מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקיעל שמואל08/05/2009
ליאת שלום,
קוראים לי יעל ולבעלי אייל שם משפחתנו שמואל.
אני אמורה ללדת בן ב"ה ב28.5.2009 ראשית הייתי שמחה לדעת על התאריך היות ואני אוכל אולי לבחור תאריך אחר במהלך אותו השבוע.
בנוסף הייתי מאד שמחה להתייעץ איתך בנוגע לשם:
אנו מתלבטים בין
אלעד
ירדן
אורי
השם המועדף הנו אורי ORI שם המשפחה הנו שמואל ואנו מוסיפים גם שם שני שיהיה אנתוני או אנטוני
תודה רבה על העזרה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק
יעל שמואל10/05/2009ליאת שלום, אני יודעת שבדרך כלל אינך כותבת לפני תאריך הלידה. אשמח בכל זאת לדעת היות ומתוכנן לי ניתוח קיסרי אלקטיבי ב28.5. האם השם אורי מתאים? שם המשפחה שמואל ומתכננים להוסיף גם שם שני אנטוני או אנתוני.
תודה רבה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת- דחוףאמא טריה08/05/2009
שלום רב,
בתאריך 4.5 בשעה 00:30 ילדתי את ביתי. בהמשך להתייעצות חברתי ב 4.5 עבורי, לא המלצת על אף אחד מהשמות שציינו. בינתיים בחרנו לתינוקת את השם אגם אך יש לנו מחשבות שניות בנושא. אודה לעצתך הדחופה האם אחד השמות: אגם, אריאל או נועה מתאימים עבורה. ואם לא אשמח להצעות. בנוסף, אם הוחלט על שם אך אנו רוצים לשנותו - האם הדבר רצוי ?
שם המשפחה- ברזל. אודה לתשובתך הדחופה מכיוון שאנו בהתלבטות קשה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא טריה
ליאת יוגב10/05/2009האם השם אגם נבחר ?? ואם כך - הצירוף המתקבל - מספר הגורל הינו 2 - צורך בשיתוף , רגישות רבה , כאשר בכלל הפנים כל כך זקוק לדברים בטוחים יציבים , יום 4 גורל 2 , השם אגם יוצר 2 בעיות עיקריות ,כאשר צורת החשיבה =1 ואילו המספר שאליו נועדה =2 ואם כך קונפליקט בהיבט של מה רוצה האם רוצה שיתוף זוגיות אינטימיות או עצמאות יחודיות פרטיות ????
קונפליקט היוצר בעייתיות , לימים , בבחירת בן זוג .
בעייתיות שניה היא העובדה שמספר הגורל הינו 2 וכן מספר המתח - מה שנקרא מספר המייצג קושי= גם הוא שווה 2 ואם כך הדבר שהכי זקוקה לו = שיתוף זוגיות , יכול להיוות קושי לחיים , כי זו הרי נקודת הקושי
השם אריאל הוא המומלץ בין כל השמות המוצעים , מאחר ומתקבלת מפה שיש בה צדדים רגשיים מבפנים מול צדדים יותר אחראיים ופרקטיים - בעולם החיצוני , כמו לציין שמי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכירה מבפנים , על הרעיון הזה נאמר שזו התבנית הפחות בעייתית ומשום כך אפשר לראות בבחירה הזו כטובה יותר ,
אם צריכים לדבר איתי - 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאייל08/05/2009
שלום לך,
אישתי ילדה את בתנו השניה בשעה טובה אתמול 07/05/09 בשעה 11:15
שם האם: לבנת שם האב: אייל שם משפחה: נסימי
שם הבת הבכורה: נועם
יש לנו שם שאשתי בחרה ומאד רוצה אותו והוא גם מוצא חן בעיני - זיו
שאלתנו האם השם מתאים (מקווים)?
אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ליאת יוגב08/05/2009מספר הגורל של התינוקת הינו 5 מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה תקשורת , ותנועה , מול זה על פי בחירת השם זיו , מתקבלת מפה שלפיה השם המלא הינו 4 -22 ואם כך מתקבל קונפליקט מאד גדול בין מספר הגורל למספר השם המלא , כמו לומא השם המלא 4 משמעותו , מסגרתיות בטחון יציבות , אבל הרי נועדה למשהו אחר , ואם כך זהו קונפליקט על מה שנקרא ציר גיבוש האישיות ,
נראה לי שהשם נבחר , אך אני מבחינתי חייבת לציין את הבעייתיות הנוצרת ומתקבלת
מה שנקרא , על הציר החשוב ביותר = בעיתיות היוצרת בעייתיות בכל תחומי החיים , מה רוצה , חופש או בטחון ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמס' שאלות נוספות
אייל09/05/2009ליאת שלום,
יש לי מס' שאלות על תגובתך:
1. האם תאריך הלידה בחישוב נורמולוגי אינו תואם את הערך נורמולוגי של השם זיו (5) ?
2. לא הבנתי את המס' הנורמולוגי 22-4 איך ומה זה בדיוק?
3. האם לחפש שמות עם ערך מס' נורמולוגי 4 ?
4. והיה ובכל זאת נקרא לתינוקת בשם זיו תוכלי להסביר יותר בפשטות את ההשלכות לכך?
אודה לך על תשובתייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
ליאת יוגב10/05/2009מאחר ולא ממש מלמדת בפורום נומרולוגיה , לא אכנס לכל פרטי שאלותיך , ובכל זאת
השם המלא המתקבל מתוך בחירת השם זיו , הינו 22 -4 זיו =14 שם משפחה =8 ןביחד שם מלא 22-4 ואם כך המספר 4 מתנגש עם המספר 5 שזהו מספר הגורל , פחות חשוב לי ההקשר בין מספר הגורל לשם הפרטי , ואם כך מקום של קונפליקט יוצר בעייתיות בכל תחומי החיים , עם מה הולכים מה רוצים ?? בטחון מסגרות , או חופש ריגוש שינויים , שלכך נועדה .
וכאן יוצר בלבול מאד גדול , של חוסר מיקוד , ועוד .
נסו להתחבר לשמות נוספים , ממש לא על פי מספרים , הציעו השמות הנוספים ואנסה לעזור לכם להתאים שם , שלא ממש יצור קונפליקט כל כך בעייתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשמת תשובה במקום הלא נכוןכנרת07/05/2009
רשמת לי תשובה על השם נוגה של בת כנראה להודעה שרשומה לאחר מכן אשמח לקבל את התיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנרת
ליאת יוגב07/05/2009מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה יוסף
כנרת07/05/2009שם המשפחה יוסף נולד 4/5/09 בשעה 03:27 לפנות בוקר שם אביו אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןכנרת07/05/2009
שמי כנרת ושם בעלי אלון שם המשפחה יוסף נולד לנו בן במזל טוב ביום 04/05/09 בשעה 03:27 לפנות בוקר אנו רוצים לקרוא לו עידו
השמות הנוספים הם : שליו, שגיא , שקד .
אשמח אם תשלחי לי בהקדם תשובה מה מתאים יותר
תודה כנרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמאלה
ליאת יוגב07/05/2009השם לביתך נבחר , כמו לומר החלטתם על השם נוגה ולכן אתייחס לשם כפי שהוא
המפה המתקבלת - מספר גורל 5 מספר המראה על צורך בעניין סקרנות ,חברה תקשורת , ותנועה , מאדחשוב יהיה לחבר אותה לכיוון ספורטיבי ,כאשר נולדה ביום לידה 4 -22 אפשר יהיה לראות צדדים של אחריות תוך גישה מעשית גם כן , מה גם שקיימת במפה הוכחה נוספת לצד הפרקטי מעשי , אך חשוב לציין שהמפה בכללותה נהדרת , כאשר המספרים הינם מספרים מאד פעלתניים, אקשן עניין היסחפות ודינמיות רבה , ואין כל סיבה לשנות זאת . צדדים מאד חברותיים פתוחים, מול צדדים מאד מעשיים אחראיים ופרקטיים .
השם נגה באופן הזה , מראה על מפת חנק , ומשום כך בעייתי משהו , גם אם המספרים מראים על צדדים רכים ונשיים , ובכל זאת נראה בהחלט עדיף השם נוגה ,
היי שלמה עם הבחירה , מאד חשוב שתתחברי לשם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אמאל'ה08/05/2009המון תודה על תגובתך!!
ותשובתך המהירה הברורה, אין ספק שזה עוזר לי להרגיש נכון, ולהתחבר לבחירתי.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנרת
ליאת יוגב08/05/2009סליחה על העיכוב בתשובתי , לא ראיתי שציינת את שם משפחתכם ...
מספר הגורל של התינוק הינו , 2 מספר המדגיש צדדים מאד רגישים ,צורך גדול בשיתוף ,
מול זה מכל השמות שהצעת השם היותר מתאים הוא שגיא , זאת כאשר המספרים המתקבלים הינם מספרים הרמוניים יחסית לשאר האפשרויות , מפה שהאיפיון המודגש הוא יכולת הבנה רבה ,
צורת החשיבה יכולה להיות מתוך הצורך בגדול , כשקיימים בו צדדים שיתעסקו לא פעם בקטנות בפרטים , וכאן מידה של בעייתיות , גם כי המפה המתקבלת הינה מפה רכה ורגישה , והרי מדובר בבן .
אך מאחר ובכל זאת נחשבת להרמונית עדיפה על השמות האחרים ,
שליו או שלו - בעייתי נוצרת מפה קרמטית = תיקון על חיים קודמים וקשיים בחיים אלה .
שקד , מפה שיש בה פחד מאיבוד שליטה , מה פתאום להיסחף בעולם הרגשות ?? מצבים של איבוד שליטה אפשריים .
אז לסיכום - השם המועדף הינו שגיא .ושוב למרות המפה הרגשית ביתר ....
לא אהיה שישי שבת בבית , כך שאוכל לענות לכל השואלים , רק ביום ראשון - איתכם הסליחה .
אפשר להתקשר 052-3431920* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי לשנות את השםאמאלה06/05/2009
בני נולד ב-24.4.07
שמו מעין דוד סרף (השם הוחלט במהלך ההריון).
ביום-יום הוא נקרא מעין (אין שימוש ב- דוד)
יחסית לחייו המפנקים הם לא עברו על מי מנוחות.
כבר הלידה הסתבכה.
בגיל חצי שנה הוא עשה שביתת אוכל ושינה למשך חודש אצל המטפלת עד שהחלפנו למטפלת אחרת, כמה חודשים אח"כ הוא החל בלהטיח את הראש ברצפה כאקט של תסכול על כל דבר. ההתנהגות נפסקה ביום שהצטרף לגן ילדים.
עכשיו שוב מתחילות בעיות עם הגן...
הוא ילד מאוד אקטיבי, שמח, רגיש ועקשן (מזל שור), יודע מה הוא רוצה כבר מגיל כמה חודשים ומתעקש על כך.
ההרגשה היא שמשהו לא מאוזן.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמאלה
ליאת יוגב06/05/2009אנסה לענות לך בשיחת טלפון - התקשרי ל- 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רונית07/05/2009שלום ליאת,
תודה על תשובתך המהירה.
האם יש מקום להוסיף שם שני כדי לרכך קצת את המפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותטליה06/05/2009
ליאת שלום
הבן שלי נולד ב4 .28 ורצינו לבדוק אם השם יאיר מתאים לו, המשפחה סונק
יש לנו במשפחה , עם אותו שם משפחה, עוד קטנצ'יק שנולד ב 12.9.08 וההורים חשבו גם על השם הזה האם היה מתאים לו השם? חשוב לנו לדעת ע"מ להסיר ספק האבא ממש רצה את השם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליה
ליאת יוגב06/05/2009השם יאיר לבנך לא מתאים , מאחר וקיים קונפליקט בין מספר הגורל =7 לבין מספר השם המלא , שיוצחר מצבים של פחד מאיבוד שליטה , מצבים של בלבול רב , בין מספר 5 קליל למספר 7 כבד ,רציני ,דורש שלמות ,אז אם מה הולכים ,מביא לכעסים עצורים ורגשות קשים , ואם כך השם יאיר ממש לא מתאים , נסו להתחבר לשם אחר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, ננסה לחשוב על שם אחר
טליה06/05/2009מה לגבי השם יאיר לילדון שנולד ב 12.9.08 האם שם זה מתאים למשפחת סונק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה
ליאת יוגב06/05/2009השם יאיר עבור התינוק שנולד ב-12.9 , מספר הגורל שלו הינו 4 מול שם מלא 5 , מ ה שיוצר גם כן קונפליקט בין שני מספרים חשובים , ה-4 הכל כך זקוק למסגרות ויציבות ה-5 מוכיח על מציאות חיים שבה דברים יהיו כל הזמן בשינויים .... ואם כך מה אני רוצה ? בטחון? גיוון ? אחד הדברים הברורים למפה שיש בה את מספרי 4 ו-5 זו העובדה , שחשוב יהיה להפנות אותו לכיוון ספורטיבי כלשהו...
בהצלחה , חשוב לדעת להקנות לו הרבה בטחון ויציבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרונית06/05/2009
ליאת שלום,
בני נולד ב-25.9.08 קראנו לו יהב ושם המשפחה גור. אשמח אם תוכלי לאמר לי מה המשמעות של השם ובאיזה אופן הוא משפיע עליו.
תודה
רונית גור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
ליאת יוגב06/05/2009מספר הגורל של בנך הינו 8 - מספר המדגיש צדדים פרקטיים מעשיים , שאפתנות רבה ועוד. מול זה אפשר לנתח המפה בשני אופנים , צד אחד המראה שקיימים בו חלקים מאד פעלתניים מלא היסחפות ואקשן מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות , כרושם חיצוני את הצדדים היותר בוגרים רצינים מעמיקים ואיכותיים , כמו לומר עד כמה אוהב להראות לעולם את הצד הפעלתן , של הכאן ועכשיו , ואם כך עד כמה מקבל עצמי? מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , אם צריך להראות משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא תמיד אוהב את מי שאני .....
אפשרות שניה - המפה מראה על מספרים מאד נוקשים רציניים דורשים , מול זה צורת החשיבה מוכיחה על צד הרבה יותר קליל זורם פשרן , ואם כך כמו לראות שמי מההורים הוא דמות נוקשה ודורשת ולמדתי "ששילמה על כך מחיר כזה או אחר " ואם כך עד כמה אוהב לראות את עצמי בחלקים הכל כך נוקשים , כמו לומר מצבים של פחד מאיבוד שליטה ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם שני
רונית07/05/2009שלום ליאת,
תודה על תשובתך המהירה.
האם יש מקום להוסיף שם שני כדי לרכך קצת את המפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ליאת יוגב07/05/2009ממש אין צורך להוסיף שם נוסף , ההתייחסות היא לשם הראשון בניתוח המפה
כאשר קיימים מצבים שנכון להוסיף שם , לא במקרה הזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת.......לילוש06/05/2009
ליאת שלום,
אמא שלי ילדה ב 5.5.09 .
אנחנו רוצים לקורא לה ליאן.
מה שם זה אומר והאם הוא מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילוש
ליאת יוגב06/05/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
לילוש07/05/2009סמואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחלי05/05/2009
שלום רב !
אני בהריון לקראת לידה בלי נדר, הייתי רוצה ייעוץ בבחירת שמות לתאומים(בן ובת)
ישנה התלבטות קשה , אודה לעזרתכם...
שם האם : חלי שם האב: גיא
שם הילדה שתהייה בריאה : לוטם
השמות שאנו מתלבטים, לבן -עמית
לבת-מאור
שם המשפחה:רחמים
אודה לתשובתם......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל
ליאת יוגב05/05/2009מאד חשוב לראות את תאריך הלידה , כדי לקבוע האם השמות שצעת טובים , כך שלא אוכל להתייחס עדיין סופית לבחירת השמות ,
כן חשוב שתנסי להתחבר לשמות נוספים , כדי שאפשר יהיה לתמרן בין מספר שמות .
ואם כך , להשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת נוספת למשפחהרותי05/05/2009
אתמול נולדה לנו נכדה נוספת והוריה עדיין מתלבטים לגבי השם שיתנו לה...
תאריך לידה: 4.5.09
שעת לידה: 20:12
שמות ההורים : סבי (סבסטיאן) ויעל איון
השמות על הפרק הם: מאיה, דפנה, מיכל, ליהיא וגילי
אנא עזרתך בבחירת השם.
תודה מראש
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
ליאת יוגב05/05/2009אין ספק , שמבין השמות שהוצעו , השם המועדף באופן הברור ביותר הינו - מאיה ,
זאת מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית מפה המראה על צדדים נשיים רגשיים . מפה הרמונית כאשר המספרים המתקבלים הינם מספרים זוגיים במרביתם , יום 4 גורל 2 והמספר 6 כמספר דומיננטי במפה , ואם כך "ילדה טובה " ההולכת בתלם , צורך גדול בזוגיות שיתוף הרמוניה אהבה משפחה ,
יכולת הבנה נפלאה , נתינה רבה ,
כל השמות האחרים , כל אחד וסיבתו הוא , פחות מתאימים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לרך הנולדאלי05/05/2009
שלום רב,
בני נולד בתאריך 28/04 בשעה 23:55 , ה באייר.
שמות ההורים:
אלי (אליהו) ואורנית
שם משפחה - נחמני
שמות שאנו מתלבטים עליהם: נועם או הראל או אביב.
אודה לך מאוד על עזרתך, הברית אמורה להיות מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ליאת יוגב05/05/2009מבין השמות המוצעים , השם המועדף הינו נועם , זאת מאחר ומספר הגורל =7 מספר המדגיש צדדים מאד פרטיים , (מה גם שנולד ביום לידה 1-28) ואם כך אלה שני מספרים מאד פרטיים אינדבדואלים, צורך בלבדיות כי זה העולם הפנימי שלו , מול זה המפה על פי השם נועם ,היא מפה הרמונית , כאשר גם השם המלא הינו 9 מה שאומר מספרים פרטיים , גם כי ה-9 מוכיח על כישורים בהיבט היותר חברתי , 7 -9 מספרים פרטיים מצד אחד מצד שני מספרים מאד מנטליים וזהו הדגש על מפתו של התינוק , צדדים של תובנה רבה , חכמה ידע למידה , לכך נועד ועם זה ילך בדרכו .
קיים גם צד אחר האומר שכלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר שותפי זוגי אינטימי , גם אם זה לא בדיוק מי שהוא . כמו לומר ילמד שהעולם (אבא) פחות יקבל אותו בעולם המאד פרטי שלו , ואם כך עד כמה חשוב להיראות כללפי חוץ יותר שותפי זוגי ... מה שאומר , אם רוצה להראות משהו אחר מכפי שאני , סימן שלמדתי שהעולם לא תמיד יאהב אותי במי שאני = פחות קבלה עצמית , ובכל זאת זהו השם המועדף מבין השמות האחרים שהצעתם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביתנו נולדה ב 27.4.2009יוסי ואורית04/05/2009
שלום ליאת,
ביתנו נולדה ב 27.04.2009 בשעה 08:03
שם האב - יוסי (יוסף) (16.03.72)
שם האם - אורית (31.01.74)
משפחה - רובינשטיין
יש לנו גם בן בשם עידן
אנחנו מתלבטים בין :
נעמה, מאיה, אביגיל, עינת, אלה, יערה, לילך, עינב, עלמה
מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי ואורית
ליאת יוגב04/05/2009מבין השמות שהצעתם, השמות שבעדיפות , ללא ספק הינם נעמה או עלמה
מספר הגורל של התינוקת הינו 6 מספר המייצג יכולת הבנה ,רגישות רבה , צורך באהבה הרמוניה , משפחתיות , מול זה על פי השם נעמה , מתקבלת מפה מאד הרמונית מספרים רכים נשיים , שזה בעצם מה שמאפיין המפה ופשוט נפלא .
השם עלמה , מראה על צדדים שלפיהם לא תמיד ניתן לי את מה שזקוקה , הפנים זקוק לשייכות , אהבה הרמוניה , אלא שקיימים מספרים המראים על כך שלא תמיד תרגיש זאת , ובכל זאת המפה לא רעה ,
בין שני השמות השם המועדף הינו נעמה ,
השמות האחרים ממש לא מומלצים , כל אחד וסיבותיו , בעיקר בשל בעייתיות הקשורות במספרים קרמטיים , מספרים המייצגים שיעור על חיים קודמים , שמראה על קשיים גם בחיים האלה .
ממש לא לבחור בהם , מאיה אביגיל ף עינת עינב ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןאורית04/05/2009
שלום רב
נולד לנו בשעה טובה בן בתאריך 27.4.09 לפנות בוקר (0040) אנו מתלבטים בין השמות אלון או עומר אשמח לשמוע חןןת דעת איזה שם מתאים יותר
תודה שגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגית
ליאת יוגב04/05/2009מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
ש05/05/2009להמן. אשמח לתגובה מהירה לפני הברית.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהש
ליאת יוגב05/05/2009מספר הגורל של התינוק הינו 6 ,מספר המוכיח על צורך בהרמוניה , אהבה משפחה , רגישות רבה , על פי השם אלון , מתקבלת מפה שלפיה המספרים הינם מספרים רכים במיוחד , מספרים המראים על יכולת תקשורתית , פתיחות במידה מסויימת , גם כי כלפי חוץ יראה יותר שקט ובישן משהו .
קיים במפה דבר המוכיח תחושת חוסר נוכחות , מה שאומר מצד אחד הכי זקוק למשפחתיות ביתיות מצד שני ריגוש וחופש , כמו לומר , אם נמצא במקום מסויים תמיד חושב על האפשרות האחרת ,
ואם כך עד כמה מרגיש חווית נוכחות במקום המסויים , כשבבית רוצה את החופש , כבחוץ רוצה את הבית ....ואם נסכם מדובר במפה שיש בה חלקים רכים מדי , בהתייחס לבן . ובכל זאת המפה בהחלט לא רעה .
השם עומר , מדגיש שמי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , כלפי חוץ יראה יותר את הצד המנטלי , חכמה תובנה , מול הפנים הכל כך זקוק לשיתוף זוגיות סטנדרטיות , ואם כך ,אפשרות לראות שכל אחד מכם , כהוריו , טיפוס אחר לחלוטין , כך יתפוס אתכם , אולי אף הוכחה למסרים שונים מצד כל אחד מכם .
השם עומר , מראה על מפה שיש בה מספרים רכים רגשיים במיוחד , מול זה עד כמה חשוב להיראות משהו אחר לגמרי כלפי חוץ , כמו רושם שונה ממי שאני , עד כדי שלומד שלהראות את הצדדים הרגישים שבי , לא נכון לי , העולם לא יאהב אותי ביתר רגישות הקיימת בי ואם כך חייב להיראות אחרת לגמרי , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית .
אז לשיקולכם בבחירת השם הנכון ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמרה
ליאת יוגב05/05/2009אין לי מושג מהו השם שצריכה להציע , בחירת שם נעשית ע"י אמא , כך שלא מתפקידי להציע שמות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות אחרונהגלית אלדר04/05/2009
אז אם אני הולכת על השם הזה ---------- לכתוב אותו נעה או נועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ליאת יוגב04/05/2009בין נועה לנעה , עדיף בהחלט , נעה ללא ו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)