מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןגליה21/01/2010
שלום רב,
שמי תגל ושם בעלי אסף.
ב18/3/10 יש לי ניתוח קיסרי בו יגיע בשעה טובה בני השני לעולם.
אני חושבת על השמות : נועם (אפשר גם נעם), אריאל או אלון.
מי מהם הכי מתאים?
או שאף אחד לא מתאים...
אשמח לייעוץ.
תודה רבה!
תגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגל
ליאת יוגב21/01/2010מה אמור להיות שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן- תשובה לרינת
גילה22/01/2010היי רינת,
איך שכחתי...
שם המשפחה הוא בוצר.
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן- תשובה לליאת יוגב
גילה22/01/2010היי ליאת,
כותבת שוב,
נועם אריאל או אלון, 18.3.10
שם אב אסף
שם משפחה בוצר.
סליחה על הסמטוכה...
תודה תגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגל
ליאת יוגב22/01/2010גם אם ידוע תאריך הלידה , לא אתייחס לתאריך אלא רק לשם המלא ,
מבין השמות אריאל ונועם , הם השמות שנראים ,כרגע , מתאימים .
אלון - לא מתאים בשל צירוף המספרים 13-4 -קרמה ...
היי איתי בקשר לאחר הלידה , כדי לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה
הכיני שמות נוספים , שמתחברת אליהם .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרהדליה21/01/2010
היום הברית,חשבנו עד אתמול על עומר ואתמול בזוהר התייעצנו עם רב הוא אמר שזה שם לא טוב
האופציה השנייה עמית מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דליה
ליאת יוגב21/01/2010מהם הנתונים , שם משפחה ? תאריך לידה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם בפעם השנייה בבבבבבבבבבבבבבחגית20/01/2010
שלום יש לי ילדה בת 10 חודשים שיניתי לה את השם אחרי 3 חודשים ועדין אנני שלמה עם השם שבחרתי לה אני יודעת שזה נשמע קצת לעניין אבל הנושא פשוט מתסכל אותי ודבר נוסף הוא שגם בעלי אינו קורה לה בשמה רק בכינוי חיבה מה עלי לעשות?האם עלי להתפשר מפאת זה שזה אסור לשנות עלול להשפיע על גורלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חגית
ליאת יוגב20/01/2010אין לי כל נתונים , איך ניתן להתייחס לשאלתך , יש אמירה שאומרת , כאשר
ההורים לא מתחברים לבחירת השם לתינוק ומשנים , זה אומר משהו על ההורים ...
אם תרצי שאתייחס לשאלתך בהרחבה , חייבת לבחון השם המלא הראשון , תאריך לידה
כמו גם , לאיזה שם שיניתם את שמה של התינוקת ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתלימור20/01/2010
שלום רב
התכתבתי איתך בעבר וציינת שיש לחכות לתאריך הלידה
אכן במזל טוב נולדה לנו בת בתאריך 14/1/10 בשעה 5:15
שם האם לימור שם האב אמיר
שם האח הבכור עידו
שם משפחה ששון
האם השם נועם ראוי וטוב לילדתנו?
תודה רבה לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימור
מאיה קדם20/01/2010מזל טוב להולדת בתכם.
השם נועם מקסים ומתאים לילדתכם.
תרבו נחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לועזי לבתתותית20/01/2010
בבקשה עזרו לי למצוא שם לבת שיתאים גם לארה"ב וגם לישראל, הלידה המשוערת במזל דגים או טלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות ביינלאומיים
מיקי20/01/2010יש הרבה שמות שמתאימים גם לארץ וגם לארה"ב כמו: מאיה, שרון, דפנה, יעל ועוד......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת לי-ים או יערהמירב19/01/2010
שלום!
אני בהריון ואמורה ללדת ביולי, בת במזל סרטן.
שם המשפחה נחשון.
אנחנו מתלבטים בין שני שמות עבורה והחלטנו שנחליט כשהיא תוולד.
אבל אולי כבר עכשיו אפשר לדעת איזה שם טוב יותר? (יערה או לי-ים)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הולי
ליאת יוגב19/01/2010נכון לעכשיו שני השמות אפשריים , היי בקשר לאחר הלידה ,
חשוב לנסות להתחבר לשמות נוספים , בטוחה שאפשרי ...
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקנועה19/01/2010
שלום שלום
אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע לשם שבחרנו לבן שלנו, עידו.
תאריך לידה 12.11.09 בשעה 21:13
שמות ההורים נועה ושרון סער
תאריכי לידה 13.8.73 ו- 21.8.76 בהתאמה
תודה רבה
נועה
ליאת יוגב19/01/2010מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המדגיש צורך בפרטיות רבה , דרישה לאיכות רצינות רבה , לחקור ללמוד לדעת ... כאשר היכולות תהינה מאד בכיוון הרמוני משפחתי , גם אם עולם הצרכים מאד פרטי ,
מי שיכירו מבחוץ , לא תמיד יכיר אותו מבפנים , כשהמשמעות לכך , שכלפי האנשים מבחוץ - חברים וכדו, יראה יותר סטנדרטי הולך בתלם , מול העובדה שמבפנים קיימים צדדים יותר פרטיים , לא סטנדרטיים .אפשר לראות את הצדדים המאד פרפקציוניסטיים שקיימים בו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
נועה20/01/2010הי ליאת ותודה על תשובה מפורטת וחיובית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתאניטה19/01/2010
שלום רב,
אני בחודש תשיעי ואמורה ללדת בת בסביבות ה 7.2.10 (יום לפני יום הולדתי :-)).
ההורים הטריים: אניטה וגיא.
שם משפחה (גם של התינוקת): יבין.
כרגע מתלבטים בין עומר לנוגה (ואם נוגה, אז האם עם או בלי האות ו').
נשמח לעזרה בעניין..
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אניטה
ליאת יוגב19/01/2010מאחר ותאריך הלידה הינו מרכיב של 505 מערך המפה , תשובתי אינה סופית , באופן החד משמעי
ברור שהשם עומר - צירוף מספרים גברי , אך חשוב לבחון מהו תאריך הלידה
השם עמר - יכול להיות לא רע , חשוב לבחון האם לא קונפליקטי עם תאריך הלידה
השם נוגה יוצר צירוף מספרים קרמטי - לא לבחור בו , בעייתי
השם נגה , מקבל צירוף מספרים נוקשה , גברי ובעייתי .
נשתמע לאחר הלידה , חשוב לנסות להתחבר לשמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בבחירת שםנורית19/01/2010
נולדה לנו ילדה מקסימה ב16/1/10 בשעה 16:30 מתלבטים האם שירה יתאים לה? שמותנו נורית וירדן שם המשפחה גאון.
תודה ההורים המאושרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית
מאיה קדם19/01/2010מזל טוב להולדת בתכם.
האם יש אפשרויות נוספות לשמות?
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו פתוחים להצעות :)
נורית19/01/2010זה בגדול שם שליווה אותה כל ההריון אבלך בלי התכווננות שזה יהיה השם האמיתי שלה. אנחנו ממש לא יודעים ולכן גם פתוחים להצעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםלימור אדר-עטר18/01/2010
שלום רב,
בשעה טובה נולד לנו בן , ביום חמישי 14.01.10 בשעה 17:15.
אנחנו ההורים המאושרים- טל עטר ת. לידה 30.06.81 ולימור אדר -עטר ת. לידה 8.7.77,
שוקלים לקרוא לרך הנולד דביר עטר.
נשמח לשמוע חוו"ד.
תודה
לימור
ליאת יוגב18/01/2010השם דביר עבור בינכם - נפלא , מפת מנהיגות , יכולות בגדול שאפתנות , צורך במרחבים ועוד .
נפלא . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתמלי18/01/2010
שמי מלי ובעלי דניאל סרגה אני מעוניינת בשמות שי ,אושר ונועה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למלי
מאיה קדם18/01/2010מהו תאריך הלידה של הילדה?
יום טוב,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקדנה17/01/2010
האחיין שלי נולד היום 17.01.10 קצת לפני השעה 1 לפנות בוקר.
שם האם מיכל ושם האב תומר
שם משפחה קופרשטיין
הילד נולד במשקל 3260
השמות האופציונליים: אמיר, יואב, עומר, עופר.
איזה מהארבעה הכי מתאים לפי הנומרולוגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב17/01/2010מספר הגורל של התינוק הוא 3 , מספר המדגיש צורך בביטוי , צדדים ילדיים זורמים קלילים חברותיים , כשחשוב ללכת בגישה אופטימית .
מבין השמות שהצעתם - השמות עופר ועומר הם השמות המועדפים ,
המפה על פי השם עומר , מפה זורמית יחודית פרטית , חברותיות , יכולת ניהולית ועוד
המפה על פי השם עופר , מפה המדגישה צדדים קלילים זורמים , חברותיות , קלילות רבה סתגלנות , פתיחות ... .לשיקולכם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רומי או גילי?רונית שילון17/01/2010
ביתי נולדה ביום 29.12.2009 ואנו עדיין מתלבטים בין שני שמות: רומי ו- גילי. שם המשפחה הוא בודניוק. תודה
רונית ושלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רונית
ליאת יוגב17/01/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 7 , מספר המדגיש צורך רב בפרטיות, מספר שיש בו מהעומק ידע חכמה , רצון להבין הדברים לעומקם ולנתח מצבים , מספר לא סטנדרטי , יחודי פרטי , מול זה על פי השם רומי , מתקבלת מפה שיש בה קונפליקטים מאד גדולים בין ה-7 הפרטי ל-2 הזוגי אינטימי ,
א. מפת חנק , כאשר עד כמה נותנים לי ללכת עם עולם הצרכים האמיתי .. עד כמה האנשים הסובבים אותי יוכלו להבין את הפנים שלי ??
ב. מספרים מאד מופנמים , ג. פחות קבלה עצמית , מאחר , שכלפי חוץ יהיה חשוב להראות צדדים פתוחים במיוחד , אך לא כך אני , תלמד שהעולם לא אוהב אותה בצדדים המופנמים הקיימים בה .
ד. בעייה , לימים בבחירת בן זוג ... כי עולם הצרכים שונה ...
השם גילי , יוצר גם הוא מפת חנק , כאשר תקלוט מהחברה סביבה הורים מורים שרוצים אותה מאד משפחתית הרמונית הולכת בתלם , אך לא כך היא בבפנים שלה ... כמו לומר קיימים בה חלקים פרטיים במיוחד , מי מבין לליבי ??
אז לשיקולך , האם קיימות אופציות נוספות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים לתאריך הלידה?לילך17/01/2010
נולדה לי תינוקת ב5-1-2010 בשעה 7:58
השם שלי זה- לילך ושל בעלי -אילן. שם המשפחה- משה.
השם שרצינו לקרוא לילדה הוא ליה.
האם הוא מתאים ? ומה התכונות אופי שלו לפי התאריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה 19:58 בערך
לילך17/01/2010תיקון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לילך
ליאת יוגב17/01/2010השם ליה משה עבור ביתכם , כאשר מספר הגורל שלה הוא 9 , מדגיש צורך בחופש ריגוש
מרחבים , רצון לבגדול , צדדים שיש בהם יכולת הבנה רבה ,
אפשר לראות המפה לשני אופנים , מצד אחד , צד מאד יחודי אינדבדואלי , מול צד האומר , מה פתאום ? פחד מלאבד שליטה בללכת יותר מדי עם הצדדים הפרטיים , מה גם חברותיים וזורמים
צד אחר - מספרים רגשיים במיוחד , מול החלק האומר , חשוב לי להראות לעולם הצדדים היותר חד משמעיים , עצמאיים , בדרכי המיוחדת , מה פתאום ללכת עם הצד הכל כך רגיש ונשי ?
מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , עם חשוב כל כך להראות לעולם צד אחר שלא קיים בי , סימן שלא תמיד אוהבת את מי שאני ...
זו משמעות ניתוח המפה על פי השם ליה משה ,
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אה ושם המשפחה הוא איזון.עירית17/01/2010
שוב תודה
עירית
ליאת יוגב17/01/2010דרכי לא תואמת את זו של רבנים ,
אתייחס לשמות המומלצים על פי נסיוני .
השמות שנראים כנפלאים , הם גם עדי וגם שני .
המפה על פי השם שני , מפה מאד הרמונית , רגשית נשית , יכולת התחברות
לרוחניות , צד אידיאליסטי , יכולת הבנה נפלאה .
המפה על פי השם עדי , מפה המראה צדדים של צורך בחופש מרחבים ,
כשקיים הקושי במסגרות . אך מפה הרמונית , בשל צירוף המספרים 9 ו-5 ,צדדים יחודיים
פרטיים , חופשיים , ריגושים .
השמות האחרים נבחנו גם הם , לא מומלצים .
לשיקולך , בין עדי לשני , בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)