מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחית דם על החינכיים החיצוניותיוסי29/08/2018
היי,
יש לי שלפוחית שפעם בשבוע מתלמאת בדם והיא מתפוצצת וככה שוב ושוב. האם זה מקרה דחוף? קראתי על מורסה ושזה מסוכן האם זה המקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית
ד``ר גיא לוי29/08/2018אכן נשמע כמו אבסס אשר מתנקז בצורה. כזו. יש לטפל בבעיה. אבסס. לא מטופל מסוכן וגורם להרס עצם נרחב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעין בועות על החניכייםמאי28/08/2018
יש לי מעין בועות על החניכיים, זה דלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בועות
ד``ר גיא לוי28/08/2018דלקת לא מופיעה כבועות בחניכיים. יש להיבדק ע"י מומחה לרפואת חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה ברצפת הפה מדאיגהרוט טובה25/08/2018
מאתמול שמתי לב , לגולה לא קטנה שהופיעה לי מתחת ללשון. אני מעל גיל 60. הגולה לא כואבת, עגולה , קשה, בצבע הרירית .
מודאגת מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה
ד``ר גיא לוי28/08/2018לפי הסיפור נשמע שמדובר באבן בבלוטת הרוק. יש לפנות למומחה פה ולסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחניכיים מאחרוי שם בינהאורלי23/08/2018
יש לי רגישות בחניכיים מאחורי שן בינה, היא באה והולכת. הייתי אצל רופא שיניים ואמר שהכל בסדר, אבל עובדה שזה חוזר. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
ד``ר גיא לוי23/08/2018סביר להניח שמדובר בדלקת חוזרת מאחורי השן בינה. מכוון שלפעמים יש שם עודף וקושי בניקוי. כדאי להתייעץ עם מומחה לרפואת חניכיים לבדיקת כיסים באזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות
ד``ר גיא לוי23/08/2018סביר להניח שמדובר בדלקת חוזרת מאחורי השן בינה. מכוון שלפעמים יש שם עודף וקושי בניקוי. כדאי להתייעץ עם מומחה לרפואת חניכיים לבדיקת כיסים באזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי עמוק למניעת דלקת בחניכייםאשר21/08/2018
האם ניקוי עמוק יכול לעזור כטיפול מניעה נגד דלקת חוזרת בחניכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי, עמוק
ד``ר גיא לוי21/08/2018ני'וי, עמוק מתבצע במצבים של מחלת חניכיים וכיסים. לא כטיפול מניעתי ולא לכל מקרה. של דלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חניכיים בשיטת pineholeערן18/08/2018
שלום,
לאחרונה נתקלתי ברופא שיניים מסוים (לא ברור לי אם מומחה לחניכיים או לא, לא משנה לצורך הדיון) שדיבר על ניתוח בשיטה הזו שאינה מחייבת חתך ובעקרון נשמעת פחות מפחידה מהשיטה הרגילה עם חתך בפה. אני סקרן לדעת מה חושבים מומחי החניכיים על השיטה והאם יש כאלה נוספים בארץ שלומדים אותה? ואם לא אז למה? שאלה נוספת..בעבר קראתי על שיטות השתלה נוספות ללא חתך עם חומרים ביולוגיים כאלה ואחרים, האם הן עדיין מבוצעות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חניכיים
ד``ר גיא לוי18/08/2018הגישה הניתוחית הזו וגישות דוחות מיועדות לכיסוי של נסיגת חניכיים. בכל מקרה קיים חתך והתגובה לאחר הטיפול דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס בחניכיים באזור שן עם כתריעל15/08/2018
מז קרוב לשבוע סובלת מכאבים חזקים בחלקו בשמאלי התחתון של הפה. טופלתי במוקסיפן שלושה ימים ללא שינוי ועכשו שינו לי את התרופה לאוגמנטין 875.
לקחתי כבר שני כדורים ועדיים לא מצליחה לעבור את היום ללא משככי כאבים... מתי יהיה לזה סוף? אני כבר מספר לילות ללא שינה ובקושי מצליח לעבוד ולתפקד.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבסס
ד``ר גיא לוי15/08/2018יש לבדוק את הגורם לכאב. אוגמנטין ומוקסיםן הם אותה סוג של אנטיביוטיקה ויתכן שאינו מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע צורב בחך העליוןדודו15/08/2018
כבר יומיים שיש לי כמו כוויה אדומה בחיך העליון. צורב כאשר אני אוכל. לפני כשבועיים היה לי אפטה בחיך התחתון. מה זה ומה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר גיא לוי15/08/2018פצע שלא נגרם בשל חבלה או בדיקה יש לבדוק אצל מומחה לרפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל תקוע יכול לגרום לזיהום?מאיר14/08/2018
נתקע לי אוכל שאני לא מצליח להוציא אותו, קיסמים, שטיפות פה, לשון, שום דבר לא עוזר -תקוע. מה עושים? זה יכול לגרום לזיהום? ללכת לרופא שיניים על אוכל תקוע בשן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל תקוע
ד``ר גיא לוי14/08/2018האוכל עצמו סביר שלא יעשה נזק אבל, עצם הדחיסה של אוכל דורשת הגעה לרופא שיניים. דחיסת מזון לאורך זמן גורמת נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חוזר אחרי שינניתרני12/08/2018
הייתי אצל שיננית, מצחצח שיניים בפרודונטקס וחזר הדימום... מה עוד אפשר לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר גיא לוי12/08/2018אין קשר בין פרודונטקס לבין דימום( רק בפרסומות) דימום מהחניכיים מצריך ברור אצל רופא חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום אחרי שיננית - המשך
רני14/08/2018מה זאת אומרת? פרדונטקס לא אמור לטפל במחלות חניכיים? למה השיננית אמרה לי להשתמש בזה? יש משחה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
ד``ר גיא לוי14/08/2018נתחיל בזה שמחלת חניכיים היא מחלה שדורשת טיפול ע"י רופא ולא ע"י משחה. דלקות חניכיים יכולות להיות מטופלות ע"י שיננית. אין כיום הוכחה לעליונות של משחה מסויימת. במקרים בהם הדימום חוזר יש להיבדק ע"י מומחה לרפואת חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת שיניים מומלצת או טובה - מומחה למחלות חניכייםאפי08/08/2018
שלום רב וערב טוב, יש לי דימום לפעמים לאחר צחצוח שיניים ולאחר ניקוי בין השיניים עם קיסם עץ או פלסטיק. רציתי לשאול האם זה סימן לבעיה המצריכה בדיקה?
שאלה שניה ברשותך האם תוכל להמליץ או לספר איזה משחת שיניים הכי טובה ויעילה לבעיות חניכיים אצל מבוגרים.
ממש ממש תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר גיא לוי12/08/2018דימום בחניכיים מצריך ברור. אין משחה היעילה יותר מאחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים וכאבים בחך עליוןאהרון מאיה04/08/2018
לפני 5 ימים הרגשתי גבשושיות בחיך העליון מלווים באכב עמום בחלל הפה ..לאחר יומיים הגבשושיות הפכו לפצעים הנראים כתבנית של עיגולים קטנים המחוברים כשרשרת חרוזים ..מאוד כואב לי אפילו לשתות ..אציין כי תופעה זאת חוזרת כל 4 חודשים בערך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בחך
ד``ר גיא לוי06/08/2018הנ"ל נראה כמו כיב. ממליץ ללכת למומחה לרפואת הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי חניכיים בזמן הריוןדלית02/08/2018
יש מניעה לעשות טיפול חניכיים בזמן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול חניכיים
ד``ר גיא לוי03/08/2018בגדול אין מניעה. הכל תלוי כמובן בסיבה לטיפול החניכיים. עדיפות, לטיפול, בטרימסטר שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע כואב בחיך העליוןמאור30/07/2018
פצע החיך העליון שאני אוכל כואב וגם שותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר גיא לוי31/07/2018לא ברור לי היכן הפצע. יתכן שאתה מתכוון לאזור יעצב קדמי. כדאי להיבדק על מנת לבחון מה מציק לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חניכיים עליונות גבוהות ובולטותזוהרה29/07/2018
החניכיים העליונות שלי גבוהות ובולטות, כשאני מחייכת רואים את כל החניכיים. יש דרך לשנות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חניכיים בולטות
ד``ר גיא לוי31/07/2018המצב נקרא גאמי סמייל ישנם, מספר שיטות, לטיפול בו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)