פלדנקרייז ואוסטאופורוזיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז ואוסטאופורוזיס?
    יונית
    06/10/2011

אני בת 64, סובלת מאוסטאופורוזיס ומטופלת באקטונל ותוספי תזונה כבר שנה וחצי.
    נאמר לי שגם פילאטיס, יוגה ופלדנקרייז יכולים לעזור במצבי. מהי דעתכם בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלדנקרייז ואוסטאופורוזיס? - תגובה

איתן לרנר
    06/10/2011

שלום יונית ,

איני יודע באשר ליתר הפעילויות אך פלדנקרייז כיון שעוסקת בין השאר בתנועות של הפעלת כוח כנגד כח המשיכה ותנועה תוך שימת דגש על הפעלת השלד במרחב יכולה לעזור לבניית העצם. יש אפילו שיטה שפותחה מתוך שיטת פלדקרייז על ידי מורה בכירה בשיטה ושעוסקת בעיקר בגירוי העצם לבנייה .

בברכה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז ובריחת סידן

דורית דינור
    07/10/2011

שלום יונית
    יש תופעות שונות הקשורות לבריחת סידן מעבר למראה הבדיקות. לא כתבת מה אצלך. לפעמים מדובר בקריסת חוליות או בכאבים בהליכה או במפרקים מסוימים או תופעות אחרות. בכל מקרה, שיטת פלדנקרייז מכוונת להיכרות מעמיקה עם השלד,כלומר עם מערכת העצמות,המפרקים ודרכי הפעלתם. ככל שאת מפעילה אתעצמך בדרכים מגוונות יותר, כך הלחצים על העצמו ולאורכן נעשים בכיוונים שונים, מה שמביא לזרימת דם טובה יותר, לגמישות גדולה יותר, להפחתת כאבים עד כדי עצירת התופעה של בריחת סידן. את יכולה להצטרף לקבוצות פלדנקרייז שמתקיימותברחהבי הארץ או להגיע לשיעורים פרטיים. גם איתן וגם אני מעבירים שיעורים בקבוצה ושיעורים אישיים. לגבי שיטות אחרות, אין לי מידע. בכל מקרה בהצלחה לך, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה