טרמפולינה לתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרמפולינה לתינוק
    צאלה
    13/11/2012

האם בטוח להשתמש בטרמפולינה לתינוק שגורמת לויברציות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרמפולינה לתינוק

הוספת תגובה

• טרמפולינה לתינוק - תגובה

איתן לרנר
    13/11/2012

שלום לך ,

איני יודע מה כוונתך במילה בטוח אך לפחות מהבחינה ההתפתחותית לא כדאי להשכיב תינוק על טרמפולינה, עם או בלי ויברציות . המתקן הזה גורם לתינוק לשקוע קצת לתוכו אך גם אם היא מתוחה היא בזוית שלא מאפשרת לתינוק לנוע בחופשיות. היא מציבה אותו בחצי שכיבה חצי ישיבה ואני לא מוצא את הטוב שבה. לגבי ויברציות אני מניח שאין בהן רע לכשעצמן אך איני מוצא את התועלת שבהן

מקווה שעזרתי

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטיחות בטרמפולינה לתינוק -

דורית דינור
    22/11/2012

שלום צאלה. את מבקשת תו תקן לבטיחות ואת זה לא אוכל לתת כאן. זה תלוי בגיל התינוק בגודלו ובדינמיות שלו. אני מכירה כמה טרמפולינות לתינוק, הן נראות כמו כורסה שמבוגרים אוהבים לשכב בה, או ערסל. הויברציות הן מכניות. אין לי מידע לגבי הבטיחות שלהן כי לא ראיתי לא את התינוק ולא את הטרמפולינה. לעניות דעתי, אם אפשר להחזיק את התינוק ולנענע אותו זה עדיף. הויברציות אינן תחליף. העירסול בטרמפולינה גם הוא אינו תחליף לשכיבה על מזרון על הרצפה, או להחזקה בידיים. יחד עם זאת, המציאות מכתיבה. בברכה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה