מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת מקצוערויטל20/05/2009
ליאת שלום,
שמי מוריה . תאריך הלידה שלי 6/8/89 רציתי לדעת אלו תחומים מתאימים לי ללמוד ע"פ המפה שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוריה
ליאת יוגב20/05/2009ברצון אוכל לענות לך , אך מאחר והאתר נועד לבחירת שם לתינוק , לא כאן הוא המקום , תוכלי להתקשר אלי ואעזור לך , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן - מעיןרויטל19/05/2009
שלום,
התאריך המשוער 29/5/09 עתיד בעז"ה להיוולד בן.
רצינו לשאול על השם מעין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעין
ליאת יוגב19/05/2009מהו שם המשפחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת שעתידה להיוולד בקיץעפרה19/05/2009
שלום, תאריך הלידה המשוער שלי הוא 13-08-09. צפוייה בת. כרגע יש לנו שני שמות ענבר או רוני.
שם המשפחה שטראוס. יש העדפה נומרולוגית לאחד השמות/ בעייתיות עם אחד מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עפרה
ליאת יוגב20/05/2009מתוך הנתונים המתקבלים , כרגע מבלי להתייחס לתאריך הלידה , המפה של רוני , מספרים קלילים זורמים תקשורתיים , חברותיים , סקרנות רבה ויכול להתאים , צריך כמובן לבחון את תאריך הלידה ביחס לנתון זה .
השם ענבר - יוצר מפה נוקשה רצינית דורשת , פחות פשרנות ,עומק איכות , כובד רב .
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספה לשם קייםאורית19/05/2009
הדר קחואר
תאריך לידה 11/3/09
שעה 19:50
מעוניינת להוסיף "יה" בסוף השם האם כדאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורית
ליאת יוגב19/05/2009מדוע ברצונך להוסיף ?? והאם הבנתי נכון - השם שרוצה הדריה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת, לא ענית לי
שאלה20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורית
ליאת יוגב20/05/2009אורית , השאלה שלי היא מדוע ברצונך לשנות את שמה של ביתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 סיבות
אורית23/05/2009האחת היא שהבנתי ששם זה מזל ותאריך לידה זה גורל ורצוי שנומרולוגית מס' מזל יהיה גבוה ממס' גורל.
והסיבה השנייה והעיקרית היא שהלידה הייתה מאד קשה ומסובכת וכמעט שלא חזרתי ממנה בחיים החייאו אותי וחזרתי. הדר היא תינוקת מתת האל ויפה להפליא לכן קראתי לה הדר. ואני חשה כי אני צריכה להודות לקב"ה באיזשהי דרך ולהוסיף אותיות אלו לשמה כהקדשת שמה לקב"ה.
אשמח לקבל את חוות דעתך לשם דריה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורית
ליאת יוגב23/05/2009לי לא ידוע דבר על כך שהשם הפרטי צריך שיהיה בערכו המספרי גבוה מזה של מספר הגורל ..
ידוע לי שיש מי מתייחס לכך , אבל כל אחד , כמובן שיודע דברים אחרים , לי חשוב שהמפה תהיה הרמונית , ועוד שיקולים שכאלה . מה שמתקבל מעצם הבחירה הדר קחואר , שם מלא 2 המדגיש צדדים שיתופיים , הרמוניים , בכלל השם יוצר מפה מרככת למספר הגורל =7 ואם כך יכול בהחלט להיות טוב , כאשר הצירוף של המספרים הוא יותר מרכך ורגשי ומחבר לעולם הרגשות , ואם כך כן אוהבת הצירוף של השם הנבחר , כך שלא הייתי ממליצה להוסיף שם , להדריה כי אז מתקבלת מפה יותר נוקשה ואובססיבית , ללא פשרות , גברית משהו , והרי מדובר בבת .. לכן אין כל סיבה שאוכל בגללה להמליץ על הוספת האותיות יה .
מה גם שבחירת השם הראשון =80% מערך המפה שלנו , ואם כך לא נוכל להוריד או לבטל את השם הנבחר ומשמעותו . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת..
אורית25/05/2009ראשית תודה על המענה המהיר.
אשמח אם תוכלי לתאר לי את המפה של ביתי אגם קחואר ת.לידה 16/9/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורית
ליאת יוגב25/05/2009על אגם - מספר גורל 7 , עומק איכות דרישה לשלמות , מספר לא סטנדרטי , מה גם שנולדה ליום לידה 7 , מול זה המספר האחר 8 מדגיש שתקלוט שצריכה להיות ילדה פרקטית מעשית מה פתאום ללכת עם הצדדים הלא סטנדרטיים ? והמיוחדים הקייימים בי , הפרטיים במיוחד , כמו לומר לא תמיד מתאפשר לה ללכת עם מה שנועדה אליו . הקפידו לתת לה את הצדדים הפרטיים , מעבר לכך מפה מאד דורשת , לא מוותרת . כשרוצה משהו - משיגה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
אורית26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאן פרידמןשאלה19/05/2009
שלום
הילדה בת 6 חודשים
נולדה בתאריך: 27/10/08 בשעה 12:08 בצהריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה
ליאת יוגב19/05/2009האם שם התינוקת הוא ליאן פרידמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
לילי19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאן
ליאת יוגב20/05/2009מפתה של התינוקת מראה על צדדים רכים רגשיים במיוחד , צורך בעידוד ותמיכה מול זה כנראה שתקלוט מתוך חברה , סביבה , הורים מורים , שצריך להגיע להצליח ובלי פשרות , כל מה שצריך לתת - תמיכה עידוד והמון רגש , לא יותר מדי לדרוש , כדי ליצור ילדה מאושרת ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שםיואב גרנות19/05/2009
אנו מתלבטים בין השמות : אלה,נעמה
תאריך לידה 18.5.09 שעה : 07.48 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יואב
ליאת יוגב19/05/2009אין ספק שמבין השמות נעמה או אלה , השם אלה הוא העדיף, המפה המתקבלת מתוך השם נעמה , מפה קונפליקטית בין מספר הגורל =7 לבין השם המלא =5 ה-7 כבד רציני איכותי , דורש שלמות ה-5 קליל זורם סתגלן תקשורתי ,ואם כך עם מה הולכים , כובד קלילות , בעייתיות רבה .
השם נעמה נותן מפה שלפיה קיימים חלקים נוקשים מול צדדים מרככים , עוצמות רגשיות רבות , אך גם צדדים מופנמים , ועד כמה פחות תאהב לראות עצמה בהיבט הכל כך מופנם וסגור ....
גם כאן קיימת בעייתיות ובכל זאת עדיף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך , אם אפשר מה דעתך על
יואב גרנות19/05/2009מה דעתך על השם הילה . שם משפחה : גרנות.
ת.ל 18.5.09 .
אודה על תשובתך
תודה יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יואב
ליאת יוגב20/05/2009מתוך השם הילה , מתקבלת מפה נוקשה , מרוחקת , אובססיבית, ובנוסף לכך מספר קרמה 16-7 המייצג שיעור במערכות יחסים , בקיצור - לא מומלץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאם פרץשאלה19/05/2009
בת 3 וחצי, נולדה בתאריך 14/10/05
מה השם והתאריך מעידים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב. דילגת על השאלה שלי
שאלה20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 9 ובת 4 דין וקרין בולוטובסקישאלה19/05/2009
בוקר טוב,
2 ילדיםדין בן 9 וקרין (בלי א) בת 4 כמעט
שם המשפחה בולוטובסקי
דין: 14/11/99 נולד בשעה 10:25 בבוקר
קרין : 30/6/05 נולדה בשעה 9:30 בבוקר
אשמח לתשובה לגבי השמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלנו עדיין מענה לשאלה. תודה
לילי22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדין וקרין
ליאת יוגב23/05/2009מאחר והאתר מיועד לבחירת שם לתינוקות , ולא ניתוח אישיות הילדים לאחר שבגרו -גדלו , מאחר וכך ,אפשר שתכתבי לי למייל , וברצון אענה לך .... להשתמע ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאן עמיאלשאלה19/05/2009
שלום, בתי בת 9 חודשים, שמה אוריאן עמיאל נולדה בתאריך 19/8/08
בשעה 6:58 בבוקר
מה השם אומר עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוריאן
ליאת יוגב20/05/2009הדבר העיקרי שניתן לומר על ביתך ,א. מפה שקיימים בה מספרים אי זוגיים , 1 11, 5 , 3 מספרים אי זוגיים מייצגים צדדים יחודיים אינדבדואליים פרטיים ועוד . מול זה אפשר לקחת המפה למקום אחר והוא צדדים פרטיים יחודיים אינדבדואלים מול זה קיים צד האומר מה פתאום ללכת עם הפרטיות יתר ?. הרי חייבים ללכת עם הצד הזוגי ההרמוני השותפי , כמו לראות , שמי מההורים הוא אדם מדי פרטי ששילם על כך מחיר, והילדה תראה זאת ותחליט שכך אסור לה ללכת .... גם צד האומר פעלתנות עניין אקשן פעלתנות קצב , מול צדדים של שיקול דעת , כי בכל פעם שמי מהורי לא היה זה שיכול היה לשקול דברים , והתלהב יתר מדברים = שילם על כך מחיר ......
האם מוכר הרעיון ?? מפה שנקראת מפת פחד מאיבוד שליטה המביאה למצב שלפיו - הפתעות . כמו לראות מצבים שאין לנו שליטה עליהם ...
דאגו לתת לה את המקום היחודי האינדבדואלי שבה , יום לידה 1 גורל 1 , בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לבחירת שםבר תורגמן18/05/2009
שלום וברכה.
במזל טוב ושמחה ילדתי את ביתי השנייה, בתאריך ה-12.5.09
אנו לא מצליחים לבחור לה שם בעלי מאוד רוצה את השם כרמל וני הייתי מעדיפה שם הקשור למילה אור
אוראל, מאור מאורי הייתי שמחה לקבל עצה בנושא.
תודה רבה
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בר
ליאת יוגב19/05/2009ראשית , מספר הגורל של התינוקת הוא 1-19 ,מספר המייצג צדדים אינדבדואליים עצמאיים יחודיים , מול זה השם כרמל מקבל מפת חנק , מספרים זוגיים מול הצד היחודי שנועדה להתחבר אליו .
אור , מתקבל מספר 13-4 שמדגיש חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ועוד קשיים .
אוראל , מראה שכל המפה קרמטית , מעבר לעובדה שמספר הגורל - צמצום תאריך הלידה =19-1 גם השם המלא המתקבל בעקבות השם אוראל הינו קרמטי 19-1 , שמשמעותו , הרגשה של עליונות - נחיתות , מצבים קורבניים , מי צריך להדגיש זאת ... ובנוסף נוצרת קרמה 14-5 שמדגישה את הצורך לשינויים תמידיים .גם כי המפה המתקבלת על י השם אוראל , היא מפה הרמונית ובכל זאת לא הייתי ממליצה לבחור בזה השם , מאורי , מתקבלת מפה קונפליקטית בין ה-1 ל-2 , שזהו השם המלא , ואם כך מה הרצונות ?? עצמאות ? שיתוף ? עם מה הולכים ??
מצטערת , שזו תשובתי ,אך חשוב לי להיות מדוייקת , חישבו על שמות נוספים , או שתדברו איתי טלפונית 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתדורית18/05/2009
שלום, הייתי רוצה לקבל ייעוץ בנוגע לשם עלמה. שם המשפחה הררי. תאריך לידה משוער 25.10.09
האם מוצלח? אופציה שניה גאיה.
בתודה במראש,דורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורית
ליאת יוגב19/05/2009נכון לנתונים הקיימים , מבלי להתייחס לתאריך הלידה , השם עלמה אפשרי בהחלט , השם גאיה לא מתאים מאחר ומתקבלת מפה קרמטית - קרמה תיקון על חיים קודמים , וקשיים לחיים האלה ... חישבי על שמות נוספים עד הלידה , כדי שנוכל לבחור מבין כולם את השם המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שמותיעל18/05/2009
שלום..
אשמח לשמוע על השם של בני עידן. הוא נולד ב- 30.4.07 שם משפחה חממי. שמי יעל ושם בעלי לוי.
כמו כן אני עתידה ללדת ב-27.7 בת. רציתי לדעת מה דעתך מתאים יותר- ליה, דניאל, עמית
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל
ליאת יוגב18/05/2009מבין השמות שהצעת , לא סופי , מאחר שחשוב להתייחס לתאריך הלידה , שלא ידוע כרגע סופית ... על פניו השם עמית נראה הטוב ביותר , מאחר ונוצרים מספרים רכים נשיים ומדובר בבת .
מול זה השמות האחרים נוקשים יותר , בעיקר השם ליה , אבל בואי נדבר לאחר הלידה ...
על בנך עידן , ילד הזקוק באופן מיוחד ומודגש לפרטיות שלו , ה-7 כמספר מאד דומיננטי , גם גורל גם השם המלא , ואם כך מספר המדגיש עומק רצינות איכות דרישה לשלמות , כאשר נולד ביום לידה 30 , צד חברותי יותר , גם כי קיימים בו צדדים מאד פרטיים , אך עד כמה לא תמיד יאהב את החלקים הכל כך מופנמים הקיימים בו , וכלפי חוץ ירצה להיראות יותר פתוח קליל זורם ותקשורתי ,
המפה הולכת בכיוון מאד פרטי , יחודיות ללכת בדרכו ,אבל מה פתאום ? צורת חשיבה המראה על צורך חזק בזוגיות , כמו לומר לומד שהמקום של יתר פרטיות ואינדבדואליות הוא מקום לא טוב וחייבים לרצות שיתופי פעולה ....
ואם כך מפת פחד מאיבוד שליטה , עולם הצרכים מתנגש במי שאני באמת ואם כך עד כמה מרשה לעצמי ללכת עם מי שאני ??
כבדו אותו על הצרכים שלו בלהיות בפרטיות ....
בהצלחה ילד חכם במיוחד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבקשתך חזרה על השאלהאסנת כהן18/05/2009
שלום ליאת, שמי אסנת כהן וביום ראשון ב-10.05.09 נולדה לי בת בשעה 17:25 אני מתלבטת מאוד בין כמה שמות ואשמח לשמוע את המלצתך בעניין ואלו השמות : אמה (יש לי העדפה ברורה לשם זה), דור, דניאל, הילי, מעיין, ענבר ואם יש שם נוסף שמתאים לה אשמח לדעת.
שם בעלי גיל כהן והבן איתן הוא בן 4 .
אסנת
ליאת יוגב18/05/2009מבין השמות שהצעת השמות דור ומעין , עם י אחת הם השמות המתאימים ביותר ,
כאשר המפה המתקבלת, מספר גורל 8 , מספר המציין כוח רושם , חוזק שאפתנות מטרות , גישה פרקטית ומעשיות רבה . מול זה , המפה המתקבלת מתוך השם דור - מפה שיש בה מספרים רכים יותר ,רגשיים למפה שיש בה מספרים יותר גבריים , גורל 8 יום 1 מספרים נוקשים גבריים , והמספרים האחרים 2 ו-6 מרככים משהו את אותם מספרים , והרי מדובר בבת .
השם מעין , גם הוא שם המקבל צדדים רכים יותר לאותו מספר גורל .
ואם כך זו הסיבה החד משמעית , שאלה השמות המומלצים ,
לא אפרט מדוע האחרים פחות מומלצים ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןעינב ארבל17/05/2009
בני נולד היום (17.5) בשעה 18:20
מתלבטים בין השמות - עילאי תאי גל או רותם
שמי עינב ושם בעלי יניב
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינב
ליאת יוגב18/05/2009מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מספר המראה על צורך בהרמוניה אהבה משפחה , מול זה , מתוך הבנה ששם המשפחה הוא ארבל, השם תאי , שם שיש בו צדדים רכים רגישים , אך גם הרמוניה בין המספרים , יכולת הסתגלות תימרון ועוד . לא מושלם , אך לא רע.השם גל בעייתי , אין מספיק אותיות בשם המלא . ועוד בעיות ...
השם רותם , מפת פחד מאיבוד שליטה , שיוצר בחיים מצבים של איבוד שליטה , לא לבחור בו .
השם עילאי , יכול להיות לא רע , ואולי הטוב מכולם , כאשר קיים צד שלפיו צורת החשיבה מראה על גישה מעשית פרקטיות , כך גם כלפי חוץ משדר משהו פרקטי מעשי , ועוד ציר עולם הצרכים מאד בהיבט של שייכות זוגיות בטחון , מול יכולות בכיוון היותר קליל , אז אין ספק שגם כאן קיימות בעיות .
קל יהיה לי לדבר איתך עליהן , אם תרצי לשוחח ... התקשרי
052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאמא טרייה17/05/2009
בתי נולדה ב6.5 בשעה 14:00.
נתנו לה את השם שני, שם המשפחה שלנו הוא אלי.
האם השם מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שם לבת
ליאת יוגב17/05/2009תמיד אני תוהה על השאלה , מה דעתי על שם ? כאשר השם נבחר .
ובכן , מספר הגורל של התינוקת הינו 4- 22 מספר המראה על צורך בבטחון מסגרת יציבות , מול זה השם המלא המתקבל הוא 5 , ואם כך נוצר קונפליקט בין עולם הצרכים לבין היכולות , דרך הביטוי , כמו לראות קונפליקט בין שני עולמות , האחד , שזקוק כל כך לדבר הבטוח ואילו השם המלא המראה על מצבים של גיוון שינוי , ריגוש חופש , ואם כך עם מה הולכים ? ריגושים ? בטחון ויציבות ?
חשוב יהיה לדעת להפנות אותה לכיוון תנועתי , ספורט ריקוד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)