מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נולד לנו תינוק חדש ומתקשים לבחור שםיסכה17/12/2007
בתאריך 13.12.07 בשעה 8:31 נולד לי אחיין חדש. ההורים מאוד מתקשים לבחור שם.
שמות ההורים: שרית וחיים חזן.
נשמח לדעתך!
נ.ב
מה עם השם אילון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת חזן
ליאת יוגב17/12/2007לשאלה האם השם אילון מתאים ? הצעתם כאן שם אחד בלבד , יש משהו לא רע , כאשר המשמעות היא שיש מידה רבה של שאפתנות מטרות , להגיע ולהשיג , כנראה מי מכם כהורים מאד שאפתן על כדי מידה של יכולת מנהיגותית , כי לא פעם לא נותנים לילד את הזמן והשקט שלו עם עצמו , אלא דוחפים אותו להצלחה ומה שנקרא , קדימה ...
במידה ועולים עוד אפשרויות לבחירת שם , שאלו ואשיב ... תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדנועה17/12/2007
שלום
קוראים לי נועה אנה.אני בהריון כרגע ( תאריך לידה משוער תחילת מרץ).
אני ובעלי מחכים לבן ומכל השמות הכי מוצא חן בעיינינו "שלום-דוד". כיון שאנו לא ישראלים אני לא יודעת האם שם זה נשמע טוב לאוזן ישראלי (לא רוצה שלבן שלי יהיה שם מוזר). וגם רציתי לשאול אם שתי השמות האלו "הולכים" ביחד מבחינה רוחנית, האם הם לא "קשים" מידי.
אשמח מאוד אם תוכלי לענות לי או שאני יכולה לגשת אחרי לידה כשאדע כבר תאריך לידה.
תודה רבא מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
ליאת יוגב17/12/2007לדעתי אין שום בעיה בשם שלום דוד . השאלה היא האם הכוונה לקרוא לילד בשני שמותיו גם יחד? נכון לכרגע אין בעיה , מאחר ולא ידוע תאריך הלידה אין אפשרות ליצור המפה כולה , אלא שהשם פחות חדשני כידוע לך והיום נוהגים ללכת עם שמות יותר חדישים ... חשוב לא להנעל רק על שם אחד , כי אז יוצר בעיה אח"כ במידה ופחות מתאים לכל תאריך הלידה , להשתמע לאחר שתלדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני יודעת שאני כבר לא תינוקת אבל...רעי17/12/2007
שמי קריסטינה גיסין ורציתי לדעת עם השם הזה מתאים לי לתאריך הלידה שלי ב-04/09/1984 למרות שהרב ניסה להציע לי להחליף לקארן גיסין אבל הרגשתי לא שלמה עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקריסטינה
ליאת יוגב17/12/2007האם נולדת בארץ? מאחר ויש משמעות לשם בשפה בה נולדנו
על כל פנים , השם בשפה העברית , יוצרת מפת מנהיגות כוח שליטה שאפתנות ויכולת נהדרת לתפקד בעצמאות וניהול , לא רואה כל בעיה , בהצלחה בדרכך ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתגלית16/12/2007
שלום
אבקש לדעת האם בשפה העברית מכירים בהיגוי- ג'-
שאלתי נובעת מהרצון לקרוא לתינוקת ג'ויה (אנו לא תושבי הארץ) JOYA
והחשש שבעברית המשמעות היא- גויה
מה דעתך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית
ליאת יוגב17/12/2007אין לי מושג מה לענות לך ... מצטערת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירן16/12/2007
היי ליאת, אני רואה שאת עונה פה לשאלות, אפשר לשאול במה את עוסקת ואילו שאלות אפשר להפנות אלייך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שירן
ליאת יוגב16/12/2007תשובותי מתרכזות בעיקר בעניין בחירת שם לתינוק , באופן מקרי עניתי למישהו לשאלה נוספת , מהמקום שנפגשנו במהלך השבוע . אז זו מטרת הפורום .יעוץ בבחירת שם ...
אפשרות אחרת ליעוץ היא לפנות אלי אישית , ל- 052-3431920 , אני עוסקת בנומרולוגיה אסטרולוגיה , קריאה בכף-יד , קלפים וטיפול בפרחי באך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת שנולדה מאוד מוקדםחגית14/12/2007
ילדתי בת בניתוח קיסרי בשבוע 26 להריון.
היא נולדה בתאריך 8.12.07 במוצאי שבת 22:36 נר חמישי של חנוכה
אנו רוצים לתת לה שם טוב שיתן לה כח לעבור את התקופה בפגיה ואת המשך החיים בכלל.
אנו מתלבטים בין כמה שמות:
נגה, יאלי או יהלי, גוני
נשמח לשמוע את תשובתך ואם יש לך הצעה משלך.
חגית שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
ליאת יוגב15/12/2007האם אני יכולה להבין ששם המשפחה שלכם הוא שני? במידה וכך השם גוני לגמרי לא רע ,
אנא דברו איתי , כי יתכן שהייתי שוקלת על שם נוסף בתעודת הזהות , שלא קשור לבחירת השם הראשון ... 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך... תוכלי לעזור לנו???ההורים....14/12/2007
היי.
ילדתנו המתוקה נולדה ביום 11.12.07, בשעה 14:19 בדיוק...
חשבנו על מספר שמות שמאד אהבנו, ורצינו להעזר בך (צאי מנקודת הנחה שכולם מוצאים חן בעינינו במידה דומה) :
- לינוי
- שלי
- שרון
- אור
- קארין
- סתיו
- שיר
- ליהיא
תאריכי הלידה שלנו הם: 18.4.77 (האבא) ו- 22.12.76 (האמא).
מה דעתך....????
בתודה,
ההורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומשהו ששכחנו....
ההורים....14/12/2007שם המשפחה הוא גלבוע (שם המשפחה הזה הוא חדש לנו - מזה כשנה וחצי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו שאולי את צריכה...
ההורים....14/12/2007שם האבא - יוסי
שם האמא - אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת גלבוע
ליאת יוגב15/12/2007מעניין שבעצם אף אחד מהשמות לא מספיק טוב , ממש לא יאומן ... כל שם והסיבה שלו , מספר הגורל של התינוקת הוא 5 ואם כך כל מספר המתנגש עם ה-5 הוא בעייתי , וזה מה שקורה עם כל השמות , לכן אבקשכם לבדוק האם מתחברים לשמות נוספים , במידה ותרצו לקבל הסבר מדוייק יותר ,התקשרו 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה עוד שמות... תוכלי לעזור לנו...?
ההורים...23/12/2007חשבנו וחשבנו, והנה עוד מספר שמות שהתחברנו אליהם.
אנחנו כבר רוצים לקרוא לילדה שלנו בשם, ונשמח אם תוכלי לעזור לנו לגבי :
אליאור
דניאל
שני
עדן
רוית
בתודה,
ההורים (שכבר לחוצים על בחירת שם....).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפחת גלבוע
ליאת יוגב23/12/2007ראיתי שבעצם הצעתם עוד אפשרויות , אז מכל השמות הטוב ביותר הוא אליאור , מה שיוצר מפה שיש בה מידה רבה של פעלתנות מצד אחד , מול צדדים הזקוקים להרמוניה שיתוף , משפחתיות ,
כלומר השם אליאור לגמרי לא רע מקווה שתוכלו גם לאהוב השם ... אז נהדר . בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת גלבוע
ליאת יוגב23/12/2007לאחר שעברתי על כל אחד מהשמות שהצעתם , נראה וצר לי על כך , שבעצם לכל שם יש בעיה במקרה שהצעתם , או מפה קונפליקטית , או מספרים קרמטיים - שאלה חובות על חיים קודמים , ולכן אף אחד מהשמות לא מתאים , האם עד היום לא בחרתם ?
אנא צרו איתי קשר טלפוני 052-3431920 ואוכל לעזור לכם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיבת רווקות נתיבות 13/12מוריה זוהר14/12/2007
תודה רבה על ערב מקסים. נהינו מאוד!
דיברנו על אחותי בדרך לאוטו, יסכה חזן 28/1/1986. אמרת שהיא 'חזקה', מה זאת אומרת? מבחינה מקצועית, היא לומדת פסיכולוגיה, האם צפויה לה הצלחה? דבר אחרון, מה עם בן זוג?
תודה רבה ולילה טוב!
מוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה מרתק!
אלה14/12/2007שלום לכולם
שמי אלה ואמש חגגו לי מסיבת רווקות בהשתתפות ליאת יוגב.
ליאת הנחתה את הערב והעבירה לנו מסרים ותובנות מאוד מעניינים ע"י נומורולוגיה, קלפים ומטוטלת.
היתה לה סבלנות לענות על כל שאלה גם אחריי שעת הסיום שנקבעה
מומלץ מאוד להזמינה לערבים מסוג זה...
היה פשוט מושלם!!!
ליאת, תודה רבה
ונפגש בשמחות... אמן
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מוריה
ליאת יוגב15/12/2007בהחלט היה נהדר , הערב של אתמול ...
לגבי אחותך , אין ספק שהיא בחורה רצינית , שכשמציבה לעצמה מטרות גם לא תוותר לעצמה , אני מניחה שבתחום הפסיכולוגיה , יעניין אותה יותר פסיכולוגיה ארגונית , מאחר וקיימים בה חלקים מאד פרקטיים מעבר לעומק הרב שקיים בה ... לגבי הכרות , במידה ותצייני בפני את שעת הלידה שלה , אוכל לדייק באמירה לגבי זמן הכרות עתידי .
ביי , ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך: שם לתינוקתאורית13/12/2007
ליאת תודה רבה
בכל מקרה, נשמח אם תבדקי את השמות הנוספים:
לוטם או לטם, הילי, רומי, מאיה או מיה, עדי, יעל, עתליה, שקד ומיכל.
שוב ביתינו נולדה ב- 7/12/07 בשעה : 8:00.
משפחת כהן (אורית ואביחי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
ליאת יוגב15/12/2007לא הבחנתי קודם לכן בפנייתכם , מצטערת , מקווה שעוד לא סגרתם על שם , על כל פנים מכל השמות הייתי מייעצם במידה רבה לקרוא לתינוקת עדי גם כי לא פעם ויתור מסויים על האינדבדואליות שלה , נולדה ביום לידה 7 והגורל 1 מה שמציין יחודיות פרטיות אינדבדואליות , כאשר בשם עדי כהן נוצרת מפה שע"פ נדרשת להיות בהתחשבות למען האחר ... לא רע ובכל זאת
כל שם אחר , למרות הרשימה הלא קצרה , פשוט לא טוב . קונפליקטים, מספרים קרמטיים - חובות מחיים קודמים ... ועוד סיבות שלא מומלץ .
אם תרצו תוכל לדבר איתי 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך,קורל12/12/2007
שלום רב ותודה רבה על זמנך,
לביתי קוראים לידור. נולדה בתאריך 1.3.1996, שם ההורים: סיגל ויאיר מרקוביץ'. מכל מיני סיבות, רציתי להתעניין אם כדאי לשנות לה שם.
בנוסף, רק אם תוכלי, לבדוק את שמותיהן של בנותי האחרות: בר שנולדה ב- 8.9.2001 וקורל שנולדה ב- 4.11.1991
מודה לך מקרב לב על הזמן, ההשקעה והעזרה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
קורל12/12/2007ששמה של ביתי לידור היה בהתחלה ירין, ולאחר מכן הוחלף ללידור.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל שלום
ליאת יוגב13/12/2007אני אישית פחות מייעצת על החלפת שם , מאחר ויש טענה ששם שנבחר מאד משמעותי לדרך...
נכון שיש משהו במפתה של לידור שיוצר חוסר שקט , יחד עם זאת חלקים זורמים יכולת תקשורתית
והנכון הוא לשלוח אותה לספורט ריקוד .... להוריד מידת חוסר השקט הקיימת ... פחות ממליצה להחליף שם .
בהמשך אתייחס לשמות האחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת,
סיגל13/12/2007זה באמת נכון ובאמת אשתדל לאמץ את עצותייך.
אשמך גם לשמוע את חוות דעתך על קורל ובר.
תודה על חוות הדעת המקצועית ועל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שם שאני אוהבת ענבר
אורית13/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם נועהאורה12/12/2007
הי
יש לי נכדה בשם נעה, תאריך הליידה שלה 6/5/06.
ביתי לא יודעת האם לכתוב את השם "נועה" עם ו' או "נעה" בלי ו'.
אשמח לעצה,
אורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה
אורה12/12/2007שם המשפחה הוא סיעאתי
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורה
ליאת יוגב13/12/2007אני מניחה שיש איזה שהיא החלטה לגבי איך לכתוב השם , שנה וחצי אחרי שנולדה
ואם בכל זאת לא הוחלט , עדיף נעה ללא ו , במידה ורוצים הסבר מדוייק התקשרו ,
052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאורית12/12/2007
שלום רב
ילדתי תינוקת מתוקה ב- 7/12/07 בשעה 8:00 (יתכן פחות חמש דקות).
עדיין אין לה שם.
שמות ההורים: אורית ואביחי כהן.
חשבתי על תמר, הדר, אדוה אשמח להצעות טובות.
בתודה מראש
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת כהן
ליאת יוגב13/12/2007ראשית , את בחירת השמות אתם אלה שצריכים לעשות , כך שפחות נוהגת להציע , חשוב
שתתחברו לשם שאוהבים .
באשר להצעותיכם , השם תמר יוצר מפה קונפליקטית , והעצה היא לא לקרוא כך .
הדר במידה מסויימת לא רע , ובכל זאת קיימת בעייתיות , של מספר קרמטי 14\5 שמשמעותו חוב על חיים קודמים שוב עדיף ,לא
השם אדוה יוצר בעייתיות רבה של ובעיקר מפה גברית - לילדה - נוקשות .
אנא חישבו על שמות נוספים והתייעצו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הראל או ליאורמאיר12/12/2007
שלום רב,
לוליק (שם זמני) נולד ב - 6.12.2007 בשעה 11:32 אנחנו מחפשים שם כבר המון זמן.
1. נשמח לקבל הצעות לשמות יפים שמתאימים לו.
2. חשבנו על השמות הראל או ליאור, מי מהם יותר מתאים לו אם בכלל ?
תודה מראש
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאיר
ליאת יוגב13/12/2007חשוב לי לדעת מהו שם משפחתכם , כדי שאענה נכון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאיילת11/12/2007
שלום, אני אמורה ללדת ב- 17/12. רציתי לברר לגבי שני שמות:
1. נויה
2. הדס.
תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילת שלום
ליאת יוגב12/12/2007אני חושבת שנכון יותר לחכות ללידה , כדי לדעת בודאות שזהו תאריך ההולדה ,בכל מקרה צריך לצרף גם שם משפחה , כדי שאדייק בהחלטתי ובבחירתך . תודה ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת שלום
איילת12/12/2007רוב הסיכוי שהתאריך שרשמתי הוא אכן תאריך הלידה מאחר ואני מוזמנת לניתוח קיסרי. בכל מקרה שם המשפחה הינו טפירו.
תודה רבה, איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת
ליאת יוגב12/12/2007בתנאי שאכן תאריך הלידה הוא 17.12 השם המועדף הוא הדס , מה שיוצר מפה נשית ורגשית,בואי נשוחח גם אחרי הלידה שאוכל להוסיף פרטים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת שלום
איילת30/12/2007אכן ילדתי ב- 17/12/07 בשעה 10:40. קראנו לתינוקת הדס. רציתי לדעת מה את אומרת.
להזכירך, שם המשפחה טפירו. יש לי בבית ילדה גדולה יותר ששמה שיר.
אולי כדאי להוסיף להדס שם נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי איילת
ליאת יוגב30/12/2007נהדר במזל טוב , השם הדס בסדר גמור , כפי שציינתי גם בשעתן , מה שאומר , שזהו בעצם שם של ילדה של אמא פולניה " .... אמא שרוצה את ביתה ילדה של אהבה משפחתית הרמונית וביתית , כך תקלוט אותך , שכך רוצה ממנה המפה שנוצרת מפה רגשית נשית , אם מידה של פתיחות זרימה חברותיות , יתכן שבהמשך יהיה נכון להוסיף לה שם נוסף בת.ז דברו איתי ...\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת בת 5 ימיםאילונה11/12/2007
אודה על מתן יעוץ לגבי השם לבתנו שנולדה ב-5/12/07, 01:10
שם האם - אילונה
שם האב - בוריס
שם משפחה - דנילביץ'
השמות שחשבנו עליהם:
סאשה (בעדיפות ראשונה), יעל, טל
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילונה שלום
ליאת יוגב11/12/2007אין ספק שמבין השמות שהצעת , השם יעל הוא הנפלא מכולם , וזאת ראשית מאחר ונוצרת מפה הרמונית במידה רבה . מידה של עניין אקשן פעלתנות , יכולת ביטוי , תוך צדדים נעימים ומשפחתיים
כך , שבהחלט זהו השם המועדף . השם סאשה - יוצר מספר קרמה - חוב על חיים קודמים - ממש לא טוב , השם טל במקרה הזה ,יוצר מפה קונפליקטית , ולכן לא מומלץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
אילונה11/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)