מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתקרן27/12/2009
שמי קרן ובעלי שלמה שטיינהוז בתי נולדה ב25.12.09 בשעה 8 בבוקר אנחנו מאוד רוצים את השם ליאן ורציתי לדעת עם זה שם טוב לה גם השם אלין שם שחשבתי מה עדיף במידה וזה לא מתאים מה את ממליצה לפי התאריך שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב27/12/2009השם ליאן יכול בהחלט להתאים , עדיף ליאן על פני אלין , גם אם צירוף המספרים תואם , כאשר יש משמעות לסדר האותיות ..
המפה המתקבלת היא מפה רגשית נשית , נפלאה , בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
קרן27/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שםעפרי27/12/2009
שלום, בתאריך 6.12 נולד בני הבכור. בשעה 19:36.
בחירת השם הייתה מאוד קשה לנו. שמו כיום אורי - עם שורוק. (לא מהמילא אור).
התלבטנו בין עמית, גפן גולן שני. הייתי מאוד שמחה לשמוע את ניתוח השם.. הכל עוד אפשרי.
שם המשפחה הוא לבנבראון והוא קיבל שם שני לת.ז על שם הסב - עניין פורמאלי בלבד בשם לולו.
תודה רבה, עפרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עפרי
ליאת יוגב28/12/2009השם אורי עבור בינכם מקבל מפה רגשית במיוחד , כאשר מספר הגורל שלו הוא 2 וצירופי המספרים האחרים הם 3 6 9 , מפה מאד הרמונית ,חברותית ושוב - רגשית , זיכרו לתת לו הרבה תמיכה ועידוד בעיקר בילדותו .. בהצלחה
כל שם אחר שהצעת לא רלוונטי - מאחר והשם נבחר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
עפרי28/12/2009אשמח אם תסבירי למה הכוונה מאוד רגשית? האם יש בעיתיות בהתאמת השם?
עדיין ניתן לשנות במידה וקיימת בעיתיות.
בכל מקרה, תודה רבה ל התגובה הקודמת המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עפרי
ליאת יוגב29/12/2009מאחר ומספרי המפה הינם מספרים רגשיים , משום כך אפשר לראות את הצד המאד רגיש פגיע הקיים בתינוק , כפי שתיארתי , מעבר לכך , התינוק בן 3 שבועות כמו לומר השם נבחר ,
גם אם תחליטו לשנות , ההתייחסות היא קודם כל לשם הראשון הנבחר .
משום כך , נתתי ההסבר באיך חשוב להבין אותו ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומים - ברית ב 29/12ליאת27/12/2009
שלום
נולדו לי שני בנים ב- 5/11/09. תאומים לא זהים. רק עכשיו הגיעו למשקל של ברית לכן עדיין אין שמות.
חשבנו על השמות: איתי, גיא, רז, עילי וליאם. אלו שמות מתאימים? מה לבכור ומה לשני?
שם המשפחה: מזרחי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליאת
ליאת יוגב28/12/2009מספר הגורל של התאומים הוא 9 - מספר המדגיש צורך במרחבים , רצון לבגדול , יכולת הבנה ונתינה רבה , טוב לב , מול זה נולדו ליום לידה 5 המדגיש צורך גדול בחופש וריגושים .
כאשר על פי השמות שהצעת , השם איתי מקבל - מפת "חנק" מספרים חרדתיים מול המספרים המאד פתוחים שאליהם נועד- נולד.
השם גיא ,יוצר מספרים הרמוניים במיוחד , אך קיים בהם צד נשי מדי , מדובר בבנים ... מפה נשית לבן יוצרת , לימים בעייתיות באינטימיות .
השם רז ,מפה קונפליקטית בין ה- 9 בגורל לבין ה-4 כמספר שם מלא - ה-9 בגדול ה-4 בקטן .
ה-9 המשוחרר ה-4 חרדתי ועוד תכונות היוצרות מצבים קשים לחיים ...
השם עילי , לא רע , אך מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים מאד רך זורם החוצה יראה יותר נוקשה , עצור רגשית . מראה על כך שההורים "מעבירים "מסרים כפולים
השם ליאם - קונפליקטי בין 9 ל-4
אז לשיקולך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקיהודית27/12/2009
שלום רב,
בע"ה אני צריכה ללדת ב 15.02.10 וברצוני להעניין בכמה שמות לבן והם:
אורי, אביתר, רומי, עידו, עמרי, סהר, יובל
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יהודית
ליאת יוגב27/12/2009אין כל דרך לענות על שאלתך , כאשר חסרים נתונים , שם משפחה קודם כל , מעבר לכך , תאריך לידה , נחכה ללידה ואוכל לעזור לך בבחירה הנכונה .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם- הברית ב29/12שבלולי27/12/2009
שלום,
נולד לנו בן מתוק בתאריך 21/12/09. מה דעתך על השמות- יובל, תומר, יהלי?
שם המשפחה: סלוטקי
תודה רבה!
:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבלולי
ליאת יוגב27/12/2009מספר הגורל של התינוק הוא 8 , מספר המייצג מידה של שאפתנות , גישה פרקטית מעשית , כוח , השרדות ועוד
מול זה מבין השמות , השם יובל יוצר מפה שלפיה המספרים המתקבלים , צדדים זוגיים , המייצגים את הצד הסטנדרטי הליכה בתלם , אך קיים הצד האומר - מה פתאום ללכת על פי נורמות , חייב ריגושים עניין , פעלתנות , אם כך עם מה ללכת ? האם הילד הטוב , או זה שמשתובב ? מה שנקרא - מפת פחד מאיבוד שליטה ,העלולה להביא לחיים מצבים של הפתעות ..
צד אחר , מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , הפנים יותר קצב מהיר דינמי פעלתן , החוצה יותר איטי שלו רגוע ... כמו לראות מסרים כפולים מצד ההורים .
על השם תומר - לא מומלץ , בשל מספר קרמה 13-4 המראה על מצבים של חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד .
השם יהלי , המפה כולה יכולה להיות לא רעה , מספרים פיסיים במיוחד , ספורט , אך מצד שני קיימת בעייתיות בהיבט החברתי , תקשורתי , כי האידיאל שלו יהיה לכיוון דינמיות , ריגושים שינויים מול זה שכלפי חוץ יהיה חשוב לו להראות לעולם הצד היותר סטנדרטי מובנה מקובע , אם כך , כמו לראות עד כמה לא רוצה שהעולם יכיר את איך חושב . מה שעלול ליצור בעייה תקשורתית .
אם כך , נוכל לראות שבכל אחד מהשמות קיימת סוג של בעייתיות ,
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת..קרן27/12/2009
הי, שמי קרן ושם בעלי דורון שם משפ' שורץ. אני בהריון חודש שמיני ת. לידה משוער באמצע פברואר.. אני יודעת שיש חשיבות לשילוב של השם עם ת. הלידה אך הייתי רוצה בנתיים לבדוק עימך מס' שמות אופציונליים לבתנו- מיקה, גאיה, אלה, אליה, רומי. בנוסף, השם משפחה כפי שרשום בת.ז לי ולבעלי הוא שורץ (אני השארתי בנוסף את שם נעורי) אך רבים רושמים זאת כשוורץ (שני וו) אם כן איך אני אמורה להתייחס לשם המשפ', הרי ו' נוספת משנה לחלוטין את הערך הנומרולוגי המתקבל?
לתשובתך אודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב27/12/2009ההתייחסות לשם המשפחה הוא בהתאם לאיך משתמשים , פחות מכך , למה כתוב בת.ז.
אם כך , לאיזה שם משפחה אמורה התינוקת להיוולד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת המשך..
קרן29/12/2009רוב הפעמים אם כן רושמים שוורץ.
תודה על התייחסותך
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב29/12/2009באם אכן הכתיב הוא שוורץ
מבין השמות שהצעת , לא סופי , השם אלה הוא השם היחידי האפשרי , מאחר וכל שאר השמות מקבלים מספר קרמטי 19-1 מספר המדגיש צדדים קורבניים לדרך החיים , ממש לא לבחור ואף שם מבין כל האפשרויות , מלבד אלה ...
הכיני שמות נוספים והיי בקשר לאחר הלידה .
מעניין לראות שכל אחד מהשמות יצר את אותה קרמה 19 , באופן כזה או אחר ...
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין...
קרן29/12/2009אלה הוא גם השם המוביל שלנו בנתיים, אני אחשוב על עוד שמות ובע"ה אצור קשר אחרי הלידה
ממש תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שם לבןטלי27/12/2009
הי שמי טלי
בהריון תאומים ומתלבטת לגבי שמות בן ובת
עלה לאחרונה השם גאל ששנינו אהבנו (לבן)בהגיה GAEL
התחלתי לחפש משמעויות באינטרנט וראיתי תגובה שלך לאחת האמהות שהשם גאל לא מומלץ (כתבת - קונפליקטים),
רציתי לדעת אם באופן כללי או ספציפית לבת שלה בהתאם לשרא הנתונים?
מה משמעות השם גאל והאם התאמה ניתנת לבדיקה רק אחרי לידה?
תודה ושבוע טוב
טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאל
תמר27/12/2009השם גאל מקסים גם לדעתי! נורא רציתי את השם הזה אבל ליאת אמרה לי שהוא לא טוב לבת שלי ספציפית בגלל התאריך ושם המשפחה והכל. בסוף קראנו לה איה.
גאל זו הגרסא הצרפתית לשם אביגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלי
ליאת יוגב27/12/2009אין כל בעייתיות עם השם גאל , אלא שבשעתו כשהתייחסתי לשם היתה זו התייחסות אישית לאותם נתונים שניתנו לי ..
חייבת לבחון השם ביחס לשם משפחה ותאריך לידה .
היי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתקרן26/12/2009
בשעה טובה נולדה לי ילדה ב25.12.09 בשעה 8 בבוקר ואני מאוד רוצה את השם ליאן האם השם מתאים לה
קרן
ליאת יוגב26/12/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק-הברית ב 28.12.09גלית עדני25/12/2009
שלום מעוניינת להתייעץ בבחירת שם מתאים ,לבן שנולד ב21.12.09,
מתלבטים בין קורן לשגיב.
אשמח לתשובה מהירה,לפני הברית (28/12).
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלית
ליאת יוגב25/12/2009מספר הגורל של התינוק הוא 8 מספר המייצג צדדים פרקטיים מעשיים , שאפתניים ,צורך בהכרה , רושם , בשילוב כח והישרדות רבה.
מול זה , השם קורן עדני , בשילוב תאריך הלידה ,מקבל מפה שיש בה חלקים עצורים רגשית , פרפקצוניסטים ונוקשים ,מול זה חשוב יהיה לו להיראות יותר רך ורגיש , כמו לראות צד של פחות קבלה עצמית, אם צריך להראות משהו אחר מכפי שאני ,סימן שלא תמיד מקבל את מי שאני ...
שגיב עדני , מפה היוצרת מספרים הרמוניים ,מספרים זוגיים , 2 6 8 צדדים מאד חזקים פרקטיים מול חלק הרוצה לראות עצמו יותר רך רגשי ,משום כך ,נראה שהשם שגיב - עדיף.חשוב יהיה להוסיף שם , בהמשך . היוועצו לצורך העניין ,אך קודם כל החשיבות היא בבחירת השם הראשון .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-מה לדבי השם שניר
גלית עדני26/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם השם צור
גלית עדני26/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלית
ליאת יוגב26/12/2009השם דביר תואם לשם שגיב , אלא שהבעייתיות בבחירת השם דביר היא בעובדה שמספר הגורל כמו גם מספר השם המלא הינו 8 וזהו גם מספר הפצע הגלגולי , כמו לראות שיהיה קושי לממש גם היעוד מצד אחד כמו גם את כישוריו ...
משום כך השם שגיב -עדיף
על השמות צור ושניר , מתקבלים מספרים קרמטיים , קרמה = תיקון על חיים קודמים וקשיים בחיים אלה .
בעייתי במיוחד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה -אפשר לבדוק את השם דביר
גלית עדני26/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם בגיל 30?אלי24/12/2009
שלום רב,
שמי אלי, נולדתי בתאריך 01.07.79
שם ההורים - דליה ויעקב
הייתי בתעודת הזהות עד לפני כמה שנים "אליהו", כשחידשתי אותה בטעות השם שונה ל"אלי".
האם השינוי משמעותי בין אליהו לאלי?
אלי
ליאת יוגב24/12/2009מאחר והאתר מיועד לבחירת שם לתינוק , משום כך מוזמן להפנות השאלה
למייל שלי ,צרף את שם המשפחה שלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם קורל טביבירעות טביבי24/12/2009
שלום רב, אני נמצאת בהריון מתקדם (שבוע 31) ואמורה ללדת בת. אני ובעלי רוצים מאוד לקרא לה קורל, האמת שזה השם היחידי ששנינו התחברנו אליו מאז ומתמיד אפילו לפני נישואינו.
אני מעוניינת לדעת מבחינה נמורולוגית מה אומר השם והשילוב- קורל טביבי,
תודה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רעות
ליאת יוגב24/12/2009נכון לעכשיו ללא ידיעה של 50% מערך המפה , שזהו תאריך הלידה ,
אפשר לראות מתוך השם קורל טביבי , שמדובר בהורים מאד שאפתניים ,מישהו מכם כנראה מאד מנהיג , והילדה תבין שעליה להיות גם כן חזקה שאפתנית והשגית .
חייבת לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה , לכן היו איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו כמה שאת צודקת
רעות טביבי24/12/2009אני בהחלט אעדכן אותך ב50% האינפורמציה שחסרה כעת.
מנהיגות אין ספק שאת צודקת!!!! האם את כל זה הסקת מהשם קורל טביבי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורל טביבי
תומר טביבי04/05/2010שלום,
קוראים לי תומר, אני אבא של קורל המהממת והמדהימה... אכן קראנו לה קורל בסופו של דבר.
קורל נולדה בתאריך 17/02/2010 בשעה 19:00.
אשמח לדעת מה דעתך על השם, על ההצלחה שלה, על האופי ובעצם מה ניתן לשער לפי הנומרולוגיה ואסטרולוגיה.
תודה,
תומר ורעות ההורים הגאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תומר
ליאת יוגב04/05/2010עולם הצרכים של ביתכם קורל הוא לתחושת בטחון ויציבות , אם כך הקנו לה זאת !
כאשר קיימת תחושה שהרצונות שלכם הם יותר להשגיות , שאיפות , מטרות וללכת קדימה .
מול זה אפשר לראות גם את הצדדים העצורים רגשית מול העובדה שתלמד לאורך הדרך איך להיות יותר פתוחה חברותית ועוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן שנולדשירי24/12/2009
שלום, בשעה טובה ילדתי את בני בכורי וכעת אנו מתלבטים לגבי בחירת השם עבורו.
התינוק נולד בתאריך ה-19.12.2009 בשעה 01:01.
שמות ההורים: שירי אזולאי ת. לידה 16.07.80 ואסף אזולאי 23.12.78
אשמח אם תעזרי לנו לבחור את השם האידיאלי עבורו מתוך הרשימה הבאה: אריאל, הראל, עומרי, עמרי.
המון תודה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שירי
ליאת יוגב24/12/2009מבין השמות שהצעת , השם המועדף הוא אריאל המפה המתקבלת הינה מפה הרמונית , מספרים חברותיים במיוחד, צורך בחופש ריגושים עניין סקרנות , צורך בביטוי , קיים צד שלפיו ירצה להראות לעולם החלקים היותר משפחתיים ביתיים , גם אם המפה הולכת בכיוון היחודי, פרטי ,עצמאי וחופשי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירי24/12/2009אפשר לקבל קצת הרחבה על המפה הנוצרת מהשם עומרי ואם כן מה עדיף עם או בלי ו' ?
המון תודה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שירי
ליאת יוגב25/12/2009על השם עומרי , מתקבל א.קונפליקט בין צירוף המספרים ,שזהו מספר הגורל לבין
המספר 7 ,ואם כך נוצר בלבול מאד גדול ,לימים בכל הנוגע בבחירת בת זוג ...
מעבר לכך המספר המתקבל הוא קרמטי 16-7 - שמשמעותו - שיעור במערכות יחסים - בעייתי במיוחד
השם עמרי , צירוף המספרים מאד רך מול הצד האומר מה פתאום? אסור להיות ביתר ברכות ...
מפת פחד מאיבוד שליטה ,היוצרת לימים ,מצבים שלאיבוד שליטה .
מעבר לכך , קיימים צדדים פרטיים יחודיים אינדבדואליים ,מול חלקים זוגיים
כמו לראות רצוי מול מצוי היוצר מצבי תסכול...
זוהי הסיבה שלא יכולתי להמליץ על השם עומרי -עמרי ,
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתעינת קדם23/12/2009
שמי עינת ולבעלי קוראים זיו.שם משפחה: לייבו.
בתי נולדה בתאריך 19.10.09.קראנו לה נוגה.
אנו לא יודעים אם לכתוב את השם בלי או עם ו'..
אודה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינת
ליאת יוגב24/12/2009אני מניחה ,שבחרת את השם וחשבת כיצד עלייך לכתוב אותו
אתייחס לשתי האפשרויות ,
השם נוגה לייבו- ראשית מספר הגורל הינו 4 מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות מול זה מאחר והשם המלא המתקבל הוא 5 , נוצר קונפליקט בעייתי בין ה-=4 גורל לשם מלא =5 ה- 5 שזקוק לחופש ריגוש שינויים גיוון ,כמו לראות קושי עם מה באמת נכון ללכת ??
מעבר לחווית חנק , עד כמה באמת אפשר להבין את עולם הצרכים הפנימי - לבטחון ויציבות ,כי הדברים כל הזמן בשינויים .
השם נ ג ה , מראה על מפה שיש בה מספרים מאד פרקטיים מעשיים אחראיים .
מספר 13-4 מתקבל בנקודה מסויימת במפה , מה שיוצר נעילות מחשבתית , הרגשת תקיעות וחוסר שביעות רצון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאלי23/12/2009
בתי נולדה ביום שישי האחרון 18.12.09. שם משפחתינו- אלום. אני מאוד רוצה לתת לה את השם מיקה ואבקש חוות דעתך לכך. תודה, דפנה. ( שם האב אלי)
דפנה
ליאת יוגב23/12/2009השם מיקה עבור ביתך בעייתי במיוחד , מתקבלים מספרים קונפליקטיים בכל כיוון
מספר הגורל הוא 5 מספר המייצג צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה תקשורת מול זה מתקבל המספר 13-4 צורך בבטחון מסגרת יציבות , אז מה רוצה ?? עם מה ללכת , מה רוצה בהיבט הזוגי , לימים ?? צירוף בעייתי עם המספר 7 , היוצר מספק קונפליקטי למספר הגורל 5 - בלבול רב , מצבים של פחד מאיבוד שליטה מול מציאות המביאה לאיבוד שליטה בתוך החיים . בלגן שלם ...
לא לבחור בשם זה . נסו להתחבר לשמות נוספים , יודעת שמקשה , אך בסופו של דבר המגמה היא להיטיב ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםאורית23/12/2009
שלום
נולדה לנו בת לאחר שני בנים בניתוח קיסרי ב- 21.12.09 יום ב . אנו מתלבטים בין מספר שמות
אופק , אגם, פז, קסם.
אשמח לתשובה מהירה.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורית
ליאת יוגב23/12/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לשם הנבחר..
אורית27/12/2009שם המשפחת של התינוקת כהן
עכשיו אנחנו מתלבטים בעיקר בין אגם לאופק
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורית
ליאת יוגב27/12/2009מבין השמות השם המועדף הוא קסם , מאחר ומתקבלת מפה שיש בה יכולת סתגלנות תימרון , מספרים הרמוניים , פעלתניים במיוחד , פיסיים , ספורט ...
השם אגם גם הוא אפשרי , אך קיימת אמירה שלא תמיד אומתה כנכונה ,שכאשר מספר הגורל הוא 8 , כמו במקרה של התינוקת , כמו גם השם הפרטי=8 , יכול ליצור עיכובים לדרך החיים . לא ברור לי עד כמה הכרחי , כאשר צירופי המספרים במפה כולה מאד הרמוני , ריכוך המספר 8 , דרך המספרים האחרים 2 ,6 מספרים נשיים , זוגיים במרבית חלקי המפה ,
אפשרי , לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון נוסף
אורית28/12/2009קודם כול תודה
מה אם השם אופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורית
ליאת יוגב28/12/2009השם אופק יוצר מפה קרמטית , קרמה 19-1 המדגיש מצבים של קורבנות בחיים אלה .
משום כך , לא אוכל להמליץ על שם זה .
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)