כתף אחת יותר כפופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתף אחת יותר כפופה
    יעל
    06/02/2013

העירו לי שהכתפיים שלי אינן שוות בגובהן. האם ניטל לטפל בכך באמצעות פלדנקרייז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתף אחת יותר כפופה

הוספת תגובה

• כתף אחת יותר כפופה - תגובה

איתן לרנר
    06/02/2013

צחי שלום

האם אתה מרגיש לא נוח או מוגבל בתנועתך ? התשובה על כך הרבה יותר משמעותית בעיניי מעצות ואמירות מצד אחרים. סימטריה תפקודית היא דבר אידיאילי שכדאי לשאוף אליו ובאותו זמן לזכור שאיננו סימטריים הן בגלל שגופנו אינו סימטרי(רק תחשוב על המיקום של הלב , הכבד ועוד איברים שאינם מאפשרים סימטריה מלאה)והן בגלל שהמשמעות של סימטריה היא ביכולת לנוע ולתפקד בצורה כזו שגופך יכול להתעקם , להתכופף ולנוע לכל הכיוונים לא מגבלה.
    ללא קשר הכרחי לתשובה, שיעורים בשיטת פלדנקרייז יעזרו לך לארגן את תנועתך בצורה נוחה וקלה על מנת שיציבתך ואופן התנועה תהיינה סימטריות יותר ונוחות יותר.

בהצלחה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתף אחת יותר כפופה - תגובה

דורית דינור
    07/02/2013

כתף אחת גבוהה יותר יכולה להעיד על חוסר סימטריה באזורים נוספים כמו חוליות עמוד השדרה למשל בצוןאר, הצלעות. זה יכול אולי להעיד על שוני בטונוס השרירי בין שתי הכתפיים. בכל מקרה, ובלי קשר לסיבה ולהשלכות, אני מצטרפת לדעתו של איתן שכדאי לעשות הבחנה בין הפרעה אסתטית ובין הפרעה לתפקוד. השאלה היא איך אתה מרגיש את זה, האם זה מפריע לך. אם התשובה היא כן, יש מה לעשות בשיטת פלדנקרייז. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה