מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת תאריך ושםאיריס30/05/2009
אני עתידה ללדת בניתוח קיסרי בספטמבר 2009. אוכל לקבוע את תאריך הלידה בתאריכים 20-28
1.האם אחד התאריכים שכאן מוצלח יותר עבור התינוק שיוולד?
2.כיצד נעשה חישב המספר הנומרולוגי?
3. לאחר שמחשבים את המספר,האם קייםמאגר של שמות המתאימים למספר זה או אחר,ממנו אוכל לבחור שם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איריס
ליאת יוגב30/05/2009חשוב בבחירת שם שתאהבי את השמות אותם מציעה , מתוך מבחר של כמה שמות
אוכל לייעץ לך איזהו השם היותר מתאים .
אני לא כל כך אוהבת להנחות בבחירת תאריך הלידה ,ובכל זאת , , ה-21.9. נפלא
ה-24.9 , ה-26.9
להשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשיחתנוalina30/05/2009
ליאת, שלום!
הרגשתי לא נוח להתקשר אלייך עוד הפעם.
האם שמות קארין, קרין מתאימות? עם תוספת ליז/ליזה לכל שם.
שם משפחה גרין. מס' גורל 9.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלינה
ליאת יוגב30/05/2009אין בעייה ליצור איתי שוב שיחה טלפונית , ברצון .
אך אנסה לענות לך בכל זאת בפורום , מספר גורל 9
במידה והשם הנבחר הוא קארין , הדגש על ה - א - נפלא ,
מתקבלת מפה הרמונית במיוחד , מספר 3 עם ה-9 יוצר מפה מאד יצירתית ,
חברותית זורמת , רגשית נשית וכל המילים הטובות , יופי.
הוסיפו במקרה זה את השם ליזי עדיף על השם ליזה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה על חוות דעתך על השם אגם לביתנודוד אליה30/05/2009
שלום,
ביתנו נולדה בשעה טובה ביום חמישי בתאריך 20.5.09, ברצוננו לקרוא לה, אגם.
אנו מרגישים מאוד טוב עם השם אך דעה נוספת תשלים לנו את ההחלטה.
במידה ולא, נשמח לקרוא את דעתך על השם שקד.
תודה רבה.
שם משפחה: אליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לתאריך הלידה יום רביעי 20.5.
דוד אליה30/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דוד אליה
ליאת יוגב30/05/2009השם אגם נפלא , עבור ביתכם . מספר הגורל הינו 9 השם המלא גם הוא 9 , ואפשר אם כך לראות
את היכולות הנפלאות הקיימות בביתכם , יכולת הבנה נתינה , למען האחרים , צורך במרחבים , תוך גישה פרקטית במיוחד , מטרות שאיפות ובסה"כ זוהי מפה הרמונית , מעדיפה את השם על פני השם שקד , כאשר מדובר בילדה - מנהיגה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שםאלונה30/05/2009
שלום, קוראים לי אלונה ואני בת 17, כבר הרבה זמן אני חושבת על לשנות את השם בגלל שאני לא אוהבת אותו וגם בגלל שאני מרגישה שאין לי מזל בחיים.
אני לא רוצה לשנות את השם יותר מידי וחשבתי על השמות: לין,אלין,איילין
שמות ההורים: מיכאל ואילנה
שם המשפחה: ינוקה
תאריך הלידה שלי: 4.5.92
איזה שם לדעתך מתאים לי ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלונה
ליאת יוגב30/05/2009מאחר וזהו אתר לבחירת שם לתינוק , מזמינה אותך ליצור איתי קשר למייל שלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שנולד סמוך לשבועותאורלי30/05/2009
בשעה טובה ומוצלחת בני נולד ב- 26/05/2009 בשעה 2:37 בבוקר.
השתחררנו מבית חולים בערב שבועות ורצינו לחפש לו שם שמתאים לחג השבועות.
נשמח לעזרה.
בנתיים לא ידוע מתי תתקים הברית ככה שיש עוד טיפונת זמן מקווים שמחר נקבל אישור מתי לקיים את הברית ואז כבר יהיה תאריך יעד למציאת שם.
תודה אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורלי
ליאת יוגב30/05/2009חשוב שאת תנסי להתחבר לשמות , אני לא נוהגת להציע שמות .
הציעי שמות ואעזור לך לבחור השם המתאים ביותר ... להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שנולדהטלטל30/05/2009
ליאת שלום
בתאריך 13.5.09 בשעה 13:55 נולדה לנו בשעה טובה בת. אחות לנעם (בת) ולליאור (בן)
קראנו לה סער.
אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לשם זה.
בתודה
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלטל
ליאת יוגב30/05/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא מלכה
טלטל31/05/2009שם המשפחה של סער הוא מלכה
ושם ההורים: טל ושלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלטל
ליאת יוגב31/05/2009ניתוח למפה שהשם נבחר , סער מלכה , מתקבל שם מלא 11-2 = תואם למספר הגורל 11-2 כמו לראות מפה מאד מיוחד , של מי שקיימת בה המון רגישות באופן מיוחד , אך לא פעם עיצביות מאד חזקה , הכל כל כך נוגע רגיש ופגיע , מול זה קיים צד האומר מה פתאום , חייבת ללמוד להסתגל לזרום , כמו לראות מצבים של פחד מאיבוד שליטה , לא מקבלת את החלק הכל כך רגשי הקיים בי ..
חייבת להיות יותר סתגלנית פתוחה תקשורתית , ואם כך פעם תלך עם החלק הקליל ופעם עם החלק הרגיש כל כך ... מפת פחד מאיבוד שליטה מביאה מצבים של הפתעות , כאלה ואחרות לתוך החיים .
צד אחד יכולת הבנה נפלאה , רגישות לאחרים באופן כל כך מיוחד , נכון להפנות אותה אולי לכיוון רוחני כזה או אחר ... יהיה נפלא בעבורה ... או יצירתיות ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את היית ממליצה על שם זה? תודה
טלטל01/06/2009ע"פ ניתוח המפה אני קצת מבולבלת האם השם שבחרתי אכן מתאים
תודה שוב
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקגליה30/05/2009
בננו נולד ב10.5.09
אני מאוד אוהבת את השם עידו ..האם מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
גליה30/05/2009שמותינו הם: גליה ואופיר גבירצר.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גליה
ליאת יוגב30/05/2009אני מניחה שבחרתם את השם , ועל כך אומר , נפלא , המפה כולה הינה מפה הרמונית
מספרי 8 ו-1 לסירוגין , המראים על יכולת מנהיגותית , תיפקוד עצמאי , יכולת לנהל וללכת קדימה
שאפתנות רבה , מטרות , גישה פרקטית ניהולית ובקיצור מפה נפלאה ,
יתכן שכלפי חוץ יהיה לו חשוב להראות צדדים רכים יותר , כלפי חוץ הכוונה ,לרושם ראשוני
כמו לומר תראו אותי גם בצדדים הרגישים הקיימים בי ולא רק בצדדים המאד מאד חזקים שבי ....
ואם כך לא פעם פחות לקבל את מי שהוא , בצדדים הכל כך עוצמתיים ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך..חזקת אותי. עידו הוא
גליה30/05/2009אחד משני תאומים זהים. לתאום השני פסק הדופק בשבוע 32 ועידו יצא בשבוע 33.
עידו כרגע בפגייה , מצבו מצויין ואנחנו מחכים שיצא הביתה.
היה לי מאוד חשוב לקבל אישור לשם עידו דווקא בגלל הסיפור הטרגי הזה.
שוב תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גליה
ליאת יוגב30/05/2009עוד הערה קטנה , אני משוכנעת שבחירת השם , צירוף המספרים אפשרי שיחזק
את בנך .. בהצלחה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחרנו שם האם מתאים?ענבל29/05/2009
שלום,
בננו נולד ב 17.5.09 יום שבת ב 01:03 דק''
קראנו לו בשם תבל חזן (כבר היתה הברית ביום א' )
שמותינו הם נתי וענבל חזן האם השם מתאים לילד?
בתודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבל
ליאת יוגב29/05/2009השם תבל חזן , מקבל מפה מאד רכה רגישה , זוגית והרמונית , שימו לב
ליתר רגישות הקיימת בו ...יכולת הבנה רבה , כאשר מספר הגורל הינו 6
הצורך הפנימי - ל ה ר מ ו נ י ה , ו א ה ב ה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודים לך מאוד:)
ענבל29/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לבחור?מיטל27/05/2009
נולדה לי בת מקסימה ב19/5 ב21:20.
אנו מתלבטים בין השמות שיר למיכל כבר שבוע.
שם המשפחה שלנו הוא מתתיהו אך בתעודת זהות עדיין כתוב מתתיה.
אנו עומדים ללכת למשרד הפנים ולהוסיף את האות ו'..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטל
ליאת יוגב27/05/2009גם אם בת.ז כתוב מתתיה החשיבות הוא לאיך משתמשים ביום יום ... ואם כך אתייחס לשם מתתיהו , תקני אותי באם גם ביום יום מתייחסים לשם מתתיה ...
על כל פנים המפה המתקבלת מהצעת שתי השמות היא - מתקבל מספר קרמה 13-4 שמשום כך לא אוכל להמליץ על השמות והבחירה ...
ואם בכל זאת , השם שיר עדיף , כי לפחות לא מתקבלת מפת חנק , אך אין ספק שקיימות בעיות נוספות על פי השם שיר מתתיהו . כי קיים צד רגשי מאד חזק , אך מה פתאום לא מרשה לאבד שליטה , עד כדי שבתוך החיים יכולים להיווצר מצבים של איבוד שליטה ,
אם צריכה הרחבה ופירוט נוסף , דברי איתי .. ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמורן27/05/2009
שלום ליאת
שמי מורן רופא גולן תאריך לידה 1.5.81 בעלי אורן גולן 3.11.78 התחתנו ב 31.3.09
אני בהריון יש לי בת ב"ה תאריך לידה משוער 6/8/09
רציתי לדעת באופן כללי האם השם ליה גולן יהיה ב"ה מתאים לבתנו
יש משמעות מאחורי זה אך זה ארוך מכדי לרשום בפורום
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ליאת לא ענית לי
מורן27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
דורין מסילתי06/07/2009שלום ליאת
בהמשך לשיחתנו בפורום הבנתי שרוב השמות שאהבנו אינם מתאימים. בתי נולדה ביום ג' ה-30.6.09
בשעה 22.20 .שם משפחתנו הוא מסילתי. מה דעתך על השמות : נגה , נויה , מאי.
נשמח לתשובתך המהירה.
תודה רבה
דורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דורין
ליאת יוגב06/07/2009השם נגה בעייתי , בשל הקונפליקט בין מספרי 7 לבין 5 , בלבול כעסים עצורים , מצבים של פחד מאיבוד שליטה או לחילופין איבוד שליטה , ממש לא לבחור בו .
השם מאי , מספרים חרדתיים .
השם נויה - יוצר מפה בעייתית בהיבט חברתי תקשורתי , פחות קבלה עצמית , וכן מפת חנק , היוצרת מצבים של עולם צרכים שמנוגד למציאות המתקבלת בתוך החיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן
ליאת יוגב28/05/2009השם ליה גולן יכול להיות בהחלט מתאים , אלא שחייבת לבחון זאת גם ביחס לתאריך לידה , כך שחשוב עד הלידה לנסות להתחבר לשמות נוספים כדי שנוכל לדייק בבחירת השם הנכון .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה....
מורן29/05/2009תודה רבה על ההתייחסות אני ידבר איתך ב"ה אחרי הלידה חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמ שך לשיחתנו
מורן06/07/2009שלום ליאת
לפני כחודש התייעצתי איתך על השם שארצה ב"ה לקרוא לבתי
תאריך הלידה המשוער היה אמור להיות 6.8.09 אבל כנראה שזה הולך לניתוח קיסרי
אז זה יהיה קצת לפני אני צריכה לקבוע תאריך איזה תאריך הכי יתאים לשם ליה גולן ?
בנוסף ברצוני להוסיף בת.ז ליה אסתר גולן
אסתר אחות של בעלי זכרונה לברכה נפטרה לפני כחודשיים האם זה מתאים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב06/07/2009צייני בפני מהם התאריכים האפשריים ?בין לבין ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריכים
מורן07/07/2009הי ליאת
בעקרון ניתוח קיסרי עושים בין שבוע 38-39 אמור להיות בין התאריכים 23/7 - 30/7
הרגשה פנימית שהיא חייבת להיות מזל אריה ושיהיה לה את הספרה 8 בתאריך
מאמינה שאני יכולה גם יומיים אחרי לתחילת אוגוסט אם זה משנה משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
מורן08/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה .....
מורן08/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב08/07/2009משום מה לא רואה את התשובה , שלדעתי , עניתי לך ,
על כל פנים , מבין התאריכים המצויינים , האפשרויות הן -23.7 -26.7 ב-27.7
חשוב לציין שבמידה ותלדי ב-26 נכון יהיה להוסיף שם נוסף בת.ז.
עדכני אותי לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מורן08/07/2009תודה רבה רבה
בהחלט אהיה איתך בקשר אחרי הלידה ב"ה על מנת להחליט סופית
המשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה ילדתי
מורן05/08/2009הי ליאת
בשעה טובה ילדתי ב 26.7.2009 בשעה 14:41 רוצה לקרוא לילדה ליה אסתר גולן
שם בעלי אורן גולן 3.11.1978 שמי מורן גולן 1.5.1981
אודה על תשובתך בנושא
תודה מראש
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב05/08/2009כפי שאני מבינה השם אסתר הוא שם שני בלבד , את מתכוונת לקרוא לביתך ליה , תקני אותי אם טועה ... על כל פנים מספר הגורל של ביתך הינו8 יום לידה 8 ושם מלא 8 ואם כך מספר 8 הוא דומיננטי ב-80% מערך המפה , ואם כך מראה על כוח , שאפתנות , מטרתיות , פרקטיות , מספר 8 נחשב למספר גברי יותר , השגי וחזק . ובכל זאת נראה שאת "נעולה " על השם הזה , קיים צד מאד דינמי פעלתן , צורך בהרבה אקשן עניין היסחפות . ספורט חשוב .
בהצלחה. הוספת השם אסתר , מתאימה בהחלט .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מורן06/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומיםרויטל27/05/2009
ילדתי ב 13.4 תאומים בן ובת .
הבן, יהונתן , נולד בשעה 16:52 והבת , יהלי, שתי דקות אחרי.
היתה התלבטות סביב השמות והייתי רוצה לדעת אם השמות טובים והאם יש צורך להוסיף שם ועל איזה היית ממליצה.....
יישר כח על התשובות באתר :)
רויטל-נועה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רויטל
ליאת יוגב27/05/2009מספר הגורל של ילדייך התאומים הוא 3 מספר המייצג צדדים זורמים קלילים חברותיים מבטאים , מה שנקרא באו ללמוד להישאר ילדים לתמיד .... מול זה השם יהלי , מתוך הבנה ששם המשפחה הינו כהן , ואם כך , ההמפה אומרת גם אם עולם הצרכים שלי הינו קלילות כאן ועכשיו אהיה מחוייבת לקחת אחריות בדרך החיים .
השם יהונתן כהן יוצר מפה רגשית במיוחד , מול זה חלקים האומרים מה פתאום ? חייב להיות חזק פרקטי מעשי שאפתני , ואם כך פחד מאיבו ד שליטה ,מה שיכול להביא מצבים של הפתעות בתוך החיים .
עוד דרך לנתח , צדדים מאד של כאן ועכשיו מול חלקים האומרים חייבים שיקול דעת לבדוק כל דבר לא להיסחף ואם כך - רצוי מול מצוי , שיוצר לא פעם תחושת תסכול ואם היה לי ...
אפשרו לשני הילדים לבטא עצמם ... בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שםסיגל26/05/2009
ילדתי בת בתאריך 10/2/09 בשעה 8 וחצי בבוקר וקראתי לביתי תהל(שם שני נויה)
האם השם מתאים לילדה?
שם משפחה מלכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיגל
ליאת יוגב26/05/2009המפה על פי השם תהל מלכה יכולה להתאים בסה"כ , כאשר מספר הגורל הינו 5 , מספר המייצג צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , המפה כולה הולכת על חלקים מאד אנרגטיים פעלתניים , מול זה החוצה חשוב יהיה לה להיראות , יותר רצינית בוגרת איכותית , האם האבא הוא הדורש שלמות יותר , ואולי אף מידה של נוקשות מצידו ?? כאשר המפה היא מפה הרבה יותר אנרגטית , ספורט ריקוד .
כאשר החוצה רוצה להיראות אחרת ממי שאני , אפשר לראות זאת כפחות לאהוב את החלקים הקיימים בי ...
הקפידו לאפשר לה , עניין ריגושים , חופש ותנועה .
בהצלחה
השם נויה - אפשר בהמשך יהיה לוותר עליו , לדעתי לא מוסיף , אלא אף גורע משהו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת השםalina26/05/2009
ליאת,
תודה על תשובתך באשר לבחירת השם נלי (בהמשך לשיחתינו).
אנחנו די מתחברים (אפשר להגיד מתחברים מאוד) לשם הזה עבור בתינו שנולדה ב20.05.09. הבנתי כי שם ושם משפחה זה 2 ומספר הגורל הוא 9 ונוצרת מפת חנק.
האם ניתן להוסיף שם נוסף (רצוי מתחיל באות ל' - לזכרה של סבתא) ואז להפחית "חנק"?
אשמח לדעת למה בדיוק כוונה ב"חנק". הרי יש צד נשי, כפי שאמרת, הבנה, שיתוף, רגש שלא פחות חשוב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רחלי
ליאת יוגב26/05/2009שם נוסף הוא לא הפתרון , מאחר שההתייחסות היא לשם הנבחר ולמספר הגורל .
מפת חנק , כאשר מספר 2 מודגש בצורה מאד מירבית ביחס ל-9 הגורל , ולא אכנס כאן ליתר פירוט על הדרך שנבדק , משום כך קיים צד החונק את הרצון לבגדול ... הפנים שהוא ה-9 היעוד שאליו הגיע . אם זהו השם , אין כלל ויכוח עליו ... בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
alina28/05/2009ומה לגבי שמות אמה, אילי או אמה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בהקלדה
alina28/05/2009שמות: אמה, אמי, אמילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתמריה26/05/2009
שלום, ליאת!
ת.ל. 12.04.09 שם משפחה פלדמן האם שם יערה מתאים לבת שלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מריה
ליאת יוגב26/05/2009השם יערה לביתך , נפלא , מפה מאד רגשית נשית ונפלאה , גם כי תמיד נוכל לראות בעייתיות כזו או אחרת , אך בכל זאת צדדים מאד זורמים קלילים , מבטאים , אם צורך במשפחתיות אהבה הרמוניה , יופי חיצוני ובכלל אפשרות לעסוק ביצירתיות ... נפלא . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה תודה רבה!
מריה26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקדודי26/05/2009
שלום רב
נולד לנו בן ב - 25/5/09 במזל טוב.
שם משפחתו הוא בן שמעון.
אנחנו שוקלים את השם אורי (האור שלי, עם חולם מלא ב ו ולא שורוק).
האם השם מתאים? מה לגבי שמות מתאימים נוספים?
תודה רבה
דודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב האם איתי מתאים יותרי?
דודי26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דודי
ליאת יוגב27/05/2009מצטערת , הבחנתי שלא הבחנתי ששם המשפחה שלכם הינו בן שמעון , והתייחסותי היתה לגבי השם שמעון , ואם כך תיקון טעות ,
השם איתי נראה עדיף על פני השם אורי , כאשר המפה המתקבלת בשם איתי הרמונית יותר , כאשר המספרים כולם הינם מספרים אי זוגיים , מספרים המייצגים צדדים יחודיים , תעוזה פרטיות ,
מלבד השם הפרטי איתי = 7 וכן יום הלידה שהוא מספר רציני כבד מעמיק ואיכותי , המספרים המתקבלים מתוך השם איתי בן שמעון , הינם מספרים חברותיים זורמים קלילים מבטאים ונפלאים , לכן עדיף בהחלט השם איתי , בבחירת השם ... בתקוה שתראו את תשובתי , יכולים בהחלט גם להתקשר , 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דודי
ליאת יוגב26/05/2009בחירת השם אורי לבנכם - נהדרת , מאחר ומספר הגורל הינו 5 , מספר המייצג צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , כאשר ה-5 הופך להיות דומיננטי במפה ,בשל מיקום נוסף ל-5 ואם כך , מדגיש את הצורך הזה עוד יותר ....המפה כולה מראה על צדדים פעלתניים , אנרגטייים, ספורט נפלא , עניין היסחפות , ומשום כך , אוהבת את הבחירה ..
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה ליאת!
דודי27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)