מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקשתת יתר של הגבירין18/02/2013
רקדתי בלט בצעירותי ורבים מעירים לי כשאני מקשיתה מדי את הגב כשאני עומדת.
לי אישית זה לא מפריע. יש צורך לטפל בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשתת יתר של הגב - תגובה
איתן לרנר18/02/2013שלום ירין
הנטייה הראשונית שלי היא לומר לך שאם לא מפריע לך, עזבי את זה. יחד עם זה, אם את אכן עומדת במצב של הקשתת יתר יתכן מאוד שיש מגבלות לתנועה אך מתוך הרגל אינך מרגישה אותן. יתכן שעם הזמן תחושי בתוצאות היציבה יותר טתגלי שאת מוגבלת בתנועתך.
בכל מקרה גם אם אין הדבר מפריע לך, שיעורים בקבוצה בשיטת פלדנקרייז נפלאים ועוזרים לך להכיר יותר טוב את גופך ותנועתך ולשפרם. אין צורך לחוש מוגבלים או כואבים על מנת להמשיך ולשפר את יכולותינו ממצב טוב למצב טוב יותר
בהצלחה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב בריא הוא גב מאוזן
דורית דינור18/02/2013שלום ירין. אם אכן הגב שלך נוטה לאחור זה עלול לגרום לחוסר איזון למשל בנשימה, בתנועת הכתפיים, ביכולת להתכופף, במנח הראש ועוד. בדרך כלל בעיות יכולות להופיע לאט במהלך החיים. אני חושבת שכל עוד זה לא מפריע לך, תעקבי ותעשי מה שאת רוצה.
שיטת פלדנקרייז יכולה להועיל, אך את צריכה להתעניין ולרצות לעסוק בזה. המוטיבציה צריכה לבוא ממך ולא ממה שאומרים לך.
בברכה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)