מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איזה שם יתאים יותר...אילנה25/05/2009
ליאת שלום,
בשעה טובה נולדה לנו בת ב 9.5.2009. אנחנו מתלבטים בין השם יובל לבין השם רותם. שם המשפחה שלנו הוא נוה. הייתי רוצה לדעת מה יותר מתאים. את השם יובל רציתי לתת לבת אם תוולד כבר מזמן אבל לפני הבחירה הסופית הייתי רוצה לדעת האם הוא מתאים או לא ואם יש מינוסים או פלוסים לשם. השם רותם הוא האופציה השניה.
בתודה מראש,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אילנה
ליאת יוגב25/05/2009מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מספר המציין עומק איכות ידע חכמה למידה , דרישה לשלמות , מול זה המספר המתקבל מתוך השם רותם הינו 5 , כמספר שם מלא המתנגש בצורה קיצונית עם מספר הגורל ה-7 כבד רציני , ה-5 קליל זורם . ואם כך המון בלבול לדרך החיים , פחד מאיבוד שליטה עד כדי מצבים של איבוד שליטה בתוך דרך החיים , לא לבחור בשם זה - רותם נוה .
השם יובל מקבל מפה קרמטית , כאשר מספר השם המלא המתקבל הינו 19-1 קרמה = תיקון על חיים קודמים , וקשיים בחיים האלה , בכל הקשור בתקשורת , הרגשת עליונות או נחיתות מסכנות , תלות , למה לבחור שם היוצר קשיים ?
אני יודעת שלא פעם , לא יכולה להתחבר לבחירת השמות הנעשות כאן , אך כאשר מתייעצים איתי , חייבת ללכת עם אמת מקצועית , האם אפשר להמליץ על מפות קונפליקטיות , 5 -7 האם נכון להמליץ על קרמה ? במקרה של יובל 19 עד כמה חשוב לבחור נכון ,ובלבד שניצור לילדינו חיים קלים יותר ... זו מטרת האתר , ואני עושה מאמצים לענות בהרחבה ובשילוב הסבר מקצועי לסיבה למה לא ... וכאשר מתאים עונה בחיוב , על השם היותר מתאים .... אז אם לא ננעלת על אף אחד מהשמות המוצעים , אפשר ואשמח לשמוע עוד הצעות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקתליאת נץ25/05/2009
ליאת שלום,
נולדה לנו מקסימה בתאריך 16.5 בשעה 22:50
ועדיין לא הצלחנו לבחור לה שם. חשבנו על אופציות כמו- שני, אלה, שירה, מור, ענבל, הדס, יפעה עינב.
חשוב לציין שלאף אחד מהשמות לא ממש התחברנו.
לעזרתך, נודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליאת
ליאת יוגב25/05/2009מתוך הבנה ששם המשפחה הינו נ ץ , מקווה שהבחנתי נכון
ראשית מ ספר הגורל - צמצום תאריך הלידה של התינוקת הינו 5 , מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה תנועה , ואם כך מבין השמות שהצעת , השמות שני או הדס , הם השמות המתקבלים ביותר , כאשר המפה של שני מראה על צדדים יחודיים פרטיים אינדבדואליים , צורך בעצמאות רבה , אך קיימת בעייתיות , כאשר המספר שלפיו תרצה להראות עצמה כלפי העולם החיצון , מה שנקרא רושם חיצוני הינו מספר המראה על כך , שלא תמיד תקבל עצמה בצדדים המאד יחודיים פרטיים הקיימים בה , כמו להבין שתקלוט את אביה כמי שדורש ממנה להיות ילדה "טובה" במיוחד ומה פתאום ללכת עם הצדדים הכל כך פתוחים תקשורתיים , אנרגטיים ...
מול זה השם הדס , מציין מפה מאד רכה נשית רגשית , נפלא , כאשר מי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכיר אותה מבפנים , כלפי חוץ תראה כמי שהולכת בתלם , רכה עדינה משפחתית זוגית , מול זה הפנים יהיה זקוק מאד לחופש לריגושים .
כל שאר השמות - לא מומלצים , כל אחד וסיבתו הוא ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
ליאת נץ28/05/2009מה לגבי השם אילת או עדי, אשמח להצעות נוספות
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ליאת יוגב28/05/2009השם אילת יוצר מפת פחד מאיבוד שליטה כאשר מרבית המספרים הינם מספרים אי זוגיים , שמדגישים צדדים של פרטיות יחודיות זרימה חברותיות אך מה פתאום ? יש משהו החושש מללכת אם הדרך הזו כי תחשוב שחייבת ללכת עם הצד היותר זוגי , הרמוני שותפי ...
השם עדי מפה לא רעה , כאשר קיימים מספרים מאד אנרגטיים פעלתניים , אקשן עניין רב , אלא שכלפי חוץ , הרושם שתנסה להראות הוא בכיוון של מי שיותר מעמיקה איכותית רצינית ובוגרת , ואז מתקבלת מפה של פחות קבלה עצמית . ובכל זאת המפה יכולה להיות לא רעה בהחלט .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף שהומלץ לנו
ליאת נץ03/06/2009קיבלנו המלצה מרב לשם שירה עבור התינוקת (16.5.09 22:50)
מה דעתך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי שם נוסף
ליאת נץ05/06/2009קיבלנו המלצה מרב שבדק את התאמת השם - שירה
מה דעתך? (16.5.09 22:50 כב' באייר)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאת
ליאת יוגב05/06/2009צירוף המספרים המתקבלים 5 כמספר גורל , 7 כמספר השם המלא , צירוף בעייתי במיוחד ,
אם את שואלת אותי , מומלץ באופן מיוחד שלא לבחור בשם שירה .
5 הינו המספר הקליל ביותר ה-7 מספר כבד רציני , דורש שלמות , כאשר הצירוף הזה מתקבל
מתוך יום הלידה והגורל , הדברים הם לא בשליטתנו , אבל למה ליצור קונפליקט כל כך בעייתי במפה
צירוף - שיוצר בלבול רב , כעסים עצורים , רגשות קשים ,
לשיקולך, כמובן . אין ספק שהתייחסותם של רבנים שונה , מהדרך בה אני מנתחת השמות ,אך גם אין לי ספק , שבדרכי מזה 17 שנה בתחום , יכולה לחתום על כך שהצירוף הזה בעייתי , מביא מצבים של איבוד שליטה בתוך דרך החיים , הפתעות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לרך הנולדalina25/05/2009
שלום,
נולדה לנו בת ב20.05.09 בערב ואני כרגע בהתלבטויות איזה שם לתת. אנו אוהבים את השמות נלי, אלה, נטלי. מה הכי מתאים?
לפי נומרולוגיה שם משפחה הוא מספר 2. שמות ההורים: 4 ו-6.
אשמח לקבל את דעתך וסיוע בבחירה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
alina25/05/2009נולדה בשעה 20:07 בערב.
במשפחה יש עוד שני ילדים עם המספרים 9 ו-5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רחלי
ליאת יוגב25/05/2009כדי שאוכל להשיב לך , הוסיפי את שם המשפחה . אם מעוניינת להישאר חסויה , יכולה ליצור קשר 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם לילדיעלי25/05/2009
שלום לך , בני נולד בתאריך 8/08/07 וקראתי לו שליו ועכשיו התחלתי לקרוא לו מטמון האם השם השני יותר מתאים לו להורים קוראים צוריאל ושביט שם המשפחה אהרון האם מומלץ לי לשהשתמש בשם מטמון או להפסיק
לתשומת ליבך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכלי
ליאת יוגב25/05/2009האם את רוצה שכולם יכנו את בנך בשם מטמון ?? או שליו ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 2 שמותמיכל25/05/2009
שלום רב
בתי נולדה ב 12/05/2009. בשעה 01:17.
אנחנו מתלבטים בין השם רוני לבין מאיה.
שם משפחה ביטון.
תודה רבה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכל
ליאת יוגב25/05/2009מאחר ובשתי המפות גם על פי השם מאיה וכן על פי השם רוני , מתקבלים מספרים קרמטיים , לא אוכל להמליץ על אף אחד מהשמות , מספרים קרמטיים משמעותם - חובות מחיים קודמים שיוצרים מצבים קשים גם בחיים האלה .
מספר הגורל של התינוקת הינו 19-1 שזהו מספר קרמטי , אך תאריך לידה לא נבחר ... ה-19 משמעותו הרגשה של עליונות או לחילופין נחיתות , מסכנות ועוד ... כמו לראות מצבים של קושי תקשורתי , מתוך השם רוני ביטון מספר השם המלא גם הוא 19-1 ואם כך מדגיש עוד יותר את הקרמה הקיימת כבר במספר הגורל - צמצום תאריך הלידה,כמו כן קיים מספר 14-5 שמדגיש צורך תמידי בשינויים גיוון ריגושים , המפה על פי השם רוני אפשר לומר , טובה יותר מאשר במקרה של המפה של מאיה , מאחר ועל פי השם מאיה מתקבלת מפה עם מספרים נוקשים במיוחד , קרמה 13-4 שיוצר מצבים של חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ועוד . וכן 16-7 שיעור במערכות יחסים .
מקווה שברור למה לא אוכל להמליץ על השמות . גם אם זו בחירתך ......
בעייה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות שניתן להמליץ עליהם
מיכל25/05/2009אני ממש מודה לך.
הרגשתי קושי להתחבר לשמות האלו ועכשיו אני מבינה למה..
האם יש שמות מתאימים שתוכלי להמליץ עליהם?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב25/05/2009בחירת שם נעשית ע"י אמא , כך שחשוב שאת היא שתתחברי לשמות ועל פי הצעותייך , אמליץ על השם המועדף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירה בין 2 שמות
מיכל25/05/2009תודה רבה.
מה לגבי השם ליה (או שעדיף לרשום ליאה), או ליאור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב25/05/2009מספר הגורל כפי שציינתי הינו 1 , מספר המייצג צדדים מאד פרטיים יחודיים , בזכות עצמי , מה שקורה על פי השם ליאור - נוצר מה שנקרא "פצע גלגולי "=1 ואם כך מוכיח שבחיים הקודמים, וגם לחיים אלה , היו - יהיו מצבים שהאדם הרגיש שלא נותנים לו את המקום המיוחד לו . ואם כך האם מן הראוי לבחור בשם ? גם אם אפשר היה לחשוב שלגמרי לא רע , כל הצירוף מספרים המתקבל ,
ואם כך בעייתי משהו ... האם השם ליאה או ליה טובים , ממש לא , כל אחד וסיפורו .
אולי כדאי שנדבר ... 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב27/05/2009השם ליאור יכול להיות היה להיות לגמרי לא רע , וזאת כאשר המפה במרביתה הולכת בכיוון הרמוני , מספרים זורמים חברותיים מבטאים ועוד , אך הבעייתיות היא שנוצר כאן מפה שלפיה - מספר הגורל הינו 1 וכן קיים כאן מה שנקרא "פצע גלגולי" = 1 כמו לומר באתי להיות מאד יחודית אינדבדואלית עצמאית , אך למה הנושא הזה הוא כפצע ואם כך יכול להוות קושי בללכת עם מה שנועדתי .
המפה על פי השם ליה - בעייתית בכל היבט לא לבחור ,
המפה על פי השם ליאה שוב יוצר את מספר הפצע =1 כמספר הגורל , אך גם בעייתיות האומרת עולם צרכים ההולך בכיוון מאד זורם קליל , אך מציאות החיים תדרוש ממני משהו אחר לגמרי ואם כך חווית תסכול רבה ... הרגשה של "אם היה לי " .... משום כך לא ממליצה על השם ליאה .
מבין האפשרויות , השם ליאור הוא הטוב מכולם , כשחייבת לציין את הבעייתיות המתקבלת ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל31/05/2009עכשיו ראיתי את ההודעה, אני ממש מודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מתלבטים...
מיכל01/06/2009כבר נעשה לנו לא נוח להיות בלי שם...
האם תוכלי לתת את דעתך לגבי השמות ארבל, מיה (בלי הא' מהשאלה הקודמת), שקד.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
ליאת נץ27/05/2009מה לגבי השם אילת או עדי והאם יש לך הצעות נוספות.
בנוסף, אשמח לדעת אם השם שבחרנו לבננו (בן 3.5) עידן הוא טוב עבורו- הוא נולד ב- 30.11.2005 בשעה 17:50
ליאת
ליאת יוגב27/05/2009לא רואה את תאריך הלידה , רישמי שוב ואתייחס לשמות אילת או עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם לתינוקקריסטין24/05/2009
שלום בני נולד ב25.03.09 בשעה 20:44 קראנו לו לינתן
עכשיו אני לא כל כך מרוצה מהשם ואני רוצה להחליף לו לעמרי
ברצוני לדעת אם את ממליצה בכלל להחליף לו
האם עמרי מתאים לו ואם לא איזה ערך מספרי
את ממליצה שאנסה למצוא לו שם מתאים
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קריסטין
ליאת יוגב24/05/2009מהו שם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכריה
קריסטין24/05/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קריסטין
ליאת יוגב25/05/2009ראשית עלי לציין ש-80% מערך מפתו של האדם זוהי המפה הראשונה אליה נולד , כך שלא נוכל להתעלם מהמפה הראשונה המוכיחה על כך שבעצם בנך נולד למספר גורל 3 שמשמעותו קלילות זרימה , רצון פנימי להשאר ילד , משהו שיש בו כאן ועכשיו .... יכולת ביטויית כזו או אחרת , כאשר על פי השם לינתן , מתקבלת מפה שבה רואים את הצדדים היותר נוקשים בדרישות מההורים מורים סביבה חברה ,כלומר יקלוט מהסובבים שדורשים ממנו להיות רציני מטרתי איכותי ולא תמיד מאפשרים לו להיות - ילד . מי מכם יותר נוקשה , אולי בית מסורתי ??
קיים במפה צד נוסף והוא הרצון בכאן והעכשיו , מול זה צדדים של פחד מאיבוד שליטה , צדדים בודקים רציניים , מעמיקים איכותיים , כמו לומר לא תמיד לאפשר לעצמו ללכת עם הצד הזורם אנרגטי פעיל ועוד . פחד מללכת עם התכונות האלה שקימות בו , ללא ספק . ואם כך בתוך החיים יכולים להיות מצבים שלפיהם - הפתעות -
אחד הדברים החשובים ביותר , זה שהאם תתחבר ותאהב את השם שבחרה לילדה ..
ואם כך במידה ורוצה לשנות השם לעמרי , אמליץ לך , לשנות ל ע ו מ ר י , עם ו , כי כך נראה שעל פי המפה הזו מתאפשר לו ביתר קלות להתחבר למה שנועד , ל-3 שזהו מספר היעוד שלו , המפה המתקבלת על פי השם עומרי , מפה קלילה זורמת חברותית סקרנות תקשורתיות , כמו לראות צדדים
הרמוניים יותר במפה , ובכל זאת לא נוכל להתעלם מהמפה הראשונה שאליה נולד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבן שלי (כבן 7 חודשים)מיכל23/05/2009
שלום,
בני נולד ב- 14.10.08 שעה 11:40. שמו עילאי. שם משפחה- שחורי. שם האב - נדב.
אשמח לקבל פרטים על השם שבחרנו ובכלל- עליו.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
מיכל23/05/2009שם האמא: ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליטל
ליאת יוגב23/05/2009כאשר בודקת את המפה של התינוק , אין חשיבות והתייחסות לשם ההורים .
על כל פנים מספר הגולר של בנך הינו 16-7 מספר המראה על צדדים של העמקה חכמה ידע למידה , צורך בזמנים שלו עם עצמו . גם אם מגיע מיום לידה 14 , שזהו מספר יותר חברותי פתוח קליל זורם , כמו לראות סוג של קונפליקט בין יום לגורל , אבל לא משהו שבשליטתנו , זהו בעצם תאריך לידה ...
מעבר לכך , קיימים צדדים מאד יחודיים אינדבדואליים פרטיים מול זה יכולות בכיוון היותר הרמוני משפחתי נעים , כמו לראות מפת רצוי מול מצוי , הצד של העולם הפנימי המדגיש עולם מאד יחודי אחר שונה (גם בדרישה שלך , כאימו - לראות ילד שהולך בתלם , על פי נורמות , העולם הפנימי שלו הוא יותר במיוחדות ובפרטיות . המציאות לא פעם תדרוש ממנו להיות יותר חלק מ....
הקפידו לאפשר לו את הצדדים שהעולם הפנימי שלו דורש , אפשרות נפלאה לשלוח אותו לכיוון יצירתי , או רוחני , בהמשך הדרך בחייו ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שמה של ביתי הקטנהקרן21/05/2009
קראנו לילדתנו הילה
היא נולדה ב4.3.09 בשעה 12:16 בצהריים
(נולדה פגית עם קצת בעיות התפתחות)
שם אביה דוד
מה דעתך?
תודה על העזרה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב21/05/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
קרן25/05/2009שם המשפחה הוא רביבו
קרן
ליאת יוגב25/05/2009את מכירה את המילה אוה .... אז לגבי הילה ,אין ספק ,שקיימת כאן מפה מאד מיוחדת , מאחר וכל מפתה = 9 מפה שמוכיחה על ילדה מדהימה, יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , צורך בדרמות בתוך דרך החיים , ה-9 שהוא מספר של צורך לתקן את העולם .... לא פעם גם מלחמתיות מתוך המקום של הצדק . מעניין במיוחד , כאשר מספר יום הלידה =4 יוצר מידה של הגבלה , או נכון יותר בדרך להתחבר ל-9 שזהו בעצם מספר הגורל , תלך מאד בתלם , תהיה ילדה טובה , אך בעצם המפה מבטיחה צדדים מאד מיוחדים , חשוב לאפשר לה מרחבי מחיה ובגדול .... לא לסגור ולחנוק אותה ... לדעת זאת ולהרוויח . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
קרן28/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריירהבינה21/05/2009
שלום
אני סיימתי לימודים גבוהים ויש לי שני תארים גבוהים בהנדסה ומדעים
אחרי לימודים לא הספקתי לעבוד כי ילדתי
כרגע אני מגדלת את שתי בנותי
אני לא בטוחה שמה שלמדתי אכן מתאים לי והאמת הרצון שלי זה רק להשקיע במשפחתי
כל מחשבה על לצאת לעבוד מלחיצה אותי
תאריך לידה 14.07.78
שמי סבינה
היתי שמחה לשמוע ממך האם כדאי לי לעבוד
האם להמשיך בתחום לימודי או לשנות
תודה
בינה
ליאת יוגב21/05/2009אשמח לעזור לך לקבל החלטות , האתר מיועד לבחירת שם לתינוק , אך תחום עיסוקי הוא גם בנושא שאלתך כך שתוכלי לפנות אלי ליעוץ בשיחה טלפונית . 052-3431920 ליאת
אהיה זמינה אחרי השעה 22.00 או מחר בבוקר 8.30-10.00 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם ושאלה ?אוסנת21/05/2009
שלום ליאת
יש לי שתי שאלות טוב...
אני מנסה להבין האם אפשר לבחור שם שהוא לא טוב ? הרי בסופו של דבר הכל מסתכםבמספר מ1-9, וכל מספר נותן בתוכו משהו שהוא טוב ומשהוא פחות טוב , אז איך יש אנשים שמייעצים להחליף שם להוסיף אותו או שם אמצעי ?
השאלה השנייה קשורה בשם שנתנו לבת שלנו ,
שם פרטי מיה , שם משפחה ואליס ,
תאריך לידה : 5.3.2009
שאלה אחרונה חביבה , מאחר והשם שלה הוא עם חיריק מתחת ל-מ האם כדאי להוסיף י - מייה ?
כל טוב
והמשל יום נעים
אוסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוסנת
ליאת יוגב21/05/2009נכון ,שבכל אחד מהמספרים קיימים צדדים חיוביים ודברים שליליים ובכל זאת , קיימים מספרים שלא הולכים האחד עם השני , כמו לדוגמא 1 מול 2 , 1 משמעותו עצמאות יחודיות מול זה ה-2 שמשמעותו שיתוף זוגיות צורך באינטימיות , כל שבודקת בהתאמת שמות האם המפה הרמונית כדי לא ליצור קשיים בחיים , וקונפליקטים שיוצרים בעייתיות , או בכיוון בחירה מקצועית או זוגית , ועוד.
לשאלתך מדוע יש נומרולוגים שמייעצים להוסיף שמות או להחליפם , צריך לבחון עם אותם נומרולוגיים , אם תבדקי את תשובותי , במרביתם אם לא בכולם , אני מציינת שהשם שנבחר הוא הגורלי , כמו לומר גם אם נשנה שם , לא נוכל להתעלם מהבחירה הראשונה שנעשתה .
לשאלתך על ביתך מיה , מספר הגורל שלה הינו 1 המוכיח על עצמאות יחודיות , מול זה המספרים האחרים במרביתם הינם מספרים פרטיים המראים על יכולת ללכת על פי הצדדים המיוחדים לה , מפה זורמת חברותית , אלא שכלפי חוץ , חשוב יהיה לה להיראות יותר מובנית , הולכת על פי נורמות וסטנדרטיות , ואם כך פחות קבלה עצמית , פחות לאהוב את החלקים המיוחדים הקיימים בי...
לא הייתי משנה או מוסיפה לשמה כל אות או שם . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם קורלקריסטין20/05/2009
שלום! רציתי לדעת האם השם שבחרנו לבתי הוא הנכון לה הודה לך אם תכווני אותי
שמה קורל עופרי נולדה ב09.07.08 בשעה 13:30 שם האמא נטלי והאב זיו
היתה לנו התלבטות ביו ליהי לקורל
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטלי
ליאת יוגב20/05/2009מהו שם המשפחה של ביתך , והאם עופרי זהו השם השני הכתוב בת.ז או התכוונתם שזה יהיה שמה קורל עופרי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורל שם פרטי ועופרי משפחה
קריסטין21/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נטלי
ליאת יוגב21/05/2009השם קורל עופרי בצירוף תאריך הלידה , מראה על מפה שיש בה חלקים מאד עוצמתיים חזקים , פחות תאהב סמכויות , היא עצמה חזקה במיוחד , גם אם מזל סרטן . צדדים שמצד אחד אפשר לראות פעלתנות אקשן עניין מצד שני , צדדים החוששים ללכת עם כל האוה .... כמו לראות שקיים צד בודק שוקל , זהיר צריך לדעת מה ילד יום . ואם כך, לא תמיד תאפשר לעצמה ללכת עם החלקים של הפעלתנות יתר,מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה ,
אפשרות אחרת לראות שמי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכירה מבפנים הפנים יותר פרקטי מעשי החוצה תשדר צדדים יותר קלילים זורמים חברותיים .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשיחתנועינב ארבל20/05/2009
הי ליאת
בהמשך לשיחתנו לבני שנולד ב17.5
מה דעתך על השם עמית או נועם?
תודה עינב ויניב ארבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינב
ליאת יוגב20/05/2009מספר הגורל של בנך הינו 6 , מספר המציין צורך בהרמוניה משפחתיות אהבה . מספר מאד רגשי כאשר על פי השם עמית מתקבלת מפה שלפיה המפה כולה הינה זוגית , אך קיימים צדדים מאד מאד ריגשיים באופן מודגש כאשר המספר 6 ו-2 מספרים מודגשים ואם כך למרות היותה של המפה הרמונית בהחלט , ויכולה להיות נפלאה , אך בעצם העובדה שקיימים מספרים רגשיים מדי למפה של בן יכולה להיות בעייתיות משהו , בכל הקשור באינטימיות ,
במפה קיים גם מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , מאחר ורואים את העובדה שכלפי חוץ חשוב יהיה לו להיראות יותר מעשי פרקטי פחות רגש , כמו לומר ילמד שהעולם לא תמיד יאהב אותו עם הצדדים הכל כך רגישים הקיימים בו .
השם נועם יוצר מפה שיש בה מה שנקרא , פחד מאיבוד שליטה , כמו לראות שפוחד להיסחף בעולם הרגשי הקיים בו , וחייבים להיות ולחשוב בצורה הרבה יותר מנטלית ומה פתאום להיסחף עם הצדדים הכל כך רגישים הקיימים בי ,
אז לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאם פרץ- ילדה בת 3 וחצישאלה חשובה20/05/2009
בת 3 וחצי, נולדה בתאריך 14/10/05
מה השם והתאריך מעידים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליאם
ליאת יוגב20/05/2009מספרי המפה של ביתך מראים על כך שזקוקה מאד לבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות , צדדים יותר נוקשים מול העובדה שמאד תרצה להיות יותר רכה רגישה שותפה .
צד עצמאי מול צד שותפי , סוג של קונפליקט בין שני עולמות .
יום 5 גורל 4 קונפליקט נוסף המעיד על הצורך בבטחון אך גם חוויה של שינויים וריגושים .
דאגו לתת לה המון בטחון ויציבות , כדי שתרגיש טוב בדרכה .... ללא הרבה שינויים וזעזועים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקישראלה שמש20/05/2009
שלום !
בירצוני להתייעץ בנושא בחירת שם לתינוק שאמור להיוולד .
יש לי בן בבית ובת והלכתי על שמות של מים (יובל ומעיין ) כעת אני בהריון שלישי ומחפשת שם
מיוחד שיתחבר לי עם השמות של הילדים .
מחפשת שם 3 אותיות ומעלה ...( לא אוהבת אגם , ים ....)
האם אוכל לקבל רעיון לשם .
תודה מראש
ישראלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישראלה
ליאת יוגב20/05/2009ספר שמות , אינטרנט , מקום בו תוכלי לקבל תשובה לשאלתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שם ילדיימיכל20/05/2009
אשמח לשמוע על שמם של ילדי שקד נולדה ב5/2/04 ובני יובל נולד ב5/7/06 תודה רבה .
מיכל
ליאת יוגב20/05/2009מהו שם המשפחה של הילדים ??? מה גם שהשמות נבחרו , ואני תמיד תוהה האם האתר הזה נועד לתשובות על מי שנולד לפני 3 , 4 שנים ויותר , נכון שמשתדלת לענות לכולם ובכל זאת , בהחלט אפשר להיוועץ בשיחת טלפון ואולי במחיר צנוע אוכל לפרט ולא מעט על כל אחד מילדיייך ....
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)