שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עידית
    25/03/2012

האם גם אנשים חרשים יכולים לעבור טיפול בשיטה? האם יש צורך לשמוע הסברים תוך כדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• האם אפשר ללמוד ללא יכולת השמיעה

איתן לרנר
    25/03/2012

היי עידית

שיעורים יחידנים בשיטה מבוססים כמעט באופן מוחלט על מגע ידיו והנעתו של המורה את גופו של התלמיד. ההקשבה הנדרשת היא חושית תחושתית ולא בהכרח אקוסטית. בשיעור אישי אני מסביר לעיתים ולעיתים גם מבקש מהתלמיד לעשות תנועות מסויימות אך במצב כזה ניתן גם לדבר לאט, לחוות סימנים ולקרוא שפתיים במידת הצורך.בעיקרון אין צורך כמעט לראות את פניו של המורה ואת מרוכזת בהקשבה לעצמך.

מקווה שעזרתי לך ואשמח לעזור עוד אם את מעוניינת.
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשבה או שמיעה

דורית דינור
    25/03/2012

שלום עידית. בשיטת פלדנקרייז את לומדת להקשיב עלצמך. לא צריך להיות שומעת לשם כך, אם כי בהרבה שיעורים, במיוחד בקבוצות, אני מדברת והמשתתפים מקשיבים למילים. יש אפשרות להתאים כל שיעור גם למי שאינה שומעת, התקשורת תתנהל בצורה אחרת, למשל במגע.בשיעור אני מעצימה אתהתחושה שלך, כדי שתבחיני בהבדלים. יש דרכים לתקש וללמד גם בלי לשמוע. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה