: דניאל, נולדה ב10.3.2010 בשעה 9:05 בבוקר.
שמי שני.
האם מתאים? אשמח מאוד לקבל תשובה
תודה רבה ויום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני
ליאת יוגב02/04/2010קיימת בעייתיות כאשר מפנים אלי שאלה , כמו האם השם נועה מתאים ??
זאת מאחר ולא נתת אופציות נוספות מעבר לשם זה .
כאשר קיימות כל כך הרבה סיבות למה לא לבחור בשם זה .
א. המפה המתקבלת יוצרת צירוף של שני מספרים קרמטיים , קרמה - חובות מחיים קודמים ,
המביאים לקשיים בחיים אלה , גם 13 וגם 19 . קרמה 13- חוסר שביעות רצון ועוד
19- מצבים קורבניים בתוך החיים .
ב. המפה היא מפה של פחד מאיבוד שליטה , כאשר מי שהיא מאד יחודית , אינדבדואלית , אך חשוב יהיה לה ללכת על פי מוסכמות , לפחות על פי החשיבה , כמו לראות אירועים בתוך החיים שיביאו למצבים של איבוד שליטה - הפתעות
ג. מפה שלפיה יהיה חשוב לה להראות לעולם הצדדים היותר הרמוניים חברותיים רגשיים .דבר היוצר פחות קבלה עצמית .אם לעולם חשוב לי להראות משהו שהוא לא אני , סימן שלא ממש אוהבת את מי שאני ....
השאלה היחידה המתבקשת , האם קיימות אופציות נוספות , כאשר ברור שהשם נועה - בעייתי כל כך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ושאלה נוספת
שני03/04/2010אם אני אוסיף שם אמצעי, האם זה ישנה את המפה? איך השם נועה לי דניאל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני
ליאת יוגב04/04/2010בבחירת שם לתינוק ההתייחסות היא לאותו שם שמתכוונים אליו , פחות מכך לשם השני הנוסף לת.ז.
אלא אם כן מתכוונים לקרוא בכל השם . לדוגמא , נועה לי, בחנתי האפשרות של השם נועה לי , אך ממש לא מתאים , בשל הקונפליקט המאד גדול שנוצר במפה בין מספר גורל 7 לבין המספר 5 , כמספר דומיננטי משמעותי , צירוף מספרים היוצר בלבול גדול במיוחד , מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים
דברי איתי , אנסה לעזור לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבננולירז02/04/2010
היי ,
ילדי נולד ב-20.10.2009 בשעה 19:13 (ג' בחשון).
שמי לירז קינן-08.06.1981
שם בעלי:שלמה גיא וקנין (קרוי תמיד גיא למרות שזהו שמו השני)-26.1.1978
שם בננו היקר :יאיר וקנין
(אציין כי אני היא זו שבחרה לו את השם ומחודש רביעי בערך אני מרגישה כי זה צריך להיות שמו )
שאלתי הראשונה היא :האם יש בעיתיות עם שמות משפחה השונים שלי ושל בני האם לשנות לי או לו את השם ?
(אני עיברתתי את השם וקנין לקינן לאחר הנישואין שם נעורי הוא: עמר)
שאלתי השניה:האם נתיב הגורל שלו הוא 5 ובנוסף מה זה אומר שהמספר הזה חוזר כל כך הרבה פעמים במספרים שלו (שמו ,חישוב תאריך העברי,צימצום שעת היולדו ואפילו תאריך הברית 3.11 )
אודה לך לתשובה
שבת-שלום ושוב תודה,
לירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לירז
ליאת יוגב02/04/2010לשאלתך , האם משנה ששם משפחתך שונה מזה של בנך , חשוב הקשר הרגשי יותר מהכל , גם כי קיימת אמירה האומרת , שאם הילדים נמצאים עד גיל 18 חשוב שיהיה להם את שם המשפחה של ההורים .... דאגי לקשר רגשי נכון והכל בסדר ! גם כי לא בחנתי את צירוף המספרים שלך , בסיפור הזה .
על בנך יאיר אם צירופי ה- 5 הרבים הקיימים במפתו , אכן , מדגיש את הסקרנות הרבה שבו , הדינמיות , צורך בעניין תמידי , תנועה , ספורט כדבר חשוב במיוחד , חופש וריגושים . גם כי כלפי חוץ חשוב יהיה לו להראות לעולם את הצדדים היותר אחראיים , מסודרים ומאורגנים (האם דרישתו של האב היא למקום הזה )משהו תבניתי יותר ?
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז02/04/2010היי ליאת,
ראשית תודה רבה על התשובה המהירה.
לגבי תשובתך הראשונה רציתי לשאול האם מתאים ליאיר שם המשפחה קינן או וקנין?(כלומר האם לשנות גם לו או שעדיף להשאיר?)
לגבי הספרה 5 שחוזרת :למרות שיאיר רק בן 5 חודשיםהדברים שרשמת לגבי סקרנות ותנועה כל כך נכונים, אפילו לגבי עניין הספורט ,מצחיק שציינת את זה כי יאיר מאוד גבוה לגילו (מעל אחוזון 97)
ובעלי תמיד אומר מאז שנולד שיש לו נתונים של אתלט -לשאלתך לגבי אביו הוא זה שמעודד אויעודד את העניין בספורט והצד השני שציינת יותר קשור בי אני חושבת
שאלתי האחרונה היא האם שמו בצירוף שמי ,תאריךך לידתו ושם המשפחה מתאים ? האם יש מקומות שאני צריכה לכוון אותו יותר לשם?
אודה לך לתשובה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז02/04/2010היי ליאת,
ראשית תודה רבה על התשובה המהירה.
לגבי תשובתך הראשונה רציתי לשאול האם מתאים ליאיר שם המשפחה קינן או וקנין?(כלומר האם לשנות גם לו או שעדיף להשאיר?)
לגבי הספרה 5 שחוזרת :למרות שיאיר רק בן 5 חודשיםהדברים שרשמת לגבי סקרנות ותנועה כל כך נכונים, אפילו לגבי עניין הספורט ,מצחיק שציינת את זה כי יאיר מאוד גבוה לגילו (מעל אחוזון 97)
ובעלי תמיד אומר מאז שנולד שיש לו נתונים של אתלט -לשאלתך לגבי אביו הוא זה שמעודד אויעודד את העניין בספורט והצד השני שציינת יותר קשור בי אני חושבת
שאלתי האחרונה היא האם שמו בצירוף שמי ,תאריךך לידתו ושם המשפחה מתאים ? האם יש מקומות שאני צריכה לכוון אותו יותר לשם?
אודה לך לתשובה,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לירז
ליאת יוגב03/04/2010הנתונים על פי המפה של יאיר וקנין עדיפים על פני יאיר קינן ,
אם כך, מן הראוי לא לשנות את שם משפחתו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקטלי01/04/2010
שלום שמי טלי. נולד לי תינוק ב 28.3.10 בשעה 14:55 שם משפחה דנון
מתלבטים בין :איתי לעומר
אודה לך מאוד לחוות דעת מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלי
ליאת יוגב01/04/2010השם איתי נראה אפשרי , מאחר ומספר הגורל הינו 7 , המספר הדומיננטי האחר הינו 9 , צירוף מספרים מאד הרמוני , בכיוון מנטלי חשיבתי , תובנות בגרות ועוד . מול זה הבעייתיות היא בעובדה שצירוף המספרים מוכיח על מפה לא אינטימית , מה גם שנוצר מספר קושי = 2 כמו לומר נושאי אינטימיות וזוגיות לא תמיד קלים בדרכו , נוסף לכך , שהמספר 2 הינו גם , הפצע הגלגולי , כמו לראות שככבר מחיים קודמים נושא אינטימיות ושיתוף פעולה לא היה פשוט בעבורו .
השם עומר , יוצר מפה שיש בה צדדים זורמים קלילים מבטאים מול מספר הגורל היותר רציני בוגר דורש שלמות ואיכות , כמו לראות ,שיקלוט מתוך הורים מורים סביבה חברה , שחייבים להיות קלילים פשרניים מבטאים ופחות מרוחקים , אינדבדואליים , מספר דומיננטי במפה המתקבלת על פי השם עומר , הינו מספר 3 , המדגיש כל שציינתי , על הצד הפשרן החברותי הקליל ועוד .
כאשר הבעייה הנוספת הנוצרת , היא העובדה שמספר 3 הינו גם מספר הפצע הגלגולי , כמו לראות , צדדים הקיימים בו ובכל זאת בעייתיים בלממשם .....
אז האם השמות מומלצים ?? ההסבר ניתן , שיקול הדעת הוא שלכם .
האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחים למצוא שםנילי01/04/2010
נולדה לנו תינוקת ב 24\3\10 בשעה 11:37 חושבים על ספיר
שמי נילי רוחמה כהן ובעלי שחר כהן
מה את ממליצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נילי
ליאת יוגב01/04/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 3 מספר המדגיש צדדים ילדיים , קלילים זורמים מבטאים חברותיים ועוד מול זה על פי נתוני המפה כולה , אפשר לראות הצדדים המאד רגשיים , מפה נשית רגשית , דבר היוצר צד חיוב במיוחד , אך אפשר לראות במפה גם צדדים לפיהם ה- 3 כמספר אי זוגי מול המספרים האחרים שהינם 2 ו- 6 מספרים זוגיים , סטנדרטיים , כמו לומר עד כמה נותנים לגיטימציה לעולם הצרכים הפנימי שלי , גם כי אפשר לראות שמאחר ומספר השם המלא הינו 11 לא בהכרח מתנגש עם ה-3 כמספר הגורל , כי שני המספרים הינם מספרים אי זוגיים , אלא שה-11 לא מגיע למימושו בילדות , אם כך נוצר צד חונק , הצד האומר חייבים ללכת על פי נורמות וסטנדרטים גם כי מי שנולדה להיות יותר מיוחדת , פרטית ועוד .
במידה ואין שמות נוספים , אפשר לומר שהמפה לגמרי לא רעה , גם ולמרות ההערות שניתנו .
האם קיימת מפה מושלמת ?? או לחילופין האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתטלי01/04/2010
שלום , מחפשת שם לתינוקת , ילדה שלישית לשתי אחיות , במשפחה כבר יש לנו ליהי , וגאיה , הקטנה נולדה ביום 19.3.10, בשעה 03:30 , יום ו'. במה כדאי להמקד בבחירת השם .. רצינו לקרוא , אריאל , יובל , וממש לא נעולים ומתקשים בבחירה, תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלי
ליאת יוגב01/04/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מחשבים מספר גורל?לילך01/04/2010
אני עומדת ללדת תוך מספר ימים.
חשבתי שמספר הגורל הוא צירוף הספרות של תאריך הלידה המלא (יום חודש שנה).
לדוגמה, ביתי ניבה נולדה ב06.08.2002. חשבתי שמספרה הוא 9. האם אני צודקת?
מקריאה בתשובותייך בפורום איני מבינה כיצד את מחשבת את מספר הגורל. תוכלי להסביר?
תודה,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לילך
ליאת יוגב01/04/2010החישוב שעשית לגבי תאריך הלידה של ביתך - מדוייק .
אכן מספר הגורל שלה הינו 9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות נוספים לתינוקרוני01/04/2010
שלום רב,
ביום רביעי 31.3.10 בשעה 22:00 נולד לנו בן.
שם המשפחה שלנו עיני.
חשבנו על אביב או גיא.
נאמר שאלה שמות לא מומלצים.
מה עם השמות הבאים:
עידן עיני, יהונתן עיני, תומר עיני, עידו עיני, רועי עיני, טל עיני, גל עיני, איתי עיני.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוני
ליאת יוגב01/04/2010מבין השמות שהצעתם, השמות רועי או עידו , הם המומלצים . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקבטוטה01/04/2010
שלום,
נולד לנו בן ב 28.3.2010 ואנחנו מתלבטים לגבי שם.
השמות שעלו הם : איל, אביב, יובל או גיא.
האם יש שיים שהוא יותר מתאים מבחינה נמורולוגית.
תודה על העזרה,
בטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה...
בטוטה01/04/2010שם משפחה מלמוד ושמי בטי.
תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטוטה
ליאת יוגב01/04/2010מבין השמות שהצעת השמות היותר מומלצים הם , אייל או אביב , שימי לב ל-אייל עם 2 י .
המפה על פי אייל , מוכיחה על צדדים מאד מנטליים , חכמה תובנה רבה , אך יחד עם זאת הנושא האינטימי לא יהיה קל ...
השם אביב ,יוצר מפה שלפיה קיימים צדדים מאד שאפתניים השגיים ,מול חלק הזקוק יותר לשלווה .לקצב איטי יותר ... גם כאן קיים קושי באינטימיות .
האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
בטוטה01/04/2010האם יותם או יואב מתאימים יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטוטה
ליאת יוגב01/04/2010השמות יואב ויותם - בעיתיים במיוחד , מפות קונפליקטיות , קרמטיות ,מאד מאד לא מומלץ
לבחור באלה השמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדהשני01/04/2010
שלום 1חג שמח
ב29.3.10 בשעה 22:00 נולדה לנו בת
נשמח מאוד לעזרה בבחירת השם
השמות שחשבנו עליהם:
עופרי , אופיר, יעל, תמר
התלבטנו גם לגבי שם אמצעי רוז, על שם סבתי רוזה
שמותינו שני ויניב קיטלרו
תודה רבה
שני
ליאת יוגב01/04/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 8 - מספר המייצג מטרות שאיפות , כח חוזק , השגיות תוך גישה פרקטית במיוחד .מאחר והשם עופרי נותן צירוף מספרים קרמטיים , לא אוכל להמליץ על השם , קרמה= חובות מחיים קודמים היוצר מצבים קשים בחיים אלה ... התמודדויות לא פשוטות ...
השם תמר - מפה קונפליקטית - בין ה- 7 ל-5 בעייתי במיוחד .
השם יעל , מפה נוקשה - גם כי המומלצת מכולם . אך לא מושלם (האם יש מפות מושלמות ??)
השם אופיר - מפה גברית מדי . מדובר בבת - מפה גברית לבנות יוצרת בעיות באינטימיות , לימים .
לשיקולך , האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לילדה
שני25/04/2010הי ליאת,
המום תודה על תשובתך.
אומנם עבר מעט זמן, אבל רציתי לשתף אותך שבסופו של דבר אכן בחרנו שם אחר שלא מופיעה ברשימה.
אבל החלטנו שאנו לא בודקים אותו.
בכל אופן, המון תודה על העזרה
שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקרוני01/04/2010
נולד לנו בן בתאריך 31.03.10 בשעה 22:00.
השמות המעודפים:
1. גיא עיני.(הכי אהוב עלינו)
2. אביב עיני.
לעזרתך
רוני
ליאת יוגב01/04/2010מאחר ולא יכולה להמליץ על שמות עם צירופים קרמטיים , משום כך השם גיא לא מתאים ,
קרמה משמעותה , חובות מחיים קודמים היוצרים קשייים בחיים אלה , שם מלא במקרה של גיא עיני הוא 19-1 - מספר המדגיש מצבים קורבניים בתוך החיים .
השם אביב - מתקבלת מפה קונפליקטית , בין מספר 1 ל-2 , מה שאומר בעייה בכל מה שקשור בגיבוש האישיות , מעבר לכך בעייה בדימוי עצמי ...ממש לא מומלץ
צר לי , שמבין שני השמות שהתחברתם אליהם , לא אוכל להמליץ על אף שם ....
נסו להתחבר לשמות נוספים ,הציעו ואהיה בשבילכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת השם ליהלייהלי01/04/2010
שלום,
אני מעוניינת להחליף את שמי מיוליה ליהלי. תאריך הלידה שלי הוא 26.9.74. שם המשפחה הוא ויינברג. מה דעתך?
יהלי
ליאת יוגב01/04/2010יכולה לדבר איתי , אענה לך ברצון ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שם אמצעילילך01/04/2010
שלום, אני מתלבטת האם להוסיף שם אמצעי לשמי כדי לשפר מזל במציאת זוגיות. מה דעתך? לילך
לילך
ליאת יוגב01/04/2010אין לי מושג לענות , כאשר אין צירוף נתונים , אך יכולה לפנות אלי לשיחה ,
מאחר והאתר נועד - לבחירת שם לתינוקות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק - הברית מחר בהתלבטות...סימה30/03/2010
שלום,
נשמח לקבל המלצה לשם לתינוק. התינוק נולד ב - 24.03.10 בשעה 10:36 . שם המשפחה הוא שביט. ההתלבטות היא בין הראל, איתי, אסף, ליאור, תומר... נשמח גם להמלצה על שם אחר שעולה.
אודה מראש על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימה
ליאת יוגב30/03/2010ראשית , בחירת שם נעשית ע"י אמא , אם כך לא אנסה להמליץ על שם כזה או אחר ..
השם האפשרי היחידי , גם כי לא בהמלצה מירבית ובכל זאת העדיף מכולם הוא תומר .
המפה המתקבלת , מספר גורל 3 , מספר המדגיש צורך בביטוי , רצון להישאר ילד , צדדים יצירתיים אפשריים , או ביטוי מילולי ועוד .
מול זה השם תומר יוצר צירוף מספרים א, מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים נראה יותר יחודי אינדבדואלי החוצה חשוב יהיה לו להיראות יותר סטנדרטי , הולך בתלם .
מפה שיש בה אלמנטים של מפת חנק ,
ה- 3 הרגשי - מה גם שנולד ביום לידה 6 - שגם הוא מתאפיין בצדדים רגשיים , המספרים האחרים הינם מספרים נוקשים דורשים , האם מישהו , אם כך , מבין לעולם הצרכים שלי ???
לכן לא בפה מלא אוכל להמליץ על השם .
אך כל שם אחר בעייתי עוד יותר , בחנתי את כל השמות שהצעת ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - שני שמות נוספים
סימה30/03/2010תודה על תשובתך המהירה.
מה לגבי עמית או עומר /עומרי , שגיא ? האם עדיפים על תומר ?
(שם המשפחה שביט)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סימה
ליאת יוגב31/03/2010האם תשובתי רלוונטית עדיין ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
שרי31/03/2010כן. זה מחר בבוקר
סימה
ליאת יוגב01/04/2010השם עמית שביט , יוצר קונפליקט בין מספר הגורל 3 - מספר ילדי קליל זורם חברותי מבטא ועוד
לבין השם המלא , היותר מעשי פרקטי , אחראי , כאשר לא בהכרח במהלך הדרך בחיים , המספר יהיה קונפליקטי , מאחר ומספר השם המלא 22 - ואז 22 לא קונפליקטי ל-3 .... ובכל זאת המפה כולה היא מפת חנק , מספרים זוגיים החוסמים את הצד היחודי ה-3 .
השם עומר - לא מתאים , השם עומרי , אפשרי , כאשר צירוף המספרים המתקבל 8 - מול 3 , מספרים פרקטיים מול מעשיים , אך נראה מבין המפות כמפה היותר מומלצת , גם כי יש מחיר מסויים , ה-8 שאפתן השגי מטרתי , ה-3 ילדי , חי את הכאן ועכשיו , בסה"כ הצירוף 8 ו-3 צירוף טוב במיוחד .
אז לשיקולכם .
שגיא - לא מתאים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתאומיםגלית30/03/2010
שלום ליאת, בשעה טובה נולדו לנו תאומים בתאריך ה-18/3/10 אחד בשעה 7:26 בבוקר והשני ב7:27 נשמח לקבל עזרה והכוונה בבחירת השמות. השמות שבחרנו הם:
גיא, נדב, דניאל, יואב, עידו, אביב, הדר
השמות של ההורים: גלית ועומר
שם משפחה: כהן-ויטוס
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלית
ליאת יוגב30/03/2010מספר הגורל של התאומים הינו 6 - מספר המדגיש צורך בהרמוניה , אהבה משפחה ועוד . מול זה מבין השמות שהצעתם , השם היחידי שניתן לאשר הוא י ו א ב , זאת מאחר והמפה המתקבלת היא הרמונית , צדדים שאפתניים מול יכולת סתגלנות רבה ,יכולת אף להזניק ולהצליח , חשוב להבין את עולם הצרכים היותר רגיש וזקוק להמון תמיכה ואהבה ,
הציעו שמות נוספים , כדי שאפשר יהיה להיטיב עם התאום השני ,
כל אחד מהשמות האחרים שהצעתם - בעייתי , בשל מפות נשיות מדי , מדובר בבנים .
מפה נשית עבור בנים ,עלולה ליצור בעיות באינטימיות .
מפות קונפליקטיות ועוד סיבות שבגללן לא ניתן לאשר השמות האחרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות לתאומים
גלית30/03/2010תודה. האם אנחנו צרכים לבחור שם עם מספר נומרולוגי מסויים? איך נדע איזה שם יכול להתאים?
גלית
ליאת יוגב31/03/2010חשוב שתנסו להתחבר לאי אלו שמות , הציעו אותם , אבחן אותם , עד שנמצא השם הראוי
אפשרות אחרת , לשוחח איתי טלפונית .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)