מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתדנה15/12/2009
ליאת שלום
שמי דנה ולבעלי קוראים יריב ולבת שלנו הראשונה קוראים ליאם שם משפחה שרעבי
וילדתי תינוקת בתאריך 9/12/09 בשעה 06:11
חשבתי על כמה שמות
אגם
אורי
סתיו
עומר
מור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב16/12/2009מספר הגורל של התינוקת הינו 2 , מספר המדגיש צורך בשיתוף , הרמוניה , שלווה , מבין השמות המוצעים , השמות סתיו או אגם .
על פי המפה של אגם מתקבל צירוף מספרים מאד רך רגיש , צדדים שלפיהם קיים צד פנימי רגשי מול יכולת הסתגלות ותימרון נפלאים ,
על פי השם סתיו - המפה המתקבלת היא מפה שהפנים שלה יותר שלו מול האירועים של החיים מאד קיצביים דינמיים , אפשר לראות שלא תמיד יבינו את עולם הצרכים היותר שלו שקיים בה . מול חלק אחר שדורש קצב ...
אז לשיקולכם , כאשר אפשר לראות שבשתי המפות צירוף מספרים טוב מול בעייתיות ...
השמות האחרים מתאימים עוד פחות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בחישוב?
שיר17/12/20099.12.2009 = 5 מספר גורל את רשמת 2
אלה פרטי נכדתי אותם ביקשתי לבדוק
בתי שלחה דנה שלחה אליך בקשה במקביל מבלי שידענו זו את זו
בבקשה בדקי שוב מספר הגורל 5 יום לידה 9
נראה לי שיותר מתאים לה 1 או 3
תודה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיר
ליאת יוגב17/12/2009חיזרי בבקשה על הנתונים , תאריך לידה ,
שם משפחה ושמות אפשריים ??
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם
שיר17/12/2009התינוקת נולדה ב-9/12/2009
שם ההורכים דנה ויריב שרעבי לאחותה קוראים ליאם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיר
ליאת יוגב17/12/2009מהם השמות האפשריים ?
שמות ההורים והאחות לא חשובים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי שםקרן15/12/2009
שלום,
בני נולד בתאריך 27.7.09 וקראנו לו דניאל , אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לשם,
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי שם
קרן15/12/2009שכחתי לציין שהשם המלא הוא נחמיאס דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב15/12/2009מתוך הנתונים , מתקבל מספר גורל 9 יום לידה 9 ,מה שמדגיש צורך במרחבים רצון לבגדול , יכולת הבנה , נתינה , כל עוד באים אליו ממקום של טוב "ועד חצי המלכות" ..
מעבר לכך , צירוף המספרים המתקבל , מספרים דינמיים במיוחד פעילות רבה , אך קיים הצד החושש בללכת עם הצדדים הכל כך קצביים , דינמיים , אקשן , כמו מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , כי בחשיבה רוצה ללכת על פי נורמות חוקים , להיות "ילד טוב" אם כך , פעם יתפקד בצד המאד פעלתן ודינמי ופעם ממקום של חששות בלנהוג כך ..
אפשרו לו המרחבים , פחות להגביל ולצמצם , בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
קרן16/12/2009ליאת,תודה רבה על תגובתך
חשוב לי לדעת האם בהתייחס לתאריך הלידה היית ממליצה על השם דניאל , לצערי לא יצא לי להתייעץ עם אף אחד לפנני בחירתו וחשוב לי לדעת שהשם מומלץ
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב17/12/2009השם נבחר ,כך שלשאלתך האם השם מתאים או פחות ,לא רלוונטית .
היי שלמה עם הבחירה ,מאותה סיבה שהתחברת לשם ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בבחירת שם לתינוקתגלית15/12/2009
שלום, תאריך לידה משוער 13/4/10
שמי גלית, שם בעלי אסף, שם משפחה נתנאל
חשבנו על השם צליל.(הוא בעדיפות ראשונה אצלינו)
ואופציות נוספות עלמה, אורי, רננה, מִיָה או מֶיָה
איזה שם מתאים לתינוקת? אודה על עזרתכם.גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלית
ליאת יוגב15/12/2009מאחר ומספר הגורל מרכיב בעל ערך של 50% מערך המפה ,תשובתי לא סופית
השמות צליל מיה עלמה , פחות מומלצים
השמות רננה ואורי , יכולים להתאים , שוב חשוב לראות זאת ביחס לתאריך הלדיה
היי איתי בקשר לאחר הלידה . להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא דעתך לבחירת השםגלי14/12/2009
נולד לנו בשעה טובה בתאריך 30/11/09 בן בשעה 13:03, התלבטנו ארוכות בין 2 שמות אורי ואיתי
אולם לאחר שבעלי לא התחבר לשם הראשון החלטנו לקרוא לרך הנולד איתי
רציתי לדעת האם השם מתאים לתאריך הלידה ולנו כמשפחה ואם אפשר גם תכונות על קצה המזלג
שם המישפחה "הוא בן שוהם ,שמות ההורים :גלית ואיציק (בתע' זהות יצחק )
תודה וחג חנוכה שמח ,גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי
ליאת יוגב15/12/2009מאחר והשם נבחר וההתייעצות מתבצעת לאחר שבחרתם , כל שנשאר לי הוא לציין
שיש לכם ילד מיוחד , אחר שונה , שצריך יהיה להבין אותו במיוחדות הרבה הקיימת בו ,
כל מספרי המפה מספרים אי זוגיים , כמו לומר , צדדים פרטיים יחודיים ואינדבדואליים ,
כאשר מספר הגורל הינו 7 והמספר האחר המתקבל הוא 5 , צירוף מספרים היוצר שונות
מיוחדות , הפנו אותו לכיוון יצירתי , או רוחני במהלך הדרך בחיים ...
הבינו אותו !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתרוית14/12/2009
שלום ליאת,
נולדה לנו בת מקסימה ביום 10.12.2009 בשעה 17:46.
שמי רוית, שם בעלי רמי והשם של הבן שלנו בן השלוש עמרי. שם המשפחה שלנו הדדי.
אנחנו מנסים לבחור שם בין האפשרויות הבאות:
זוהר\זהר
אורי
יעל
ליהי
נשמח לקבל המלצתך על התאמת השם. הנטייה משתנה כל הזמן, עכשיו אנחנו יותר נוטים לזוהר או זהר. מה דעתך?
המון המון תודה
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת
רוית14/12/2009סליחה טעיתי בשעת הלידה. התינוקת נולדה ב - 16:46 ולא ב - 17:46.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רוית
ליאת יוגב15/12/2009שעת הלידה לא רלוונטית לבחירת שם ...
מספר הגורל של התינוקת הוא 6 , מספר המדגיש צורך בהרמוניה אהבה משפחה
מול זה מבין השמות המוצעים , השם יעל יוצר מפת חנק , הדחקה לעולם הרגשות
כמו גם השם זוהר , השם זהר יוצר מפה קונפליקטית ובעייתית במיוחד
השם אורי - הוא השם היותר מתאים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתלובה14/12/2009
שלום רב ליאת!
התינוקת שלנו טרם נולדה אך עניין השם עומד על הפרק כבר הרבה זמן......
חמודה שלנו אמורה להיוולד ב19/01/2010 ואנחנו מתלבטים לגבי שמות הבאים:ליה,ליאה, ליהי....
ישנו עוד שם זהו שמה של אמו של בעלי ז"ל והוא אלה הוא לא ממש מעוניין כי כאשר אימו נפטרה איזשהו רב אמר כי צירוף אותיות הנ"ל אינו טוב אם זה אכן כך חשבתי על שם אליה ..... מקווה שתוכלי לייעץ לנו...
תודה מראש לובה וטימור שרף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לובה
ליאת יוגב14/12/2009השם ליה = לשם אלה , מבחינת צירופי המספרים ,
כמו גם ליאה וליהי ,
אם כך , השם ליה או אלה - אפשריים , כרגע מבלי להתייחס למרכיב החשוב ביותר , שזהו תאריך הלידה
לעומת זאת , השמות ליאה או ליהי , ממש בעייתיים , בשל צירוף המספרים הקונפליקטי 5 מול 7
להשתמע לאחר הלידה ,רצוי עם שמות נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף התלבטות לגבי שם לתינוקתשרון13/12/2009
היי ליאת ,
חברה שלי ילדה יום יום ראשון ה 13.12.2009 בשעה 18:49 והם רוצים את השם נוגה ( מעדיפים עם ו ולא נגה בלי ו ) .
האם לדעתך השם נכון ומתאים ?
המון תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרון
ליאת יוגב13/12/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרון14/12/2009שם משפחה - זרמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שרון
ליאת יוגב14/12/2009מספר הגורל של התינוקת הוא 9 , מספר המדגיש צורך בגדול , במרחבים , יכולת הבנה נתינה , רצון לתקן את העולם ועוד .
מבין שתי האשפרויות - נראה שהשם נוגה , עדיף צירוף מספרים נפלא.
מפה מאד מאד הרמונית , רגשית נשית יצירתית ומבטאת ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתשני פרץ13/12/2009
שלום רב,
בתאריך 27/11/2009 בשעה 4:30 נולדה לנו תינוקת...
יש לי בבית בן בכור בשם נאור ו-2 בנות בם רון ואורין.. כולם בעלי משמעות של אור, שמחה...
ולכן אני מתלבטת בין מס' שמות שיהיו בשמעות דומה לשמות ילדי
להלן השמות: קורן , ליהי/לי-היא , רומי , לירי.
במידה ואת יכולה להמלךיץ לי על שמות מודרניים ומיוחדים בעליי אותה משמעות- אשמח לקבל הצעותייך.
אודה לתשובתך המהירה
יום טוב :)
לימור כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לימור
ליאת יוגב13/12/2009מתוך הבנה , ששם המשפחה של התינוקת הוא כהן
ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 4 מספר המציין צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של רצינות אחריות ,אנסה להתייחס לכל אחד מהשמות שהצעת , השם קורן =מקבל מפה שיש בה מספרים זוגיים מפה הרמונית , גם כי קונפליקטית לשם הפרטי , כמו לראות , בעייתיות הקשורה בדימוי עצמי
אך בכל זאת זהו השם המועדף על כל שאר השמות המוצעים .
השם ליהי ,מפה שיש בה פחד מאיבוד שליטה , קונפליקט בעולם הצרכים , אז מה נכון לי לבחור ,לימים , בבן הזוג שלי ?
השם ליהיא - מפה קונפליקטית , השם רומי - מפה שיש בה קרמה 16-7 שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים והפתעות .
השם לירי - פחות קבלה עצמית , מפה נוקשה גברית , בעייתית .
אם כך, מבין השמות המוצעים השם היותר מומלץ , גם כי בעייתי משהו - הוא השם קורן .
לשיקולך ,
לא נוהגת להציע שמות , נסי לבחון עוד שמות ואוכל ללוות אותך עד שתבחרי השם הראוי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
שני פרץ14/12/2009תודה רבה ליאת על תשובתך הקודמת.
מה עם השמות: הילה / עדי / הדר / אפיק / לחן / גיל...?
שם המשפחה הוא כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לימור
ליאת יוגב15/12/2009מבין השמות שהצעת , השם המועדף הוא עדי , המפה המתקבלת מפה זוגית הרמונית ,מספרים שיש בהם יכולת הבנה משפחתיות ועוד . נפלא , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאורית13/12/2009
שלום,
יש לי שאלה כללית לגבי חלום על סבי ז"ל. בחלום הוא מתהלך עם עגלה של תינוקת.
האם אני צריכה לתת לבתי שתיוולד בעזרת השם את שמו או אות ראשונה מהשם?
תאריך לידה משוער-01/02/10
בתודה מראש,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורית
ליאת יוגב13/12/2009בכנות , אין לי מושג ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שיוולד בימים הקרוביםליאורה13/12/2009
שלום,
אנו ההורים ליאורה וגיל פינק מצפים ללידת בננו בימים הקרובים.
חשבנו על השמות הבאים, נשמח לשמוע חוות דעת לגביהם:
בעיקר השם אייל או איל (מכיוון שזה השם המועדף היינו רוצים לדעת אם עדיף י אחת או שניים)
שמות נוספים:
אוהד, אלון, עומר, דרור, רועי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליאורה
ליאת יוגב13/12/2009אשמח לעזור לך , בתיאום עם תאריך הלידה , ברור שהשם אוהד לא מתאים כמו גם עומר ודרור ,
על שאר השמות אוכל להשיב לאחר שהתינוק יוולד
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש צורך להחליף שםשרית12/12/2009
שלום רב,
שמי שרית ותאריך לידתי הוא 1.6.1983
האם יש לי צורך לשנות את השמי?
או האם אין צורך..
אשמח לתשובהכי אני נמצאת כרגע בהתלבטות לגבי החלפת שמי..
תודה מראש שרית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרית
ליאת יוגב13/12/2009לא אוכל להשיב לך,כאשר לא צירפת את שם המשפחה ,
מצד שני , זהו אתר לבחירת שם לתינוק , משום כך , מוזמנת לפנות אלי
בצירוף שם המשפחה , למייל שלי ...
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
דבי13/12/2009תודה על תשובתך המהירה, אבל עכשיו אנחנו ממש בבעיה, יש לך הצעה לשמות שכן מתאימים?, אנחנו מחפשים שם שיתחיל עם האות א' או עם האות ר', לזכר סבתא שלי שנפטרה לפני חודשיים, ככה שאנחנו די מוגבלים באופציות,
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתדבי12/12/2009
שלום: בתי השלישית נולדה בתאריך 8/12/09 בשעה 00:23, רצינו יעוץ לגבי שם מתאים, שיתחיל באות א' או באות ר', בבית יש לנו את הבכור ושמו נאור ואת מיכל. אנחנו חשבנועל השמות: רוני, רעות ורותם. מה הכי יתאים? או איזה מס' הכי יתאים לתינוקת?
תודה וחג שמח
דבי ועדי בן דוד
דבי
ליאת יוגב13/12/2009מספר הגורל של התינוקת הוא 22-4 מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות , מול חלקים המוכיחים שלימים יכולת עשיה בגדול , כריזמה ,
לבחירת השמות , השם רוני מקבל מפה קרמטית וגברית , לא לבחור
השם רעות יוצר מפה שיש בה צדדים מאד פרקטיים אחראיים רציניים בוגרים עצורים רגשית , אך עד כמה לא תאהב לראות עצמה במקום הזה , כמו לראות את הפחד מללכת עם הצד היותר מדי עצור רגשית רציני ותבניתי אם כך פחד מאיבוד שליטה , עד כמה תרשה לעצמה ללכת עם החלקים האלה בחייה , מצבים של איבוד שליטה בתוך דרך החיים .
השם רותם , בעייתי במיוחד
אז לשיקולך ,האם השם רעות הוא המומלץ מכולם , כן , האם הוא מומלץ - לא .
שוב לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
דבי13/12/2009תודה על תשובתך המהירה, אבל עכשיו אנחנו ממש בבעיה, יש לך הצעה לשמות שכן מתאימים?, אנחנו מחפשים שם שיתחיל עם האות א' או עם האות ר', לזכר סבתא שלי שנפטרה לפני חודשיים, ככה שאנחנו די מוגבלים באופציות,
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דבי
ליאת יוגב13/12/2009נסי לבחון באתרים השונים שמות שתוכלי להתחבר אליהם ,
לא נוהגת לבחור שמות ... הציעי השמות שאוהבת ואהיה בשבילך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
דבי14/12/2009תודה על ההתייחסות,
יש לי כמה שמות והן:
אביגיל, אופיר, אושר, רינת
תודה וחג שמח
דבי בן דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דבי
ליאת יוגב14/12/2009מספר הגורל של התינוקת 22-4 מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות , השמות אופיר ואביגיל , יוצרים צירוף מספרים קונפליקטי למספר הגורל שאליו נועדה , כמו לראות בעייתיות מאד גדולה , השם אושר יוצר קרמה 13-4 מה שמראה על מצבים של נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון . זו סיבה מספקת , שלפיה ראוי לא לבחור בזה השם .
השם רינת , מפה נוקשה מספרים פרפקציוניסטיים , נוקשים מדי , מפה גברית מדי לבת .
בעייתי , אך מצטערת , חייבת להשיב נכון ומדוייק , כדי להיטיב ...
צרי איתי קשר , אולי בדרך הזו נוכל להתקדם .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
יש לי כמה שמות והן:
תודה וחג שמח
דבי בן דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
יש לי כמה שמות והן:
תודה וחג שמח
דבי בן דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
יש לי כמה שמות והן:
תודה וחג שמח
דבי בן דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןאילנית12/12/2009
שלום רב,
בקרוב יוולד בננו.
שם ההורים דני ואילנית שוורץ.
שמות אפשריים:
אמיר, ארז, אסף, אביתר
אשמח אם תייעצי לנו לגבי שם מועדף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אילנית
ליאת יוגב13/12/2009אין ספק שמבין השמות שהצעת השמות אסף ארז ואמיר בעיתיים , בשל צירוף מספרים קרמטי ,
קרמה - תיקון מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה ,
השם אביתר , אפשרי בהחלט , אך מאד חשוב לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה ,
נסי להתחבר לשמות נוספים והיי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק בן 5 ימיםיעלי11/12/2009
חברים שלי, ארנון וקרן פישר, מתלבטים לגבי שם לתינוק, אשר נולד ביום שני, 7.12.09, בשעה 05:22 בבוקר.
לפני הלידה והמפגש עם התינוק, הם חשבו על:
גלי
יונתן
דניאל
שחר
נדב
עכשיו, אחרי הלידה, הם חושבים בעיקר על שחר, אבל אלטרנטיבות נוספות הן יונתן ואריאל. חשוב להדגיש, שלכל שם שייבחר הם יצרפו את השם 'משה', כשם שני (על שם סבו של ארנון).
איזה מהשמות מתאים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירלי
ליאת יוגב11/12/2009נראה שבחרת את השם ,בעצם העובדה שהצגת אופציה אחת בלבד ,
אם כך אתייחס לבחירת השם עוז שרון
מספר הגורל של התינוק - צמצום תאריך הלידה = 4 מספר קונפליקטי ביחס ליום הלידה ,
הקונפליקט בין ה-4 הגורל לבין ה-9 יום הלידה לא נבחר , לכך נולד
המשמעות של ה-4 חשוב לו מסגרות בטחון , ה-9 פורץ גבולות ה-4 מקובע ה-9 הולך על בגדול
ליברליות , ה-4 זהיר ה-9 סומך , לא מתכנן מדי , אלה מקצת מהקונפליקטים , מול זה בבחירת השם עוז נוצר קונפליקט נוסף , בין מספר הגורל לבין מספר השם המלא , שזהו ציר גיבוש האישיות.
השאלה , למה ליצור קונפליקט על הציר החשוב ביותר , המוכיח על כך שקיימים בו שני צדדים מנוגדים לחלוטין ואם כך קושי להתחבר ליעוד . זוהי הסיבה , שבגללה לא אוכל להמליץ על השם
שם שני לא פותר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יעלי
ליאת יוגב11/12/2009מספר הגורל של התינוק הינו 3 , מספר המציין צדדים ביטויים כאלה ואחרים , צדדים ילדיים ,קלילים , חברותיים , זרימה רבה ... לכך לפחות נועד , מול זה מבין השמות שהצעת , השם המועדף הוא שחר ,
המפה המתקבלת היא מפה מאד דינמית , הרמונית בעיקרה , יחודיות , אינדבדואליות ,
(ברור שההורים הם אנשים פרקטיים מאד ),בחירת השם אריאל יוצרת מפת חנק , מספר גורל אליו נולד 3 , מספר אי זוגי , קליל מול העובדה שצירוף המספרים האחר הינו 4 - סוגר על ה-3 ומקשה להתחבר ליעוד .בעייתי במיוחד ,
השם יונתן , אפשרי , אך חייבת לציין איפה הבעיה המתקבלת , מספר הגורל 3 מוכיח על צד ילדי , מול זה קיימת הוכחה שהדרישות שיקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , דרישות להשגיות מטרות שאיפות , ועד כמה יבינו את עולם הצרכים של הילד , כאשר הדרישות הן להשגיות ....
כמו לראות הורים שאפתנייים במיוחד ..
מסקנה - בחירת השם שחר עדיפה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתרחלי11/12/2009
היי,
נולדה לנו תינוקת בתאריך 7/12/09 בשעה 8:08 בבוקר.
שמי רחלי (בת.ז. חלי)
בעלי תמיר-חיים
משפחה מוצרפי
השמות הם : יהלי , נסלי, לירי , ליבי, גאיה, מיקה, עלמא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רחלי
ליאת יוגב11/12/2009אין ספק שמבין השמות שהצעת , השם המועדף הוא עלמא , זאת מאחר והמפה הרמונית במיוחד , מפה שלפיה מספר הגורל הינו 3 המוכיח על צדדים ילדיים קלילים חברותיים זורמים מבטאים ,
מול זה כל המפה מוכיחה על מפה דינמית בעיקרה , מספרים אנרגטיים פעלתניים , נפלא .
בחרתי את כל השמות האחרים , אך מאחר ונוצרים צירופים קונפליקטים , או מספרים קרמטיים לא אוכל להמליץ , על אף אחד מהם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על הייעוץ
רחלי12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)