מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיפור היציבהמעיין22/11/2012
לפני כמה ימים קראתי כתבה שכדי לבחון האם היציבה שלי נכונה אני צריכה לעמוד בצמוד לקיר ולהשחיל את היד בין הקיר לגב התחתון. ההסבר היה שאם היד נכנסת בקלות מידי או מתקשה מאוד להיכנס זה מראה על יציבה לא נכונה. כשעשיתי את הניסוי הזה היד שלי נכנסה מאוד בקלות והיה שם אף מקום ליד נוספת. מה זה אומר? האם אני צריכה לנקוט בפעולה כלשהיא או בטיפול כלשהו כדי לשנות את היציבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי יציבה טובה
דורית דינור22/11/2012שלום מעיין. היציבה הטובה היא כזאת שמאפשרת לך לעשות מה שאת רוצה בחיים. אין כללים ובטח שאי אפשר למדוד עם הקיר והידיים. הכי חשוב הוא להגיע למצב שאת תדעי מהי היציבה הטובה עבורך ולא תסמכי על מישהו אחר שיתן לך נוסחאות. מה שקובע הוא האם את מרוצה מהיציבה שלך. האם את יציבה, האם יש לך שיווי משקל, האם את יכולה לעמוד, ללכת, להתכופף, לעלות ולרדת מדרגות, לעמוד על רגל אחת כמה שניות, לשבת ולעבור ביניהם בקלות. האם לא כואב לך בגב או במקומות אחרים. יחד עם זאת את היציבה אפשר תמיד לשפר ולשכלל ואת זה אנחנו עושים בשיעורי פלדנקרייז.
בהצלחה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי יציבה טובה - תגובה
איתן לרנר24/11/2012
שלום מעיין,
אני מצטרף לדברי דורית ורוצה לחדד. יציבה אינה משהו סטטי הבודק רק כיצד את עומדת או יושבת אלא הדרך בה את עושה שימוש בעצמך ובגופך כשאת נעה בתוך חייך ממצב ותנוחה למצב אחר.נכון או לא נכון אינו דבר שניתן להגדיר רק מבחוץ וכאשר את יכולה לפעול בקלות ונוחות ולנשום ולפעול בצורה בה את מעוניינת , יציבתך טובה יותר .תמיד ניתן לשפר ולשכלל באמצעות שיעורים בקבוצה .
בהצלחה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)