הקשתת יתר של הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשתת יתר של הגב
    ירין
    18/02/2013

רקדתי בלט בצעירותי ורבים מעירים לי כשאני מקשיתה מדי את הגב כשאני עומדת.
    לי אישית זה לא מפריע. יש צורך לטפל בכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקשתת יתר של הגב

הוספת תגובה

• הקשתת יתר של הגב - תגובה

איתן לרנר
    18/02/2013

שלום ירין

הנטייה הראשונית שלי היא לומר לך שאם לא מפריע לך, עזבי את זה. יחד עם זה, אם את אכן עומדת במצב של הקשתת יתר יתכן מאוד שיש מגבלות לתנועה אך מתוך הרגל אינך מרגישה אותן. יתכן שעם הזמן תחושי בתוצאות היציבה יותר טתגלי שאת מוגבלת בתנועתך.
    בכל מקרה גם אם אין הדבר מפריע לך, שיעורים בקבוצה בשיטת פלדנקרייז נפלאים ועוזרים לך להכיר יותר טוב את גופך ותנועתך ולשפרם. אין צורך לחוש מוגבלים או כואבים על מנת להמשיך ולשפר את יכולותינו ממצב טוב למצב טוב יותר

בהצלחה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גב בריא הוא גב מאוזן

דורית דינור
    18/02/2013

שלום ירין. אם אכן הגב שלך נוטה לאחור זה עלול לגרום לחוסר איזון למשל בנשימה, בתנועת הכתפיים, ביכולת להתכופף, במנח הראש ועוד. בדרך כלל בעיות יכולות להופיע לאט במהלך החיים. אני חושבת שכל עוד זה לא מפריע לך, תעקבי ותעשי מה שאת רוצה.
    שיטת פלדנקרייז יכולה להועיל, אך את צריכה להתעניין ולרצות לעסוק בזה. המוטיבציה צריכה לבוא ממך ולא ממה שאומרים לך.
    בברכה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה