מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם השם מתאים ?אמא10/06/2008
כולם מדברים על כוחה של הבחירה האינטואטיבית של שם הילד. ואני קראתי לילדי על שמות אנשים קרובים. יש לציין מרצון מלא.
ובכול זאת האם השמות מתאימים ?
רחל נולדה ב- 5.6.01
שמעון נולד ב- 12.12.99.
דניאל ב- 8.1.05.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
ליאת יוגב12/06/2008ומהו שם המשפחה שלכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן - דחוף -הברית ביום ה 12.6.08עינבל10/06/2008
ליאת שלום,
ביום חמישי האחרון 5.6.08 בשעה 18:28 נולד בננו הבכור.
שם המשפחה - אפללו. כמו"כ לשם הנבחר יתווסף השם מנחם.
השמות לגביהם התלבטנו הם:
* זוהר
* מיכאל
* אור
* נועם
* לביא
בתודה מראש,
עינבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופציה נוספת
עינבל11/06/2008אופציה נוספת היא עומר או עומרי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל
ליאת יוגב13/06/2008מצטערת קורה שיש לי ימים עסוקים ולא נכנסת לאתר , כדי לענות , ואז אפשר להתקשר אלי ,
מעניין מה בכל זאת החלטתם , באיזה שם בחרתם ??
עומר - לא מומלץ כי סוגר על הצד הזורם שקיים במספר גורל 3 מיום לידה 5 , שאלה מספרים מאד קלילים זורמים חברותיים , כלומר ה-4 של השם המלא סוגר ויוצר קונפליקט
השם עומרי יכול להיות לא רע , אבל קלילות יתר ... פחות לקחת מחוייבות .
אז באמת מה בחרתם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מתלבטת בין זוהר לזהר
יעל29/06/2008הי ליאת, תודה רבה על התשובה ועל ההתעניינות... כפי שהבנת מהכותרת בחרנו בשם זוהר. אני עדיין מתלבטת לגבי כתיבת השם: זוהר או זהר מנחם אפללו. ממתינה לתשובתך, ושוב תודה, עינבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל
ליאת יוגב01/07/2008השם זוהר עם ה - ו . נפלא מפה שיש בה חלקים ילדיים , כי זהו בעצם מספר הגורל , צמצום תאריך הלידה , מול זה חלקים מאד שאפתניים פרקטיים , צד זורם , צד מעשי , האם מי מההורים הוא מאד שאפתן ? בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל
ליאת יוגב01/07/2008תשובתי מתייחסת לשם המשפחה מנחם אפללו , האם אכן זהו שם המשפחה , במידה וכך , פשוט מפה נפלאה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מבולבלת...
יעל02/07/2008היי ליאת, שם המשפחה הוא אפללו (ולא מנחם אפללו). את השם מנחם הוספנו לשמו הפרטי. אני קצת מבולבלת... בתשובתך הראשונה (כשעוד נתנו כמה אופציות לשמות) ציינת שדווקא זהר בלי "ו" יהיה נפלא ועדיין התלבטנו האם להוסיף אותה או לא. כעת ענית שזוהר עם "ו" יהיה נפלא. אבקש שוב את חוות דעתך הסופית - זה מאד חשוב לנו. תודה רבה, עינבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל ענבל ?
ליאת יוגב03/07/2008השם זוהר אפללו , יוצר מפה נפלאה , אם צריכה הסבר נוסף התקשרי . 052-3431920 ליאת
ליאת יוגב12/06/2008מבין השמות שהצעת , השם זוהר וכן מיכאל הולכים באותו כיוון ,
כאשר המפה המתקבלת , מספר גורל 3 - ביטוי קלילות חברותיות זרימה , יצירתיות , מול זה
קיימים חלקים מאד פתוחים , הזקוקים להרבה חופש עניין ריגושים ושינויים , כלומר מפה זורמת
במיוחד , מעוף , תעוזה ,
השם זוהר נותן 2 מול השם מיכאל הנותן 11-2 , בילדות מייצג - רגישות רבה ,
כאשר מה שמתקבל במקרה של זוהר הוא שם מלא 5 ואילו בשם מיכאל שם מלא 14-5 , שזהו מספר קרמה , של צורך כל הזמן לעבור לדבר הבא ...
עדיף לא לבחור בשם מיכאל , כדי לא ליצור לילד , תיקון על חיים קודמים , שמביא גם בחיים אלה , שיעור בלדעת לשמר , כשההזדקקות שלו תהיה בלשנות
אפשרות השם זהר ללא ו יכולה להיות נפלא , כי מאפשר , גישה יותר פרקטית .
השמות , לביא או אור וכן נועם פחות מומלצים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם עומר? הברית היום ב15:00!!!!!
עינבל12/06/2008ראשית, תודה רבה...
שנית, חשבנו גם על השם עומר. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאת האם תוכלי לעזור לי?שני10/06/2008
אני בחודש שביעי.
בן זוגי הנו לא ישראלי ואינו תושב הארץ - לוחץ עליי להחליט מעכשיו שם לתינוק.
1. האם לגבש החלטה מעכשיו?
2. צריך שם שהוא לא ישראלי מובהק.(האב לא ישראלי). או שאפשר שני שמות?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ליאת יוגב11/06/2008ראשית בחירת שם חשוב , שתעשה ע"י אמא , אם שלא מתחברת לבחירת השם - לאורך הדרך , דואגת לילד , באופן מיוחד ...
מעבר לכך , אפשר לבחור אי אלו שמות , אלא שההחלטה הסופית צריכה להתייחס , בהקשר עם תאריך הלידה , ומספר הגורל .
החשיבות שניתנת בבחירת שם היא קודם כל , השם הראשון שאליו מתכוונים , שם שני , יש לו מידה מסויימת של חשיבות , אבל , בעיקר ההתייחסות היא לשם הראשון ,
אלא אם כן רוצים לקרוא לילד ב-2 שמות שאיתם מתכוונים לקרוא לו .
מקווה שעזרתי , הציעי שמות , ואומר לך מה מכולם עדיף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתשלכת09/06/2008
שלום,
תאריך משוער ללידה הוא 22-07-08.שם משפחה אלמוג.
אנחנו מבולבלים ממגוון השמות שקיים, נשמח לקצת עזרה.
שמות המועדפים הם:
נועה, מעיין, תמר, יעל.
האם ישנה עדיפות לשם מסוים? האם נכון שעדיף שם עם 4 ספרות מאשר 3?
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלכת
ליאת יוגב09/06/2008מבין השמות שהצעת , השמות המועדפים הם מעיין , כאופציה טובה במיוחד , לא סופי , מאחר ולא ידוע באופן חד משמעי תאריך הלידה , כאשר מה שמתקבל מפה מאד חזקה עוצמתית .
השם תמר אפשרי גם כן , נוצרת מפה מנטלית מאד .
השמות נועה ויעל לא מומלצים , זאת מאחר , ומתקבלים מספרים קרמטיים , נועה נותן שם מלא 13-4 שזהו בעצם מספר קרמה - הרגשה של חוסר בשביעות רצון , תקיעות וכדו.
השם יעל אלמוג , מקבל מספר קרמה 19-1 תחושת קורבנות , או לחילופין עליונות , בעיה תקשורתית .
לכן פחות ממליצה על שני השמות נועה ויעל אלמוג
נסו להתחבר לעוד שמות ונשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתינוקת: מיקה, איילת, גלית...אנה09/06/2008
ביום שלישי האחרון, ה- 3/6, בשעה 13:55, נולדה בתי החדשה ועדיין לא הצלחנו לקבוע את שמה.
המועמדים הסופיים הם:
- מיקה
- איילת
- גליה
- טליה
אשמח לשמוע את דעתך,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף - שם המשפחה הוא כהן
אנה09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם אופצונאלי נוסף - אלמה
אנה09/06/2008תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה שלום
ליאת יוגב09/06/2008אנסה להסביר את משמעות כל אחד מהשמות , ולשיקולך כמובן .
השם מיקה מקבל קונפליקט בין צורת החשיבה 11-2 לבין מספר הגורל , כאשר , מספר הגורל 3.6.2008 מקבל 10 -1 שמשמעו עצמאות יחודיות אינדבדואליות וכו. מול זה יכול להיווצר סוג של קונפליקט בין הלב , שזהו עולם הצרכים התת מודע צמצום תאריך הלידה , לבין צורת החשיבה , 11-2 שמצד אחד יכול ליצור - הכי יחודיות רעיונות מקוריות , מצד שני יכול ליצור קונפליקט בין ה-1 ל-2 בין שיתוף לעצמאות , מה רוצה ?? עם מה ללכת , כך גם במפה של גליה ושל טליה
בשם מיקה נוצר גם מספר קרמה 14-5 של צורך לגוון לשנות להתרגש , כל הזמן , יהיה צורך לשינויים ,
המפה במקרה של איילת - מפה גברית מדי , והרי מדוברבבת . ולא בבן ....
אלמה לא מומלץ בגלל קרמה 16-7 - שיעור במערכות יחסים .
דברו איתי בצאת החג , ליאת 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך השם ליאן שם משפחה רוקח 1.6.08קרנית09/06/2008
היי ,
התלבטנו קשות בין השם ליאן ורותם לבסוף נתנו שני שמות כאשר הראשון והעיקרי הוא ליאן הייתי רוצה לשמוע בכל זאת חוות דעת
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרנית
ליאת יוגב09/06/2008בחירת השם היא ליאן , כפי שאני מבינה ורותם הוא שם שני בלבד ,
ואם כך קיימת כאן מפת מנהיגות , מאד שאפתנית , מטרתית , חוזק וכוח רב , שליטה ופחות לאהוב סמכויות... בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתשרית09/06/2008
שלום
בתינו נולדה בתאריך 27/5/08 בשעה 16:15.
שמותינו - שרית ותומר (ויקטור)
שם המשפחה - אסל
רצינו לדעת האם השם הודיה הוא שם שמתאים לה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
ליאת יוגב09/06/2008השם הודיה לביתכם , מראה על צדדים מאד סטנדרטיים , ילדה טובה ,אלא שלא תמיד תקבל את עצמה ככזו , מאחר שתרצה להראות כלפי חוץ את החלק היותר סתגלן זורם תקשורתי וחברותי .
עד שתאמץ תכונה זו להיות כחלק מדרכה , ואז - פחות קבלה עצמית ..
אפשר לראות גם את המפה של הודיה , כמי שמספר הגורל שלה הוא 6 מספר המייצג צדדים רגשיים מאד , צורך באהבה הרמוניה , משפחה , מול צדדים יותר פרקטיים מעשיים , כלומר , אפשרות להדחיק את עולם הצרכים , כי מציאות החיים דורשת גישה מעשית ופרקטית מאד , עד כדי להדחיק את הפנים . דאגו להיות שם , כהורים לתת הרבה אהבה , (כמובן , משהו הנדרש מכל הורה) ובכל זאת ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרית09/06/2008רצינו לומר תודה.
אנו מבינים מדברייך כי השם מתאים...
שרית ותומר אסל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת - בבקשה, דחוף !יעל08/06/2008
תינוקת שנולדה ב-4/6/08 בשעה 14:28, מתלבטים בין מספר שמות:
גאיה, נעם, נעמה, אלה, עלמה ועמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
יעל08/06/2008שם משפחה - ברוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ליאת יוגב08/06/2008מבין השמות שהצעת השמות המועדפים ללא ספק הם אלה או נעמה ,
הסבר - צמצום תאריך הלידה של התינוקת הוא 11-2 מספר שבילדות יותר לכיוון ה-2 רגישות יכולת הבנה , צורך ועידוד ותמיכה , מול זה בהמשך , יצירתיות להנחות להורות ללמד ,
במידה והשם הוא אלה - מדגיש את הצד היצירתי שבה , צדדים מאד רגשיים ונשיים , ונפלא , כושר ביטויי כזה או אחר ..
בשם נעמה - מתקבלת מפה שגם היא מאד לכיוון הזוגי , מספרי 2 4 6 הם השולטים , מה שאומר חשוב יהיה לה ללכת בתלם . מאד לכיוון הזוגי , רעיונות השראה , אך קיים מספר 4 שזהו מספר הרושם , המייצג שכלפי חוץ יהיה חשוב לה להראות יותר מעשית אחראית , מול החלק הכל כך רגשי שבה.
לשיקולכם בין שני השמות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דניאל בוגוסלבסקידימה08/06/2008
האם שם דניאל בוגוסלבסקי
מתאים לתינוק שנולד ב 8/06/08
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעת לידה 5:26
דימה08/06/2008שעת לידה 5:26
בבוקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימה
ליאת יוגב08/06/2008השאלה האם השם נבחר ורק רצית לדעת מה משמעותו , או שאתה מתייעץ לגבי משמעות השם כדי לדעת להחליט על שם אחר במידה וזה לא מספק ??
על כל פנים מה שמתקבל , מספר הגורל = צמצום כל תאריך הלידה = 6 מספר המייצג צורך באהבה משפחה , הרמוניה , נועם רב , זהו עולם הצרכים שלו , מול העובדה שהשם המלא הוא 5 מה שאומר חלקים רכים , שקיימים בילד , למרות יום הלידה 8 שזהו מספר יותר פרקטי ומעשי , אם כך מרבית המפה מייצגת מספרים רכים , מול זה כלפי חוץ לא תמיד יאהב את הרכות שבו , את החוסר נוכחות , בכל סיטואציה - עד הסוף , וכלפי חוץ ירצה להראות יותר מטרתי , שאפתן חזק ומרשים , מה שאומר שלא תמיד יאהב את הרכות והחוסר נוכחות שבו , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית
או לחילופין , קיימים חלקים רגשיים , מול זה כלפי חוץ להראות יותר סתגלן ושורדני , מי שיכיר מבחוץ לא יכיר מבפנים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתכרמית08/06/2008
היי ילדתי ב30.4.2008 בת בשעה טובה ונתתי לה את השם הודיה רציתי לדעת אם זה אכן שם טוב עבורה מבחינה נמרולוגית תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית
ליאת יוגב08/06/2008מהו שם המשפחה של הודיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודיה אטיאס
כרמית26/06/2008היי שמה הודיה אטיאס נולדה ב30.4.08 בשעה 20:36 אני כרמית ולבעלי קוראים ארז אני אשמח לתשובה ממך.. תודה רבה. (לקח לי זמן להחזיר לך תשובה כי שכחתי לאיזה אתר נכנסתי.) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמית
ליאת יוגב28/06/2008הודיה אטיאס , מה שמתקבל , מספר הגורל הוא 8 - מה שאומר גישה פרקטית מעשית , מטרות שאיפות , ולא אוהבת סמכויות , כאשר השם המלא המתקבל הוא 3 , ואם כך יכולת התפשרות על המקום של הכוח חוזק , תלמד מהעולם החיצון , הורים מורים סביבה חברה , איך להתפשר , למרות , הצדדים היותר חזקים מבפנים . צד אחר של המפה זה היכולת לזרום , אקשן עניין היסחפות מול צד של שיקול דעת , כמו לאמר פחד מלהיסחף ביתר , עם הצדדים המאד פעלתניים . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחרנו בשם אריאלשרון07/06/2008
נולד לנו לעדי ושרון כהן ב21 במאי 2008 בן והחלטנו לקרוא לו אריאל מה זה אומר לגביו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי ושרון שלום
ליאת יוגב08/06/2008השם אריאל עבור בינכם - נפלא , זאת מאחר ומתקבלת מפה שהיא מצד אחד אידיאליסטיות , צדדים יצירתיים , ומצד שני גישה מאד מעשית פרקטית , שאפתנות רבה , מפה שלימים אפשר לראות כמי שיש אפשרות למנהיגות , מספר הגורל הוא 9 - השם המלא הוא 11 , על 9 נאמר , הבנה נתינה אך גם צורך לתקן את העולם , רצון לבגדול , הגיעו אליו דרך טוב הלב - ועד חצי המלכות ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נועם או נעםשירה07/06/2008
שלום,
בננו נולד ב- 14.5.08 בשעה 18:24, שם המשפחה ליפקין ושם ההורים שירה ואביעד. בחרנו בלב שלם את השם נעם רק שעכשיו אנחנו מתלבטים לגבי הכתיב- נעם או נועם - מה עדיף? מומלץ?
בתודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
ליאת יוגב08/06/2008השם נועם נראה כעדיף , זאת מאחר ויוצר מפה שיש בה מצד אחד מספר גורל 2 המייצג את הצורך בשיתוף הרמוניה , שלווה , מול חלקים יותר אנרגטיים , כמובן בהמשך , לאו דוקא כילד .
כאשר מספרים היוצרים מטרות שאיפות , תוך יכולת סתגלנות טובה .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוש שםאלינור07/06/2008
רציתי לדעת מה הפרוש של השם "אוריי"
ואם זה שם שטוב לקרוא לילד במזל מאוזנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור
ליאת יוגב07/06/2008אין לי מושג ... למזל מאזנים ? ההתיחסות שלי לשמות היא ביחס לתאריך הלידה ולשם המשפחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקמילי06/06/2008
אני מתנצלת מראש על אורך ההודעה שלי... אין לי ברירה!
לפני שנה בדיוק (18 ליוני 2007) ילדתי תינוקת ללא רוח חיים, בשבוע 41 של ההריון. לאחר מותה קראתי לה אור (זה היה רק בשביל עצמי- השם לא רשום בשום מקום!)
כעת, אני בהריון חדש. מיועדת לעבור ניתוח קיסרי בתאריך 15 ליוני. הפעם יש לי בן.
אני נורא אוהבת את השם יאיר וממש מחוברת אליו! לא יכולה לחשוב על שם אחר...
הפחד שלי- שזה מזכיר את השם אור!
אבל- אני רוצה את השם הזה, לא בשביל להזכיר את השם של התינוקת.
אני ממש מאמינה בנורמולוגיה! וחשוב לי שלתינוק שלי יהיה שם שמתאים לו!
לכן יש לי שתי שאלות:
1- האם בסדר לקרוא לו יאיר, למרות שקראתי לתינוקת אור? זה לא יפגע בו?
2- האם השם הזה בכלל יתאים לו- מזל תאומים ולתאריך הלידה עצמו? (אם את צריכה פרטים עלי, כמו שם וכו', אני אתן לך...)
נ.ב- שם המשפחה שלי הוא אדמוב.
תודה רבה רבה! אני אשמח אם תוכלי להתייחס לשאלה שלי.
ושוב- סליחה על האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילי
ליאת יוגב07/06/2008לשאלתך הראשונה , האם לבחור לבנך שם , שעלול להזכיר את השם אור ? במידה ובכל פעם שתקראי בשם יאיר ובשל כך תדאגי , או כל חרדה הקשורה לעניין , עדיף בהחלט שלא לקרוא בשם .
אלא אם כן מצליחה להתגבר ולא לקשר בין השמות .
ולעניין הנורמולוגיה \ מספר הגורל של בנך , במידה ואכן זהו תאריך הלידה 15.6.2008 , מתקבל 13-4 מה שמדגיש , צורך בבטחון יציבות , אחריות רבה, וכן מאחר וזהו מספר קרמה, המדגיש תיקון על חיים קודמים , משום כך , לא פעם ירגיש תחושת תקיעות או חוסר שביעות רצון , כאשר השיעור הוא , לדעת לקבל הגבלות ומסגרות , דלת נסגרת , לדעת שתפתחנה 2 אחרות .
מה שמתקבל מתוך השם המלא במקרה של השם יאיר , זהו מספר קרמה נוסף ושוב 13-4
מה שמדגיש עוד יותר את תחושת התקיעות , שיכולה להיות , ובכל זאת אני שומעת , שאת נעולה על השם , וכאן השאלה האם תוכלי להתחבר לשם אחר , מה שלא כל כך נשמע לי ...
אז איפה השאלה בעצם ? לכשתלדי , תוכלי להתקשר 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
מילי07/06/2008בהמשך למה שכתבת לי- זה נורא מבאס אותי שהשם הזה לא מתאים, אבל היה יותר מבאס אם לא הייתי יודעת את כל זה.
האם את יכולה להמליץ על שמות, או על אותיות בשם, כך שאני אוכל לקבל כיוון פחות או יותר לבחירת השם? (אם תוכלי גם לומר לי- אילו אותיות אסור שיהיו בשמו?)
חשבתי גם על השם גיא- אני מאוד אוהבת אותו. הבעיה, שבעלי לא אוהב את השם... אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את דעתך על השם הזה.
תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילי
ליאת יוגב07/06/2008השם גיא ערכו הנומרולוגי 5 בדיוק כמו השם יאיר , ומשום כך הצירוף של השם המלא מקבל את אותה תוצאה = 13 -4 ואם כך , גם הוא פחות מומלץ .
חישבי את על שמות נוספים , ולאחר הלידה נוכל להחליט ולקבוע השם הטוב ביותר ... להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מילי07/06/2008תודה רבה לך! רשמתי לי את המספר שנתת לי... אני אנסה לחשוב על עוד שמות.
רק שאלה אחרונה, לבינתיים... אם אני אלד לפני התאריך הנ"ל, יש סיכוי שאחד השמות יתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילי
ליאת יוגב08/06/2008בכל מקרה , גם אם תלדי בתאריך אחר , עדיין השם המלא שמתקבל הוא מספר קרמה 13-4 ולכן מומלץ , שלא לבחור בשמות גיא או יאיר . נשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם רואי דוידמירי05/06/2008
שלום רב, יש לי שתי בנים, אדיר משה בן שנתיים ושלושה חודשים נולד בתאריך 28/02/2006 ורואי דויד בן 10 ימים נולד ב-24/5/08 שם משפחתי הוא אסייג, רציתי לדעת קצת על השמות והילדים במיוחד על השם רואי מה פירושו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי שלום
ליאת יוגב06/06/2008השאלה הנשאלת האם בחירת השם היא אדיר משה , רואי דויד ? או רק אדיר ורק רואי , מה התכוונת , מאחר ויש משמעות למה האם רוצה ? האם כל השם או רק שם אחד ???
אתייחס לרגע לשם אדיר אסייג , המפה שנוצרת היא מפה מאד רגשית באופן מיוחד , צדדים הזקוקים להמון הגנה , עידוד ותמיכה , גם אם השם אדיר = 8 שאומר שאת רוצה ילד פרקטי שאפתן השגי ומטרתי , ובכל זאת , חשוב לזכור , שקימת בו רגישות עודפת ,
השם אדיר משה נותן מפה שהפנים זקוק לרוגע ושלווה מול חיים שיש בהם הרבה עניין אקשן ופעלתנות .
לשם רואי אסייג - מפה שמספר הגורל הוא 3 מיום 24=6 מספרים רגשיים במיוחד , מול צדדים אחראיים , חשיבות ללכת בתלם גם אם יש בי משהו יחודי משלי , אפשרות ליצירתיות.
השם רואי דויד אסייג - יוצר מפה של יחודיות , אינדבדואליות , כאן ועכשיו ומעוף ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)