מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לנסיךדלית18/12/2009
שלום
הנסיך נולד ביום שישי נר ראשון של חנוכה בתאריך 11/12/09 אנחנו מתלבטים בין מס שמות
תומר,אילאי,עידו,יאלי איזה שם הכי מתאים שם המשפחה פישר.
אם יש שמות יותר מומלצים אפשר לעניין אותנו אנחנו ממש לא סגורים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלית
ליאת יוגב19/12/2009מספר הגורל של התינוק הוא 7 מספר שיש בו צורך בפרטיות , עומק איכות דרישה לשלמות , בא כדי ללמוד לחקור להעמיק ולדעת ..מתוך השמות שהצעת אתייחס לכל שם כדי שאפשר להבין את תשובתי
השם תומר מקבל מפה שעלולה ליצור בעייה בנושא התקשורתית , חברתי , בעייתי
השם אילאי יוצר מפה קונפליקטית בין הגורל 7 לבין מספר אחר במפה -5 ,עלול להביא לבלבול רב , פחד מאיבוד שליטה , עד כדי מצבים של איבוד שלייטה
השם יהלי , מפת חנק , כמו גם השם יאלי , היוצר מפת חנק , עד כמה יכולים להבין את עולם הצרכים שלי , הפרטי יחודי ולא סטנדרטי , כאשר דורשים ממני להיות מאד נורמטיבי ללכת בתלם . מה פתאום לתת לגיטימציה למי שאני ...
השם עידו - קונפליקט בין מספר 7 גורל ל-5 שם מלא - בעיה שפירטתי באשר לשם אילאי .
אם כך , כשברור לי שבעייתי שלא יכולה להמליץ על אף שם שבחרת , נסו להתחבר לשמות נוספים , כדי להיטיב עם ילדכם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם בהתאמה לתאריך לידהמרק18/12/2009
שלום ב"ה אמורים להוולד לנו זוג תאומים (לא זהים) בניתוח קיסרי שמתוכנן ל 18 לינואר. ברצוננו לבחור שמות מתאימים האם יש המלצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרק
ליאת יוגב19/12/2009נסו להתחבר למספר שמות צרפו את שם המשפחה של התאומים
ואנסה לעזור לכם ..
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם עמיתבדוי18/12/2009
שלום!
לבני עמית הוטלה מטלה בעבודת השורשים שלו למצוא את נורמולוגית השם שלו או אוך שלא אומרים את זה אני מבקש ו מתחנן בפניכם שמישהו יעזור לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדוי
ליאת יוגב18/12/2009לא ברורה לי בקשתך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סופסוף הגיע גם תורי..רינת קוגן18/12/2009
שלום , שמי רינת ושם בן זוגי דן , שם המשפחה קוגן.
בשעה טובה נולד לנו נסיך ב15.12.09 בשעה 08:05
השמות שעלו הם : אדם, ניל, טום, תום. אולי גם רוי אבל פחות.
אשמח לתגובתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיגל
ליאת יוגב18/12/2009כפי שתוכלי לראות לאורך הדרך , אני לא בוחרת השמות לתינוקות
אם כך , אוכל להתייחס לשם שהצעת - השם לירון אטיאס
מספר הגורל הינו 5 מספר המייצג צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , תקשורת תנועה ועוד
מול זה מספר השם המלא המתקבל הינו 8 מה שיוצר כוח השרדות לאורך הדרך , צירוף מספרים נפלא
5 ו-8 כמספרי שורדנות סתגלנות כאשר בהתייחסות נוספת לניתוח המפה
ה- 5 מיום לידה 9 מוכיח על צדדים של צורך בפרטיות מצד אחד וחופש ריגושים עניין רב
כאשר המפה במרביתה הולכת לכיוון מאד דינמי , מלא אקשן ועניין , אך כלפי חוץ - הרושם שתרצה להראות לעולם הוא רושם של מי שיותר רצינית בוגרת , איכותית , כמו לראות שהעולם לא תמיד יכבד את העולם הדינמי הקיים בה , משום כך יהיה חשוב לה להראות צדדים רציניים בוגרים מעמיקים ואיכותיים , מה שיכול להראות על פחות קבלה עצמית
צד אחר של המפה , המהות היא מאד חופשיה , מול חלק אחר שהוא יותר נוקשה , דורש , האם מי מכם , כהוריה דמות דורשת ??
אז לשיקולך באשר לבחירת השם לירון , במידה ותציעי שמות נוספים אוכל להתייחס אליהם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
סיגל אטיאס19/12/2009תודה על תשובתך המהירה
גם אני וגם בעלי דמויות דורשות
חשבתי על 2 שמות נוספים בנוסף לשם לירון אודה להתייחסותך
יפית , רננה
מצרפת תמונה של הקטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רינת
ליאת יוגב18/12/2009מספר הגורל של התינוק הוא 2 - מספר המדגיש צדדים רגשיים במיוחד ,צורך בזוגיות שיתוף ,שלווה רוגע , עידוד ותמיכה
מול זה ,כל שם שהצעת - יוצר בעייתיות כזו או אחרת ,
השם תום מקבל מפה מאד רגשית , נשית , כמו לראות בעייתיות לימים - לא לבחור
השם טום , בעייתי בכל היבט , השם ניל ואדם - תואמים שניהם יוצרים מפת פחד מאיבוד שליטה ,
צדדים רגשיים מול פחד מלהיסחף בעולם הרגשות ... בעייתי במיוחד
השם רוי - מקבל מפה קרמטית - לא לבחור
מצטערת , שלא יכולה להמליץ על שום שם שמתחברת ...
דברי איתי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בחרנו נכון?אורטל17/12/2009
היי,
ילדתי במזל טוב בן ב 23/11/09 בשעה 05:35 לפנות בוקר. קראנו לו יהלי והייתי רוצה לדעת האם בחרנו נכון?
הייתה לנו התלבטות בין יהלי לדין וכל המשפחה אמרה לנו שדין זה קצר מידיי ושזה קשור לצמד המילים גזר דין ולכן לט טוב. האם זה נכון? משום שאני עדיין חושבת על השם הזה שמאוד רציתי...
שמי אורטל ויקטוריה אש נולדתי ב 30/7/79 ובעלי דוד ג'ון אש נולד ב9/2/75 (למקרה שתצטרכי את הפרטים האלה)
עוד שאלה ... יש לי בן בן שלוש וחצי נולד ב22/5/06 בשעה 14:45 קראנו לו איליי. האם השם תואם לתאריך הלידה שלו? ואם לא מה כדאי לשנות ו/או להוסיף?
תודה רבה
אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורטל
ליאת יוגב18/12/2009אתייחס אך ורק לשם שנבחר - יהלי , מספר הגורל של התינוק הוא 9 מיום לידה 5 מספרים המראים על צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה דינמיות , תקשורת , ועוד . מול זה צירוף המספרים כולו מוכיח על מפה מאד דינמית , שאפתנית , השגיות מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב להראות צדדים יותר משפחתיים הרמוניים ,
השם איליי עבור בנך הגדול - מספרים המוכיחים על מפה מאד סקרנית , גישה פרקטית מעשית מול חלקים רגשיים מאד כלפי חוץ ,מי שיכיר אותו מבחוץ לא יכירו מבפנים ,הפנים יותר שורדני סתגלני מול הצד החיצוני , שיראה יותר צדדים רגשיים .
אפשר לראות המפה כמפה שיש בה צדדים ההולכים בתלם מול חלק הרוצה כל הזמן גיוון עניין ריגוש
כמו - פחד מאיבוד שליטה , הפחד מללכת עם הצדדים היותר מדי סטנדרטיים ...
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....
אורטל18/12/2009תודה רבה!!!
שכחתי לציין שליהלי וגם לאליי יש שני שמות: יהלי אברהם ו - איליי דוד ...מצטערת על הבילבול..
האם המפה שלהם משתנה? הייתי רוצה לדעת גם בבקשה האם יהיו בינהם יחסים טובים, הרמוניים?
והאם כדאי להוריד י' אחת מהשם איליי ולרשום אילי (מישהו שמבין בנורמולוגיה אמר לי) ומה זה ישנה?
המון תודה על העזרה....!!!!
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורטל
ליאת יוגב19/12/2009עד כמה שניתן להבין כאשר בחרת השמות לילדייך ,התכוונת לשם הראשון ופחות מכך לשם השני
לא התכוונת שהשם יהיה יהלי אברהם אלא בחרת ביהלי כמו גם לאיליי . מניחה שזו היתה בחירתך כשהשם השני הוא בגדר שם שני , תקני אותי אם הבנתי לא נכון ..
משום כך ניתוח המפות - נכון.
לא הייתי משנה הבחירה הראשונה עבור איליי , כי לכך נולד ... שם ראשון =80% מערך המפה , למה ליצור בלבול
השאירי זאת כך . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה !!!!
אורטל20/12/2009תודה תודה תודה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בחישובדנה17/12/2009
ליאת שלום
שמי דנה, רשמתי לך הודעה בקשר לייעוץ לבחירת שם לתינוקת
ורשמת לי שעדיף סתו או אגם
אמי שוש שיר רשמה לך שיש לך טעות בחישוב
אז שוב
תאריך הלידה 09/12/09 שעה 06:11
אני- דנה בעלי-יריב ולבת הגדולה שלנו קוראים ליאם שם משפחה שרעבי
השמות הם:
אגם
עומר
לינוי
אורי
אודה לך על תשובה דחופה ביותר
תודה דנה
דנה
ליאת יוגב17/12/2009מבין השמות שהצעת , השם אגם הוא הטוב ביותר
גם כי מתקבלת מפה שלפיה קיים צורך רב בחופש ריגוש עניין סקרנות
תקשורת תנועה , מפה שיש בה צדדים מאד דינמיים פעלתניים , מול חלק אחר
שלפיו פחד מלאבד שליטה , פחד מללכת עם הדינמיות , מתוך הצורך בשיקול דעת
מצד אחד , כמו גם בזוגיות מצד שני , צד מאד פרטי יחודי אינדבדואלי - ומה פתאום ?
חייבת בידיעה שלה - זוגיות . אם כך , עד כמה מאפשרת לעצמה את הצדדים המאד שובביים ?
מתרוצצים ? חופש ? ועוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןנועה17/12/2009
שלום רב,
אמור להיוולד לי בן בתאריך 27.12.09. שם המשפחה שלי הוא גרשון.
אנחנו מתלבטים מאוד בין השמות:
מתן
נדב
אשמח לדעת מה דעתך בעניין.
תודה רבה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נועה
ליאת יוגב17/12/2009חשוב לבחון השמות ביחס לתאריך הלידה ,
כאשר בחירת השמות נדב ומתן יכולה להיות טובה , אך נסי להתחבר לשמות נוספים
עד ללידה , היי איתי בקשר לאחריה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתרוית17/12/2009
שלום רב,
בשעה טובה נולדה בתנו היקרה ביום 10.12.09 בשעה 16:46 אחה"צ בלונדון.
אנו מאד מתלבטים לגבי השם שנעניק לתינוקת. ההתלבטות היא בין השמות שלהלן:
זוהר
זהר
תמר
יעל
אורי
שמי רוית ניניו הדדי ונולדתי ביום 4.1.77, בעלי רמי הדדי נולד ביום 22.7.76 ובני הבכור עמרי נולד ביום 2.1.07.
אודה מראש על עזרתכם,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוית
ליאת יוגב17/12/2009השאלה הראשונה הנשאלת , האם חושבים בשפה העברית ?
במידה ואכן כך הוא הדבר , האם שם המשפחה של התינוקת הוא הדדי
במידה וכן , השם המועדף מבין השמות הוא אורי ,
מספר הגורל הינו 6 , מספר המדגיש צורך באהבה הרמוניה , משפחתיות
כאשר גם השם המלא המתקבל הוא 6 מדגיש את הצרכים גם ביכולות
אך מצד שני , חשוב מאד עניין סקרנות , תקשורתיות חברה עניין .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןאורלי17/12/2009
תאריך משוער ללידת בנינו הינו ב- 7.3.2010 אנו מתלבטים רבות לגבי בחירת שם רצינו שתכווני אותנו לשמות מסוימים .
שם ההורים : צחי ואורלי אליה .
השמות המועדפים :
יואב
הראל
שגב
רועי
איתמר
ברור לנו שלא תוכלי לתת מענה סופי לשם מועדף עד שהתינוק יוולד .
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורלי
ליאת יוגב17/12/2009נכון לעכשיו כאשר אין ידיעה מדוייקת לתאריך הלידה ,
השם המתאים הוא רועי , כל שאר השמות בעיתיים, לכן עדיף לא לבחור בהם
גם כי השם רועי - ל א ס ו פ י .... חשוב לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה ,
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרם נעניתיגלית17/12/2009
בוקר טוב.
שלחתי לך פעמיים את אותה הבקשה ולא נעניתי.
האם יש סיבה?
כתבתי שתאריך הלידה הוא סוף החודש וצרפתי רשימת שמות.
אודה להתיחסותך-שם משפחה עזרא.
קרין/קארין
מילי
שיר/שירי
דניאל
רומי
לינור/לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלית
ליאת יוגב17/12/2009מאחר ואין ידיעה לתאריך הלידה , אין ספק שהתשובה אינה סופית ,
השמות קארין מילי קרין שירי ודניאל , אפשריים ,
היי איתי בקשר לאחר הלידה , להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת לפי הנומרולוגיהמור17/12/2009
שלום שמי מור,נולדה לי בת בשעה טובה,בתאריך 7.12.09 ואני מתלבטת בין השם לינור,לורן,ועדי שם משפחה הוא:אליהו.מה הכי מתאים לפי התאריך?חשוב לי שיינתן לה שם בעל משמעות.אשמח לתשובה במהרה.אלפי תודות...
מור
ליאת יוגב17/12/2009מאחר והשמות לורן ועדי יוצרים צירוף מספרים קרמטיים - קרמה = תיקון על חיים קודמים וקשיים בחיים אלה ... משום כך השם המועדף הוא לינור ,המפה המתקבלת היא מפה רגשית נשית , כאשר מתקבל גם צירוף מספרים היוצר מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , עד כמה אוהבת להראות לעולם הצדדים הכל כך רגשיים הקיימים בה ?
מה גם שהשם הפרטי הוא גם הוכחה לכך , שהדרישות הן לילדה פרקטית מעשית - דרישה מצידכם כהורים , מול מי אני באמת ?
למרות זאת , השם לירון מבין השמות האחרים עדיף , ללא ספק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה - אין שם התינוקת בת שבועשיר16/12/2009
נכדתי המתוקה שנולדה ב"ה ב- 9/12/2009
הוריה טרם החליטו על שם
האם תוכלי להמליץ על מספר נומרולגוי (סה"כ) שיתאים לתאריך
הצעתי היא מספרים שמסתכמים ל-1 3 או 7
בבקשה עני לי במהרה
תודה
שוש
שוש -שיר
ליאת יוגב16/12/2009כדי שאוכל לענות לך על שאלתך ,צרפי את שם המשפחה של התינוקת ושמות שהאמא מתחברת אליהם וכך אוכל לבחון השם המועדף .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שיר17/12/2009ראי בבקשה הודעה תחת הכותרת של דנה 9/12/2009
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגביי שם לתינוקתשני פרץ16/12/2009
שלום,
בת דודתי - לימור כהן ילדה תינוקת בתאריך 27/11/2009 בשעה 4:30 בבוקר
שם בעלה- אילן ולהם 3 ילדים: נאור, רון ואורין.
רציתי להתייעץ לגבי השמות הבאים:
שקד / ליאם / ליאן / אוראן / לירום / ליגל / מיקה / ליעד / מרום / הילי / עילאי.
תודה ויום טוב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקד שם משגע
שרית16/12/2009אני לא מבינה בנורמרולוגיה, אבל מבחינת שם יפה - שקד עולה על כולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לקטנה
שיר16/12/2009עדיף לקרוא לה בשם שסה"כ הספרות שלו 3
לדעתי, אם אורשה, כבר נבחר לה שם, וההבנה הכללית היא שהם יודעת איזה שם
לבחור לילדיה.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני
ליאת יוגב16/12/2009מבין כל השמות שהצעת השם העיקרי , שגם הוא מהווה בעייתיות - הוא השם ליעד .
זאת כאשר מתקבלים מספרים מרככים ל-4 הנוקשה , שאליו נולדה . כמו לראות ריכוך חברותיות נועם ,
אך אי אפשר להתעלם מצירוף המספרים 4 גורל מול שם מלא 9 , שכבר במהות שלה נוצר
(אך לא ממקום של בחירה ושליטה) תאריך לידה משהו שלא בשליטתנו
אך בחירת שם - כן .
ואם כך הקונפליקט אומר , שנועדה ללכת עם פרטים קטנות , דברים בטוחים יציבות - ה-4
מול זה ה-9 הולך על בגדול , משהו אוניברסלי , אז מה רוצה ? אם מה הולכים ?
בעייה בגיבוש האישיות ,
הבעיה היא ששום שם , לא נראה מתאים יותר ...כשאין לי ספק שהצעת לא מעט שמות
נסי לדבר איתי ...
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגביי שמישני פרץ16/12/2009
שלום,
שמי אינסה פינחסוב, נולדתי ב- 25/11/1988 בסביבות השעה 11:00 בבוקר.
שמות הורי: ראובן פינחסוב ולודמילה זולונוב. ויש לי אחות בכורה בשם מילנה.
רציתי לדעת האם שמי מתאים לי ומהי משמעותו...?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני
ליאת יוגב16/12/2009האתר נועד לבחירת שם לתינוקות , מוזמנת לפנות אלי למייל .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בבחירת שם לתינוקתשרית15/12/2009
שלום,
ילדתי לפני כשבועייים בת בתאריך 3.12.09 בשעה 16:03
שמי - שרית , שם בעלי - תמיר . שם משפחה - ברזילי
אחרי ניפוי וסינון של הרבה שמות,
אני מתלבטת מאוד בין שני שמות הפיינליסטים : אביגיל או נוגה?
מה מתאים מבחינה נמורולוגית? ומה לדעתך/תכם שם יותר יפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרית
ליאת יוגב16/12/2009השאלה - איזה שם יפה יותר - לא רלוונטית ? תלוי בעינייך , כמובן .
בין שני השמות אביגיל או נוגה , השם אביגיל - מומלץ יותר , זאת כאשר המספרים המתקבלים
מספר גורל 8 מספר המוכיח על שאפתנות השגיות , תחרותיות , כוח השרדות ועוד .
מול זה על פי השם אביגיל מתקבלת מפה מאד דינמית פעלתנות רבה . קצב , כשכמובן קיימות , גם כאן בעיות מסויימות , בנושא הקשור בתקשורת , קושי כי אם חשוב יהיה לה להציג עצמה , כלפי חוץ לעולם צדדים יותר אחראיים מקובעים ותבניתיים , כמו לא לאהוב את מה שקיים בה ...
מה שנקרא - פחות קבלה עצמית .
אז לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)