מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליאת שלום רבשגית חבר02/01/2008
ליאת שלום
זוהי הודעה שניה כי אינני רואה את הקודמת
נולדה לי בת ב- 24.12.07 בשעה 13:28 אודה לך אם תוכלי לומר לי איזה שמות מומלצים לה או לפחות אילו אותיות כדאי שיהיו בשמה, השם שלי הוא שגית ושם משפחתנו הוא חבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשגית שלום
ליאת יוגב02/01/2008אשמח לעזור לך, כאשר את היא שתציעי שמות ואני אוכל לאמר איזה מהם עדיף .. אז אנא , הציעי כמה אפשרויות ואוכל לייעץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתלילך02/01/2008
שלום, נולדה לאחותי תינוקת ביום 01.01.08 בשעה 07:30 בבוקר. והם מתלבטים בשם.
שם ההורים:אבישג ויונתן
שם המשפחה: בן דוד.
יש להם תינוק בבית בשם יאיר.
הם חושבים על השם יסמין.
אודה לך על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת בן דוד
ליאת יוגב02/01/2008לבחירת השם יסמין ,מה שמתקבל , מספרים רגשיים כאשר מספר הגורל הוא 3 שם מלא 11-2 כאשר אלו הם מספרים רגשיים , מול זה קיים פחד מסויים מלאבד שליטה , צורך בגישה פרקטית שאפתנות מטרות , מפה שיש בה חלקים של עניין היסחפות , ופעלתנות עם שיקול דעת ובדיקה של דברים .
יפה , במזל טוב . ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובה מהירה ובקשה נוספת....
לילך03/01/2008אחותי עדיין מתלבטת ותוהה באשר לשמות ירדן, אביטל ואלה.
תזכורת: שם ההורים אבישג ויונתן בן דוד, והתינוקת נולדה ב 01.01.08 ב 7:30 בבוקר.
מה היית ממליצה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
ליאת יוגב03/01/2008מבין כל השמות שהצעת , הטוב ביותר הוא יסמין , גם אם שם פרטי =8 יש משהו שדורש מאמץ יתר בדרך ... ובכל זאת כל האפשרויות האחרות פחות מומלצות , כל שם וסיבתו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות בינלאומייים לבןRuth01/01/2008
שלום רב,
אני גרה בחו"ל ומעוניינת לתת לבני שיוולד בעוד מספר חודשים שם בינלאומי בעל צליל חיובי. חשבנו על השם ניל. מה דעתך? כדאי? אני מעדיפה שמות קצרים בעלי הברה אחת או שתיים.
אשמח לעצתך.
בברכה,
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רות
ליאת יוגב02/01/2008לשאלתך לגבי השם ניל , אין לי כל אפשרות לשם בלבד , אלא ביחס לשם המשפחה ותאריך הלידה
על כל פנים , חשוב לדעת באיזה שפה אתם כהוריו חושבים עברית? או שפה אחרת , כי אז יש אפשרות לבדוק את השם בצירוף שם המשפחה בשפה בה אתם חושבים ...
נשתמע לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניריתנירי01/01/2008
רציתי לדעת מה משמעות השם נירית והאם הוא מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו שמי
נירי01/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירית
ליאת יוגב02/01/2008לשאלתך , השם נירית במשמעות הנומרולוגית נותן 13-4 מה שאומר , שבתת מודע של הילד , קולט שהאם רוצה אותו ילד טוב , אחראי רציני ובוגר ...
האותיות - ומשמעותן 3 אותיות ראשונות חשובות במיוחד
נ- כאות של טרנספורמציה , שינויים בצורת החשיבה , י- כאות השייכת לקלף הנזיר , במשמעות של
בדידות בעולם הרגש , משהו כבד יותר , בודק זהיר , מחפש משמעות בעולם הרגש ,
האות י מייצגת ידע , וכן שייכת למזל בתולה - מה שנקרא "קוצו של יוד " דגש לפרטים .
ר- אות המייצגת יכולת תקשורתית טובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקרחל01/01/2008
שלום, שמי הוא רחל ושם בעלי אליק שמעוני נולד לנו בן ביום 20.12.07 בשעה 19:04 ואני רוצה לדעת האם השם עידן מתאים לו.
אני חייבת לציין שהברית תהיה רק ביום שישי 4.1.08 מכיוון שמשקלו היה נמוך מ-2800 כשיצא מבית החולים ורק היום הוא נשקל בשנית והוא שוקל כרגע 2808.
תודה מראש
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחל
ליאת יוגב02/01/2008אני מקווה, שהשם עידן הוא לא האופציה היחידה הקיימת , מאחר שיוצר גם מספר שם מלא קרמטי =16 מה שאומר ניתוקים הפתעות וכדו. כמה לא מומלץ,
וכן יוצר מפה קונפליקטים כלומר , גורל 5 שם מלא 7 מה שיוצר בלבול , פחד מאיבוד שליטה ובודאי מצבים של איבוד שליטה , כעסים עצורים ועוד ... אז מאד לא מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק-אופציה
רחל02/01/2008היי,
האמת זו האופציה היחידה שבעלי אהב מכל השמות שהצעתי לו. רציתי גם את השם אמיר אך הוא לא רצה והוא הציע ארז ואת זה לא רציתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שם
רחל02/01/2008שם שגם חשבתי עליו הוא עידו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
ליאת יוגב02/01/2008ראשית מאד חשוב שאת כאמו של התינוק תתחברי לשם ותאהבי אותו , גם אם השם ארז - נהדר
השם עידו גם הוא בהחלט טוב , מה שמתקבל - יכולת פרקטית , הישרדות עניין היסחפות והחיים יהיו מעניינים לו ולסובבים אותו ...
השם ארז - שאפתנות מטרות להגיע בגדול , תוך צורך אמיתי בחופש וריגושים ...
בהצלחה בבחירה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם בכלליותמיטל01/01/2008
שלום רב,
אני יודעת שאת לא ממליצה על שמות לפני בואם של התינוקות אך אם תוכלי לומר לי כמה מילים על השם אלייה עבור בן זכר (עם שתי יודים) ממש באופן כללי.
אם תצטרכי את שמותינו :
שמי מיטל אלפי - כהן ובעלי בן כהן.
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
ליאת יוגב02/01/2008לשם אלייה , בצירוף שם המשפחה כהן , א . נוצרת מפה עם מספרים קרמטיים = תיקון על חיים קודמים , מה שיוצר תחושת נבדלות לילד , מצבים של קונפליקטים בין 13-4 שהוא מספר של הרגשת חוסר שביעות רצון , תחושה תקיעות ויאוש ... וכן שם מלא 14-5 קרמה , של צורך תמידי בלשנות ולהתחיל דברים חדשים , וקיים קונפליקט בין ה-4 ל-5 אם מה ללכת , האם לשמור על בטוח ויציב , או לחילופין כל הזמן לרגש ...
אם שאלת אז השם לא מומלץ יתכן שאליה , עם י אחת יכול להיות אופציה לא רעה , תלוי כמובן בת. הלידה ... להשתמע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 אופציות לשמותליזי31/12/2007
שלום לך,
נולד לנו תינוק ב26.12.07 בשעה 7:55 בבוקר
שם משפחה סליקטר.
אנחנו מתלבטים בין - עומר, נועם ורון.
הייתי שמחה לשמוע את חוות דעתך לגבי השמות
תודה ויום נעים
ליזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליזי שלום
ליאת יוגב31/12/2007אני מקוה שהבנתי נכון את שם המשפחה שלכם ס סמך אות ראשונה ו ט טית בהמשך ? האם ?
אם אכן כך , השם עומר לא מומלץ בשל הקונפליקטים הקיימים , מה שיוצר מפה של בלבול רב , חלק מופנם , מול חלק פתוח תקשורתי וקליל , פחד מאיבוד שליטה ועווד .
השמות רון ונועם מבחינה נומרולוגית - נותנים 4 ויוצרים מפה המדחיקה את עולם הפנים של התינוק , שהרי נולד למספר גורל 2 רגש צורך בשיתוף אינטימיות , ביטוי רגשי שמודחק בעקבות השמות הנ"ל
אם בכל זאת לא מצאתם שם אחר , התקשרו 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאת
ליזי31/12/2007קודם כל תודה על התשובה ,
השם משפחה נכון, כך הוא רשום בת.ז אבל אנו רושמים אותו ללא האות "י".
האם התמונה משתנה בעיקבות כך, או שמא עדין נצטרך לחפש שם שיתאים יותר מבחינה נורמולוגית?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזי
ליאת יוגב31/12/2007מה שחשוב ונחשב לגבי שם המשפחה הוא השם שנכתב ביום יום ופחות מכך מה כתוב בת.ז
התקשרי אלי ואוכל לסייע לך בשם הטוב ביותר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם משפחהחסוי31/12/2007
שלום רב,
שמי נועה אליאס וכבר זמן רב אני שוקלת לשנות את שם משפחתי או להוסיף את שם משפחתה של בת-זוגתי, שרון סער. (סער-שם משפחה).
מה עדיף? להוסיף את שם המשפחתה לשלי? או להחליף את שם משפחתי לסער? או שאולי עדיף להשאיר את שמות משפחתנו כמו שהם..?
חשוב לציין שאנחנו מנסות להקים משפחה בימים אלו וחשוב לי שלילדים שלנו יהיה שם משפחה זהה.
תודה על העזרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה א
ליאת יוגב31/12/2007כדי לענות לך ונכון , אני צריכה לדעת גם את תאריך הלידה שלכן , אם תרצי התקשרי 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאת, בהמשך לבקשתך...תאריכי לידה
חסוי01/01/2008נועה 13/08/73
שרון 21/08/76
ממתינה לתשובתך,
תודה רבה על עזרה
שתהיה שנה אזרחית מדהימה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה שלום
ליאת יוגב02/01/2008לשאלתך האם להוסיף את שם המשפחה סער לשמך , עדיף שלא , המפה שלך מאד זורמת חברותית שאפתנית אנרגטית , מה שייצור שם המשפחה סער הרבה יותר איטיות שיקול דעת , ומצבי תלות
לכן , פחות אמליץ להחליף לסער , כשבדקתי האם להיות גם וגם, המפה שנוצרת היא כולה 5 , משהו ללא גבולות חופש יתר , (שממילא קיים ) וגם זה פחות מומלץ ,
אם יש רעיון אחר לשם משפחה אחר - כאופציה , אוכל לבדוק אבל ממש לא הייתי משנה לאף אחת מכן את השם , באפשרות שהצעת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת! עזרת לי
חסוי02/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקעופר30/12/2007
שלום רב
נולד לנו תינוק בתאריך 27/12/07 בשעה 10:30 בבוקר.
אנו חושבים לקרוא לו אלמוג. שם נוסף שעלה הוא עידו.
שם המשפחה חזן .
שמות ההורים עופר ודנה.
האם השם מתאים ?
בתודה רבה , עופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעופר
ליאת יוגב30/12/2007השם עידו פחות מומלץ , ובאשר לשם אלמוג , ראשית שם פרטי - 8 אומר שיש משהו הדורש מאמץ יתר מהילד .... כל שם פרטי שנותן 8 , המפה אומרת שקיימים חלקים זורמים יום 9 גורל 3 שם מלא 1
מול זה צורת החשיבה =7 שאומר , פחד מאיבוד שליטה , צריך לשקול לבדוק ולהיות זהירים במיוחד .
כלומר משהו שלא נותן לחלקים הזורמים ללכת עד הסוף ,
מפה שכולה מספרי פרט , לכיוון אינדבדואלי במיוחד , מעוף ייחודיות ללכת בדרכו המיוחדת ,
מה שחשוב הוא לאפשר לו להישאר ילד , לבטא עצמו בדרכו , שמחה יצירתיות וזרימה .
כאשר קיימים מספרים המגינים במידה מסויימת 7-1 מספרים היוצרים חיץ מהעולם , כמו לאמר - אני זהיר , ושומר מרחק שלא להפגע ...
אם מתחברים לעוד שמות , הציעו , ובמידה ולא , אז לא רע , אם ההשגות שציינתי ...
אין מפה מושלמת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק בקרובעינת30/12/2007
שלום,
לי קוראים עינת, לבעלי רועי ולבתנו הבכורה ספיר.
מתלבטת באיזה שם לקרוא לתינוק הקרב ובא.
רעיונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
ליאת יוגב30/12/2007אם תראי את תשובותי , תוכלי להבין שאני לא בוחרת השמות , אלא לאחר שיש לנו תאריך לידה , אני מציינת איזה מהשמות , שההורים בוחרים -עדיף ... אז לבחירתכם .
ולאחר שתלדי , אעזור לכם לבחור מבין כמה שמות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת - דחוף !!מיכל29/12/2007
שלום
נולדה לנו בשעה טובה תינוקת מקסימה.
בת למיכל וקובי רימון.
תאריך לידה - 24/12
שעת הלידה - 22:50
אנחנו עדיין מתקשים מאוד להחליט לגבי השם.
האופציות שבינהם אנו מתלבטים הם -
שי
שירה
נועה
נועם
נודה לך על ייעוץ וכיוון בעניין
מיכל וקובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ההתלבטות...
נועה30/12/2007שוב תודה רבה על התגובה המהירה והעניינית.
מחר אנו נרשמים במשרד הפנים ורוצים להחליט לפני...
חשבנו על עוד מספר שמות:
עלמה
הדר
עיינה
עומר
אלונה
תמרה
נועם
תודה רבה.
נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
ליאת יוגב30/12/2007מכל השמות שהצעת השם היחיד שלא יוצר מפה קונפליקטית , או שיעורים קרמטיים , הוא אלונה , מה שמתקבל מהשם , אלה מספרים זוגיים , שיוצרים מפה הרמונית במיוחד , מספרים רכים רגשיים צורך באהבה זוגיות ויחד עם זאת השם המלא הוא 8 מה שמציין יכולת התמודדות במצבים שיש צורך להיות בחוזק , כוח וחוסן , מה גם שיום הלידה אף הוא 8 -26 .
מקוה שתצליחו להתחבר לשם .. בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בבחירת שםנועה29/12/2007
שמי נועה שם בעלי לירון גרינבוים נולדה לנו בת ביום 26.12.07 בשעה 18:50 אנו מתלבטים בין כמה שמות: איה, אמה, אנה, עלמה אלה וליה.
ישנה עדיפות לאיה או ליה.
תודה מראש
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
ליאת יוגב29/12/2007מבין השמות השם המומלץ ביותר הוא אנה , מה שיוצר מפה שיש בה מידה רבה של עניין פעלתנות , מעבר לעובדה שמספר הגורל הוא 2 מה שאומר - רגישות רבה צורך בשיתוף , אמא , ובכלל אינטימיות תמיכה ועידוד רב , שתזדקק אליו , מפה של הרבה עניין וצריך יהיה לזכור גם את הסביבה ההרמונית שתזדקק לה , באשר לשם ליה , או אלה - משמעות השמות זהה , הבעייתיות היא פחות אהבה לעצמי , כלומר אם כל המפה היא יותר רגש ורכות , כלפי חוץ רצון להראות יותר חוזק כוח , וחיץ עד כדי מצב של פחות קבלה עצמית ... בהמשך
השם איה ממש לא טוב , מאחר ויוצר מספר שם מלא קרמטי - 13 שמשמעו , תחושת חוסר שביעות רצון ותקיעות על מצבים .
בהצלחה ... בבחירה הנכונה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל וקובי
ליאת יוגב29/12/2007ראשית מספר הגורל של התינוקת הוא 9 מה שאומר צורך במרחבים , רצון להגיע בגדול , יכולת הבנה רבה , ושליטה מצד שני , מבין כל האפשרויות שהצעתם , השם נועה הוא הטוב מכולם , כי אז לא יוצר הגבלה אלא מאפשר לזרום , צורך בחברה תקשורת , חופש , סקרנות רבה ועניין . ספורט גם הוא הכרחי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה
נועה29/12/2007תודה ליאת על התגובה המהירה.
השם אנה דווקא השם הפחות מועדף עלינו.
האם השם "אליה" (על בסיס השם ליה) טוב יותר?
איך השם מיה (לא מאיה, אלא כמו ליה אלא עם מ')?
האם יש שם אחר המתאים לצורך העניין?
תודה שוב,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
ליאת יוגב29/12/2007הבנתי את בקשתכם לשם מיה , אבל ממש לא מומלץ בגלל , הקונפליקט בין ה -5 ל-7 שקיים במפה ,
על כל פנים דוקא מבין ההצעות השם מאיה הוא נפלא במקרה , של ביתכם . השאלה אם מתחברים
השם אליה יוצר מפה בעייתית גם מופנמות , וגם פחות קבלה עצמית .
אם תחשבו על שמות נוספים , צרו קשר ואעזור לכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התלבטות
נועה30/12/2007שוב תודה רבה על התגובה המהירה והעניינית.
מחר אנו נרשמים במשרד הפנים ורוצים להחליט לפני...
חשבנו על עוד מספר שמות:
עלמה
הדר
עיינה
עומר
אלונה
תמרה
נועם
תודה רבה.
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל
ואל30/12/2007די עם הנומרולוגיה כבר
אני נורה אהבתי שם ליאל , אך אני בהריון עם בן. אולי את תהמצי את השם היפה הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמליה יכול להתאים לבתך
שלי31/12/2007אני חושבת שאם את לא מקבלת את השם אנה שהומלץ לך בהתחלה כוון שאינך מתחברת אליו אז לא כדאי לך להמשיך ולשאול. לכי עם תחושתך הפנימית ויהיה בסדר, הילדה יכולה לצאת מתוסבכת גם אם תקראי לה שם שמשתלב בצורה הרמונית לילדה סביר להניח שהיא לא תהיה מושלמת.
תגידי את מזל מאזניים? כמה התלבטות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוע בבחירת שם..אור28/12/2007
בשבת שעברה ה22.12 ילדתי את בתי בשעה 1:37 אנחנו כבר שבוע מוצאים את עצמנו מתלבטים בנוגע למספר שמות שאף אחד מהם לא באמת "עושה" לנו את זה נשמח לשמוע את דעתך בעניין ולקבל את המלצתך בנוגע לשמות הללו או לשם אחר לחלוטין
אופיר
אופק
יובל
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה גם השם: נועה
אור28/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתשירי27/12/2007
שלום,
שם משפחה גרינברג
התינוקת נולדה ב 12.9.2007
עדיין מתלבטת בין השם הילה לשם נטע
מה מביניהם הכי מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
ליאת יוגב27/12/2007קצת מפליא שעדיין לא הוחלט , על כל פנים כל מפה והמשמעות שלה , לגבי השם הילה , נוצרת מפה שהיא מפה רגשית מאד ונשית , צדדים אינדבדואליסטיים מול צדדים שרוצים להראות כלפי חוץ הכי זוגיים , מפה שיש בה המון פתיחות חברותיות זרימה ונחמדות
באשר לשם נטע , מפה שיש בה צדדים אינדבדואליסטיים מול הצורך להיראות יותר זוגית והרמונית , מפה של כאן ועכשיו, כלומר כשרוצה משהו צריך להיות במיידי , ולא פעם פחד מלחשוף את הרגשות ביתר , כלומר להראות יותר עצמאית חזקה ייחודית ובלבד שלא יקלטו את הצדדים היותר מדי רגשיים שבי .
השאר לשיקולך , כאשר לכל דבר והסבריו ולא באופן החד משמעי בלהחליט מה טוב יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקיראייב חיים27/12/2007
שם משפחה ראייב,נולד ב-21.12.07 שעה 20.13 עוד יום ברית ועוד לא התקבלה החלטה ,
נא עזרתכם: שם :אדם ,רן, רוניאל, במידה ואף שם לא מתאים,אשמח לקבל אותיות שרצוי שיופיעו בשם.
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים
ליאת יוגב27/12/2007ובכן לשאלתך איזה מהשמות טוב יותר במידה מסויימת רן הוא האפשרות הטובה מכולם , גם כי השם יוצר ,מפה רגשית ורכה מדי , ומדובר בבן ...
השמות האחרים , אדם ורוניאל שמות היוצרים מספר קרמטי = שיעור על חיים קודמים ועדיף שלא .
הבחירה צריכה להעשות מצידכם ולכן לא אבחר במקומכם ...כך שאם תציעו אפשרויות נוספות - אהיה לכם לעזר . תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)