מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם לבן על החניכייםאניטה27/09/2018
יצא לי כתם לבן על החניכיים התחתונות, זה לא אפתה. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לבן
ד``ר גיא לוי27/09/2018צבע לבן בחניכיים יכול להיות ממספר גורמים מטראומה עד מספר סוגי מחלות. ממליץ להיבדק ע"י רופא שיניים או מומחה לרפאות הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחניכיים מתחת לשןרהב25/09/2018
יש לי אזור אחד שבו החניכיים רגישות, יכול להיות שזו דלקת נקודתית או משהו כזה? מגרגר מי מלח, יש עוד מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
ד``ר גיא לוי25/09/2018הרגישות לרוב היא ממקור השן. מי מלח לא אמורים לעזור לשום דבר. יש להיבדק ולמצוא מה מקור הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה קטנה בחניכיים ליד שן טוחנתנאוה21/09/2018
דוקטור שלום יש לי כבר גולה קטנה בחניכיים ליד שן טוחנת ,שאני נוגעת בה היא כואבת .הלכתי לרופא עשו צילום וראו דלקת בשורש מתחת לכתר קיבלתי אוגמיטין 875 פעמים ביום 10 ימים . לאחר 7 ימים עם טיפול אני עדיין מרגישה את הגולה . מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה
ד``ר גיא לוי21/09/2018אנטיביוטיקה אינה טיפול לזיהום בשורש השן. הטיפול האנטיביוטי הוא זמני ולא תמיד עובד. יש לפנות למומחה לטיפולי שורש ולהעריך את היכולת לטפל בבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לדוקטור
נאוה22/09/2018תודה על התשובה המהירה.. אך ברצוני להבהיר שעשיתי כבר טיפול שורש בשן וומבנה וכתר?? והאם כדאי לפנות לרופא חניכיים או שרופא כללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר גיא לוי22/09/2018באם יש תהליך דלקתי בשורש השן יש לבצע חידוש טיפול שורש. את הפעולה הזו מומלץ לבצע אצל מומחה לטיפולי שורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ...וגם .
נאוה22/09/2018אני מאוד כועסת על עצמי שבטחתי ברופאה שסתם דחפה לי עוד אנטיביוטיקה לחינם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלקס הקאה קשה בצחצוחירדן19/09/2018
שלום יש לי רפלקס הקאה ובזמן האחרון קשה מאוד בצחצוח תמיד היה פשוט קשה לי עם זה במיוחד שרוצה לצחצח יכול להיות שהמשחה מקציפה הרבה ובגלל זה קשה או המברשת הבעיה שבשניהם צריכה לשיניים רגישות ולא יכולה כל סוג ובנוסף גם שוחקת שיניים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח
ד``ר גיא לוי20/09/2018ישנם משחות ללא sla אשר לא מקציפות. לגבי השחיקה אפשר לבצע סד לילה וישנם, גם שיטות שכוללת הזרקות בוטוקס לשריר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלקס הקאה בעת צחצוח
ירדן20/09/2018נבצע סד לילה כנראה אין מנוס אבל שאגמור כמה טיפולים שאני באמצע . איפה רואים באיזה משחות לא מקציפות הרבה , צריכה משחה לשיניים רגישות. ודבר שני האם מברשת עם סיבים דקים גם יכולים לעזור לזה שיהיה פחות רפלקס הקאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות שהמשחה מקציפה הרבהירדן19/09/2018
שלום יש לי רפלקס הקאה ובזמן האחרון קשה מאוד בצחצוח תמיד היה פשוט קשה לי עם זה במיוחד שרוצה לצחצח יכול להיות שהמשחה מקציפה הרבה ובגלל זה קשה או המברשת הבעיה שבשניהם צריכה לשיניים רגישות ולא יכולה כל סוג ובנוסף גם שוחקת שיניים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח
ד``ר גיא לוי12/10/2018ישנם מספר משחות, ללא רכיב ה sls שאין בהם הקצפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה המשמעות של אזורים רדיולוצנטייםאיציק16/09/2018
אחרי צילום אמרו שיש חשד לאזורים רדיולוצנטיים - מה המשמעות של זה? איך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזור רדיולוצנטי
ד``ר גיא לוי16/09/2018אזור רדיולוצנטי, משמעו אזור שחור יותר בצילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בלסת לאחר עקירהאושרי11/09/2018
לפני חודשיים בני בן ה-11 עבר עקירת שן טוחנת שהפריעה לשן הקבועה לצמוח וגרמה לכאבים. זאת הפעם השלישית מאז העקירה שהוא סובל מנפיחות בגודל של כדור פינג פונג בלסת התחתונה. לקחנו אנטיביוטיקה כבר פעמיים. לפני שבועיים כשהמצב חזר על עצמו הרופאה עשתה צילום ואמרה שאין משהו חריג.
אני אובדת עצות... שוב נלך למוקד ושוב נקבל אנטיביוטיקה. האם זה תקין שצמיחת שן טוחנת גורמת לכזאת נפיחות? מה יכולה להיות הבעיה? אני מדמיינת את הגרוע מכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
ד``ר גיא לוי12/09/2018סביר שאחת השיניים גורמת לבסס שחוזר על עצמו. ממליץ לקבל חוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בשן מתחת לקו החניכייםגלי08/09/2018
הרופא מציע כתר שישב עמוק בחניכיים (בגלל שבר גדול מתחת לקו החניכיים). הבנתי שזה יגרום לנסיגת חניכיים ופגיעה בעצם.
האם במידה ואבקש מהרופא שיבצע הארכת כותרת, השן והחניכיים ישמרו לתקופה ארוכה ? (כמובן עם הקפדה על הגיינה טובה)?
האם ניתוח להארכת כותרת לא גורם לפגיעה עתידית בחניכיים ובעצם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר תת חניכי
ד``ר גיא לוי08/09/2018אם קו השבר קרוב לעצם יש צורך בביצוע הארכת כותרת על מנת שיהיה ניתן לבצע כתר שיחזיק לזמן רב. הורדת גובה העצם והחניכיים מתבקשת לצורך ביצוע הכתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע אדום ובולט בחניכיים התחתונותהדר05/09/2018
היי דוקטור , יש לי פצע בחניכיים התחתונות איפה שהייתה שן בינה . חשוב לי לציין שאין לי שיניים בצד הזה של הפה ושעקרתי את כל השיני בינה לפני המון זמן .. ושאני חולת לופוס ..(זאבת) .
בכל אופן הפצע הזה התחיל לאחר תחילת הוסת שלי לפני 4 ימים..זה פצע כמו בלוטה כזאת לגובה והוא נורא כואב ושורף .. מה כדאי לעשות ומה זה נראה לך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר גיא לוי06/09/2018הפצע יכול להיות קשור ללופוס או לגורמים דנטלי אחרים. כדאי להיבדק ע"י מומחה לרפואת חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה אדומה על החניכייםאדם05/09/2018
שלום, אני בן 15. שמתי לב שמאחורי השן האחרונה (הקרובה ביותר לגרון) בצד שמאל למעלה בפה שלי יש מעין בלוטה בצבע אדם בוהק שאני יכול להרגיש עם הלשון. אותה הבלוטה היתה לי לפני כחצי שנה בצד אחר בפה והיא התחילה לדמם, אך אז לאחר צחצוח שיניים הבלוטה פשוט נתלשה ונפלה. מה זה? מה צריך לעשות? יש ממה לדאוג? אשמח לתשובה מהירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה
ד``ר גיא לוי05/09/2018לא. ברור לי מה מקור הנגע. נשמע כמו, דלקת, ממקור כלשהו כדאי, להיבדק ולמצוא את הגורם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לחום וקור לאחר ניתוח חניכייםרלף04/09/2018
שלום דוקטור אני בן 65 לפני חודש עברתי ניתוח חניכיים עם אמדוגן.עדיין יש תחושת חיכוך בלסט עליונה באיזור הניתוח, ורגישות לקור וחום
האם חודש אינו פרק זמן מספיק לריפוי מושלם,מה עלי לעשות לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
ד``ר גיא לוי04/09/2018זמן הריפוי שונה בין אנשים ו בדר"כ לוקח כחודשיים עד 6 חודשים. הרגישות היא מ שיניים ולא. בהכרח קשורה לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בחך שלא עובררינת04/09/2018
יש לי פצע קטן על החך מעל השן הקדמית שהוא לא עובר... למה ואיך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר גיא לוי04/09/2018ראשית יש לברר את מקור הפצע. אם ממקור זיהום, בשורש השן לא יעבור עד הטיפול בשן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה בלמעלה של החניכייםליה02/09/2018
התנפחות בצורת גולה כבר כמה חודשים. אני לא יודעת מתי זה התחיל ואם היא גדלה או שמיום שהבחנתי בה כבר היתה בגודל הזה. לא כואבת ולא יורד ממנה דם אבל גם לא עוברת. מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה
ד``ר גיא לוי02/09/2018יש להגיע לרופא שיניים ולבדוק מה המקור. יכול, להיות ממקור של שן, חניכיים או ממקור אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליה03/09/2018תודה על התשובה, אקבע תור לרופא שיניים.
אני מבקשת להוריד את התמונה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת שלא מתאחה בחך העליוןעדי02/09/2018
בילדותי עשו לי ניתוח להוצאת ניב כלוא מהחך העליון. אמרו שהצלקת תתאחה וזה לא קרה, יש לי עדיין שקע בחך. זה משפיע איכשהו על הבריאות של החניכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד``ר גיא לוי02/09/2018שלום. הצלקת לא מפריע לחניכיים.,סביר שהמצב לא ישתנה בעתיד כי מדובר בצלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כל פצע בפה הוא אפטה?אושרית29/08/2018
איך ניתן לדעת האם זה פצע בחלל הפה או אפטה?
מה ההבדל . כיצד אפטה נראית ?או מתנהגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר גיא לוי29/08/2018ישנם סוגים שיונים של, פצעים. אפטה נראית ככיב לבן שכואב. לרוב אך ישנם נגעים שונים שנראים כמו אפטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)