מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס הדרכת פלדנקרייזא08/07/2011
שלום,
אני מתעניינת בלימודי פלדנקרייז.
אני מתחברת לכיוון הטיפולי , אני אוהבת ספורט ובעלת מודעות עצמית גבוהה
אני באה מתחום הבריאות ובעבר עבדתי במכון שמטפל בשחיקת סחוס, כיום אני
מבצעת בדיקות רפואיות.
אין לי רקע או נסיון בתחום הספורט וגם מעולם לא הייתי בשיעורי פלדנקרייז
האם זה מהווה בעיה האם אפשר לגשת לקורס ללא כל רקע?
האם בשוק יש עדיפות לבעלי נסיון בתחום הספורט?
כמו כן רציתי לדעת,איפה אפשר ללמוד קורס פלדנקרייז?
אני גרה בירושלים ורציתי לדעת אם ידוע לכם מקום שקרוב לירושלים שבו מועבר הקורס
ושהתעודה שהוא מעניק מוכרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חשובה הכשרה ספורטאית ?
איתן לרנר10/07/2011שלום א'
אני חושב שלפני שאת הולכת ללימודים בתחום כדאי לך לעשות תקופה שיעורים בקבוצה ושיעורים אישיים על מנת להבין אם זה בכלל מדבר אליך. השיטה מבוססת על החוויה האישית ומבלי להתחבר לאופי המיוחד של השיטה, החיפוש האישי וההתנסות המוצעים בה, החלטה מראש ללכת לקורס מורים רק מתוך חישובי קריירה ופרנסה יכולה להיות מוטעית.
אין עדיפות מיוחדת לאנשים מתחום הספורט ובכל מקרה זו אינה שיטה העוסקת בספורט באופן ישיר אלא בלמידה אורגנית, בשיפור התנועה והתפקוד(גם הספורטיבי) כאשר התנועה מהווה את המצע עליו ובאמצעותו אנו לומדים על עצמנו.
את יכולה לפנות לאילת אלמגור בירושלים שמעבירה קורסי מורים בסביבתך והיא גם מלמדת קבוצות. את יכולה גם לחפש בגוגל ובאגודה למורים מוסמכים מורים ירושלמים איתם ניתן ללמוד על מנת להכיר את השיטה
בהצלחה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהכיר את השיטה
דורית דינור11/07/2011שלום א
אני מצטרפת לדעה של איתן כי כדאי לך להתנסות במספר שיעורי פלדנקרייז לפני שאת הולכת ללמוד להיות מורה ומטפלת בשיטה. לשיטת פלדנקרייז, העוסקת בתנועה, יש ייחודיות גדולה והיא נבדלת מכל ענפי הספורט במובנים רבים. ראשית, אין בה כלל תחרותיות, שנית אנחנו מחפשים להקטין את המאמץ, שלישית, אנחנו מפנים תשומת לב לפרטים של התנועה, לנשימה ולאיכויות במקום לטווחים ולביצועים. וזה על קצה המזלג. בהצלחה לך, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)