פלדנקרייז וגברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז וגברים
    אריק
    11/09/2011

האם גם גברים עושים פלדנקרייז?
    אישתי הולכת פעמיים בשבוע לפלדנקרייז ומאוד נהנית, הגוף שלה יציב יותר.
    אני גם שוקל ללכת אבל חושש שאולי זה לא מתאים לגברים או שאחוש
    לא בנוח להיות בשיעור במחיצת נשים בלבד.
    האם יש קבוצות רק לגברים?
    אריק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז וגברים

הוספת תגובה

• פלדנקרייז וגברים - תגובה

איתן לרנר
    11/09/2011

אריק שלום ,

לא מעט גברים לומדים לאורך השנים בקבוצות אצלי ובאופן פרטני ונהנים מהיתרונות של השיטה כפי שאתה יכול להתרשם מחוויתה של אשתך. באשר לעיניין הימצאותך בקרב נשים בלבד הרי שזהו באמת עיניין אישי שניתן להתגבר עליו וללמוד לחוש בנוח.
    אני מלמד בקבוצות שלי בימי שני גברים ונשים יחד ואני מכיר לא מעט גברים שלומדים אצל מורים אחרים.

בהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז וגברים - תגובה

דורית דינור
    12/09/2011

שלום אריק. בעניין פלדנקרייז, השיטה עוזרת לכל מי שיש לו שלד, שרירים, עצבים ומוח. כן היא עוזרת לכל מי שצריך להתנועע בחייו, לשבת, לקום, לאכול, להתכופף, ללכת ועוד. זה לא משנה אם אלו גברים, נשים או ילדים. כולם משפרים את ההתנהלות שלהם.
    אני ממליצה לך לנסות. השיעור נעשה בשכיבה בעיניים עצומות ולכן אין זה משנה מי עוד נמצא בחדר. גם בקבוצות שלי משתתפים גברים שהתגברו על המבוכה הראשונית ונהנים מאוד. לשיקולך. בברכה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה