מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליאל / אופיר / אריאל / נויהמיטל17/03/2010
שלום רב,
נולדה לנו בת בשעה טובה ביום 14/3/2010 בשעה 05:21
ההתלבטות שלנו היא בין השמות ליאל / אופיר/ אריאל / נויה
ורצינו לדעת מהו השם המתאים ביותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטל
ליאת יוגב17/03/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם מאיה (:עדי17/03/2010
איזה כיף שגיליתי את הפורום שלכן.
אני בע"ה צריכה ללדת בניתוח קיסרי ביום שני הקרוב ה-22/3/10
בעלי עוד לפני שגילינו שאני בהריון החליט שאם תהיה לו בת יקראו לה מאיה.
רציתי בבקשה לדעת האם השם הוא טוב?
בתודה מראש,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדי
ליאת יוגב17/03/2010מה אמור להיות שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
עדי17/03/2010השם המלא של התינוקת - מאיה גלפרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדי
ליאת יוגב18/03/2010אם אכן תאריך הלידה הוא ה-22.3 , צירוף המספרים המתקבל מספרים גבריים נוקשים , הוכחה להרבה תסכול , בין הרצוי למצוי , לא ממש מומלץ ,
אך חשוב לבחון זאת לאחר הלידה , ביתר ודאות ,
נסי להתחבר לשמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לליאת שלום!איריס.17/03/2010
בשעה טובה נולדה לי בת( בצרפת) בתאריך 21/11/2009 בשעה: 11:12 דקות . וקראנו לה אליאן ( elianne) השם משפחה: וודה (woda). רציתי לשאול איך השם. האם מתאים לה? ומה יהיו תכונות האופי שלה? שמות ההורים - מאיר ואיריס . ויש לה אחות גדולה בשם שי-לי .האם מתאים לה השם גם בצרפתית? מחכה לתשובה בקרוב . תודה . איריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת שלום וברכה!
איריס.17/03/2010בשעה טובה נולדה לי בת( בצרפת) בתאריך 21/11/2009 בשעה: 11:12 דקות . וקראנו לה אליאן ( elianne) השם משפחה: וודה (woda). רציתי לשאול איך השם. האם מתאים לה? ומה יהיו תכונות האופי שלה? שמות ההורים - מאיר ואיריס . ויש לה אחות גדולה בשם שי-לי .האם מתאים לה השם גם בצרפתית? מחכה לתשובה בקרוב . תודה . איריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איריס
ליאת יוגב17/03/2010האם כשבחרתם לביתכם השם , חשבתם בשפה העברית או בצרפתית ,
מאד חשוב לדעת זאת , כדי לבחון זאת ביתר דיוק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשפה הצרפתית.
איריס.17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשפה הצרפתית. ואם אפשר ...
איריס.18/03/2010תרשמי לי גם מה הם התכונות אופי שלה ואיך היא תיהיה .
תודה מראש.
איריס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איריס
ליאת יוגב18/03/2010מתוך נתוני המפה , מספר הגורל של התינוקת הינו 7 - מספר המדגיש רצינות , עומק ידע , חכמה , צורך רב בפרטיות ועוד , מול זה המפה המתקבלת היא מפה , שיש בה חלקים מצד אחד נוקשים מצד שני , עד כמה לא רוצה ללכת עם הצד הנוקשה , רצון להיות יותר ליברלית פתוחה , כמו לראות עד כמה מרשה לעצמה ללכת עם התכונות הקיימות בה , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה ,
צד נוסף - מי שיכירה מבחוץ לא יכירה מבפנים - הפנים יותר מנטלי , פרטי , מול הצד האחר אותו מראה כלפי חוץ , כמי שיותר מעשית פרקטית , מסגרתית ההולכת בתלם , אם כך אנשים שיכירו אותה במסגרות שמחוץ לבית , יראו אותה מאד סטנדרטית , אך אם יכנסו לעולם הפנימי , כמו לראות לבית , יגלו צדדים אחרים לחלוטין הקיימים בה .
כבדו את הצדדים היותר פרטיים הקיימים בה , גם כי אין ספק שאמא רוצה אותה ילדה טובה , הרמונית משפחתית ועוד וכך תקלוט את רצונותייך , כמי שרוצה ילדה משפחתית נעימה , גםם אם בפנים שלה קיימים חלקים יותר נוקשים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך . אז לפי מה שהבנתי ...
איריס.19/03/2010השם שלה מתאים לה? האם זה מה שהיית ממליצה לי אם הייתי שואלת קודם?
תודה רבה על עבותך והאכפתיות שלך. אני מאחלת לך שתבורכי בכל טוב .איריס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה* עבודתך
איריס.19/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איריס
ליאת יוגב19/03/2010אין טעם לשאול השאלה "האם הייתי ממליצה על השם "?, מאחר והשם נבחר , היי
שלמה עם הבחירה וכבדי את המקום המאד יחודי הקיים בביתך ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ושבת שלום!
איריס.19/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
מעיין19/03/2010מה דעתך על השם יהל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
מעיין19/03/2010מה דעתך על השם יהל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאת היקרהאדווה16/03/2010
שלום לליאת,
שמחתי לראות שאת מפעילה פורום מעניין שכזה...
נפגשנו מספר פעמים בשנים האחרונות במסגרות שונות (אוניבריסטה העברית וכן בביתך)
אני בחודש תשיעי להריוני (השני)ואשמח לשמוע את חוות דעתך על השמות : אלה ואריאל (שם לבת)
שם משפחה: אהרון
ברכות לחג חירות שמח!
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אדווה
ליאת יוגב16/03/2010היי אדווה ,בודאי שזוכרת אותך !!
שמחה לשמוע ממך ,
שני השמות גם אלה כמו גם אריאל מתאימים בהחלט , נכון לעכשיו , חשוב לבחון זאת
גם ביחס לתאריך הלידה , היי איתי בקשר טלפוני לאחר הלידה ,
נשתמע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף שאת זוכרת :)
אדווה16/03/2010אהיה איתך בקשר כשאלד...
תודה על התשובה המהירה וההחלטית
נשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאת - חג שמח!!!
אדווה05/04/2010הי ליאת,
אני ממשיכה את ההודעות הקודמות
בשעה טובה נולדה לנו תינוקת מקסימה ומתוקה
ביום ראשון ערב חג, 4.4.10 שעה 6:07 בבוקר
ואנחנו כמובן מתלבטים לגבי השם,
השמות המועדפים עלינו
אריאל
אלה
שם משפחה אהרון
אשמח לעצתך הטובה :)
נשתמע
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אדווה
ליאת יוגב05/04/2010אז קודם כל מזל טוב ,
השם המתאים ביותר הוא אריאל ,
המפה המתקבלת - מספר גורל 11-2 מספר המדגיש צורך בשיתוף הרמוניה ,
בילדות , חשוב לתת הרבה תמיכה ועידוד , צירוף המספרים כולו על פי השם אריאל-
מספרים נשיים , רגשיים , הרמוניים במיוחד . אפשרות לפתח צדדים יצירתיים בהמשך .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נויה פאנישרית16/03/2010
בתי נולדה ב - 26.1.10 בשעה 4:49 שמה הוא: נויה פאני. הייתי רוצה לדעת אם זה שם "טוב".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
שרית16/03/2010השם המלא (כולל שם משפחה) הוא: נויה פאני אנצל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשהמיכאל16/03/2010
שלום! אני יודע שצריך לבחור שם ולהתחבר,הבעיה היא שאנחנו מתךבטים יותר מדי זמן ועם כל יום יותר קשה לנו להגיע להסכמה בינינו עם אישתי.האם יש אפשות שתציעו שמות שמתאימים לפי מפה אישית. שוב חוזר על הפרטים של ביתנו נולדה 10ץ3ץ10 בשעה 18:27
שם משפחה רובינשטייין
אנחנו די בלחץ, נשמח אם תוכלו לעזור
תודה מראש ההורים המתלבטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכאל
ליאת יוגב16/03/2010מצטערת , לא אוכל לשתף פעולה עם בקשתך , נסו להתחבר לשמות שאוהבים
ואהיה בשבילכם , כדי לעזור להיטיב עם התינוק ולבחור השם הראוי ביותר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
מיכאל18/03/2010שלום רב
חשבנו דניאל או דניאלה ו אם יש צורך בשם נוסף
תודה על שיתוף פעולה
ת.לידה 10.3. 10,שם משפחה רובינשטיין
ממתינים ,תודב מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכאל
ליאת יוגב18/03/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 7 ,מספר המדגיש צורך בפרטיות , יחודיות, עומק איכות למידה , מול זה המספר 7 מייצג צד מאד לא סטנדרטי , אחר שונה , כאשר על פי השם דניאל מתקבלת מפה המוכיחה שלא ממש שמאפשרים לה ללכת עם היעוד שלה , כמו לראות , עד כמה מישהו חיצוני יוכל להבין את עולם הצרכים שלי ?? המספרים המתקבלים מתוך השם הם מספרים חרדתיים - לא מומלץ
השם דניאלה , מפה המקבלת מספר קרמה 16 המוכיח על שיעור במערכות יחסים , מעבר לכך , מפה לא אינטימית באופן מודגש ,כמו גם , פחות קבלה עצמית , עד כמה אוהבת את מי שאני ??
בעייתי ,
נסו להתחבר לשמות נוספים ואוכל ללוות אתכם בבחירת השם הראוי ביותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתנו נולדה ביום שבת, 13.3.10ליאת יוגב15/03/2010
היי,
בתנו נולדה ביום שבת, 13.3.10 בשעה 9:20 בבוקר.
חשבנו על השם עמית.
שמות ההורים אסף ומיכל, שם המשפחה גולדרייט.
מה אומר הערך הנומרולוגי של השם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה?..
מיכל17/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב17/03/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 1 מספר המדגיש צדדים עצמאיים יחודיים , הישענות על האינדבדואליות , יזמות ניהול ועוד .כאשר על פי השם עמית גולדרייט מתקבלת מפה שלפיה , מספר הפצע הגלגולי = 1=למספר הגורל -
(פצע שבאה איתו מגלגולים קודמים ), כמו לראות קושי בנושא זה גם בחיים אלה , הפצע הינו מספר התואם למספר הגורל , אם כך, קושי לממש את היעוד ,
גם אם המפה מאד הרמונית , מפה מנהיגותית , אך בשל העובדה שהפצע הגלגולי תואם למספר הגורל - צמצום תאריך הלידה . משום כך השם לא מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אופציה לשםמעיין15/03/2010
שלום ליאת,
אני עוקבת אחר הפורום כבר זמן רב ויודעת שלתאריך הלידה יש משמעות רבה בבחירת השם אך קשה לי להתאפק ואשמח לבדוק איתך מספר שמות כבר עכשיו על-מנת שאם הם לא רלוונטים, יהיה לי זמן לחשוב על שמות נוספים.
הלידה צפויה ביולי
שם המשפחה שוורצר
שמות (בסוגריים זו הכתיבה שאנחנו פחות מעדיפים):
אייל (איל), נעם (נועם), אורי, ליים (לי-ים), רועי, איתי
תודה מראש,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, תודה
מעיין18/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעיין
ליאת יוגב18/03/2010מבין השמות שהצעת , השמות היותר מומלצים , לא סופי ,כמובן , הם נעם , לי-ים ואיתי .
השמות האחרים , כל אחד וסיבתו - ממש לא נכונים , בשל קונפליקטים או קרמטיים .
להשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מעיין20/03/2010תודה, בינתיים.
אחזור להתעייצות אחרי הלידה.
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתדנה15/03/2010
ילדתי ב-11/3
בשעה 11:58 בצהרים
שם ההורים:אלי ודיקלה מלכה.
השמות הם: יהל,אודל,לוטם,תדהר,ליאן.
מה הכי מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דיקלה
ליאת יוגב16/03/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 8 , מספר המדגיש , כח רב , שאפתנות , השגיות , גישה מעשית ועוד
מול זה מבין השמות שהצעת , השם המתאים ביותר הוא יהל , גם כי , גם באשר אליו קיימת סוג של בעייתיות ובכל זאת ..
המפה המתקבלת הינה מפה שיש בה חלקים מאד פעלתניים זורמים דינמיים וקצביים מול חלק אחר האומר ,חייבים שיקול דעת בדיקה לאן הולכים, מה שנקרא פחד מללכת באופן קבוע עם החלק המדגיש יתר פעלתנות , כמו לראות סוג של "ברקסים" .
למרות זאת , אם אין אופציות נוספות ,יהל הוא השם המועדף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתגילי15/03/2010
שלום, שלחתי הודעה לגבי שלושה שמות אך טרם נעניתי
אשמח לקבל תשובה הקדם...
השמות הם: אלה, איילת ואבילי
תאריך הלידה 28.2.10
שם המשפחה- פאר
תודה רבה
ויום טוב
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גילי
ליאת יוגב16/03/2010מאחר והתשובה ניתנה לך מאת מאיה קדם , השתדלתי שלא להתערב .
אך מרשה לעצמי לעשות זאת לאחר שלא ניתנה לך עדיין תשובה ..
מבין השמות שהצעת , השם אילת , בכתיב זה , הוא המתאים ביותר , מפה הרמונית במיוחד .
מפה רגשית נשית , יכולת ביטוי נפלאה ועוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכןרוני15/03/2010
שלום,
לפני 11 חודשים נעזרתי בכן למצוא שם לבני - תודה רבה!!!
אני מאוד מרוצה :-)
עכשיו אני פונה אליכן בשביל אחותי.
היא נמצאת בחו"ל וביקשה ממני שאפנה אליכן כי היא במצוקה.
היא ילדה לפני 4 ימים ב 11/3
וכולם קוראים לילדה בשם שהיא עצמה לא מרגישה מחוברת אליו לגמרי: עדן.
אני מודעת לעובדה שלפעמים שם זה דבר שמתרגלים אליו, ויכול להיות שדווקא עדן מתאים לתינוקת מאוד מבחינה נומרולוגית.
אך אחותי מתחברת יותר לשמות: שירה או שיר
והיא מאוד ביקשה לבדוק נמרולוגית את עדן, שירה ושיר כדי לעזור לה להגיע לשלוות נפש והשלמה עם השם.
האם פרט לתאריך הלידה אתן זקוקות לעוד פרטים כדי לסייע לנו?
שעת הלידה היתה ב 12:53 בצהריים (זמן קנדה). פה בארץ זה 19:53* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
רוני15/03/2010סליחה! שכחתי את הדבר הכי חשוב:
שם המשפחה הוא אגמון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רוני
ליאת יוגב16/03/2010האם אחותך , כשבחרה השם , האם חשבה בשפה העברית או באנגלית , במידה וחושבת אנגלית , חשוב לבחון השם בשפה האנגלית כיתבו לי זאת באנגלית ... משמעות שונה לחלוטין ,
מספר הגורל שלה הינו 8 , מספר המציין כח רב , שאפתנות , ממטרה למטרה , גישה פרקטית ועוד .
מול זה , השם עדן - בשפה העברית , יוצר מפה מאד נוקשה , גברית , מקשה בהמשך בכל הקשור באינטימיות , לא מומלץ
אך מאחר והשמות שירה ושיר , בשפה העברית גם הם בעייתיים לא אוכל להמליץ עליהם כשמות טובים יותר ...
אין ספק , שמאד חשוב שאמא תתחבר לבחירת השם לתינוק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שם לתינוקאפרת15/03/2010
אני מבקשת לבדוק את התאמת השמות - קורן שוער או שי לי שוער.
השם הוא לבן שנולד ב 14/03 בשעה 11:03
תודה רבה ויום מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפרת
ליאת יוגב16/03/2010מספר הגורל של התינוק הינו 2 - מספר המדגיש צורך בשיתוף , אינטימיות , רגישות רבה במיוחד
מול זה השם שי- לי , מדגיש מידה של הדחקה לעולם הרגשות , מתוך הדרישה להגיע להשגיות מטרות שאיפות ואם כך , עד ככמה מבינים את עולם הצרכים הפנימי , גם כי השם עדיף בהחלט על השם קורן .
בכל זאת אם ניתן לחשוב על אופציות נוספות , יהיה נפלא .
השם קורן - מקבל מפה נשית רגשית מדי , כמו לראות קושי לימים , בנושא אינטימיות , לכן לא מומלץ
מדובר בבן ...
עוד משפט על השם שי לי , מאחר ומספר מאד דומיננטי במפתו הינו 8 , אך זהו גם מספר הפצע הגלגולי , כמו לראות , שלמרות שה-8 הפרקטי המעשי , החזק ועוד קיים במפתו , למרות זאת יהיה קושי לא פעם בלממש אותו עד הסוף , בעייתי משהו .
נסו להתחבר לשמות נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת טריהיעל14/03/2010
שלום,
שמי יעל ואני כותבת בשמה של חברתי.
חברתי ילדה ביום ו' את ילדתה הרביעית. - 12.3.10
שם המשפחה הוא בלומברג
ההורים חשבו על השם עלמה / אלמה, ומתלבטים אם לכתוב עם ע' או א'.
אודה להתייחסות באשר לשני השמות. מה משניהם יותר נכון לילדה ולזרימתה בחיים, והאם השמות הללו בכלל מתאימים.
תודה ולילה טוב,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל
ליאת יוגב15/03/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המדגיש צורך בפרטיות , ידע חכמה למידה זהו היעוד שלה ...
מול זה על פי השם עלמה , מתקבלת מפה קונפליקטית במיוחד , בין מספר 7 הכבד הרציני הבוגר מול השם המלא -5 שהינו מספר קליל וזורם , דבר היוצר בלבול רב בתוך דרך החיים , מצבים של פחד מאיבוד שליטה מול אפשרות לאיבודי שליטה במהלך הדרך .אם כך , ברור שהשם עלמה לא מומלץ
השם אלמה , יוצר מפה מאד נוקשה אובססיבית , גברית במרביתה , כל אלה סיבות מספקות כדי לא לבחור בשם זה , מעבר למקום שמראה ,עד כמה לא מקבלת עצמה , עד כמה בחוויה שלה אבא לא יאהב את מי שהיא .... חנק עם העולם הפנימי , מאחר ותקלוט שהעולם רוצה אותה מאד דינמית , מ ול הקצב היותר איטי הקיים בה . כמו לומר הדרישות הן לדינמיות פעלתנות ומה פתאום ללכת עם עולם הצרכים היותר זקוק לשקט המיוחד שבי . לעומק ידע למידה .
בעייתי מכל כיוון שנסתכל , וכאן השאלה האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לבןאורלי14/03/2010
שלום ליאת , אני עתידה ללדת עוד השבוע בין התאריכים 16.3-18.3 עקב זירוז שיבוצע לי .
קשה לנו מאד לבחור שם , נשמח אם תוכלי לעזור לנו ולהסביר לנו את בחירתך .
שם משפחה : אליה ושמותינו הם : צחי ואורלי .
השמות המועדפים עלינו הם : איתן ,רועי, הראל , יואב ושגב .
התוכלי לעזור לנו בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורלי
ליאת יוגב14/03/2010מבין השמות , השם הראל הוא שם בעייתי , בצירוף עם שם המשפחה אליה .
כל שאר השמות אפשריים , אך לא סופי , מאחר ולא מרכיב מאד חשוב ,שערכו 50% מערך המפה .
היו איתי בקשר לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם לתינוקתאן14/03/2010
שלום,
התינוקת שלי בת חודשיים ושבועיים. במשך שבועיים לא ידענו איך לקרוא לה ובלחץ של רישום במכבי קראנו לה אליס. אני ובעלי קוראים לה ליסה ומדי שבוע צץ לנו שוב ושוב ספק לגבי השם. האופציות האחרות שהיו לנו הן אלכס וזואי. לפעמים אני קמה בלילה מסיוטים שאנחנו גורמים לה נזק עם השם הךא מתאים וךפעמים אני מרוצה מהשם.
השאלה אם לשנות את השם או לשנות את הגישה שלנו. וגם אם כן מחליפים לה את השם אם זה לא מאוחר מדי אחרי שכבר חודשיים קוראים לה ליסה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אן
ליאת יוגב14/03/2010ראשית , ההתייחסות לשם היא קודם כל השם הראשון הנבחר , כמו לומר 80% מערך מפתו
של האדם , זהו השם הראשון שנבחר לו . כאשר חשוב לבחון זאת , בצירוף שם המשפחה ותאריך הלידה .
אם בכל זאת לא מתחברים לשם שבחרתם , חשוב לבחון אפשרויות נוספות ,מאחר שחשוב שתאהבו השם עבור ביתכם . כך ששיקלו אשפרויות , העבירו הנתונים ואעזור לכם להחליט .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנתונים
אן14/03/2010תודה
שם משפחה לביא
נולדה ב3.01.2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
אן14/03/2010והאופציות לשם
אליס אליסה ליסה אלכס זואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אן
ליאת יוגב14/03/2010מתוך נתוני המפה , על פי השם הנבחר אליס , תאריך ה-3.1.2010 מתקבלת מפה שלפיה מספר הגורל 7 מדגיש צורך בידע עומק למידה , מול חלקים יותר פרטיים , גם כי יום הלידה הינו 3 מספר יותר קליל חברותי , מול ה- 7 הכבד והרציני , כמו לראות שבילדות יצאו גם חלקים קלילים משהו ...
מול זה , מתקבלת מפה שלפיה מי שיכירה מבחוץ לא יכיר אותה מבפנים , החוצה תשדר לעולם קלילות זרימה , חברותיות תקשורתיות , מול זה הפנים הרבה יותר כבד רציני בוגר ונוקשה .
אפשר לראות המפה - חלקים מאד פרטיים יחודיים , לא סטנדרטיים , אינדבדואליים , מול החלק האומר מה פתאום - חייבת ללכת על פי נורמות , כמו גם להיות מעשית אחראית ומקורקעת ,
אם כך , מפה המוכיחה על מצבים של פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם החלקים הכל כך פרטיים ומיוחדים הקיימים בי ,
מבין השמות שהצעתם , גם כי אין ספק ש-80% מערך המפה של התינוקת הוא אותם תכונות ואירועים שציינתי ,
בכל אופן מבין השמות שהצעת ,נראה שהשם אלכס הוא המומלץ ביותר , מתקבלת מפה שיש בה צדדים מאד פרטיים , מעין לגיטימציה ללכת עם עולם הצרכים הקיים בי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)