מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמות ילדיי.אמא16/06/2008
שלום. פניתי אלייך כבר רק לא כתבתי את מלוא הפרטים.
שמעון נולד ב- 12/12/99
רחל נולדה ב- 5/6/2001
דניאל נולד ב- 8/1/2005
משפחת אלקובי.
האם השמות מתאימים.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
ליאת יוגב17/06/2008ובכן , באשר לילדיך , למרות שאני פחות נוהגת לעשות בפורום בחירת שם לתינוק , ניתוח לילדים , כי אין לזה סוף ...
שמעון - מפה שיש בה מידה של קונפליקטים , כי הפנים שלו הוא מאד רציני מעמיק , איכותי דורש שלמות , מול חלקים מאד חברותיים תקשורתיים , עד כדי שלא תמיד נותר לו מקום לאינדבדואליות ולפרטיות רצינות ועומק.
רחל , בחרת לה שם פרטי 4 , גם כי הגורל הוא 5 -14 .יום 5 צורך חזק בחופש ריגוש עניין סקרנות תנועה ותקשורת , ואם כך לא להגביל אותה , צריכה הרבה מרחבים , מאד שאפתנית ...
דניאל - מפתו מאד אינדבדואליות , סקרנות כילד , אך גם צורך מאד גדול בלבדיות , גם כי לא תמיד יראה זאת כלפי חוץ ,
בהצלחה בגידולם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שם לבתמזל16/06/2008
היי שמי מזל ובעלי דוד משפחת הדד
נולדה לנו ילדה ב 11.6.08
ברצוננו לברר בקשר לשמות: שני. נופר. מאי
נודה לך מאוד אם תשובתך תיהיה בהקדם
תודה רבה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל
ליאת יוגב16/06/2008מבין השמות שהצעת , השם שני הוא המומלץ ביותר , זאת מאחר והמפה שנוצרת מפה של יכולת הבנה , מצד אחד , וצדדים מנהיגותיים בהמשך , במצד שני , כאשר מספר הגורל של התינוקת הוא , 9 מה שאומר , יכולת הבנה נתינה , צורך במרחבים , רצון לבגדול , המספרים האחרים , הם 22-4 זהו השם המלא , ו-8 , מספרים שיכולים להיות קצת מגבילים , ובכל זאת מכל המפות האחרות , הוא השם הטוב , כי יכולת לקחת את דרכה למקומות של עזרה נתינה הבנה רבה , ועשיה ארגונית בגדול ...
השם נופר , מתקבל שם מלא קרמטי 16-7 - מה שאומר , שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים , ועוד .
השם מאי גם הוא יוצר מספר קרמה - תיקון על חיים קודמים , שמשמעות הדבר קרמה 19-1 שיעור בתקשורת , לא פעם הרגשה של עליונות , או לחילופין תחושת נחיתות , תלות ומסכנות ,
לכן שני השמות האחרונים , פשוט לא מומלצים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לגבייאיילת14/06/2008
אודה לך למענה על שאלתי הנוספת:
שמי הוא איילת ונולדתי ב- 22/02/76
שם משפחתי טרם הנישואין הנו לוי ושם משפחת בעלי הנה עדני.
משום מה החלטתי להשאיר את שם משפחתי הקודם כך ששמי הוא: לוי - עדני איילת
על פי המפה הנומרולוגית מה עדיף: לוי עדני או עדני בלבד ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת שלום
ליאת יוגב14/06/2008לשאלתך , ראשית אדגיש את משמעות המפה הראשונה שאליה נולדת , בהנחה שאיילת כותבים כך עם פעמיים י , אם כך , מספר הגורל הוא 11-2 מה שמדגיש צורך בשיתוף אינטימיות , המון רגישות , כאשר גם השם המלא הוא 2 , ואם כך מדגיש עוד יותר את ה-2 של השיתוף מצד אחד , ותלות , זוגיות וכו. אלא שיש כאן גם זהירות רבה , שלא להיסחף יתר בעולם הרגשות , מעין סוג של הגנה , כך גם הרושם שיוצרת הוא של מישהי יותר חזקה ,
המפה בעקבות השם איילת לוי עדני - היא מפה נוצר קונפליקט בין הגורל 11-2 לבין השם המלא 1 , ואם כך מה רוצה שיתוף , או עצמאות עם מה ללכת ? שאלה שנשאלת לאורך הדרך ,
נראה לי שלהיות רק איילת עדני טוב יותר , אבל כאן גם חשוב לראות את מפתו של בן זוגך ...
דברי איתי - 052-3431920 ליאת ועוד הערה - נועדת להנחות להורות ללמד , יצירתיות וחיבור לרוחניות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איילת14/06/2008את ממש פגעת בול. אני באמת בחורה מאד רגישה אלא שבשנים האחרונות מאד התחזקתי ובהחלט אני כבר יודעת מה אני בדיוק רוצה ואני לא מפסיקה לשאוף.
לגביי בעלי: שמו עדני אביעד והוא נולד ב- 23/08/73 .
יש לי גם ילדה מדהימה ששמה פלג והיא נולדה ב- 02.09.03 .
תודה רבה על עצותייך. בהמשך אצור עמך קשר (יש לך אתר ?)
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת
ליאת יוגב15/06/2008ראשית, אין לי אתר , אבל תמיד ניתן להשיג אותי 052-3431920 ,
כאשר כמה מילים על ביתך פלג , שם פרטי 5 גורל 5 , צורך חזק בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה ,ותנועה , ספורט הכרחי עבורה , כאשר , אתם כהוריה , כנראה דורשים ממנה לקיחת אחריות ,
לילדה שקיימת בה מידה רבה של יחודיות ,
מה שהיא קולטת , מחברה סביבה וכל השאר , שיש מצוי ויש רצוי , יש אחריות מחוייבות וכדו.
בהצלחה , בשימת הדגש על עולם הצרכים שלה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשור השם רואי ו רועי לבןטלי14/06/2008
הייתי מבקשת לדעת מה פרוש השמות בעיקר בקבלה. תאריך המשוער שלי ללדת הוא 12.9.08
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ליאת יוגב14/06/2008קיימים ספרים נפלאים בנושא , אני פחות יודעת , נסי למצוא ותקבלי תשובה , ללא ספק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאיילת14/06/2008
שלום רב,
אני עתידה ללדת ב- 22/08/08 ואני בהתלבטות לגבי שם התינוקת. שמי הוא איילת, שם בעלי אביעד
ושם משפחתנו הנו עדני.
השמות שאני מתלבטת לגביהם הם:
עלמה
אלמה
אמה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
איילת14/06/2008ההודעה קצת התפקששה. התכוונתי לשמות הבאים:
עלמה, אלמה, אמה, שירה ואלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת
ליאת יוגב14/06/2008מאחר ותאריך הלידה לא סופי , גם התשובה לא סופית ,
עלמה יכול להיות לא רע לגמרי , מספרים הרמוניים , לכיוון הבנה ונתינה רבה ,
השמם אמה , יוצר מפה יותר מנטלית חשיבתית בוגרת ,
השם שירה - לא מומלץ , מאחר ומקבל שם מלא 19-1 מספר קרמה המדגיש , בעייה תקשורתית , הרגשה של עליונות או נחיתות , השם אלה , יוצר מפה נוקשה מספרי 7 - 8 מספרים המייצגים אובססיביות , או דרישות שתתבקש ללכת על פיהן , כמשהו בפחות פשרה ,
אבל הכי נהדר שנשוחח לאחר הלידה . להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
איילת14/06/2008עזרת לי כבר רבות.
אעדכן אותך בתאריך הלידה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןרויטל14/06/2008
שלום,
בני נולד ביום שבת ה-7/6/08 בשעה 9:18 בבוקר. הברית תערך ביום שני הקרוב.
אנו מתלבטים בין מספר שמות- עידן, עומר, עמרי, עילי, נעם.
אני מרגישה צורך עז ובלתי מוסבר שהשם יכלול את האות ע. השם המועדף הוא עומר.
אשמח לשמוע את דעתך והאם ישנן שמות נוספים שיתאימו.
תודה מראש,
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
ליאת יוגב14/06/2008מהו שם המשפחה שלכם ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם ללבן
רויטל15/06/2008שם המשפחה הוא קולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההברית מחר- אודה לתגובתך בהקדם
רויטל15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל
ליאת יוגב16/06/2008מקוה , שעדיין לא החלטתם סופית על השם ,אעבור על כל אחד מהשמות ואנסה להסביר :
ובכן , השם עומר ממש לא מומלץ , לא עם ו ולא בלי , זאת מאחר , שמספר הגורל הוא 5
ובמקרה של עומר קולה יווצר שם מלא , שהוא 7 , זהו אחד הקונפליקטים הכי בעייתיים , כלומר , מצבים של בלבול , כעסים עצורים , רגשות קשים , פחד מאיבוד שליטה , או לחילופין מצבים של איבוד שליטה , בתוך דרך החיים .
עמר בלי ו - מקבל שם מלא 19-1 קרמה - תיקון על חיים קודמים , הרגשה של עליונות או נחיתות .
השם עמרי מקבל מפה רגשית ונשית , ומדובר הרי בבן , עילי מקבל קונפליקט בין 4 ל-5 שזהו מספר הגורל , אז מה רוצה חופש ריגוש שינויים , או צדדים מסגרתיים , מה בוחר לימים בתוך זוגיות ??
השם נועם , דוקא עם ו הוא המומלץ ביותר , כי יוצר מפה אנרגטית פעלתנית , הרבה עניין מטרות שאיפות ,
ופשוט נפלא , מקוה שעדיין תוכלו לבחור והכי נכון , בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!!!
רויטל17/06/2008שמענו בעצתך ובחרנו בשם נועם. מדובר בילד נעים ורגוע ונראה שהשם מתאים לו. אני מאוד מודה לך על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםחמוטל14/06/2008
שלום רב,
אני בשבוע 32 ומיועדת לניתוח קיסרי בין ה-25 וה-30 ביולי. לבעלי ולי אין עוד רעיון ברור לשם הילד, אך חשבנו להעניק לו כשם שני את השם דוד, על שמו של סבי האהוב. לפני כחודשיים נפטר ממחלה ממושכת חבר מאוד קרוב שלנו, בחור צעיר. שמו דוד. קריאה בשם שני - דוד - לבננו הבכור מקבלת פתאום קונוטוציה שונה. האומנם הבחירה בשם דוד כשם שני היא בעייתית עכשיו? רציתי לשאול את דעתך. שם המשפחה שלנו הוא מרום, והשמות שבהם אנו מתלבטים הם איתמר, יואב ויונתן. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
ליאת יוגב14/06/2008ראשית , כאשר בוחרים בשם שני לאדם שנפטר , בעיני יש לזה פחות משמעות , חשוב יותר שלא לבחור שם ראשון לאדם שנפטר ..
לשאלתך על השמות יואב יונתן או איתמר , ובכן , השמות איתמר ויונתן שניהם נותנים שם פרטי 3 ביחד עם שם המשפחה מרום , מתקבל שם מלא , שהוא 16-7 , כלומר בסה"כ מספר השם המלא הוא 19-1 , שזהו מספר קרמטי , קרמה - תיקון על חיים קודמים , הרגשה של עליונות או לחילופין נחיתות , תלות ומסכנות , ואם כך לא מומלץ לבחור השמות האלה , במקרה של שם משפחה מרום ,
לעומת זאת השם יואב , יכול להיות , כרגע , מה שנקרא לא סופי , שם מומלץ ,מאד תלוי גם בתאריך הלידה , לכן הוסיפו שמות שמתחברים אליהם ונשתמע לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןדניאל14/06/2008
שלום רב,
אנו זקוקים לעזרה בבחירת שם
1. תאריך הלידה 12.06.2008 (שעה 16:40)
2. שם המשפחה : סנדברג .
3. שם האם : אילת , אח בכור : איתי (תאריך לידה : 10.10.2000).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ליאת יוגב14/06/2008אולי כבר הבחנת בעובדה , שאני אינני בוחרת שמות , אלא מבין השמות שאתם תציעו , אומר לכם מהו השם המומלץ , אז רישמו מספר שמות ואסביר משמעותם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטויות בין שמות
דניאל14/06/2008יש התלבטות בין :
תומר , אוהד , טמיר ,לירם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
ליאת יוגב14/06/2008השמות תומר אוהד וטמיר , אלה שמות פרטיים הנותנים 16-7 כלומר כאשר נחבר את השם המלא , נקבל שם מלא 11-2 , ואם כך יכול ליצור קונפליקט מסויים אם מספר הגורל , שזהו צמצום תאריך הלידה , שנותן 1 =10 צמצום תאריך לידה מדבר על היעוד , שיעור של האדם , 1 משמעו עצמאות יחודיות , אינדבדואליות , כאשר השם המלא שמתקבל הוא 11-2 , בילדות יכול ליצור קונפליקט בין הצד העצמאי , לבין 2 המייצג שיתוף , אינטימיות , אז אם מה ללכת? שאלה שתשאל לאורך הדרך , ואם כך פחות ממליצה .
השם לירם , נותן 1 מול גורל 1 אם מפה שיש בה מידה של זרימה אינדבדואליות , תקשורת פתיחות , מול החלק האחר , שזהו מספר הרושם שמתקבל כ-4 , מספר המראה שגם אם יש בי חלקים אינדבדואליים פרטיים , לא תמיד מקבל עצמו ככזה , כי ילמד שהעולם לא תמיד יאהב אותו בחלקים המיוחדים שבו . מה שנקרא - פחות קבלה עצמית .
לשיקולכם , אם יש שמות נוספים , הציעו ואבדוק אותם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים לבדיקה
דניאל14/06/2008מתן , שי , יהונתן / יונתן ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
ליאת יוגב15/06/2008מבין השמות שהצעתם , השם המועדף , ללא ספק הוא יהונתן , הסבר - מספר הגורל של התינוק הוא 10-1 כלומר תפקוד עצמאי יחודי , כאשר שם פרטי יהונתן נותן 8 ומשמעות הדבר שיקלוט בתת מודע שלו , שאמא רוצה אותו פרקטי מעשי תכליתי , מול מספרים נוספים שהם 3 - ביטוי זרימה חברה ותקשורת , מפה שיש בה עניין , חברותיות , צדדים יחודיים , עם מעוף ותעוזה , כאן ועכשיו ,
השם יונתן, לעומת זאת , נותן מפה מאד יחודית אבל עם דגש לפרטיות ולבדיות יותר ,
השם שי נותן מפה חדה נוקשה יותר , גם אם קיימות יכולות נפלאות , ובכל זאת , פחות מומלץ בעיני ,
השם מתן , אין אותיות א ה ו י , ואם כך מה המיקוד , הכל או לא כלום , לאן הולך ?
ומשום כל זה נראה לי , שהשם יהונתן , פשוט נפלא . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאב או שישרית שיקאר13/06/2008
בתי עומדת ללדת והיא מתלבטת בין 2 שמות האחד שי והשני ליאב רציתי לדעת מה כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
ליאת יוגב13/06/2008כדי שאוכל לענות על שאלתך , חשוב לי לדעת מהו שם משפחתו של התינוק ? וכן את תאריך הלידה , צרו קשר לאחר הלידה ואשמח לעזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- שם לבןליהיא13/06/2008
בננו נולד ביום א', 8.6.08 בשעה 08:07 בבוקר, ערב חג שבועות.
מה דעתך על השם עילי?
אנו אוהבים שם מודרניים, אז נשמח לשמוע על שמות נוספים, כאשר חשבנו על השם בר אבל נאלצנו לוותר עליו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהיא
ליאת יוגב13/06/2008ומהו שם המשפחה שלכם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמת שם לתינוק דחוף- הברית ביום רא
ליהיא13/06/2008שם המשפחה הוא פיליפסון.
מקווה שתשיבי לנו בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהיא שלום
ליאת יוגב13/06/2008מספר הגורל של בינכם הוא 6 מה שמדגיש צורך בבית משפחה אהבה , הרמוניה וכו.
כאשר המספרים האחרים הם מספרים 1 ו5 מספרים המייצגים צדדים יותר פרטיים סתגלניים , הפנים כל כך רגש , מול הדרישה להתמודדות הסתגלות , למה ??
צד שמדגיש אחריות רבה מול חלקים ויכולת רבה להסתגלות לזרימה תקשורת וחברה , יש רצוי , יש מצוי .
צד אחר הוא העובדה , שמספר השם המלא מקבל 14-5 מספר קרמה - תיקון על חיים קודמים , משמעות ה-14-5 צורך לשנות לגוון ולרגש , לא פעם מבחינה מקצועית יאלץ לאסוף אנרגיות מחודשות ולהתחיל דברים מחדש , כאשר כלפי חוץ יהיה חשוב לו להראות מאד אחראי רציני ובוגר ,
ואז השאלה האם ירשה לעצמו לשנות ולגוון ?
האם קיימות אופציות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אופי לפי שםאורלי13/06/2008
שלום,
שמות ילדיי ותאריכי הלידה:
יובל נולדה ב 25/8/2003
דור נולד ב 12/9/2005
שם המשפחה הוא אליאס.
אודה לניתוח השמות והאופי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנינית
ליאת יוגב13/06/2008כמה מילים על ילדיך , ובכן יובל , קיימים מספרים מאד רגשיים , כאשר מספר הגורל שלה הוא 2 , הצורך בשיתוף אינטימיות זוכיות , חשוב לתת הרבה תמיכה ועידוד , כאשר המפה במרביתה הולכת על מספרים רגשיים רכים , מול צד אחר שהוא ש"דואג " או פוחד ללכת עם היתר רגישות , מה פתאום , אני חזקה , פחות רגש , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה .
המפה של דור , מספר הגורל שלו הוא 1 עצמאות אינדבדואליות מול מספרים אחרים , משדגישים את הצורך בהבנה למען אחרים .
צריך לדאוג לתת לו את האינדבדואליות עצמאות ,
צדדים מאד זורמים , מול צדדים משפחתיים , הרבה נועם , יצירתיות אפשרית גם כן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרה בבחירת שםאתי12/06/2008
קודם כל מתנצלת על הלחץ אבל הברית מחר. אשמח לקבל עזרה בבחירת שם לילד שנולד בתאריך 6.6.08 , ההתלבטות היא בין שלושה שמות . עומר - עמית - עומרי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי שם משפחה
אתי12/06/2008מנצלת שכחתי שם המשפחה הוא כחלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי
ליאת יוגב13/06/2008האם תשובתי עוד רלוונטית ? אם כן התקשרו ואענה ברצון , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה במציאת שםצחי12/06/2008
נולד לנו בן זכר ב 8.6.008 בשעה 12:35
אין לנו עדיין שמץ של מושג איזה שם להעניק לו.
יש רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחי
ליאת יוגב13/06/2008אני פחות באה עם רעיונות , בחירת שם צריכה להעשות ע"י אמא ,אז כאשר יהיו לכם הצעות , הוסיפו את שם המשפחה והאפשרויות שעומדות בפניכם ואעזור לכם ... להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה תודה רבה
צחי13/06/2008השם שאנחנו מעוניינים בו זה אור
שם המשפחה בנגיאת.
לפי מה שאמרו לנו נומרולוגית זה מתאים
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצחי
ליאת יוגב13/06/2008מספר הגורל של התינוק הוא 6 מה שמדגיש צורך חזק בבית משפחה ואהבה, מול זה המספרים האחרים הקיימים במפה הם 7 ו-9 מה שאומר מספרים מנטליים , הדרישה היא מתוך חברה סביבה הורים מורים , היא דרישה להיות מאד חכם תובנה רבה , ואם כך לא תמיד ניתן מקום וביטוי למי שנועדתי להיות , הכי רגש .
7 כמספר השם המלא מדגיש גם את ההמקום לשמירת חיץ מהעולם , שלא להפגע והשאלה ממה ? ממה ניפגע ? לשיקולכם , במידה ויש אופציות נוספות - הציעו ואעזור לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לגיוראולגה11/06/2008
שלום רב,
אני עוברת תהליך גיור (אינני יהודייה לפי ההלכה, למרות שישנם שורשים יהודיים במשפחתי) כחלק מהתהליך אני אמורה לבחור שם , שיהיה שם נוסף.
המצב מעניין כיוון שאני בוחרת את השם לעצמי :) וכי התגבשתי והתבגרתי בתור בן-אדם עם השם שניתן לי על ידי הוריי (והוא אולגה). (ואני שואלת את השאלה בפורום בחירת שם לתינוק :))
אני מתלבטת בין מספר שמות ומבקשת לקבל הכוונה.
השמות הפוטנציאליים שחשבתי לקחת הם:
הילה
רומי
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה
ליאת יוגב11/06/2008כדי שאוכל לעזור לך , על השם השני , חשוב לי לדעת מהו שם המשפחה שלך כיום , בעברית כמובן , ומהו תאריך הלידה ? צייני זאת ואעזור לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לגיור
אולגה12/06/2008שלום ליאת,
שם המשפחה הוא מקסין ותאריך הלידה 16.11.1983
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה שלום
ליאת יוגב13/06/2008הנכון ביותר מבחינה נומרולוגית היא לבחון את השם שלך בשפה הרוסית , בהתייחסות לערך המספרי של השם המלא אליו נולדת .
אבל מאחר שכרגע נוותר לעצמנו על התהליך הזה , אין ספק שמבין השמות שהצעת השם המועדף הוא - הילה ,
מעניין אם עדיין את חושבת בעיקר ברוסית , כי אז צריך בהחלט לראות מה תוצאת השם ועוד ...
אבל בעברית אין ספק שזהו השם .
מספר הגורל הוא 3 זרימה ביטוי חברותיות , מול זה השם הילה ייצור מידה רבה של פתיחות וידגיש את הזרימה שנועדת ללכת איתה .
מספרים המייצגים תקשורתיות , תנועה עניין סקרנות ועוד . נפלא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לשנות שם של תינוקת?מירית11/06/2008
שלום רב
ב 21.2.08 ילדתי תינוקת מקסימה ולאחר לבטים רבים קראנו לה אורין. לפני כחודש התברר לנו שהיא חולה בסוג מאוד נדיר של מחלת הסוכרת וצריכה טיפול באינסולין מספר פעמים ביום.
אשמח לדעת האם לדעתך כדאי לנו לשנות לה את השם? אולי השם לא מתאים לה?
שם המשפחה הוא "בן וייס" והיא נולדה בשעה 01:35 בלילה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית
ליאת יוגב12/06/2008לא ידוע לי את סיבת המחלה , האם קשורה לשם ? צר לי אבל אין לי תשובה בעבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבת המחלה לא ידועה (גם לרופאים...)
מירית12/06/2008אני לא יודעת אם השם שלה קשור למחלה, חשבתי שאת תוכלי לעזור לי בתשובה לשאלה הזאת... (-:
בכל אופן אשמח לדעתך האם השם מתאים לה או שכדאי לשקול שם נוסף או החלפת שם?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית
ליאת יוגב13/06/2008בהתייחס למפה של ביתך אורין , מספר הגורל הוא 6 - מספר גורל צמצום תאריך הלידה המייצג את עולם הצרכים של האדם , מדגיש כאן צורך באהבה , הרמוניה משפחתית , כלומר באיזה שהוא אופן על פי ידיעתי , בעיית סוכר מייצגת , מה שנקרא חוסר "מתיקות בחיים " וכאן היייתי שואלת עליכם כהוריה , מי מרכיש זאת , את ? בעלך ?
זוהי שאלה שאין לי ידיעה חד משמעית ובכל זאת ניסיתי....
כאשר המספרים האחרים במפתה של אורין מראים צדדים מאד מנטליים חשיבתיים , הפנים כל כך רגש , אלא שקולטת מהסביבה חברה , הורים וכדו. שהרגש הוא לא הדבר החשוב אלא יותר ללכת על דגש לחכמה ידע למידה ?
המפה מדגישה גם צדדים של יכולת הבנה ורגישות רבה לאחרים , טוב לב , אבל גם זהירות שלא להיות מה שנקרא פריירית , צריך , כמו לאמר , להגן על עצמי .
מקווה שעזרתי ולו במעט , גם כי לא הייתי משנה את השם , לפחות בידיעה שלי .
לשיקולכם ולהתייעצות אחרת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)