מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאמת שם לתינוקת שנולדה ב-5.6שירה08/06/2018
ליאת שלום
נולדנו לנו בת ב8.6.18 בשעה 5 בבוקר
השמות שאנחנו מתלבטים הם מאי שקד או אביב. שם המשפחה ארמן
אשמח לדעת מה מתאים יותר.
תודה רבה ❤* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירה
ליאת יוגב08/06/2018מבין השמות שהצעת , השם אביב הוא היותר מתאים , כאשר מספר הגורל הינו 7 , מספר המוכיח על הצורך בעומק ,ידע , חכמה ולמידה , השם אביב יוצר
מידה של ריכוך למספר 7 , צדדים חברותיים יותר , רגשיים , והרמוניים ביחס למספר 7 , שהינו מספר הגורל ,
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של ו' בשםנירית07/06/2018
תינוק נולד ב3.6
מתלבטים אם עומר או עמר - אם ו' או בלי ו'
שם משפחה מרציאנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נירית
ליאת יוגב07/06/2018מספר הגורל של התינוק הינו 2 , מספר המוכיח על צורך בשיתוף , אינטימיות , מספר מאד רגיש , הזקוק לתמיכה ועידוד , מבין השמות שהצעת , השם ע מ ר , הוא השם היותר מומלץ !!
כאשר , בשני המצבים עומר ו- עמר , מתקבל מצב של פצע גלגולי 2 , התואם למספר הגורל , כמו לומר , מה אני הכי צריך ולא תמיד יהיה פשוט בעבורי , כי כבר בחיים הקודמים , היה משהו שהפריע בעניין, לכן , קיימת בעייתיות מסויימת בבחירת השם , אם צריכה , הסבר נוסף , מוזמנת להתקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמה של שם לתינוקתאלינור05/06/2018
ב-2.5 נולדה הבת שלי קראנו לה עמית.
שם משפחה סער.
אנחנו חושבים שאולי השם לא מתאים ואולי כדאי לשנות אותו לשם אחר?
מתלבטים בין השמות תום, נויה, מיקה
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלינור
ליאת יוגב05/06/2018התינוקת בת חודש , כך שיש משמעות לבחירת השם הראשון שנבחר , השם עמית , פחות מתאים , בשל הקונפליקט המאד מודגש בין מספר הגורל 9 לבין השם המלא 4 , שני מספרים שלא הולכים בהרמוניה , מה שמוכיח על חוסר הרמוניה על הציר החשוב ביותר ,שנקרא ציר גיבוש האישיות , יוצר אפשרות למשברים .. מבין השמות שהצעתם , השם המומלץ וללא ספק , הינו נויה . בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירה בין ליה ללייהעדי02/06/2018
אני בהריון עם בת שצפויה להיוולד ב 7.10.18
אנחנו מאוד אוהבים את השם ליה אך בצירוף עם שם המשפחה שלנו שהוא טקסירו מה שקראתי פחות הלהיב אותי..מה דעתך? האם עדיף לייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדי
ליאת יוגב03/06/2018כדי שלא יתקבל שם מלא 16-7 , חוב קרמטי המציין מצבים של ניתוקים והפתעות , עדיף לבחור בשם לייה . אך חשוב לראות גם מהו מספר הגורל , אחרי הלידה מוזמנת לשאול בשנית , ולהציע שמות נוספים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקרננה31/05/2018
שלום ליאת!
נולד לנו בן ואנחנו מתלבטים על שם
שם המשפחה הוא ברק
תאריך לידה - 27.5
שמות שאנחנו אוהבים - אייל, עידו, דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רננה
ליאת יוגב31/05/2018מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המוכיח על הצורך בעומק, איכות , ידע , חכמה ולמידה . השמות דן ועידו , הערך הגימטרי של שמות אלה הוא 9 ומכאן שהשם המלא המתקבלת הינו 5 , יוצר קונפליקט מאד בעייתי עם מספר הגורל 7 , מצבים של איבודי שליטה או פחד גדול מאיבוד שליטה , עם המון רגשות קשים וכעסים ועוד . השם איל , יוצר קופנליקט בנושא בחירה וכיוון מקצועי , לימים , השם אייל עם שני יוד , יוצר מפה עם המון עוצמות רגשיות ולא תמיד פשוט , אך זהו השם מבין כל השמות , היותר מומלץ , אלא אם כן , קיימות אופציות נוספות ?!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת התאמה של בן הזוגזיו29/05/2018
האם אפשר לבדוק התאמה של זוגיות לפי שם ותאריך לידה?
השם שלי - זיו קליין תאריך לידה 10.9.89
השם של בן הזוג - עמרי דוידוב תאריך לידה 8.12.88* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התאמה זוגית
ליאת יוגב29/05/2018הפורום מיועד לבחירת שם לתינוק , במשפט אחד אענה לך ,שמאחר ומספר הגורל שניכם הינו 19/1 , יש לכם זכות ומתנה ללמוד היעוד של עצמכם , דרך האדם שמולכם .. זוהי מתנה וזכות עבורכם , לפרטים נוספים , אפשר להתקשר אלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת חדשה למשפחת דרורדרור27/05/2018
ב-23.5 נולדה לנו תינוקת חדשה ומתוקה, נשמח לעזרה בבחירת שם - צליל, לירי, שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דרור
ליאת יוגב27/05/2018מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי שם שניתום24/05/2018
קוראים לי תום, אני רוצה להוסיף שם שני שיחבר אותי למקורות ולאלוהים
מתלבטת בין תהילה ואליה.
שם משפחה אשכנזי נולדת ב- 4.9.94
אם יש לך הצעות לשמות אחרים שיכולים להתאים לי אשמח מאוד לשמוע אותן!
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תום
ליאת יוגב24/05/2018האפשרות היחידה שהייתי ממליצה לך עליה , היא להוסיף השם תהילה (=9), גם כי , בגדול , לא הייתי משנה דבר במפתך !!
זוהי המפה שאליה נולדת , להבנה נוספת של מפתך ניתן להתקשר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים על שם לילדיעל22/05/2018
מתבלטים בין השמות אורי, רועי, ניתי ועילי
שם משפחה גור
תאריך לידה - 18.5
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל
ליאת יוגב22/05/2018מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המוכיח על צדדים יחודיים פרטיים , עומק , איכות , ידע , חכמה ולמידה , מבין השמות שהצעתם , השם ניתי ,(בכתיב זה) הוא היותר מתאים , גם כי , המספרים , על פי השם ניתי , יוצרים , סוג של מפת חנק , מה שאומר , שיקלוט שמצפים ממנו להיות מאד פרקטי מעשי , וילד ההולך בתלם מול הצורך שלו , ללכת עם הצדדים היותר רוחניים , צדדים יחודיים הקיימים בו
זהו השם המומלץ מבין כולם , בשל העובדה , שכל השמות האחרים יוצרים , צירוף מספרים קונפליקטי , או לחילופין , קרמטי , מה שאומר , שלגמרי לא מומלץ !
אם קיימות אופציות נוספות , תציעו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה עם בחירת שםעינת15/05/2018
היי
אשמח לעזרה עם שם לתינוקת שנולדה ב-4.5.18 בשעה 2:04. שם משפחה שוחט, שם האם עינת שם האב נצר.
מתלבטים בין השמות טליה, ליאה, ליה.
אשמח לדעת איזה שם הכי מתאים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינת
ליאת יוגב15/05/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 2 , מספר המוכיח על צורך בשיתוף , עידוד תמיכה , רגישות מיוחדת , אינטואיציה , הבנה ועוד מול זה , מבין השמות שהצעתם ,השם טליה , הוא היותר מומלץ (גם כי השם ליה ,בערך גימטרי תואם לשם טליה ),בכל זאת לבחור בשם טליה , מפה המוכיחה על צד הזקוק לקצב איטי , יום 4 לחודש גורל 2 , המספרים האחרים יותר דינמיים , אך תדעו לכבד הקצב שלה , בצורך בשלווה הרמוניה קצב אינטי ..
(אלא אם כן קיימים שמות נוספים?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! האם שם אמצעי משנה?
עינת17/05/2018תודה רבה על התשובה וההסבר, חושבים בנוסף על השם האמצעי 'ירדן', האם זה משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עינת
ליאת יוגב21/05/2018השם ירדן , כשם אמצעי , אפשרי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקת שנולדה ב-13.5.18שירן15/05/2018
היי
אשמח לעזרה עם שם לתינוקת שנולדה ב13.5.18 בשעה 16:50. שם האם מורן שם האב גל
מתלבטים בין השמות
אילור, לירי ולין
אשמח לדעת איזה שם הכי מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם נוסף שאני אוהבת ומתלבטת
שירן15/05/2018היי
שם נוסף שאני אוהבת הוא איב.
אז השמות
אילור, לירי,לין וליב
אשמח לבדיקתך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין את שם המשפחה
שירן15/05/2018היי. שכחתי לציין ששם המשפחה שלנו הוא קימרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שירן
ליאת יוגב16/05/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 11-2 ה-2 הזקוק לזוגיות שיתוף , אינטימיות , מידה של שייכות , כמו גם עידוד ותמיכה רבים , רגישות ויכולת הבנה נפלאה , מול זה , ה-11 (ילדים לא יודעים איך להשתמש באנרגיה הגבוהה של ה-11 ) , להדריך להורות , יצירתיות , השראה ורוחניות . בחנתי את כל השמות שהצעת , אפשר היה לחשוב שהשם איילור הוא הטוב מכולם , אך בשל העובדה שנוצר במפה מספר 16-7 שמוכיח על מצבים של ניתוקים והפתעות , לא אמליץ על השם , השמות האחרים יוצרים מפות חנק , או קונפליקטיות , לכן נסי לחפש שמות אחרים , בערך גימטרי 2 , 7 או 5 , המומלץ ביותר הינו 5 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת להחליף את שם בנישירן14/05/2018
שלום רב, הבן שלי איתי בן שנה נולד ביום ירושלים בתאריך 24/5/2017 , הברית היה בשבועות. נכון לאז.. בחרתי את השם כי איתי מתקשר לירושלים (אם ישכחך ירושלים תשכח ימיני). אך הילד לא רגוע ובתחושה הפנימית שלי אולי השם לא מתאים לו. אשמח לשמוע את דעתך?
שם משפחה אוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירן
ליאת יוגב16/05/2018באופן חד משמעי , לא מוצאת סיבה לשנות לבנך השם , המפה שמתקבלת הינה מפה הרמונית , ילד רגש במהות שלו , מפה נהדרת מבחינה נומרולוגית . אם צריכה הסבר נוסף , תצרי קשר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת להחליף את שם בני
שירן23/05/2018תודה רבה לך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלים בזוגיות ושינוי שםארז13/05/2018
הבת שלי, שתהייה בריאה, לא מוצאת זוגיות, מעולם לא היה לא מישהו רציני שהחזיק יותר מכמה חודשים, אנחנו מאוד דואגים לה. יכול להיות שיש קשר לשם שנתנו לה?
סיון ארז - 4.9.83
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארז
ליאת יוגב13/05/2018אוכל רק לומר שהמפה של סיון ביתך הינה מפה שיש בה חלקים עצורים רגשית , עם צדדים מאד פרטיים במרבית חלקי המפה ,
גם כי , אפשר לראות שבשנה וחצי הקרובות , יקרו לה דברים חשובים במיוחד !! מה שנקרא תיוולד מחדש , שנה שאפשר לקרוא לה - משאת נפש !.
על יותר דברים , ניתן להמשיך בשיחה אישית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה השם שהכי מתאים?לירן10/05/2018
נולדה לי תינוקת ואני ובעלי לא מצליחים להכריע על השם - אני רוצה הלל והוא רוצה רוני
שם משפחה אביטל
תאריך לידה - 2.5
לירן
ליאת יוגב10/05/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 9 , מספר המוכיח על מידה רבה של נתינה הבנה , טוב , רצון לבגדול , צורך במרחב ובשליטה .
יכולת מנהיגותית ועוד
השם הלל , יוצר מפה שיש בה אלמנטים של פחות קבלה עצמית , מאחר וכלפי חוץ חשוב יהיה להראות זוגית שיתופית , מול הצורך היותר למרחב ופרטיות , זוהי גם מפה רוחנית ועודף של מספר 9 , גורל 9 שם מלא 9 ,
השם רוני , מפה חברותית , יצירתית , יכולת לבטא עצמה , כמו גם הרמוניה נפלאה !
כשמוכיח על צדדים זוגיים ומסגרתיים ,
השם רוני , עדיף ! בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספה של שם אחרי החתונהדניאלה08/05/2018
מתחתנת בעוד כמה חודשים ולא יודעת אם להוסיף את השם של בן הזוג שלי או לא... משאירה את שם המשפחה שלי בכל מקרה אז השאלה היא אם להוסיף את השם שלו או לא
השם שלי הוא דניאלה לבנה נולדתי ב- 5.7.89
שם המשפחה של בן הזוג שלי הוא יפה.
דניאלה
ליאת יוגב08/05/2018האם שם המשפחה הוא לבנה , במידה וכן , נהדר יהיה להוסיף את שם המשפחה יפה לשם המלא הנוכחי , כלומר ללכת עם שני שמות המשפחה , מעולה !!
אם תרצי הרצאה למסיבת רווקות , בשמחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)