מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההגר15/03/2012
שלום שלום
האם משתמשים בשיטה גם בגני ילדים במקרה? במיוחד בציבוריים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלדנקרייז בגני ילדים
דורית דינור15/03/2012שלום רב
מעניין אותי לשמוע מה העניין שלך בנושא ומאיזו נקודת מבט את שואלת. למיטב ידיעתי ישנם גנים במקומות ספורים שיש בהם שיעורי פלדנקרייז לקבוצות של עד 15 ילדים בגילאי גן חובה או טרום. לא ידוע לי היכן בדיוק. לגבי גנים ציבוריים, הדרך להכניס את שיטת פלדנקרייז לשם ארוכה מאוד. אני עצמי התנדבתי בגן של אקים לפני מספר שנים ונתתי שם שיעורי פלדנקרייז לקבוצת ילדים בגילאי 6-8. זה קידם אותם מאוד אך נפסק. בברכה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלדנקרייז בגני ילדים
איתן לרנר15/03/2012שלום אביבית ,
למיטב ידיעתי אין פלדנקרייז ברוב הגנים הפרטיים ואני מניח שבציבוריים עוד קשה יותר.
אני אישית מתנגד לגני ילדים כיון שבעיניי הם פוגעים בהתפתחות הרגשית ובכלל של הילד ופוגעים באוטונומיה שלו , דבר שכל כך חשוב להמשך ההתפתחות. אני מניח שפלדנקרייז בגני ילדים ישפר את התפיסה העצמית של הילדים למרות הגננות והשיטה ויאפשר להם המשך התפתחות טוב יותר, ספונטניות ויצירתיות.
אני עבדתי בגני אלו"ט (לגבי גנים של צרכים מיוחדים התפיסה שלי שונה כיוון שבשונה מילד רגיל ובריא אוטיסטים חייבים מסגרת מיוחדת לשם המשך התפתחותם) תקופה כמתנדב אך עשיתי זאת בשיעורים פרטניים ולא בקבוצה.
ישנה שיטה שפותחה על בסיס פלדנקרייז והיא נלמדת במעט גני ילדים באזור המרכז ומודיעין.
מקווה שעזרתי
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)