מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מזי או מזלגילה12/05/2008
עד גיל 20 כולם קראו לי מזל, החלטתי לשנות את שמי (לא בתעודת הזהות) למזי, וכך קוראים לי ב-7 שנים האחרונות. נולדתי ב-17/7/80 וברצוני לדעת שהשם אכן מתאים לי יותר משמי הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזי
ליאת יוגב12/05/2008כדי שאענה לך , חייבת את שם המשפחה שלך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחתי
גילה12/05/2008שם נעוריי היה שחימוב וכעת הוא מקסומוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזי
ליאת יוגב12/05/2008האתר נועד לבחירת שם לתינוק
רק הערה השם מזי מקסומוב יוצר מפה שיש בה צדדים קונפליקטיים בין ה-4 ל-5 צדדים מאד מסגרתיים מול צדדים מאד זקוקים לריגושים עניין סקרנות , תנועה , אז מה בוחרת מבחינה מקצועית , משהו שיש בו את הצד הבטוח והיציב , לא , כי אז יהיה חסר עניין וריגוש ,
ברור שזו לא תשובה ממצה , אך בקטנה זו כרגע תשובתי , במידה ותבחרי להתייעץ בצורה רצינית יותר , 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בקשר לשם לתינוקלילי11/05/2008
שלום,
אני ובעלי מתלבטים בקשר לשם.
יש לנו בן ההתלבטות היא בין נתנאל לבין נועם.
שם המשפחה יהיה גיל.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף תל"מ 1.7.08 בע"ה
לילי11/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי
ליאת יוגב11/05/2008מורכב מדי לענות כאשר אין תאריך לידה ודאי , מכירה את המושג "לבערך אין ערך "
כלומר , נחכה ונבדוק בבוא הזמן , כאשר ברור שהשם נתנאל , פחות מומלץ ,מאחר ונותן שם מלא 16-7 מצבים של ניתוקים הפתעות ושיעור במערכות יחסים .
חישבו והכינו שמות נוספים ואהיה בשבילכם , בבוא הזמן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענבר /יאלי- שם לבןפז רימוך-רוטנ11/05/2008
אני צפויה ללדת בתחילת חודש אוגוסט, אך נשמח אם תאמרי לנו בינתיים האם השמות הבאים טובים בצירוף שם המשפחה (שהרי תאריך הלידה המשוער הוא לא ודאי).
במיוחד כי אנחנו קורים לבובון בינתיים יאלי (ולא בובון, בוטן וכו'...)
שמות: ענבר או יאלי (או יהלי)
שם משפחה: רוטנברג
בעבר אמרו לנו שהשם רוי רוטנברג לא טוב- האם נכון?
תודה רבה רבה
פז ושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: קורים--)קוראים
פז רימוך-רוטנ11/05/20081
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפז ושי שלום
ליאת יוגב11/05/2008ובכן מבין השמות שהצעתם , גם כי , לא סופי השםות יאלי וענבר יכולים להיות נפלאים , השם יהלי - לא מומלץ , מאחר ויוצר מספר קרמה 13-4 מה שיוצר הנעלות מחשבתית , תחושת תקיעות , חוסר שביעות רצון , אז כדאי להמנה .
צרו קשר לאחר הלידה , להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איליי / עיליענבל11/05/2008
בני נולד בתאריך 30/04/08 בשעה 13:30 ברצוני לדעת איך עדיף לאיית את השם עילי או איליי
לאבא קוראים ניר
לאמא קוראים ענבל
שם משפחה ארן
תודה מראש
ענבל פרץ ארן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ליאת יוגב11/05/2008מאחר ומספר הגורל הוא 8 , צמצום כל תאריך הלידה . שמשמעו כוח סמכות חוזק , וגישה פרקטית ומעשית , מול זה לשאלה האם לכתוב את שם התינוק איליי - ממש לא , מאחר שמה שמתקבל זה מספרים אובססיביים , מצד אחד , מול מספר קרמה 16-7 שיעור ותיקון על חיים קודמים , ממש לא .
אילי אופציה לא רעה , כי אז יתן מספרים זוגיים , שמשמעותם ללכת בתלם להיות סטנדרטי , יוצר מפה הרמונית , לצדדים פרקטיים , מול צדדים רגשיים יותר , ריכוך של ה-8 היותר נוקשה משהו ,
אפשרות אחרת , שבהחלט טובה , היא לבחור את השם עילי , ואז קיים צד פרקטי מול צדדים ביטויים , זורמים חברותיים , ופשרניים יותר .
לגמרי לא רע ... לשיקולכם .
עילי או אילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים?תאריך לידה 20.05.08יוליה11/05/2008
האם השם גיא מתאים לשם משפחה סוסניבקר
או שעדיף אדם?
צתלבטים בין 2 השמות אך יש העדפה ל גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
יוליה12/05/2008מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוליה שלום
ליאת יוגב12/05/2008מאחר והשם גיא בצירוף שם המשפחה , מקבל מספר שם מלא קרמטי 16=7 משום כך , השם לא מומלץ , אסביר - מספר קרמטי יוצר בעייתיות קושי , 16 בפני עצמו יוצר מצבים של ניתוקים , שיעור במערכות יחסים , משום כך ממש לא מומלץ
לעומת זאת השם אדם , הוא שם עדיף על השם גיא , נכון לכרגע , וזאת בתנאי שצמצום תאריך הלידה לא יהיה לדוגמא 1 ,
אבל בואי נדון בכך , לאחר הלידה ,אז היו בקשר , לאחר הלידה ואעזור לכם ,
רצוי לבחור בשמות נוספים , שמתחברים אליהם .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עילאיי או עיליי???שני שילמן11/05/2008
תאריך המשוער שלי הוא :14.9.08 בע"ה
אני מאוד נקשרתי לשם עילאיי
אבל מאוד לא בטוחה לגביו אבל גם שום שם אחר עוד לא עניין אותי מעבר אליו
מעוניינת לדעת גם באיזה אותיות לרשום עיליי או עילאי???ומה המשמעות מבחינה נורמולוגית?!
תודה רבה רבה
שני שילמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ליאת יוגב11/05/2008השם עילי עילאי , ועוד אפשרויות , באמת בעייתי במובן שלא ברור איך כותבים אותו , תמיד נשאלת השאלה , "איך כותבים " כאשר שמות ששואלים עליהם איך נכתבים , יוצרים בעיה תקשורתית אצל הילד ,
בעניין איך באמת לכתוב , זאת נבחן רק לאחר הלידה , כלומר היו איתי בקשר לאחר שתלדי ואז נבחר מה נכון יותר , לא אוכל לענות כרגע , כי צריך לדעת גם את תאריך הלידה ....
להשתמע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שםמיכל11/05/2008
בני נולד ב- 10.11.1996 שמו בן האם צריך הוספת שם?
ביתי ליאור נולדה ב- 2.06.1999 האם יש להוסיף לה שם?
וכנ"ל מור בני יליד 19.10.1993
האם השמות מתאימים להם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזכורת
מיכל11/05/2008לא שכחו אותי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ליאת יוגב11/05/2008את יודעת , מאחר ואת רוצה יעוץ על ילדייך שהם בני 10 לערך , אני חושבת שאם אתגלגל ואשיב , אצטרך לשבת כל היום ולענות תשובות לאנשים על שמות ילדיהם , ובעצם אין לזה סוף , עושה עבודתי באהבה והנאה מרובה , ובהתנדבות .. מדובר בפורום בחירת שם ל ת י נ ו ק
אם תרצי תוכלי לפנות אלי ישירות ולהתייעץ , תאמיני לי שווה , גם אם בעלות מסויימת .
052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מיכל12/05/2008"באמת תודה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביגילשולי10/05/2008
שלום.
קראתי לבת שלי אביגיל, שם משפחה קוברינסקי.
תאריך לידה שלה 11/01/08
האם זה שם טוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביגיל
שולי10/05/2008רציתי להוסיף גם שעת לידה 06:45
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולי שלום
ליאת יוגב11/05/2008השם אביגיל נותן שם פרטי 11-2 מה שאומר שהרצון שלך הוא בילדה זולתית הרמונית רגישה
כאשר מספר הגורל הוא 13-4 מספר יותר פרקטי מעשי , צורך מאד גדול בבטחון יציבות ,
צדדים של מוסר ומצפון , יכולת הבנה רבה , עד כדי הקרבה ונתינה ...
ליצור לה לאורך הדרך את תחושת הבטחון שכל כך זקוקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שולי13/05/2008תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןגל10/05/2008
שלום
אמנם ילדתי די מזמן ובחרתי שם (דיי מזמן...)
רציתי לתהות בנוגע לשם...
בני נולד בתאריך 26.12.07 בשעה 19:41
השם שבחרנו לו הוא מרום אפרים. שם המשפחה הוא וילנר.
רציתי לדעת האם השם מתאים... למרות שמאוחר מדיי כי השם כבר ניתן
שמי הדר, שם בעלי גל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל שלום
ליאת יוגב10/05/2008השם מרום לבינכם , מדגיש מפה שיש בה צדדים מאד רגשיים מספרי 2 ו-6 שהם מספרים יותר רגשיים מול צורת חשיבה שמראה ,מה פתאם ללכת עם האלמנטיים הכל כך רגשיים , חייבים להיות פרקטיים מעשיים , מה גם שיום הלידה גם הוא 8 שמייצג צדדים מעשיים - מזל גדי ...
על המפה הזו ניתן לאמר שללא ספק כולה הולכת בכיוון הזוגי , היותר סטנדרטי , צורך בבטחון אהבה זוגיות , מעניין שגם אותיות השם מ =4 ר=2 ו=6 ם =4 כלומר גם אותיות השם הולכות באותו כיוון שהוא מספרים זוגיים , הליכה בתלם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לבניםמיטל10/05/2008
שלום.
אני מתלבטת בין השמות:
בן
עמית
גיא
שם משפחה- בוכהיים
תאריך לידה- 8/20/08
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ליאת יוגב10/05/2008לא הבנתי מהו תאריך הלידה , האם זה תאריך משוער 20.8.2008 ואם כן בואי נחכה עד המועד , כדי לראות שאכן זה התאריך האמיתי , ואז נשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובתך
מיטל13/05/2008שלום
קודם כל תודה על התגובה.
כן ז התאריך לידה המשוער שלי 8/20/08
ולא הבנתי האם אני צריכה לחכות עד אז?
אי אפשר לדעת לפני איזה שם מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
ליאת יוגב13/05/2008יש משמעות מאד גדולה לשם המלא וכן לתאריך הלידה , כאשר במידה ואכן זהו תאריך הלידה , 20.8.2008 מתקבל קונפליקט בין מספר הגורל שהוא 11-2 לבין השם המלא שהוא 1 - זאת בהתייחס לשם בן , ולכן , זוהי דוגמא שבגללה אני פחות אוהבת לענות לפני הלידה ,
צרי קשר לאחר הלידה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת- התייעצותאיילת10/05/2008
הי,
התינוקת שלנו עדיין מתפתחת בתוכי אמנם אבל רציתי התייעצות כללית וכמובן שאתייעץ עוד בהמשך, אשמח שתעזרי לנו בכיוון...
תאריך משוער- 30.9.08
שם משפחה אנגל
השמות:
עלמה
נגה
מה את אומרת? אשמח להתייחסות לכל אחד מהשמות...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
ליאת יוגב10/05/2008השם נגה לא מומלץ , מהסיבה שנותן שם מלא 16-7 מה שאומר מספר קרמטי , שאני פחות ממליצה עליו , מאחר שמשמעות הדבר , ניתוקים הפתעות ושיעור במערכות יחסים .
השם עלמה יכול להיות לא רע , אלא שצריך לראות סופית את תאריך הלידה .
נשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתמירב10/05/2008
אני בשבוע 40+3
יש לנו בת ואנחנו רוצים לתת לה את שם ליאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
ליאת יוגב10/05/2008אין לי אינפורמציה מספקת , כדי לענות לך , אני צריכה לראות גם את שם המשפחה שלכם , וכן תאריך לידה ואז נבדוק הכל ואתן את תשובתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבןיוליה קובה10/05/2008
שלום!
מאז ומתמיד - נראה לי מהיום הראשון שאני ובעלי חשבנו על ילדים אהבנו שם 1 לבן ושם 1 לבת
השם של הבן שאהבנו - מאור
תאריך הלידה המשוער שלי בע"ה 27/8/08* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
ליאת יוגב10/05/2008האם ניתן להבין ששם המשפחה שלכם הוא קובה, ואם אכן כך השם מאור נפלא , אלא שחשוב לראות גם מהו תאריך הלידה האמיתי ...
היו איתי בקשר לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - יוליה קובה
יוליה קובה10/05/2008אכן שם משפחתינו - קובה
תודה על התשובה - בע"ה נהיה בקשר לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה בבחירת שם לבןאולגה10/05/2008
תאריך לידה משוער 16.06.08
שם משפחה אוסלנדר
השמות שחשבנו עליהם:
אור
יותם
ליאור
נאור
נתניאל
עומר
שון
מה מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה
ליאת יוגב10/05/2008זה נפלא שיש לכם הרבה אפשרויות כך נוכל להחליט בצורה הנכונה ביותר , וזאת כמובן לאחר הלידה , היו איתי בקשר לאחר הלידה ואעזור לכם לבחור השם הנכון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת שם יפה לבתחסויה09/05/2008
שם לועזי
ויפה לבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
ליאת יוגב09/05/2008אין לי כל דרך להענות לבקשתך . מצטערת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)