מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקויקי05/06/2008
היי,
נמצאת בחודש שמיני עם בן,התאריך המשוער - 17/7/08,
שמי ויקי רוזנלום (27/8/79)שם בעלי יונתן רוזנבלום(16/5/08)
חשבנו על מס' שמות:
יובל,עידו,דני השם הכי מומלץ?
אנחנו מאוד אוהבים את השם יובל,האם מומלץ???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקי
ליאת יוגב05/06/2008רק כאשר ידוע בודאות תאריך לידה , אפשר לבחור סופית השם , ובכל זאת קיימת בעייתיות בכל אחד מהשמות שהצעת , השם עידו יוצר קרמה 19-1 הרגשה של עליונות או נחיתות , לא מומלץ
השם יובל - יוצר מפה קונפליקטית בין ה-1 לבין ה-2 אז מה בוחר לימים מבחינה מקצועית , תפקיד ניהולי עצמאי , או כיוון שותפי זוגי ??
השם דני , יוצר מספר קרמטי 13 -4 , הרגשה של חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ועוד .
מספר קרמטי , זהו מספר המוכיח על כך שהאדם בא ליצור תיקון על חיים קודמים , כמו להתחיל מ- מינוס .
כל מספר והמשמעות שלו , אבל באופן יותר מובהק , אני נמנעת להמליץ על מפות בהן מופיע מספר קרמה , כזה או אחר ...
חישבו על שמות נוספים ונשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןרנאטה04/06/2008
שלום,
אני אכשיו בשבוע 38 ואנו מצפים לבן..
אנחנו מאוד מתקשים בבחירת השם לתינוק.
תאריך לידה שלי הוא:14.02.74
בעלי: 09.03.73
ויש לנו שתי בנות - שני ועדאל:
שנ:י 20.02.99
עדאל: 20.11.2001
השמות שחשבנו הם:ליאם,אריאל ,יונתן או דניאל.
מה הכי מומלץ?או שיש אולי שם אחר שמתאים...יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רנאטה
ליאת יוגב05/06/2008אוכל בהחלט לעזור לך בבחירת השם , מי מכל השמות עדיף , זאת לאחר הלידה , כשתצרפי תאריך ושם משפחה ... נשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים עם שם לתינוקיפעת02/06/2008
שלום רב בשעה טובה נולד לנו בן ב 30.5.2008 בשעה 5:22 .
שם משפחתנו - איטח
ואנחנו מתלבטים בן עופר לנמרוד.
נשמח לעזרה כי שני השמות נראים לנו במידה שווה
בברכה ותודה
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין שלום
ליאת יוגב02/06/2008השם אליה לוי , נותן שם מלא 2 כאשר מספר הגורל - צמצום תאריך הלידה גם הוא 2 , מה שמייצג המון רגישות , שיתוף תלות , כאשר יכול להיות נהדר , אבל יתר , שיכול להביא להיבט השלילי , כלומר , בהיבט של עודף רגישות , תלותיות , הפגעות וכדו , קיימים מספרים שזקוקים מאד לשיתוף אהבה , מול חלק אחר , החייב ריגושים עניין סקרנות חברה תקשורת .
יכול להיות לא רע ... לשיקולכם
לדעת לתת לה המון תמיכה ועידוד , שזקוקה להם במיוחד , גם אם השם הפרטי אליה = 1
כמו לאמר , תקלוט בתת מודע שאמה , את קרין , רוצה אותה עצמאית יחודית ושתצא לדרך , לא לשכוח , שבעצם היא מספר 2 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
ליאת יוגב02/06/2008צמצום תאריך הלידה של בינכם הוא 9, כלומר ילד הזקוק למרחבים , עניין , עשיה בגדול , הרבה טוב לב , שיהיה קיים בו , הבנה ונתינה , השם עופר יוצר מספרים של הבנה ונתינה מול מטרות ושאיפות שיציב לעצמו , צדדים זורמים יום לידה 30 =3 לגורל 9 מספרים פתוחים , מול זה דרישות נוקשות , שיכולות לבוא מצד חברה , סביבה והורים , כמובן , כלומר צדדים פתוחים מול נוקשות , שידרש אליה .
השם נמרוד , יוצר מפה מאד פרקטית מעשית , אחראית , עם מספרים מנהיגותיים , ללכת קדימה ובגדול .
אך גם אפשר לראות כמספרים המגבילים את ה-9 שזקוק למרחבים , כמו לאמר , החיים דורשים מעשיות ואחריות .
לטוב ולרע , לשיקולכם ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום,
חסוי05/06/2008אני הייתי ממליץ על עופר.
נמרוד הוא שם ישן, לא ממש ישן אבל לפי דעתי לא שם יפה ומכובד !
עופר זה שם יפה שם עכשיוי..השם שם הבנאדם קובע מי הוא, תבחרי עופר ותקבלי ילד קצת מופרע אבל טוב לב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוקיםאורית02/06/2008
שלום לכם
בעלי יהיה בן 33 באוקטובר יליד 10.10.1975 בגיל 17 חווה התקף אפילפסיה ראשון של התעלפויות וסגירת שיינים ובגיל 20 שוב אחד קטן ומאז תודה לאל לא היו ואני מאוד מקווה שגם לא יהיו אבל ניתוקים עדין נישארו. רוצה לציין שהוא לוקח כדורים של למיקטל ולפני שלושה חודשים התחיל בדיקור סיני שגם קצת עוזר.
השאלות שלי:
האם יש סיכוי שיוכל להפסיק לקחת כדורים ?
ממה נובא ניתוקים
האם זה גנטי? (רק לו במשפחה שלו יש) האם זה יכול לעבור לילדים?
השם של בעלי הוא אברהם קיצור אבי ושם משפחתו הוא אלגאי
אשמח לתשובה כי לפעמים שזה קורה אני פשוט לא יודעת איך להתמודד עם זה
רוצה לציין שיש לי ילדה בת שנה וחודש ואני מפחדת להשאיר אותם ביחד לבד
בתודה מראש ויום טוב
אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית
ליאת יוגב02/06/2008כנראה , שטעית והגעת למדור הלא נכון , המדור הוא בחירת שם לתינוק ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על הטעות ותודה רבה על העזרה
אורית02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ליאת יש לי עוד שםנטלי01/06/2008
היי לגבי שני הששמות הקודמים בר ומאיה לא המלצת איך השם עמנואל או נוגה שם המשפחה לחמיש ת.לידה 29/4/08 16:04
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי שלום
ליאת יוגב01/06/2008מספר הגורל של התינוקת הוא 7 מספר המייצג עומק חכמה ידע ולמידה , השם עמנואל יכול להתאים כאשר נותן מספרים מאד שאפתניים , ילדה שלא תוותר לעצמה , גם אם יש חלק שצריך את הזמן לעצמה , לא פעם תרגיש שנדרשת להשגיות רבה , האם מי מכם כהוריה , מאד שאפתן והשגי במיוחד ?
השם מיקה יוצר מפה מצד אחד נוקשה מצד שני פתיחות רבה , לא פעם פחות קבלה עצמית ...
השם נוגה יוצר מספרים פשרניים על המספר 7 שהוא מספר נוקשה יותר , רכות ופשרה למי שאני .
מספרים מופנמים מול עד כמה לא אוהבת לראות עצמי כל כך סגורה ומופנמת .
נראה לי שהשם עמנואל הוא המומלץ לפי שעה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאירה01/06/2008
שלום
אשמח אם תעזרי לי לבחור שם לתינוקת שנולדה ב 11.05.08 בשעה 21:20
לי קוראים אירה לבעלי יוסי ולשני הבנים שלנו איתי ועמית
חשבנו על מאי נועם או מאור
תודה מראש
משפחת סילברה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירה
ליאת יוגב01/06/2008השם נועם נראה הטוב ביותר , נוצרת מפה שיש בה חלקים פרקטיים מול זרימה חברותיות, מאי לעומת זאת יוצר מפה נוקשה ופחות מומלצת ואילו שהם מאור ממש לא טוב בשל מספרים קרמטיים וקונפליקטיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לבנותיוליה30/05/2008
שלום!
יש לי שתי בנות. תמיד רציתי לדעת : האם השמות שבחרתי להן אינטואיטיבית - מתאימות להן מבחינת הנומרולוגיה, ועכשיו יש לי הזדמנות לברר.
בת אחת נולדה ב- 3.03.2001 , קוראים לה אלינה, הבת השניה נולדה ב- 14.09.2004, קוראים לה איריס. שם המשפחה - גורובוי.
אני מודה על התשובה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
ליאת יוגב31/05/2008אחת השאלות שנשאלת היא האם כשבחרת לבנותייך את שמותיהן , האם חשבת עברית , או רוסית , מאחר ויש משמעות לעניין
אני אתייחס לשמות בעברית , גם כי לא משוכנעת בכך ...
השם אלינה , נפלא מאחר ויוצר מפה שהיא מאד שאפתנית מטרתית , צורך בחופש ריגושים עניין סקרנות , מול חלקים מאד נעימים ביתיים .
השם איריס , יוצר מפה שיש בה המון רגש בילדות , מול אחריות רבה שתדע לקחת בהמשך ,
כאשר צדדים קונפליקטיים בין הגורל 11-2 שנועדה , לרוחניות , יצירתיות , להנחות ולהורות , משהו הרבה יותר גבוה , מול השם המלא שהוא 1- היוצר קונפליקט , אם מספר הגורל , כלומר קיים 1 מול 2
אם מה ללכת , עצמאות , שיתוף , תלות , שה-2 מייצג , כמו לאמר החיים דורשים התמודדות ..עצמאית , כזו או אחרת , מאחר ומספר הגורל שלה הוא 2 - דאגו לתת לה הרבה תמיכה ועידוד , שכל כך זקוקה . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם מתאים?אורלי30/05/2008
שלום,
יש לי שני בנים,
סער נולד ב 11/2/2005 בשעה 13:35 בצהרים
איתי נולד ב 1/7/2007 בשעה 7:07 בבוקר
האם השמות מתאימים?
אני בהריון עם בת, צפויה ללדת בנובמבר, חושבת עם השם גיא.
ידוע לי שלא ניתן לבדוק ללא תאריך מדויק, אולי חברי הפורום ישתפו אותי בדעותייהם רק לגבי השם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ליאת יוגב30/05/2008צרפי את שם המשפחה ואוכל לענות לך על שני בנייך , ובאשר לתינוק האמור להיוולד , רק לאחר הלידה אוכל לעזור בבחירת השם ,כאשר חשוב שתחשבי על עוד שמות נוספים , כדי לא להגביל בבחירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה
אורלי31/05/2008שם המשפחה הוא - מיסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת מיסק
ליאת יוגב31/05/2008לגבי סער , המפה שמתקבלת ילד רגש באופן מיוחד , גם יום הלידה 2 -11 וכן מספר הגורל ,2 כלומר זקוק בעיקר לעידוד תמיכה , המון רגש , כשיש תחושה שמי מההורים מאד דורש להשגיות מטרות שאיפות וללכת קדימה , כלומר לא פעם לא נותנים לו להיות את מה שהכי זקוק לו ,
אז שימו לב , לתת הרבה תמיכה .
השם איתי יוצר מפה שיש בה צדדים חזקים מטרתיים שאפתניים , תוך גישה פרקטית מאד מעשית, יכולת ניהולית , גם אם כלפי חוץ חשוב לו להראות יותר הרמוני רך ורגשי ובכל זאת ילד מאד חזק נוקשה במידה מסויימת ומטרתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, רבה, כל כך נכון,
אורלי31/05/2008רואים כבר מעכשיו על סער.
איתי רק בן 11 חודש אז קשה לראות אופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית ממליצה לשנות שמות או להוסיף
אורלי01/06/2008אם נשנה את סער לסהר זה יקל עליו?
ולגבי איתי אם נוסיף שם? האם יכול לעזור לו אם כן באיזה מס' יכול לעזור לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
ליאת יוגב01/06/2008בשום אופן לא לשנות את שמו של סער , זהו השם שנקבע ואין סיבה לעשות זאת .
גם לא עבור איתי , לא משנה שמות ואין כל סיבה לעשות זאת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
אורלי02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ דחוף לקראת בריתנוני29/05/2008
שלום, בשעה טובה ילדתי בן ב - 27/5/08 בשעה 8:25 בבוקר
אני ובעלי מתלבטים בין השמות רותם איתי ואופק מה דעתך?
הברית ביום שלישי אני יישמח לקבל תשובה לפני
יום טוב ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון בשעת הלידה
נוני29/05/2008בהמשך לשאלתי רשמתי בטעות שזמן הלידה 8:25 וזה לא נכון הזמן הנכון הוא: 8:35 בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוני
ליאת יוגב30/05/2008כדי לעזור לבחור שם , אני לא צריכה את שעת הלידה , אלא את שם המשפחה של התינוק , צרפי ואוכל לעזור לך בבחירה הנכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
נוני30/05/2008שם המשפחה הוא: ונון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנוני
ליאת יוגב31/05/2008אם הבנתי נכון שם המשפחה הוא ו נ ו ן ? ואם כך , כל השמות שהצעת נותנים שם פרטי 7 , רותם איתי ואופק , מעניין בפני עצמו , כאשר השם המלא בכל המקרים הוא 2 ,
כאשר מספר הגורל של התינוק הוא 6 , צמצום כל תאריך הלידה , מה שאומר שקיימת כאן מפה רגשית באופן מיוחד , גם מספר גורל 6 גם שם מלא 2 , שאלה המספרים הרגשיים ביותר , צורך באהבה זוגיות , על השם אופק אני פחות ממליצה , מאחר ומתקבל גם המספר 19-1 שזהו מספר קרמה , תיקון על חיים קודמים , הרגשת עליונות נחיתות , וקונפליקט עם ה-2 , כמו לא לאהוב את המקומות הכל כך רגשיים ,
המפה של רותם מקבלת מספרים מאד נשיים רגשיים .
והמפה של איתי יוצרת צדדים רגישים מצד אחד , ומצד שני עד כמה לא מקבל עצמי ככזה , כי החוצה רוצה להראות יותר נוקשה ,פרטי ויחודי ופחות לאהוב להראות לאחרים את מידת הרגישות הקיימת בי , כמו לאמר , עד כמה מקבל עצמי ?
במידה וקיימים עוד שמות , אנא צרפי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שםאיילת29/05/2008
בתי נעה נולדה ב-6.3.06 האם שמה מתאים לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
ליאת יוגב29/05/2008מהו שם המשפחה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אשמח לתשובהנטלי28/05/2008
שלום שמי נטלי לחמיש יש לי בן העונה לשם עוז לחמיש והוא נולד ב- 24.1.07 בשעה 12:15 בצהריים רציתי לדעת אם השם מתאים לו ?
והדבר החשוב ביותר יש לי בת בת חודש אשר נולדה ב- 29.4.08 בשעה 16:04 אנחנו מתלבטים בן השם מאיה לשם בר איזה שם מתאים יותר? ובמידה ושני השמות לבת לא מתאימים על איזה שם אתם ממליצים בתודה נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי שלום
ליאת יוגב28/05/2008אני מניחה שבחודש האחרון , כבר החלטתם על איזה שהוא שם . מאיה ? בר ? ואין כאן מצב , שבו הכל פתוח ואפשר עוד להחליט על איזה שהוא שם .
השם בר ממש לא מומלץ - מאחר ומספר הגורל הוא 7 והשם המלא הוא 5 ואם כך קיים קונפליקט מאד גדול ובעייתי בין שני המספרים האלה ,
ממש להמנע מבחירת השם הנ"ל
השם מאיה - יוצר מפה שיש בה חלקים מאד נוקשים מול היכולת יותר לזרום להתפשר ולהתרכך
אם ובמידה ובאמת יש עוד אופציות , הציעי , כי שוב , נראה ל י שדי סגור העניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
ליאת יוגב29/05/2008אני לא נוהגת להציע שמות , חשוב שאת היא זו שתתחברי לשם כך שאוכל להמליץ איזהו השם המועדף
להשתמע בעניין
השם עוז חלמיש , ראשית , מספר הגורל שלו הוא 7 שם מלא 3 , 7 כבר 3 קליל זורם חברותי יותר
קיימים חלקים , שבהם מי שמכיר אותו מבחוץ לא מכיר מבפנים , הפנים נוקשה יותר רציני בוגר מול העובדה , שכלפי חוץ משדר קלילות זרימה חברותיות , בתור ילד , צדדים יותר מופנמים , אם השנים ילמד איך להיות יותר פתוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדמירב מורד28/05/2008
שלום
שמי שמואל מורד נולד לי ילד בתאירך 26.05.08 בשעה 3.29 בבוקר .
רציתי לדעת האם לקרא לילד עדי מורד או אייל מורד . מורד שם משפחה
תודה מראש
שמואל ומירב מורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ליאת יוגב28/05/2008מבין השמות שהצעת העדיפות , ללא ספק , היא על השם א י ל , לשים לב ל י אחת בלבד
אסביר
השם עדי מורד יוצר שם מלא 19-1 שזהו מספר קרמה - תיקון על חיים קודמים , וכן יוצר קונפליקט מאד בעייתי , בין מספר 5 שזהו מספר הגורל לבין ה- 7
ה-5 נועד לעניין חופש ,תנועה ,ריגוש ,סקרנות - מול ה-7 שיוצר מצבים של רצינות כובד , אז אם מה ללכת , הרבה בלבול שנוצר , כעסים עצורים ועוד . לא מומלץ .
השם אייל עם פעמיים י נותן קונפליקט בין הגורל 5 לבין השם המלא 4 קונפליקט מאד משמעותי בכל האשיות , מה רוצה את החופש או המסגרת הבטחון , אם מה ללכת
ואילו השם א י ל יוצר מפה שיש בה מידה רבה של אקשן היסחפות , חברותיות זרימה , עם מטרות ושאיפות ופשוט נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר לבדוק שם נוסף
שמואל מורד30/05/2008שלום
אם אפשר לבדוק שם נוסף לילד
השם הוא איתי מורד או רביד מורד
שוב הילד נולד ב 26.05.08 בשעה 3.29 בבוקר .
תודה שוב
שמואל ומירב מורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר לבדוק שם נוסף
שמואל מורד30/05/2008שלום
אם אפשר לבדוק שם נוסף לילד
השם הוא איתי מורד או רביד מורד
שוב הילד נולד ב 26.05.08 בשעה 3.29 בבוקר .
תודה שוב
שמואל ומירב מורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמואל ומירב
ליאת יוגב31/05/2008ובכן על הצעותיכם , ראשית מספר הגורל של התינוק הוא 5 -14 מספר המייצג חופש ריגוש עניין סקרנות חברה תקשורת ותנועה , כאשר השם המלא המתקבל הוא גם כן 5 ואם כך יש במפה מספר 5 דומיננטי , כלומר ללכת אם הצדדים של החופש יתר , עניין , להעיז לתת לו זאת , השם הפרטי איתי נותן 7 , כלומר ילד סקרן במיוחד , שלא פעם יבדוק האם אפשר להרשות לעצמי ללכת עם כל החלקים הכל כך חופשיים שבי ... אם כל המשתמע מכך .
השם רביד לא מומלץ באופן מיוחד .
האם יש אפשרויות נוספות ? או שתתנו לילד לגיטימציה לעולם הצרכים הכל כך מודגש , של חופש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השם
עדי מורד13/05/2009קוראים לי עדי מורד ואין לי קונפליקטים ושום דבר כזה. סתם שתדעו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם של תינוקתסיוון26/05/2008
היי שמי סופיה נולדה לי תינוקת בתאריך 5.4.2008 והחלנו לקרוא לה ליהי רבקה , האם זה מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון
ליאת יוגב26/05/2008מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
סיוון26/05/2008שמיאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון
ליאת יוגב26/05/2008במידה והתכוונת לבחור לביתך שם ליהי כאשר רבקה , הוא שם שני בת.ז תשובתי היא שנוצרת מפה שקיימים חלקים יחודיים זורמים , אינדבדואליים , מול חלק של היכולת ללכת עם הצד המשפחתי והרמוני , אפשר גם לנתח המפה , באופן שבו יום הלידה 5 גורל 1 מספרים שיוצרים זרימה , מול חלקים הדורשים הקרבה והבנה מיוחדת , ואז לא תמיד ניתן לה הצד היחודי ואינדבדואלי.
שימו לב , מספר הגורל של ביתכם הוא 1 שמדגיש יחודיות ללכת בדרכה המיוחדת , תנו לה זאת וכבדו אותה במקום הזה .
במידה והשם הוא ליהי רבקה ולכך התכוונתם , קיימת משמעות אחרת לכל המפה , עדכני אותי על כך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם
סיוון26/05/2008אכן רבקה הוא שם שני בת"ז רב תודות לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתרחל26/05/2008
שלום ,
נולדה לי בת בתאריך 16.08.07 בשעה 09:45 וקראתי לה לינוי מולקנדוב ,האם השם מתאים ?
האופציה השניה היתה יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל
ליאת יוגב26/05/2008השם לינוי לביתך , יוצר מפה נפלאה , רגשית נשית , זוגית מאד , ילדה הזקוקה מאד לאהבה ומשפחתיות ועל זה תני הדגש בגידולך אותה ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רחל26/05/2008תודה רבה על תשובתך המהירה .
אבל רציתי לדעת בכל זאת מה דעתך על השם יסמין האם הבחירה הזאת היתה מתאימה יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שמותדורית אלוני25/05/2008
שלום,
נולד לנו בן ב 23.5.08 אנחנו מתלבטים בין השמות :
- הראל
- נדב
- גיא
שם המשפחה הוא אלוני
נודה לעזרה ההורים דורית וטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורית וטל שלום
ליאת יוגב26/05/2008מבין השמות שהצעת השם נדב הוא המומלץ ביותר , נוצרת מפה שהיא מפה מנהיגותית , ה-11 כמספר הגורל נועד להנחות להורות ללמד , השראה רוחניות , קיימים חלקים אידיאליסטיים מול שאיפות מטרות ויכולת להגיע קדימה ולהצליח . נפלא . רק חשוב בילדות לזכור לתת המון עידוד ותמיכה , מאחר וילד לא יודע איך ללכת עם ה-11 אלא אם ה-2 היותר זוגי אינטימי ורגשי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)