מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתזהר16/01/2010
בתנו נולדה ב 5.1 בשעה 17:13 . אנו מתלבטים בין השמות: נטע, תמר ונעמה. בבית יש לנו ילדה בשם נגה.
מה הכי מתאים לפי תאריך הלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זהר
ליאת יוגב17/01/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא זיו
זהר18/01/2010זיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוהר
מאיה קדם18/01/2010מזל טוב להולדת בתכם.
השם המומלץ הוא נטע.
תרבו נחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק ערך נומרולוגי 3אילנית16/01/2010
שלום רב אני מחפשת שם לבן בעל ערך נומרולוגי 3 אנא עזרתכם הדחופה הברית מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם עם נומרולוגיה 3
אמא17/01/2010יובל
גם לנו הייתה אותה בעיה ובסוף קראנו לבננו יובל
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אילנית
ליאת יוגב17/01/2010לא זו דרכי בלהשיב על בחירת שם לתינוק .
כדי לענות נכון חייבת לבחון את תאריך הלידה ביחס לשם המשפחה ושמות שמתחברת אליהם .
אולי נכון לפנות למי שהציע לבחור השם בעל ערך נומרולוגי 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקיעל16/01/2010
שלום רב,
אני אמורה לעבור ניתוח קיסרי ב-1.2.2010 ואנחנו מתלבטים בין מפר שמות אפשריים.
ההתלבטויות העיקריות הינם בין - קורן, אורן (ORAN), אוריי, אוראי, גילעד, אוריאל.
שם המשפחה הינו דביר.
מה עדיף?
תודה רבה ושבת שלום מבורכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל
ליאת יוגב16/01/2010כרגע מבלי להתחשב בתאריך הלידה (הכל אפשרי..) השמות המומלצים הם אורן גלעד .
היי איתי בקשר לאחר הלידה , אשמח לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תאריך
יעל16/01/2010תודה רבה, אבל יש לי תאריך לידה (1.2.2010) ובגילעד הכוונה הינה לגילעד עם "י". שאר השמות שאנו מתלבטים לגביהם הם - קורן, אוראי, עידו ואורן
אשמח לשמוע חוות דעתך, שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדנה15/01/2010
לתינוקת המיועדת להיוולד בתחילת חודש יולי שמות הוריה לי-ליהי ויוסי האם יתאימו אחד השמות :יהלי\ליאן\יאלי? האם קיימת בעיה בגלל המצאות הצירוף לי בשם האם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב15/01/2010שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
דנה19/01/2010שם המשפחה של התינוקת יהיה מוסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דנה
ליאת יוגב20/01/2010נכון לעכשיו השמות ליאן וליהי אפשריים , נבחן זאת ביתר דיוק לאחר הלידה ...
להשתמע לאחריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ........נטלי15/01/2010
ילדתי בתאריך 07//01/10 בשעה 08:10 בבוקר בערך, וקראתי לבן אילאי. רצתי לדעת איך יותר טוב לקרוא לו אילאי או איליי או אילהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון תאריך לידה 07.01.10
נטלי15/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נטלי
ליאת יוגב15/01/2010מהו שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת דחוף...
נטלי17/01/2010שם המשפחה הוא ביטון והשם שלי נטלי ושל האבא דודו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נטלי
ליאת יוגב17/01/2010כאשר רוצים תשובה בדחיפות , אפשר לפנות אלי לפאלפון .
מבין השמות , גם אם לא הצעת אופציה כזו , נכון לכתוב השם כך- ע י ל י
כי אז מתקבלת מפה שיש בה חלקים רגשיים מול חלקים פרקטיים מעשיים , מפה הרמונית
השם איליי ואילאי , היינו הך , כמו לומר מתקבלת אותה מפה , מספרים נשיים רגשיים , חוסר שקט רב
בעיקר בילדות , לא הייתי בוחרת בצירוף כתיב שכזה .
לכתוב עילי - באופן הזה - נפלא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדהאיילת15/01/2010
רצינו לבדוק אם השם ענבר או עינבר יכול להתאים לביתנו שנולדה ב- 14.1.10 בשעה 09:41 שעון ארה"ב (16:41 שעון ישראל). שם ההורים: איילת שמואלי לביא ; אלון לביא
תודה,
איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לילדה
איילת15/01/2010דרך אגב,
אנו חושבים על השם בעברית (למרות היותנו בחו"ל). שם משפחה הוא לביא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדהאיילת15/01/2010
רצינו לבדוק אם השם ענבר או עינבר יכול להתאים לביתנו שנולדה ב- 14.1.10 בשעה 09:41 שעון ארה"ב (16:41 שעון ישראל).
תודה,
איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איילת
ליאת יוגב15/01/2010מספר הגורל של ביתכם הוא 9 מיום לידה 14-5 מספרים המציינים צורך במרחבים חופש ריגושים עניין , ה-9 שנועד לעשיה בגדול , יכולת הבנה נתינה , הזדקקות למרחבים ועוד
מול זה (תודה שציינת שחושבים בעברית) ,
השם עינבר לביא , יכול להיות נפלא , מאחר וצירוף המספרים כולם יוצר מפה מאד הרמונית , מספרים רגשיים נשיים , מבטאים , פשוט נפלא , אלא , שקיימת סוג של בעייתיות , העובדה שמספר הגורל הינו 9 וכן גם מספר הפצע הגלגולי הינו 9 כמו לומר , באה ליעוד 9 אך זהו גם פצע מגלגולים קודמים ,דבר העלול ליצור קושי להגיע ליעוד ,
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםש14/01/2010
שלום רב,
אני בהריון ומתלבטים בין 3 שמות
נעמי פז
עמליה פז
קרני פז
יש לציין כי המספר הנומרולוגי גם שלי וגם של בן זוגי הוא 6.
יש המלצה?
תודה מראש!
ש
ליאת יוגב15/01/2010כל השמות שהצעת אפשריים , היי איתי בקשר לאחר הלידה ונבחן זאת ביתר דיוק , בצירוף תאריך הלידה , כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקקלאודיה14/01/2010
שלום שמי קלאודיה ונולד לי תינוק ביום שבת ה9.1.2010 בשעה 22:57 אני מתלבטת בין שתי שמות אחד אביר יעקוב והשני יהלי והיתי רוצה יעוץ לעוד שמות שמתטימים לו הברית ביום ראשון אני הודה מאוד אים תוכלו לעזור לי תודה מראש קלאודיה
קלאודיה
ליאת יוגב15/01/2010מהו שם המשפחה של התינוק , האם השם אביר בפני עצמו או צירוף שני השמות יחד ? לא ברורה שאלתך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק שנולד
קלאודיה17/01/2010השם משפחה שלי לוי והשם אביר יעקוב הוא ביחד כן הודה לך אם תוכלי לענות לי בהקדם כי היום הברית תודה קלאודיה ומה בקשר לשם השני יהלי גם את השם הזה אני מעונינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם נעם - דחוף הברית מחר !!!גלגל14/01/2010
שלום , סליחה על הדחיפות אבל רצינו לדעת האם השם נעם ( או נועם ) מתאים לבננו שנולד ב-1.1.2010 בשעה 11:17 . שם ההורים רני וגל שמחה אזולאי. מחר הברית והיינו מעוניינים בתשובה בהולה . תודה :-).
גלגל
ליאת יוגב15/01/2010האם ניתן להבין ששם המשפחה של התינוק הוא אזולאי ?? או שמחה אזולאי
בחנתי את צירוף השם נעם אם שם המשפחה אזולאי בלבד ,(תקנו אותי אם טועה)
נ ע ם - צירוף מספרים נפלא , מפה דינמית , צורך בחופש ריגושים מול חלקים מאד פרקטיים מעשיים , יכולת להוכיח את כישוריו במהלך הדרך ... מי מההורים מאד מנהיג עוצמתי ,
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם יהונתן משה
גלגל23/01/2010תודה על התגובה . השם שלבסוף נבחר הינו יהונתן משה אזולאי . אולם האב לא כ"כ מתחבר אליו.
לכן אני שואלת שוב , האם השם מתאים ?
מעניין לגבי אחד ההורים , מיהו המנהיג ?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בשם דחוף....סיון14/01/2010
שלום
שמי סיון יקר ילדתי לפני 3 שבועות ואני מתלבטת בם הקטנה
אני חייבת את עזרתך שכן כל בני המשפחה לוחצים לשם
אני מתלבטת בין השמות: שי-לי, בר, גל , שקד, ליאן
שם המשפחה יקר
היא נולדה ב 21.12.09 בשעה 5:25 לפנות בוקר
תודה תודה תודה
מחכה לתשובה במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיון
ליאת יוגב15/01/2010השמות המומלצים לתינוקת הם שי לי או ליאן .
כאשר מספר הגורל הינו 8 , מספר המייצג כוח רב , השגיות , גישה פרקטית מעשית
על פי השם שי לי , המפה המתקבלת היא מפה היוצרת פשרנות רבה מול ה-8 החזק כוחני
מספרים המוכיחים על יצירתיות ביטוי , זרימה חברותיות ,
השם ליאן , יוצר מפה מאד דינמית , צורך בביטוי מול יכולת הסתגלות רבה , צירוף נפלא
לשיקולך , כאשר , בכל אחד מהשמות קיים קושי מסוים , אך אם תרצי פירוט , איפה הקושי
דברי איתי , למרות הקושי , אלה השמות היותר טובים ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שלישירחל14/01/2010
אני בהריון שלישי ,תחילת חודש 8 יש לי בבית 2 בנים : אור ושלו אני רוצה לילד השלישי שם שיתאים לשמות של הבנים שלי על מה אתם ממליצים? חשבתי אל אושר, אושרי אבל אני לא כ"כ מתחברת אליהם, תודה
רחל
ליאת יוגב15/01/2010את השמות לתינוקות , לא אני היא שמציעה , חשוב שאת היא שתתחברי לשמות
הציעי ולאחר הלידה נבחן אותם ביחס לכל הנתונים , שם משפחה , תאריך לידה .
להשתמע לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם שמתאים לאור ושלו
רחל18/01/2010בכל זאת אני רוצה לשמוע אם יש למשהי רעיון לשם שמתאים לאור ושלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור ושליו
תמר19/01/2010אם את מעוניינת ברעיונות ממשהי שלא מבינה בנומרולוגיה, אלא רק בשמות יפים אני אשמח להציע לך את השמות הבאים -
חשבתי על כיוון זורם ונעים..אז ככה:
רון
נועם
יובל
ינאי
מעיין
תום
את מתחברת לכיוון הזה? אני מאוד אוהבת את שמות הבנים שלך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
רחל20/01/2010השמות יפים אבל חוץ מנועם (שקוראים אצלינו לחצי מהמשפחה) השאר לא מתאימים, השמות אור ושלו הם מאין תארים ומה שכתבת לא מתאים למשל השם אושר, אושרי מתאים אבל אני לא כ"כ מתחברת אילהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לגמרי הבנתי אבל...
תמר20/01/2010נראה לי שאושר ואור אלו לא תארים...
מה עם יניב, יזהר או זהר..? זה נחשב תארים?
תום זה דווקא ממש תואר.. תמימות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הפרוש של יניב?
רחל21/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו ב"הדקל יניב פרותיו"
תמר21/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה
רחל24/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שם גאיהעירית14/01/2010
שמי עירית, בתי הרביעית נולדה ב30.12.09 ב18.35 בערב. אנחנו רוצים לקרוא לה גאיה ומתלבטים עדיין.. שמות נוספים שעלו הם הגר, אור,שירה. היא אחות לעילאי , ליעם וזוהר. גם חסר לנו שם שני עבורה וההתלבטות היא בין חיה, מטילדה ובלה.. עזרה בבקשה , עוד לא רשמתי אותה במשרד הפנים..
תודה
עירית בן שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עירית
ליאת יוגב15/01/2010השמות גאיה והגר יכולים בהחלט להתאים , כאשר מספר הגורל- צמצום תאריך הלידה של התינוקת הינו 8 - מספר המראה על גישה פרקטית , כוח רב ,שאפתנות רבה השגיות ועוד , מול זה על פי השם גאיה , מתקבלים מספרים המראים על דינמיות רבה בכל חלקי המפה , צדדים מרככים את המספר 8 כמו לראות , את הצד היותר רך הקיים בה . יכולת השרדות סתגלנות , ביטוי תקשורת חברותיות , נפלא
השם הגר , יוצר מפה שלפיה קייים צד הרצוי - בכיוון דינמיות רבה מול צד של שיקול דעת , רצוי מול מצוי העלול ליצור מידה של תסכול , מבין השמות עדיף השם גאיה ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקדליה13/01/2010
חברתי נכנסת לניתוח קיסרי ב- 26/01 האם השם ינאי מתאים לבן ומה המשמעות של השם
דליה
ליאת יוגב14/01/2010מהו שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שםמירב13/01/2010
שלום,
לתינוק שנולד ב7.1.2010
מתלבטים לגבי השמות הבאים:
אמרי שושן
או איתי שושן
שם האב:יקיר שושן
שם האם מירב אינדה שורץ
דיי דחוף לנו כי מחר הברית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירב
ליאת יוגב13/01/2010מספר הגורל של התינוק הוא 11-2 מספר המדגיש צדדים רגשיים , צורך בשיתוף ובהרבה תמיכה ועידוד , כילד בהמשך אפשרות ללכת עם ה-11 היותר רוחני , השראה דמיון יצירתיות והדרכה ,
מול זה , מבין השמות אמרי או איתי
השם אמרי , בעייתי מאחר ומתקבל מספר קרמה 16-7 (קרמה תיקון על חיים קודמים וקשיים בחיים אלה .) מעבר לכך , מפה שיש בה צדדים הסוגרים את עולם הרגשות , עד כמה יתן ביטוי לאותו עולם פנימי ..
השם איתי , מראה על מספרים רגשיים במיוחד , מפה הרמונית , כאשר מרבית מספרי המפה הם מספרים נשיים ,שעלול ליצור בעיות באינטימיות ובכל זאת , המפה הרמונית כך , שהאפשרות הזו עדיפה ללא ספק .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)