מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זמן החלמה מניתוח השתלת חניכייםיאיר28/10/2018
מהו זמן ההחלמה אחרי ניתוח השתלת חניכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן, החלמה
ד``ר גיא לוי28/10/2018אם הכוונה למספר ימי מחלה אז מדובר על 2-3 ימים. זמן קליטה מלאה. של שתל החניכיים כ 6 שבועת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מן שלפוחית שעברה וחזרהאלון26/10/2018
היי
יש לי שלפוחית בחלל הפה , ועוד אחת ממש קנה שלא רואים בתמונה לידה.
היא הופיעה לי מזמן בדיוק באותו מקום , נעלמה וחזרה אחרי כמה ימים ואז נעלמה לתקופה ארוכה ועכשיו חזרה, באותו גודל אותו מקום ואותה צורה.
אשמח לחוות דעת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות
ד``ר גיא לוי28/10/2018מומלץ להתייעץ עם מומחה לרפואת הפה בנושא,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת של הקצעת שורשיםנטלי25/10/2018
אתמול עברתי הקצעת שורשים עקב דלקת חניכיים.
אני רואה שזה ממש גרם שחשיפה של שורשי השיניים והזזתם של השיניים הקידמיים תחתוניים.
אני רק בת 30 וממש דואגת איך שזה נראה.
האם יש פתרון לזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקצעות שורשים
ד``ר גיא לוי26/10/2018הקצעות שורשים, הינו טיפול למחלת חניכים ולא דלקת חניכיים. ההקצעות לא גורמות לתזוזה של שיניים ויכולים לגרום לכווץ של החניכיים למקום הבריא שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקמה עבה מדי אחרי השתלהאסתר25/10/2018
מה עושים אם הרקמה שהושתלה בחניכיים עבה מדי ולא שווה לרקמה הטבעית שיש בצד השני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקמה עבה
ד``ר גיא לוי25/10/2018לרוב יש כווץ בעובי הרקמה של כ 40% לכן משתילים בעודף. בכל מקרה אפשר לדקק את הרקמה אם אחרי זמן היא עדיין עבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת עישון על חניכייםטל23/10/2018
הבנתי שעישון מעודד נסיגת חניכיים, זה נכון לכל סוגי העישון או רק לטבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון
ד``ר גיא לוי23/10/2018עישון לא מעודד נסיגת חניכיים. עישון, הוא אחד מגורמי הסיכון העיקריים למחלות חניכיים ואיבוד שיניים. ככל הנראה לניקוטין תפקיד משמעותי בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות חניכיים סביב כתרשרה21/10/2018
אני עם כתר זמני ויש לי נפיחות של החניכיים סביבו, מה עושים? צריך להחליף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
ד``ר גיא לוי21/10/2018סביר שהכתר. לא מותאם או חודר עמוק מדיי, לחניכיים. כדאי לפנות לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר לוחץ על החניכייםליאור18/10/2018
לפני חצי שנה בערך עשיתי טיפול שורש והתקינו לי שתל, אני מרגיש כל הזמן שהכתר לוחץ לי על החניכיים, יכול להיות שהתקינו אותו לא נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר לוחץ
ד``ר גיא לוי18/10/2018יש מספר סיבות לתופעה. צריך לבדוק אותך כדי למצוא את הסיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרה של רקמת חניכייםדנית16/10/2018
אם מסירים רקמת חניכיים היא לא צומחת מחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת חניכיים
ד``ר גיא לוי17/10/2018בדר"כ לא אלה. אם מדובר בבעיה ע ל רקע גנטי או תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחניכיים לא סימטריותאיציק14/10/2018
מה הטיפול בחניכיים שלא סימטריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חניכיים לא. סימטריות
ד``ר גיא לוי14/10/2018ניתן להוסיף חניכיים לאזור החזר או להוריד באם מדובר בעודף חניכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחניכיים לא סימטריות
ד``ר גיא לוי16/10/2018באם התלונה היא אסתטית ניתן להאריך את השן, הקצרה או לכסות את הארוכה תלוי כמובן בבדיקה האסתטית ורצון המטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכלוך נכנס לתוך החניכייםאלמוג12/10/2018
שלום ד"ר,
נכנס לי לכלוך ממזון בין החניכיים לשיניים.(רואים אותו בחניכיים) ניסיתי להוציא אבל לא הצלחתי(חוט דנטלי ומברשת שיניים) זה לא כואב רק פשוט לא יפה
מה ניתן לעשות? האם הוא יצא לבד עם הזמן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכלוך
ד``ר גיא לוי12/10/2018לכלוך ממזון אמור לצאת. כדאי להיבדק ולבדוק מה הסיבה ללכידת המזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר מתחת לחניכיים ונסיגת חניכייםרועי10/10/2018
האם כתר שיושב מתחת לקו החניכיים בשל שבר יגרום בסוף לנסיגת חניכיים? אם כן אז מה הפתרון לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר
ד``ר גיא לוי10/10/2018הדבר. תלוי, בהכנה לכתר. ובחומר ממנו, בנוי הכתר. כמו כן יש חשיבות לזוג ועובי החניכיים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ממשיך אחרי שינניתגנדי07/10/2018
הייתי לפני כמה ימים אצל השיננית ומאז יש לי דימומים קלים מהחניכיים. יכול להיות שהיא עשתה נזק? לא היו דימומים קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר גיא לוי10/10/2018ניקוי אבנית לא. גורם לנזק. סביר שהיתה הרבה אבנית ואחרי ההסרה יש אזורים שצרכים זמן ריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של חך רופף מעל שןתומר04/10/2018
מה עושים כשיש אזור בחך שהוא רופף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חך. רופף
ד``ר גיא לוי04/10/2018לא ברורה.לי ההגדרה של חך רופף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור לבן בפה מאחורי השןעומר כהן01/10/2018
הופיע לי בזמן האחרון מאחורי השן האחרונה בצד שמאל מעין חור לבן שלא נראה טוב, הרגשתי אותו במקרה עם הלשון הוא לא כואב ולא מורגש בנוסף בצד השני של פה מאחורי השן יש לי פצע מדמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חור לבן
ד``ר גיא לוי04/10/2018נגע שכזה מצריך בדיקה. יתכן ומדובר בדן, בינה או בנגע ממקור אחר. יש לפנות לרופא שיניים לברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף בחיך העליון ובשפה העליונהאורן28/09/2018
לפני כמה ימים, לאחר צחצוח די יסודי עם משחת שיניים, התחלתי להרגיש שורף בחיך העליון. האם יעבור לבד? האם עליי להתערב בצורה כלשהי ע״י תרופה או אמצעי אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה
ד``ר גיא לוי28/09/2018אין סיבה לצחצח את החיך. יתכן שההרגשה היא תגובה למשחת השיניים. באם לא. נעלם בתול כמה ימים יש להיבדק ע"י רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)