מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתאולגה26/12/2007
מה משמעות של שם ליקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאולגה
ליאת יוגב27/12/2007אין לי מושג מה משמעות השם ליקה , צר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאולנועה26/12/2007
יש לי בת שקוראים לה עדן היא נולדה ב 5.1.2000 רציתי לשאול אם השם הזה טוב לתאריך הזה. חושבת שילדתי אותה בצהריים אחת אחת וחצי לא ממש זכור לי מלפני שמונה שנים.
אודה לתשובתך ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
ליאת יוגב27/12/2007באשר לשם ביתך עדן , כדי שאוכל לענות צרפי לי את שם משפחתכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשאולנועה26/12/2007
יש לי בת שקוראים לה עדן היא נולדה ב 5.1.2000 רציתי לשאול אם השם הזה טוב לתאריך הזה. חושבת שילדתי אותה בצהריים אחת אחת וחצי לא ממש זכור לי מלפני שמונה שנים.
אודה לתשובתך ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
ליאת יוגב27/12/2007מהו שם משפחתה של עדן ביתך?? הוסיפי ואענה לך מה משמעות מפתה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאת
ראייב חיים27/12/2007תודה על בדיקתך, חשבנו גם על רון,רוני, דן,דניאל.
אודה לך על בדיקתך בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים
ליאת יוגב27/12/2007בבדיקה על כל אחד מהשמות הנוספים שהצעתם , ובכן יש משהו שיוצר מפות יותר מדי רכות ורגשיות
גם אם מדובר בשמות שונים לחלוטין ,
השם רוני יוצר מפה רגשית מדי , ופחד בללכת ביתר אם הצדדים הרגשיים ...
בשם רון , מפה מדי רגש , כל המספרים הרגשיים נמצאים שם ... דניאל גם כן , ובקיצור , אם אפשר בואו התקשרו אלי - בבוקר ואהיה לשירותכם , נסו לחשוב על עוד שמות - 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילך8226/12/2007
ילדתי ב-29.6.07 בשעה 23:50 וקראתי לבני יאיר. רציתי לדעת האם לפי המפה השם מתאים לו?
לבעלי קוראים אייל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ליאת יוגב27/12/2007מהו שם המשפחה שלכם ?? זאת כדי שאוכל להשיב על משמעות מפתו של יאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתנועה25/12/2007
היי ליאת
אני מבינה שאת לא כלכך אוהבת ליעץ לפני שהתינוקת נולדת רציתי רק לשאול משהו וכמובן שאני לא אסגור את זה עד אחרי הלידה ואתקשר שוב ואשאל אם המועד הלידה יהיה שונה אז כותבת ומקווה למצא פה היום טיפה כיוון לשם גם אם לא נסגור על שם.
תאריך משוער 25.2.2008
בעלי חשב על השם נטע
אני חשבתי על השמות וסליחה על ההגזמה חח
מעיין, ורד ליאת הדס מיטל הדר ניצן רעות רויטל יסמי אבל הכי הכי אהבתי את השם רותם והבנתי שהשם הזה לא כלכך טוב כי אם קוראים אותו מהסוף להתחלה יש את המילה מת וגם שבלי קשר למישהו שמת באמת עם השם הזה בגיל צעיר נורא רציתי את השם אבל כשאני נזכרת בשם רותם אני נזכרת באותו אדם שמת. וכל השמות שצרפתי פה וגם השם שבעלי הציע אני לא מצליחה להתחבר לכלום פשוט כלום. נורא לחוצה רציתי רק כיוון אפילו אם תגידי לי יש פה שני שמות שהם הכי טובים אז אחרי הלידה אתקשר ואשאל אותך לפי תאריך ושעה בדיוק ולפי שם משפחה בדיוק מה כדאי. שמי נועה נעמי, בעלי גיורא שם משפחה מעדיפה להשאיר לאחרי זה אחרי הלידה אגיד לך או אם תרצי אפילו מחר בטלפון. רק אם תוכלי לתת לי כיוון על איזה מעט של שמות ללכת אודה לך מאוד.
תודה מראש
נועהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה דברים שרציתי להסביר לגבי הכתוב
נועה25/12/2007השם שנכתב לא כלכך נכון הוא יסמין החסרתי את האות ן או גם י בכל מקרה התכוונתי ליסמין
בקשר לשם רותם יש לי מישהו שאני מכירה שהבן שלו מת בגיל צעיר וזה שמו רותם אבל אני רציתי לקרא לבת שלי רותם בלי קשר לאותו אדם רותם שמת. וכל פעם שאני אומרת רותם אני נזכרת בו גם שלא התכוונתי שהשם של הבת יהיה על שמו.
וכך לגבי למשל נטע היה בטלוזיה ילדה אחת שמתה באיזה ניתוח קראו לה נטע לי ואני ישר מקשרת את כל השמות ובכלל כל שם מזכיר לי מישהו אחר שלא הייתי רוצה שהבת שלי תהיה כמוהו או כמוהה. אם מבינה אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
ליאת יוגב27/12/2007כדי לתת לך כיוון אנא התקשרי אלי ונדבר , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה
ליאת יוגב28/12/2007בוקר טוב , השם עילאי , אחת הבעיות איתו זו העובדה שכשאומרים אותו , תמיד שואלים , אז איך כותבים ? וכאן נוצרת בעיית תקשורת של הילד ... כי בעצם את השם עילאי אפשר לכתוב באין סוף אפשרויות , כידוע לך . ואם כך אני פחות ממליצה עליו בגדול , כשברור שההתייחסות לשם היא בהתאם לשם המשפחה ותאריך הלידה , כלומר לראות עד כמה המפה הרמונית , או פחות מכך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שםדוריס24/12/2007
שלום
שמנו דוריס ושלומי לוי. נולד לנו בן (שלישי) בתאריך 21/12/07 בשעה 12:12. אנו מחפשים שמות מתאימים. כמו כן ארצה להתייעץ האם השמות זיו או יאיר יתאימו לו? אני נוטה לשם זיו.
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוריס שלום
ליאת יוגב24/12/2007השם זיו נהדר , מאחר ויוצר מפה שיש בה חלקים זורמים פתוחים תקשורתיים מול , חלק משפחתי ואחראי . נהדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוריס
ליאת יוגב24/12/2007השם זיו נהדר , מפה זורמת חברותית תקשורתית , מול צדדים אחראיים ומשפחתיים , יפה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוריס
ליאת יוגב24/12/2007השם זיו נהדר , המפה יוצרת חלקים זורמים פתוחים תקשורתיים , אם מידה רבה של סקרנות אז בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים שם לבתדימה24/12/2007
שלום,
אנו מחפשים שם לבתינו שנולדה ב-22.12.2007 בשעה 18:36 .שם משפחה : סטולברג.
אנו מחפשים שם כפול .
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמות שחשבנו עליהם ...
דימה24/12/2007האם השמות
עלמה
רומי
איטה
רובין
מתאימות לה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת סטולברג
ליאת יוגב25/12/2007מקווה שתוכלו למצוא שמות נוספים , מאחר ואף אחד מהשמות שהצעתם , ממש לא הרמוני ותואם לתאריך הלידה , כל שם שהצעתם יוצר קונפליקטים או מספרים קרמטיים , אז אנא הציעו עוד אפשרויות או שנאלץ לבחור משהו הכי פחות קונפליקטי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מומלץ לשנות שם משפחהגילי.22/12/2007
אנו מתלבטים בין 3 אפשרויות:
לביא,שלו,גדליה.
שם משפחתינו הנוכחי מכוער ולא מתחבר יפה עם שמותינו הפרטיים,מעבר לכך היינו רוצים להתנתק רגשית ורוחנית ממשפחתי וזאת,בין השאר ע"י שינוי שם משפחה.
האם מומלץ?אם כן-מה מתוך האופציות שכתבנו?
האם יש אפשרות לקבל תגובה גם מבלי שנחשוף שמותינו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשינוי שם משפחה
ליאת יוגב23/12/2007באשר לשאלתכם איזה מהשמות נכון יותר ? ובכן אין זה כל כך פשוט ,מאד חשוב לדעת מהם הנתונים של כל אחד מבני הבית כדי לעשות זאת הכי נכון ולא העיקר לשנות , במידה ותרצו את שירותי , התקשרו 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתdiki_b22/12/2007
שלום רב,
נולדה לנו במזל טוב תינוקת חדשה בתאריך 16.12.2007 חשבנו לתת לה את השם יהלי (צורת ההגייה היא ללא צרה באות ה' , יה- לי , אלוהים לי)
רציתי לדעת אם השם טוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע נוסף
diki_b22/12/2007שם המשפחה שלנו הוא בוארון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת בוארון
ליאת יוגב22/12/2007האם זוהי הבחירה היחידה הקיימת בעבורכם , קיימות מספר בעיות בבחירת השם , מאחר ומספר הגורל הוא 1 מול זה אם נחבר את כך אותיות אהוי של השם המלא כלומר א ה ו י , מה שיתקבל זה 2
כלומר - נוצר קונפליקט בין מספר החשיבה שהוא 2 לבין החלק התת מודע - צמצום תאריך הלידה הנותן 1 , כלומר באתי להיות במקום של עצמאות אך יש גם דרישה לשיתוף ואם כך אם מה הולכת ????האם אם הצד הזוגי שותפי אינטימי או אם העצמאות שלשמה נועדתי , כאשר כמו שציינתי מספר הגורל הוא 1 , הקונפליקט הנוסף הוא ביום הלידה 16=7 מול זה השם המלא =5 שיוצר בלבול מסויים , אשמח להצעות נוספות כדי שאוכל להמליץ ביתר קלות ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה הסברים
diki_b24/12/2007לא כל כך הבנתי את הבעיתיות שבשם...מה הקונפליקט שהוא יוצר?
והאמת היא שאין לנו אלטרנטיבה והקטנה כבר בת שבוע...לי חשוב שהשם ישא את שם השם...אם יש לך רעיונות אשמח לקבל...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש שם לבת שאמורה להוולד ב 14/3/08יאיר22/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יאיר
ליאת יוגב22/12/2007הציעו כמה אפשרויות , לאחר שהתינוקת תיוולד ואעזור לכם לבחור מבין השמות כולם ...
נכון לחכות לאחר הלידה כדי לתאם השם ביחס לתאריך הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בדחיפות- מחר הברית ומתלבטיםטל20/12/2007
שלום לכל העוזרים הנפלאים,
נולד לנו ביום חמישי ה-13/12/07 בשעה 17:15 בן מקסים. מתחילת ההריון ההינו סגורים על שני שמות פלג ועמית. אך ברגע שנולד עלינו גם על הקונוטציה השלילית בשם פלג (התפלגות), ועמית נראה לנו בשלב מסויים כפחות מתאים לו.
עד מחר אנחנו מתלבטים בין השמות- דקל, אופק, עמית.
אם מישהו מכם יוכל להחזיר תשובה זריזה זה מאוד יסייע בהתלבטות.
נשמח לקבל ייעוץ בכל התחומים- נומורולוגיה, אסטרולוגיה וכו'.
תודה מראש, טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת טל שלום
ליאת יוגב20/12/2007ובכן , מתוך בחירתכם השם המועדף הוא עמית , ראשית מהסיבה שחשוב שבשם הכולל , שם פרטי ומשפחה , תהיה לפחות אות א ה ו י אחת , כלומר אחת מאותיות א ה ו י חשוב שתימצא בשם , שאם לא כך , יש בעיה במיקוד , מה נכון ? לאן הולך? מה הרצונות שלי ? ובשם עמית נוצרת מפה שיש בה אות אהוי שהיא 1 מספר הגורל 7 שם מלא 1 , או נכון יותר 19-1 כלומר יש לזה משמעות , שהיא פחות טובה , אבל לא הצעתם אפשרויות אחרות כדי שנימנע מלתת מספר קרמה - תיקון על חיים קודמים , כלומר , אם נסכם יש גם בעייתיות מסויימת בשם עמית , אלא שלפחות המפה יוצרת מידה של הרמוניה מספרים שהם מספרים אינדבדואליסטיים , רק יום הלידה 13-4 ,דורש את המסגרת הבטחון והיציבות וכל שאר מספרי המפה מאד יחודיים מעוף עומק וצורך בלבדיות , גם אם מזל קשת ... אם יש הצעות נוספות אנא צרו איתי קשר ל-052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות רבות על התשומת לב והעזרה
טל26/12/2007ליאת,
רוב תודות על היחס הזריז בשעות הלא נוחות של הלילה.
בחרת במקצוע מעניין, אך יותר מכך את את מסורה לו ומוכנה לסייע ככל העולה על יכולתך לכל נמען.
תודה רבה לך על כך. משפ' טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתרמית18/12/2007
שלום, שמי רמית ושם בעלי שׂראל (לשים לב לניקוד באות ש) . שם המשפחה הוא גרימברג .
רציתי לדעת האם השם שוהם / שהם הוא שם טוב לתינוקת.
תאריך לידה צפוי בין מרץ לאפריל.
אודה לך מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמית
ליאת יוגב18/12/2007השם על פניו נראה בסדר גמור גם שוהם וגם שהם , אבל מאד חשוב לקשר בין השם לתאריך הלידה ולכן לכשתלדי נוכל לבדוק הכל ביחס לתאריך הלידה ולהחליט איך לכתוב את השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתוייג טלי17/12/2007
נולדה ב8.12.07 בשעה 05:53 שם משפחה וייג אופתיות לשם: ג'וי, אור, ליאור, נויה, נועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת ג'וי -אור (המשך)
וייג טלי17/12/2007שלום רב.
אנו משפחת וייג. מחפשים שם לבת כבר חודשים. כרגע היא כבר בת שבוע ויומיים. עד הלידה מאוד רצינו לקראו לה ג'וי. מכיוון והיא נולדה בחנוכה ביום שבת , חשבנו להוסיף גם את השם אור . האם האופציה זו פחות טובה?
מאוד חשובה לי התשובה.
ותודה מראש
תינוקת וייג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
ליאת יוגב18/12/2007מבין השמות שהצעת הטוב ביותר הוא ליאור , מאחר ויוצר מפה הרמונית שכולה זוגית
מספר גורל 2 שם מלא 6 יום 6 שם פרטי 4 כלומר , ילדה טובה שתלך בתלם , משהו מאד נורמטיבי , הרמוני ונעים , המון רגישות , וצריכה הרבה עידוד ותמיכה ואת זה לתת לה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם משפחה מריאנימאיר17/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהמשך לזה ..
מאיר17/12/2007
שלום רב,
לוליק (שם זמני) נולד ב - 6.12.2007 בשעה 11:32 אנחנו מחפשים שם כבר המון זמן.
1. נשמח לקבל הצעות לשמות יפים שמתאימים לו.
2. חשבנו על השמות הראל או ליאור, מי מהם יותר מתאים לו אם בכלל ?
תודה מראש
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיר שלום
ליאת יוגב18/12/2007אני פחות נוהגת להציע שמות , על כל פנים משני השמות שהצעתם , השם ליאור לגמרי לא רע נותן מידה רבה , של מפת מנהיגות אידיאליסטיות רצון לבגדול המון טוב לב , הבנה נתינה , מספר גורל 9 שם מלא 9 יום לידה 6 מספרי ההבנה והנתינה , לא לריב איתו ולהתווכח , אלא לבוא אליו ממקום של הבנה וטוב ועד חצי המלכות ....
רק לדעת שהשם ליאור הוא שם פרטי - שכאילו דורשים ממנו להיות ילד טוב ... אלא שיש בו רצון לבגדול ולמרחבים , לא לצמצם אותו והכל נהדר , וזאת כדי שלא תהיינה בעיות נשימה ...
בהצלחה .. אם תעלו עוד אפשרויות , שאלו אותי ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם אחר?
וייג טלי28/12/2007תודה רבה על תשובתך.
בכל זאת רציתי להתעיץ לגבי עוד שם אחד שמאוד מוצא חן לבעלי- עדי.
חשבתי האם עדי יכול גם להתאים? או אולי עדיאל?
מחר או חייבים לסגור שם בבית כנסת- לכן תשובתך חשובה לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
ליאת יוגב28/12/2007לא ברור לי מהו שם המשפחה של התינוק ? צרפו לי שם משפחה ותאריך לידה ואוכל לייעץ לכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
ליאת יוגב28/12/2007האם שם משפכתכם הוא אור ? לא ברור לי אני חייבת הנתונים הנכונים , ואז לעזור לבחור השם הטוב ביותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקחגית17/12/2007
ברצוני לדעת איזה שם הוא כדאי יותר מבחינת התנ"ך והנמרולוגיה, השם עליאי או עילי לבן להורים ששמם חגית ומשה בסה.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
ליאת יוגב17/12/2007יותר חשוב השם ביחס לשם המשפחה ולתאריך הלידה , כדי שאצליח ליעץ נכון צרפי הנתונים הנ"ל
מה גם שיש בעיה מסויימת בשם עילי , בעובדה , ששואלים תמיד איך כותבים ? יוצר מידה של בעיה תקשורתית עבור הילד ... כי תמיד שואלים , אז איך כותבים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
חגית17/12/2007שם המשפחה הוא בסה. תאריך הלידה צפוי לסוף מאי תחילת יוני ואני בחיפושים אחר השם המתאים, אבקש את עזרתך.
שמות שחשבתי עליהם הם: עילי/עילאי, אושר, ליאם...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית
ליאת יוגב18/12/2007שוב, פחות נוהגת לייעץ על בחירת שם לפני שהתינוק נולד , אלא שכבר יכולה לבטל לך את השמות עילי ואושר מהסיבה שנותן מספר קרמה 16= שזהו שיעור במערכות יחסים ,, ממש לא מומלץ
אז חישבי והתחברי לעוד שמות ללא ספק תצליחי , יש עוד הרבה זמן
נדבר בהמשך , תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)