מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתקרין07/09/2008
שלום רב, בתנו נולדה בתאריך 01.09.08 בשעה 20:21. אנחנו מתלבטים בין השם נועם/נעם לבין השם דניאל. שם משפחתנו בימבליך. נשמח לעצתך באשר לשמות או להמלצה על שמות אחרים מתאימים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין שלום
ליאת יוגב07/09/2008מספר הגורל של ביתכם הוא - 11-2 שמשמעו רגישות רבה , צד שיש בו צורך גדול בשיתוף אינטימיות , מול מספר יום הלידה שהוא 1 - מעין קונפליקט בין ה-2 = שיתוף לבין 1 = עצמאות . מול זה הפנים זקוק להרבה תמיכה ועידוד , מידה של ביישנות בילדות . באשר לשמות שהצעתם , דניאל יוצר צירוף מספרים שיש בו מידה רבה של חרדות , 2 4 7 , מספרים המציינים צד חרדתי , נוצרת מפה שיש בה יתר מספר 2 , כאשר מצב של יתר במספר , הולך למקום השלילי . השם נועם , מידה רבה של הדחקה לעולם הרגגשות שאליו נועדה , מה גם שנוצרת מפה קונפליקטית , מעבר למה שנולדה , כאשר הגורל הוא 11-2 מול ה-1 בשם המלא . ממש לא לבחור בזה השם . השם נעם יוצר מפה , שוב צדדים מאד רגשיים ציר עולם הצרכים שמייצג רגש , הבנה , שיתוף אינטימיות , מול זה קיים משהו שקוראים לו מספר מתח , מה שאומר הקושי , וכאן הקושי הוא 2 כלומר מספר התואם למספר הגורל , כמו לאמר , תחושת תסכול למקום שהכי זקוקה לו ולמה תמיד לא אהיה מסופקת בכך . הציעו שמות נוספים , ואעזור לכם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקמיטל06/09/2008
שלום , ילדתי בן בתאריך 31/8/08 בשעה 1:55 לפנות בוקר מחר הברית - אנו מתלבטים לגבי השם עידו , אשמח לתשובתך המהירה שם המשפחה אסרף תודה מיטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ליאת יוגב07/09/2008אני מקווה שעדיין רלוונטי לענות לך... על כל פנים מדובר בתינוק שנולד ליום לידה 4 ומספר גורל 4 גם כן , מה שאומר שהפנים מאד זקוק לבטחון יציבות , צדדים פרקטיים מאד , מה גם שהמספרים האחרים הם מספרים המייצגים צדדים מעשיים מאד פרקטיים , ה-8 המאד מתחרה ב-4 כמו לאמר 50% מערך המפה = 4 50% מערך המפה =8 ,כאשר בסה"כ המפה מאד הרמונית . כי ה-4 וה-8 הם מספרים המציינים גישה מעשית פרקטיות רבה , אלא שה-8 יותר השגי מטרתי שאפתני , וזה כאילו אני כל כך זקוק לבטוח ליציב לתכנן לבדוק , מול זה שהחיים דורשים להגיע להצליח ולא לוותר למטרותי ... מי מכם כהוריו , הוא מאד שאפתן והשגי ?? בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם עידו
מיטל08/09/2008תודה על התגובה, בהחלט תיארת אותי .... קראנו לו אכן עידו ואני שלמה עם הבחירה. שוב תודה. מיטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם יהליאביבית06/09/2008
שלום ב- 24.08 בשעה 13:50 ילדתי בת , לאחר התלבטויות החלטנו לקרוא לה יהלי , רציתי לדעת האם בסדר ? שם משפחה בסוס . השמות הנוספים שחשבתי גאיה, טימור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביבית
ליאת יוגב07/09/2008ראשית השם נבחר ואין שאלה לגבי השמות האחרים ... הערה קטנה השם גאיה והשם יהלי תואמים בכל ההסברים שאתן כאן . מספר הגורל של התינוקת הוא 6 מיום לידה 6-24 מה שאומר , צורך באהבה משפחתיות , המון רגש , כאשר גם השם המלא =3 המייצג צדדים רגשיים , כמו לאמר 80% מערך המפה = מספרים רגשיים מול זה , צורת החשיבה אומרת , אני זהירה להיסחף בהיבט הרגשי , צריכה להיות פרקטית , אסור לי לחשוף יתר את רגשותי ... וגם החוצה , כלומר בהיבט של הרושם , איך יהיה חשוב לה להראות כלפי העולם החיצון , חשוב יהיה להיראות חזקה , חוסן רושם ובלבד לא להראות את הצדדים הרגשיים הקיימים בכל זאת במרבית המפה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם יהלי
אביבית07/09/2008תודה על תשובתך המהירה אני מבינה שיש דגש מאוד חזק על נושא הרגש אצלה , מה עם יתר התחומים .. השם מתאים .. לגבי תאריך הלידה 24.08 ולא ל- 6 , האם משנה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית
ליאת יוגב08/09/2008לדעתי פירטתי את משמעות הצירוף של השם ביחס לתאריך הלידה ולשאלה, האם השם מתאים ? יש כבר תשובה בתוך הפירוט שכתבתי , ומה שנקרא - " המבין יבין " מה שחשוב מכל התיאור , הוא לתת דגש למקום של הרגישות , לכבד אותו , לתת תמיכה מלאה , ליצור הרמוניה בסביבתה ,לחבר אותה לעולם הרגשות ולא שתצטרך להדחיק המקום הזה .מהמקום של חוסר אמון בעולם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שמותירדן06/09/2008
היי, שמנו ירדן ודותן קליין. בתאריך 06/05/2004 ילדנו את בכורתנו אלה.....אלא שבשעת יצאתה לאויר העולם אני יכולה להישבע שיצא עם הילה של מלאך מעל ראשה ושם שכלל לא חשבתי עליו עלה על שפתי : היא - לי!! קפצתי וספרתי מיידית לבעל התשוש שלצידי ומייד החלטנו שזה אות משמים וכך תקראה היא - לי!! בבואנו הבייתה , בעלי היקר פתח את הספר שהרבה חילונים כמונו מחזיקים " למה זה קורה לי " משהו של קבלה למרוחקים מהדת ושם כתוב שמי שנולד בתאריך העיברי שבמקרה היא-לי נולדה - זהו תאריך אחד מתוך 12 תאריכים בשנה שממש גרוע שבגרועים להיולד - חיים קצרים וחוסר מזל ובקיצור שלא נדע...!! נלחצנו מאוד מאוד אחרי הכל זה ספר קבלה , רוחני שאיזה מקורב לאל כתב ,אז החלטנו להתייעץ דרך אנשים שמקורבים לכל מני רבנים לגבי שם זה היא - לי. בקיצור שם לא טוב אמרו....+ התאריך לידה..מסוכן. עבר חודש של גישושים ביום הבריתה פתחתי ספר של שמות ופירוש מהקבלה ובמעשה של יאוש אמרתי לבעלי נפתח ומה שיהיה כתוב בעמוד השמאלי זה יהיה השם, וכך היה : שם שני מצד שמאל היה אלה ופירושו ממש התאים " שמירה חזקה משמים ומזל.." זהו !! היא -לי הפכה לאלה והיום היא בת 4 ואני אמא לא שלמה החלטי שבתעודת הזהות היא-לי נשמר כי מבחינתי זה שמה ובנוסף אלה ובשם אלה מזוהה. שאלתנו : האם 2 שמות זה טוב?רע? מה עדיף? תאריכי הלידה שלנו הוא : שלי 08/10/1974 של דותן : 25/03/1974 יש לנו ילדה נוספת בת שנתיים שנולדה ב09/05/2006 ושמה עדיה - אך זה מבחינה נמרולוגית? יש קצר גדול בינה לבין אלה. ו..... להחזיק חזק ..אני בשבןע 39 לעריוני עם עוד בת... יש לנו מספר שמות שגם רצינו להתייעץ...נמתין עד שתיולד... המון תודות, ירדן ודותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לקבל מענה
דותן09/09/2008תרם קיבלנו תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדותן שלום
ליאת יוגב10/09/2008אין לי את שם המשפחה שלכם , הסיפור מורכב , דברו איתי טלפונית 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שני שמותצמח05/09/2008
שלום בתי נולדה בתאריך 27/6/08 בשעה 12:12 אנחנו מאוד מתלבטים האם לקרוא לה אורי או אוריה שם משפחתנו צמח אודה לך על תשובתך הדחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח
ליאת יוגב05/09/2008מדובר בתינוקת בת יותר מחדשיים , אז מה בכל זאת בחרתם לה ?? כי אני מניחה שקיימת איזה שהיא בחירה , הדגישו בפני ואפרט מה המשמעות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה
צמח06/09/2008קראנו לה אורי לפי הפירוש האור שלי האם מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמח
ליאת יוגב07/09/2008מספר הגורל של אורי ביתכם הוא 7-16 ואם כך מדגיש עומק איכות ידע למידה , זהו המקום שיש לחבר אותה הכי ובגדול , כי זהו היעוד של ה-7 , כאשר קיימים צדדים מאד רציניים בוגרים מטרתיים , היבט אחר הוא העובדה שהפנים מאד יחודי , לא סטנדרטי , אלא שתקלוט מתוך החברה סביבה הורים מורים , שצריך ללכת בתלם ולהיות מאד פרקטית מעשית , ומקורקעת , אין מקום להיבט הלא סטנדרטי שקיים בצורך הפנימי שבה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתחן805/09/2008
ביתי נולדה ב27.8.08 . שמי סיון, בעלי דוד אייל, שם משפחתינו- פצחול. אנו מתלבטים בין השמות: נויה, הדר, צליל ומיתר. מה השם המתאים לה ביותר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון שלום
ליאת יוגב05/09/2008מספר הגורל של ביתכם הוא 9 מיום לידה 9-27 כלומר , יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , צורך במרחבים ועוד , כאשר השם צליל ממש לא מומלץ , מאחר ויוצר מפה קונפליקטית , מאד מתאים השם נויה , מפה שיש בה יכולת הבנה נתינה , הרמוניה , טוב לב , השם מיתר יוצר מפה שהשם המלא גם הוא 9 ואז יש לנו יתר 9 במפה , מול גישה מעמיקה , ויש גם משהו , שיוצר פחות קבלה עצמית , כי כלפי חוץ חשוב להראות מאד זוגית , כשכל מספרי המפה הולכים בכיוון מאד פרטי אינדבדואלי , מספרי 7 ו-9 שהם מספרים אי זוגיים . מול עד כמה מקבלת עצמי ככזו , מה גם שהשם הפרטי הוא 2-11 כלומר בעיה בדימוי העצמי . השם הדר יש בו חלקים הדומים משהו לשם מיתר , ואם כך בין כל השמות שהצעת השם המועדף הוא נויה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לתשובה מהירה- תודהאילנה04/09/2008
ליוגב שלום רב ילדתי ב- 27/8/08 בן בניתוח קסרי בשעות הבוקר 8:40 חשבתי על השם - אורי ושם המשפחה תמיר את הברית דחינו לשבוע הבא בלי נדר אודה לך מאוד על תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה שלום
ליאת יוגב06/09/2008השם אורי תמיר מקבל שם מלא 3 המייצג זרימה חברותיות פתיחות יכולת ביטויית או מילולית או יצירתית , כאשר מספר הגורל הוא 9 מיום לידה 9 מה שמדגיש שהמפה הרמונית זורמת חברותית פתוחה , נפלאה ... מספר הגורל 9מציין צדדים של הבנה נתינה , למען האחר , רצון לבגדול , צורך במרחבים , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לך
אילנה06/09/2008ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתסיון04/09/2008
שלום , שמי סיון שופיר ת.ל 3.1.82 ובשעה טובה ילדתי בת בתאריך 2.9.08 בשעה 14:36 , אני מבקשת ייעוץ לבחירת שם שיכול להתאים לה מבין השמות הנ"ל : נועה , שיר . ואם תוכלי לסייע לי בשמות נוספים שלדעתך יתאימו לה מודה לך מראש על העזרה סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
סיון06/09/2008ליאת שלום הייתי מבקשת בבקשה תשובה קצת יותר מהירה אם אפשר יש כאלה שכתבו לך אחריי וקיבלו תשובה , התשובה קצת דחופה לי ... תודה סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון
ליאת יוגב06/09/2008מספר הגורל של ביתך הוא 3 , מיום לידה 2 , דבר המציין רגישות רבה במיוחד, מספר גורל 3 משמעו , צורך בביטוי , צדדים ילדיים , צורך בחברה וזרימה , כאשר השם נועה שופיר , מדגיש צדדים מאד אינדבדואליים הקיימים בילדה , צד זורם יותר מול צדדים נוקשים רציניים בוגרים , הדבר המשותף לכל המספרים שמתקבלים מתוך השם הוא העובדה , שכולם אי זוגיים , 5 שם פרטי ,3 , 9 , 7 כלומר לתת לה ללכת בדרכה המיוחדת והייחודית . השם שיר , מקבל מספר 8 דומיננטי , מול ה-3 בגורל , כמו לאמר צדדים מאד השגיים מטרתיים פרקטיים יעילים , מול הצורך המאד מודגש בלהשאר ילדה , מה שיכול גם לציין הדחקה לעולם הרגשות , מאחר שתקלוט מהחברה סביבה הורים מורים , שצריך להצליח להשיג ולשאוף קדימה . לשיקולך , כאשר , אם קיימים שמות אחרים הציעי אותם , (אני לא נוהגת לבחור השמות ,מתפקידה של אמא ). בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם דחופה + שם שניאופירה04/09/2008
לבתי שנולדה ב-28.8.2008 עדיין אין שם. אנו מתלבטים בין שני שמות אלה ושני. ושוקלים לצרף את שניהם ( שני כשם שני ואלה כשם ראשון). שם המשפחה הוא בראון. שני הוא קיצור השם שושנה , שמה של אימי. מה דעתך המקצועית על השמות? איזה מהם מתאים יותר ע"פ התאריך? והאם השילוב ביניהם הוא חיובי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופירה
ליאת יוגב06/09/2008השם אלה בראון נותן מפה מאד נוקשה , רצינית בוגרת , ובעייתית במיוחד , א. מהסיבה שנוצר מספר קרמה 13-4 היוצר קושי , הרגשת חוסר שביעות רצון , תקיעות , נעילות מחשבתית ועוד . ב.מספרים גבריים , כשמדובר בילדה , מה שיוצר בהמשך קושי באינטימיות . ואלה סיבות מספיקות כדי לא לבחור בשם . השם שני הוא השם השני ולכן פחות אתייחס לצירוף אלה שני . ואם השאלה האם שני הוא השם ? גם אז נוצרת מפה נוקשה מדי , רצינית בוגרת אם תחושת תסכול לא פעם , בפער בין היכולות הרבות מוטיבציות , אך למה ההזדמנויות לא מגיעות . בעייה כלומר לא זה ולא זה כשמות ראשונים , לא מומלצים , בידקי עם עצמך האם יש אופציות אחרות . ואפשר להתקשר בצאת השבת 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן בכורניקולאס03/09/2008
שלום, בנינו נולד במוצאי שבת ה 30 לאוגוסט 2008 האם יש מספר מסויים שמתאים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקולאס
ליאת יוגב04/09/2008בחירת שם נעשית על ידי אמא , כך שאני לא אציע שמות , אלא , אציין בפניכם , בהתאם לחיבור שלכם לשם , איזה הוא השם המומלץ יותר , אז אנא - ציינו את השמות המועדפים בצירוף שם המשפחה ואעזור לכם בבחירת השם , להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםמלי02/09/2008
אני אמורה ללדת בעוד כחודש בת ורציתי לדעת את הניתוח הנומרולוגי לשם שרון שזהו השם שאני מעוניינת לקרוא לבתי לעתיד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי
ליאת יוגב04/09/2008מהו שם המשפחה שלכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
מלי04/09/2008שם המשפחה שלנו הוא סנדורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי שלום
ליאת יוגב04/09/2008. מאחר ונוצר מספר , שהוא מספר 13-4 שמייצג קרמה , תיקון על חיים קודמים ומשמעותו , תחושת חוסר שביעות רצון , הרגשה של תקיעות , נעילות מחשבתית , משום כך אני פחות ממליצה על צירוף השם שרון סנדורי , נסי להתחבר לשמות נוספים ונשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאילנית02/09/2008
רציתי לדעת אם השם ליבי, שם נוסף מזל(ע"ש סבתי שנפטרה,ונתבקשתי בתיקשור ע"י סבי ז"ל לקרא לה בשמה) שם משפחה לזמי אני אמורה לעבור זירוז בתאריך 5/9/08 או ב 6/9/08 עדיין לא החלטתי ואשמח אם תייעצי לי בהתאם לשם שבחרנו שמות של ההורים: שי ואילנית לזמי המון תודות אילנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנית
ליאת יוגב03/09/2008אם יש דבר כזה לבחור תאריך לידה , עדיף להחליט על ה-5.9 באשר לשם ליבי לזמי , כאשר השם השני הוא מזל , וכרגע פחות חשוב לצורך העניין , כי יש משמעות קודם כל לשם ראשון . ואם כך ליבי לזמי , פחות מומלץ , מהסיבה שיוצר קרמה 13-4 מה שאומר תחושת חוסר שביעות רצון , הרגשת תקיעות , קונפליקט בין הגורל לשם המלא , שיוצר בעיה בגיבוש אישיות ועוד ואם התאריך הוא ה-6 לחודש , יוצר מספרים כבדים נוקשים ועוד . אנא נסי להתחבר לשמות נוספים והציעי ... להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם בגימטריה 7אתי01/09/2008
שלום, האם שמות שהם בגימטריה 7 הם יותר מקשים על האדם מבחינת הגורל , בעיקר בזוגיות או פרנסה או אין קשר אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי
ליאת יוגב01/09/2008לא ידוע לי התייחסות שכזו לשם פרטי 7 האם יוצר קושי ב... ממש לא יודעת . וכנראה שהתשובה היא , שיש כל מיני גירסאות וכל אחד צריך לבחור לאיזה גירסה להאמין , צריך להתייחס לשם המלא לתאריך הלידה , ולאו דוקא לשם הפרטי , זה מתוך מה שידוע לי , לאורך השנים שבהן עוסקת בתחום וממש לא מעט ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתענבר31/08/2008
שמי ענבר ובעלי עופר שם משפחתנו זיגלמן יש לי בת בת שנה וחצי שמה אופיר נולדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה המשך..
ענבר31/08/2008אופיר נולדה ב-19.3.07 בשנה 8.28 בוקר האם השם מתאים לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר
ליאת יוגב01/09/2008אני תמיד תוהה איך לענות ? כי בעצם את שואלת על ביתך שנולדה לפני שנה וחצי , ואם אומר שלא מתאים ? מה נעשה בעניין ?? אז כך , מספר הגורל , צמצום תאריך הלידה של ביתך הוא 4 , מה שאומר שמאד זקוקה למסגרת בטחון יציבות , אלא שהשם המלא הוא 5 -14 הצורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , אז מה רוצה בטחון או יציבות , ? אם תרצי השלמה למפה התקשרי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתזהבה31/08/2008
היי שמי זהבה תאריך לידה שלי 11.1.80 שמו של בעלי אבשלום 18.07.76 תל"מ שלי הוא 17.9.08 אנחנו מתלבטים בין כמה שמות ולא מצליים להגיע להחלטה השמות הם: הדר, עופרי,אודל ,טליה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה ....
זהבה31/08/2008שחכתי להוסיף שהשם משפחה הוא ביטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהבה
ליאת יוגב31/08/2008השמות אודל וטליה לא מומלצים , על השמות האחרים צריך לבחון ביחס לתאריך הלידה השם אודל לא מומלץ מאחר ומתקבל מספר קרמה 19-1 מה שאומר קרמה של , תחושת עליונות נחיתות , מצבים קורבניים בתוך החיים , מי צריך ? השם טליה יוצר קרמה 13-4 תחושת חוסר שביעות רצון , הגבלה , ועוד . צרו קשר לאחר הלידה ... להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)