מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת הסבה מקצועיתאלי19/09/2012
הייתי רוצה ללמוד את השיטה
תוכלו להנחות אותי מאיפה להתחיל ואיך להתקדם?
אני עורכת דין כיום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיות מורה לפלדנקרייז
איתן לרנר20/09/2012היי אלי ,
כל הכבוד על התעוזה לשנות כיוון ואני יכול להוסיף מניסיון שאת מדברת על כיוון ומקצוע מרתקים ומסקרנים בהם אפשר להרגיש התפתחות כל הזמן.
לא כתבת האם את מכירה את השיטה ולומדת. בהנחה שאינך מכירה, הייתי לומד כמה חודשים בקבוצות ומקבל שיעורים אישיים על מנת לגלות אם זה באמת מעניין מספיק על מנת להפוך למקצועך. חשוב לדעת שמורים לפלדנקרייז הם עצמאיים לרוב ולאחר הלימודים את צריכה להתמודד עם הקמת עסק ומיתוגו שזה תהליך בפני עצמו.התהליך מקביל ללמידה וההשתלמויות וכמובן הניסיון שתצברי.
במידה ואת רוצה כבר ללמוד, יש להערכתי שלשה מורים טריינרים בארץ שמוסמכים על ידי האיגוד הבינלאומי לתת תעודות הוראה בשיטה:אית אלמגור, רותי בר ורת אלון שמלמדות יחד ורחל אלעזר. יתכן ששכחתי מישהו.
הקורסים שונים אחד מהשני והשוני נובע מתפיסות עולם שונות של המורים ודרכי למידה והוראה אחרות.
על מנת לברר מתי הן פותחות קורסים תצטרכי לברר דרך האינטרנט את הפרטים להתקשרות או דרך העמותה למורים מוסמכים.
מציע לך ללכת במידת האפשר לאותו מורה שנראה לך ולהתנסות בשיעורים אייישם ו/או קבוצתיים על מנת לראות אם יש לך כימייה ועיניין בו.
קחי בחשבון שהקורס הבסיסי הוא רק ההתחלה ומורים בשיטה משתלמים המון ונמצאים בקורסי המשך, למידה עצמית מרובה, למידה בקבוצות סדנאות ועוד.
אם תרצי לשמוע יותר או אפילו להתנסות בקבוצה או אישית אשמח ללות אותך ולהנחות אותך
בהצלחה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקצוע - פלדנקרייז
דורית דינור03/10/2012שלום אלי. שיטת פלדנקרייז היא אוצר של תובנות,תחושות וחיבור לעצמך. מבחינה זאת, השתתפות בקורס למורי פלדנקרייז היא מתנה לעצמך במלוא מובן המילה. אני עצמי הרגשתי כל כך הרבה יותר טוב עם התקדמות הקורס שהתפלאתי בעצמי שאפשר להרגיש כך. לאחר סיום הקורס, יבוא השלב של ההחלטה האם זה מקצוע עבורך ואיך אפשר להתפרנס ממנו. יש הרבה שמתפרנסים ויש שלא.
בארץ יש שלושה בתי ספר לפלדנקרייז. אחד בוינגייט, אחד באכסניית הנוער בתל אביב ואחד בנוה שלום. שלושתם מצוינים. כל אחד שונה מהאחר באופי המורים. כדאי לך להגיע לכל אחד מבתי הספר ולחוות יום אחד כדי לראות את האוירה, המורים, והתנאים.
אם תרצי לשאול עוד משהו או פרטים על אופן ההתקשרות עם בתי הספר, אנא כתבי לי לכאן ואשיב לך. בהצךלחה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)