קורס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס
    meme
    15/09/2011

שלום האם יש מקום בצפון אשר עורכים בו קורס פלדנקרייז לתינוקות אפשר לקבל כתובת ומספר טלפון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לתינוקות

איתן לרנר
    15/09/2011

שלום לך ,
    אין בארץ קורסים לשיטת פלדנקרייז לתינוקות. למעשה אין שיטה כזו הנפרדת משיטת פלדנקרייז. מורים לפלדנקרייז שמתמחים בעבודה עם תינוקות עוברים לעיתים קורסים להתמחות בנושא זה.אני למשל נסעתי לארה"ב להתמחות.
    על מנת ללמד פלדנקרייז צריך להיות קודם כל מוסמך להוראת השיטה מטעם האיגוד הבינלאומי לשיטת פלדנקרייז.אני מניח שמה שאתה או את מתכוונים הוא שיטות כגון צעד ראשון או child's space שבטעות נתפסות כפלדנקרייז לתינוקות. שם ניתן ללמוד ללא התמחות ראשונית וארוכה בשיטת פלדנקרייז.
    לטעמי ומניסיוני, רצוי להיות ראשית מורה לשיטה כיוון שרק כך רוכשים ידע מעמיק ביותר בתחום ההתפתחות האנושית, המודעות, התנועה והתפתחותה ועוד.

בהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס - תגובה

דורית דינור
    15/09/2011

שלום רב
    אני מסכימה עם איתן בתפיסתו את העבודה שלנו עם תינוקות, המצריכה לימוד והתנסות ממושכים ועמוקים. קורס ללימוד התפתחות תינוקות בשיטת שלהב נפתח בימים אלו ברעננה. גם בטבעון ישנו מרכז התפתחות לתינוקות בהנהלתו של יהודה מלול שהוא מורה לפלדנקרייז ומתמחה בתחום תינוקות זה שנים רבות. המרכז נקרא "לצעוד קדימה". תוכלו לחפש בשם הזה באינטרנט או בכל דרך אחרת. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה