מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות לגבי שם קייםרעות04/01/2018
היי. ביתי נועה בת 7 כמעט. ילדה סקרנית עירנית ויצירתית שמתמודדת עם חרדה וקשיים חברתיים. רציתי לבדוק האם מתאים לה יותר נועה בכתב מלא ונועה בכתב חסר, עם אי בלי ו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך הלידה
רעות04/01/2018נועה נולדה ב26.2.2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רעות
ליאת יוגב04/01/2018צייני את שם המשפחה של ביתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים מלאים
רעות07/01/2018נועה בן חמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם עילי ilay - האם צירוף עם תאריך לידה יוצר שילוב טובמירה03/01/2018
הילד נולד ב28.12 ב13:14. שם משפחה סטרשנוי, רוצים לקרוא לילד עילי ilay, האם צירוף עם תאריך לידה יוצר תמונה טובה והאם יותר נכון לרשום עילי או עיליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירה
ליאת יוגב03/01/2018ראשית , חשוב לדעת האם חושבים בשפה העברית או שפה אחרת , כשבוחרים השם לתינוק ? במידה ובעברית , השם עילי , יוצר מפה נפלאה , דינמיות , קצב ועניין , זקוק לחופש וריגוש וסקרנות .
ושוב , אם חושבים בשפה אחרת ציינו זאת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם עילי
מירה03/01/2018תודה ליאת, חושבים בעברית, רשמתי באנגלית כדי שיהיה ברור מה השם ולכן שאלתי האם יש צורך להוסיף עוד י בעיליי כדי שיהיה ברור שזה ilay ולא ili
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מירה
ליאת יוגב03/01/2018רק בגלל שם המשפחה ,היה חשוב לי לבדוק ,מאחר ויש חשיבות לשפה בה חושבים כשבוחרים השם. בהצלחה עם עילי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיה עם א' או בלישיר31/12/2017
הבת שלי נולדה בחמישי שעבר ב-21.12, שם המשפחה מרגלית. השם של הילדה הוא MAYA אבל אנחנו מתלבטים כיצד עדיף לאיית בעברית - עם א' או בלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משפחת מרגלית
ליאת יוגב31/12/2017אין ספק שבצירוף המספרים שמתקבל , עדיף לבחור מיה , בכתיב זה , השם עם האות א , יוצר צירוף קרמטי 19-1 המוכיח על מצבים של קורבנות , הרגשת נחיתות , או לחילופין עליונות ..
על פי השם מיה , מתקבלת מפה , שיש בה צדדים מאד רוחניים , מנטליים , תובנות , בגרות , עומק , חכמה וידע רב .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן, גיא או עומרדודי28/12/2017
מתלבטים לגבי שם לתינוק שנולד ב-24.12 שם משפחה קראוס - מתן, גיא או עומר. שעת לידה 21:26
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משפחת קראוס
ליאת יוגב28/12/2017מספר הגורל של התינוק הינו 1 , מספר המוכיח על צורך בעצמאות יחודיות פרטיות , מבין השמות שהצעתם השם גיא הוא היותר מומלץ , מתקבלת מפה הרמונית עם צדדים חברותיים ויכולת ביטוי נפלאה . השם עומר יותר עצור רגשית ונוקשה . השם מתן -מפה קונפליקטית ובעייתית במיוחד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקרוא לתינוקת על שם הסבתאיובל24/12/2017
אמא של אשתי נפטרה לפני הרבה שנים. אשתי עכשיו בהריון עם בת ואנחנו עושים רשימת שמות, היא מאוד רוצה לקרוא על שם אמא שלה ואני חושב שזה לשים מטען רגשי כבד מדי על תינוקת.
בחירת שם
ליאת יוגב24/12/2017אפשרי בהחלט לבחור בשם האם , בתנאי שלא הולכים ודואגים לילד לאורך השנים ,האם תקבל הקרמה של הסבתא .. החשוב הוא לבחון האם המפה בעקבות בחירת השם המלא ותאריך הלידה -הרמונית , תמיד ניתן להוסיף בת.ז את שם הסבתא ולבחור שם עיקרי שיצור הרמוניה ,כנאמר , במפה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק -בןנדיה19/12/2017
שלום רב, בשעה טובה נולד לנו בן ב17.12.17
השמות רלוונטיים הם: דן, דני, דניאל
שם משפחה קומרנסקי, שעת לידה 16:17
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב19/12/2017מספר הגורל של התינוק הינו 3 , מספר המוכיח על צורך בביטוי
שמחה , חברותיות , יצירתיות ורגישות , מבין השמות שהצעתם , השם היותר מתאים הוא דני , מפה הרמונית ונפלאה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נדיה20/12/2017תודה רבה ליאת!
בעלי ממש ממש רוצה ומתחבר לשם דניאל, דני לא כל כך נשמע לו .
האם אפשר להוסיף שם שני לדניאל בת.ז. כדי ליצור מפה הורמונית לילד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נדיה
ליאת יוגב20/12/2017המפה על פי השם דניאל יוצרת -דיסהרמוניה ולימים בעייתיות בכל הקשור בהיבט המקצועי , כמו גם , קונפליקט בין הגורל 3 לשם המלא 4-22 ציר גיבוש האישיות שעלול ליצור קושי בלגבש עצמו במהלך דרכו ,דניאל יכול להיות כשם שני ולא כשם ראשון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נדיה20/12/2017תודה רבה ליאת היקרה, כלומר אפשר לתת 2שמות בת.ז.
דני דניאל...זה מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נדיה
ליאת יוגב20/12/2017חשוב שהשם הראשון יהיה דני ושזהו השם שיהיה בשימוש , ניתן להוסיף השם דניאל בת.ז. -לא בשימוש יומיומי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נדיה23/12/2017ליאת היקרה, אני ובעלי לא הגענו להסכמה לגבי שם דני ולכן אני מבקשת את עזרתך בבדיקת שמות נוספים:
טום, כריס, נתן, סטפן, אריק
באיזה ערך נומרולוגי אפשר לחפש עוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נדיה
ליאת יוגב24/12/2017ראשית , דברי נכונים במידה וכשבוחרים השם , אתם חושבים בשפה העברית ,במידה וחושבים בשפה אחרת , דברו איתי ... מבין השמות שהצעתם , השם סטפן , הוא השם היותר מתאים !!! מפה המוכיחה על צדדים יחודיים פרטיים , גם כי מאד חברותיים ,אבל הליכה עם האמת שלו . בהצלחה !!
נדיה24/12/2017אשמח לדבר איתך, מתי אפשר להתקשר?
נדיה
ליאת יוגב24/12/2017תנסי כשתוכלי , אם לא אוכל לענות אחזור כשאתפנה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם לילדה חולהשלום17/12/2017
הבת שלי בת 6, חולנית מאוד מהיום שבו היא נולדה. קוראים לה איה, שם משפחה שלום. נולדה ב-20.10. אמרו לנו שהשם שלה מביא לה את החולי וכדאי לשנות לה את השם. איזה שם מומלץ לפני הנתונים הללו?
משפחת שלום
ליאת יוגב18/12/2017מבינה שהתינוקת ילידת 2011 , אשמח לעזור לכם ולהסביר המפה , קיימת מורכבות להסביר בפורום , דברו איתי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת שנולדה ב13.12שלי14/12/2017
שלום,
נשמח לעזרה בבחירת השם לתינוקת שנולדה בשעה1:40 בתאריך 13.12.2017 שמות ההורים שלי ויובל שם המשפחה אורן.
השמות : מאיה, שיר, לוטם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלי ויובל
ליאת יוגב14/12/2017מספר הגורל של התינוקת הינו 8 , מספר המוכיח על גישה פרקטית שאפתנית , הצבת מטרות , פחות תאהב שינהלו אותה ועוד , מול זה , מבין השמות שהצעתם , השם שיר , הוא היותר מומלץ !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שנולדה ב18.11.17יעל13/12/2017
שלום, רציתי לשאול האם לכתוב את שם ביתי- נגה או נוגה.
שם המשפחה הוא בן חרות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב13/12/2017השם נוגה עדיף !! ולא נגה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה
יעל13/12/2017אשמח לדעת איך המפה שלה- נוגה בן חרות, 18.11.17. הרבה תודה
יעל
ליאת יוגב14/12/2017מפתה של נוגה מוכיחה על צדדים דינמיים שאפתנית ,כאשר מספר הגורל 3 , תאפשרו לה להיות ילדה ,ביטוי יצירתיות וחברותיות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שנולדה בתאריך 9.12.2017חני11/12/2017
האם יש המלצה לפי תאריך? זו בת ראשונה להורים קוראים חני ועדי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב11/12/2017כמובן ,תאריך לידה הוא מרכיב של 50% מערך המפה !!3
בחירת שם
ליאת יוגב11/12/2017כמובן ,תאריך לידה הוא מרכיב של 50% מערך המפה !!ציינו שם משפחה ואפשרויות של שמות שאוהבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת שנולדה ב-30.11.17סיון04/12/2017
היי,
תינוקת שנולדה ב-30.11.17, רוצה לבדוק התאמה של שם מבין האפשרויות הבאות: ליה או רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לשם לתינוק שזה עתה נולד
חנה עטיה04/12/2017שלום לך,
מבקשת שתצרפי את שם המשפחה....
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם לתינוקת שנולדה ב-15.2.17לינוי03/12/2017
שלום,
ילדתי בת ב15.2.2017 ואחרי המון התלבטויות בחרנו עבורה את השם שלי.
אני מאוד אוהבת את השם עצמו אך לא אוהבת את התכונות והפירוש של השם ולכן ההתלבטות שלי היתה...
עכשיו אחרי כמעט 10 חודשים בהם אנחנו כבר מכירים את האופי של הילדה צצו כל מיני עיכובים בהתפתחות ואופי מאוד חרדתי וביישני אני שוב חוזרת להתלבטות לגבי השם...
האם היית ממליצה להחליף את השם בשלב כזה? ואם כן לאיזה מספר עדיף להתכוונן?
תודה מראש
לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד פרטים
לינוי03/12/2017שם המשפחה הוא טננבוים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם השם מתאים
חנה עטיה03/12/2017שלום לך,
השם שלי טננבוים - יוצר לילדה מפה מקסימה. הילדה מוכשרת, חכמה, מנהיגה, יצירתית ותוכל להגיע רחוק עם כישוריה. יש בה נשיות, רוך, טוב לב.
מה עוד נחוץ - רק אהבה.
לא מבינה מה זה הפירוש של השם....
ולענין - בשום אופן לא הייתי משנה את שמה, מה גם שהשם שנקבע בלידה הוא הקובע, גם אם משנים אותו.
אם יש קושי בהתפתחות, יש בעלי מקצוע מעולים בארץ, פני להתפתחות הילד ובדקי היכן הקושי. הילדה מקסימה ואולי גם יפה מאוד. מציעה לך להעניק לה אהבה, תשומת לב, לקבלה כפי שהיא ולהנות מגידולה.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בבחירת שם לתינוק שנולד בתאריך 29.11.17רתם יעקב03/12/2017
שלום אשמח לקבל יעוץ חבחירת שם בץהבן שלי נולד בתאריך 29.11.17 בשעה 6:06
שם האם רתם
שם האב רומם
השמות שאני מתלבטת משגב, מעוז, מידן, מיטב
אשמח לקבל יעוץ תודה רבה
רתם יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לשם לתינוק שזה עתה נולד
חנה עטיה03/12/2017שלום רב,
יעודו של הילד הינו מספר 5 - זה אומר שהוא הגיע לעולם לחיות חיים של קלילות, חברים, להסתדר, להיות פקח, אוהב חופש ושינויים.
השמות שהצעת אינם יוצרים לילד מפה הרמונית ולכן אני ממליצה שתחשבי על שמות נוספים ואנסה לעזור לך.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ בבחירת שם
רתם יעקב03/12/2017רציתי שם שמתחיל במ איך השם מטר ? אשמח לרעיון ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך היעוץ
חנה עטיה03/12/2017שלום לך,
השם מטר לא מתאים כי הוא יוצר בעיה בביטוי הרגשי של הילד לעולם.
אך - שם פרטי מספר 6 כן יכול להתאים. כמו כן שם פרטי מספר 1 יכול להתאים. חפשי באתר "שם לי" ואני אבדוק כל שם איזו מפה הוא יוצר לילד.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ בבחירת שם
רתם יעקב03/12/2017השמות מורג ומעוז הם 6 האם מתאימים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך היעוץ
נכון מעוז הוא מספר 6, אך יוצר דיס הרמוניה בתחום בחירות הלב.
עם מורג אותה הבעיה.....
אולי תחפשי גם שמות במספרי 1.
מדוע שם המתחיל ב "מ"...
רתם יעקב04/12/2017לבן הגדול שלי קוראים רביד
לבת האמצעית קוראים תהל
אם לתינוק אמצא שם במ יצא רשי התיבת שח השם שלי
איך השמות מגל מורז מישר ?
המון תודה על היעוץ המהיר והיסודי מעריכה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ בבחירת שם
רתם יעקב04/12/2017איך השמות יזהר או אימרי/אמרי ?
מצער אותי לאכזב אותך אך אף שם לא יוצר לילד מפה הרמונית עד כמה שניתן.
מציעה שתוסיפי לחפש שמות ותתקשרי אלי אחר הצהריים ואנסה לעזור לך באופן אישי.
אני לרשותך.
רתם יעקב05/12/2017הי חנה איך השם דולב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לשם לתינוק שזה עתה נולד
חנה עטיה05/12/2017שלום לך,
מצטערת - לא טוב.
חפשי אולי שמות במספר 1.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לבחירת שם שנירחלי24/11/2017
היי,
הבת שלי נולדה ב20.10, שם משפחה יוסף.
המלצתם לי בעבר לחפש שם עם ערך 3.
את השם טל פסלתם למרות שהערך שלו 3.
כרגע בחרנו שם עם ערך 9 ושאלתי היא האם אפשר להוסיף כשם שני את השם "טל" וכך לחזור לערך 3.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם
ליאת יוגב24/11/2017מה שחשוב זהו השם הראשון !!!!! מעבר לכך צייני מהו השם שבחרתם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
רחלי24/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת שם
ליאת יוגב24/11/2017נכון יהיה להוסיף השם , ושוב חשיבות גדולה היא לשם הראשון !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת - האם אביה מתאים?מירב20/11/2017
שלום, נולדה לנו תינוקת ב19.11.2017 בשעה 23:46 ב' בכסלו. חשבנו על השם אביה. שם המשפחה הוא פינחס. שם האם- מירב, שם האב- רוני. האם השם מתאים? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לשם לתינוק שזה עתה נולד
חנה עטיה20/11/2017שלום רב,
יעודה של הילדה הינו מספר 4 - זה אומר שהיא הגיע לעולם לחיות חיים מסודרים, מאורגנים, בטחון כלכלי, יציבות, מסגרת ופחות רגישה.
השם אביה יוצר מפה הרמונית אך גברית לבת. זה עלול בבגרותה ליצור קושי בתחום האינטימי רגשי.
לכן ממליצה לחשוב על שמות נוספים.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי אדוה?
מירב21/11/2017תודה על המענה. האם אדוה מתאים יותר?
חנה עטיה21/11/2017שלום לך,
השם אדוה יוצר לילדה מפה מאוד הרמונית ומאוד גברית, מסגרתית, כושר ארגון וניהול, ושוב חסרה רכות, נשיות וכו.
מציעה שתחפשי שמות פרטיים באתר בשם "שם לי" במספרי 1 או 5 וכל שם אבדוק לעומק איזו מפה הוא יוצר לילדה.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)